Alla inlägg under oktober 2016

Av Karsten - 28 oktober 2016 13:49

Solen skiner över Sydsverige denna sista helg då vi ännu har sommartid, natten mellan lördag och söndag är det dags att skruva tillbaka klockorna. Ett djälvla oskick det här med sommartid om ni frågar mig. Låt solen bestämma vad klockan är, när hon står som högst så är klockan tolv på dagen, punkt slut. Råkade slå över till SVT2 och hamnade i en av dessa meningslösa riksdagsdebatter, jag orkar inte lyssna på skiten längre. Om det är detta som är demokrati så är jag definitivt inte demokrat. Stå och slänga käft med varandra timme efter timme om någon petitess. Tror det handlade om könskvotering, in med fler kärringar i näringslivet. Visst som om det inte går dåligt redan för svenskt näringsliv, in med en massa galna feminister så det går riktigt åt helvete.


Ytterst få kvinnor har ett logiskt sinneslag, de flesta är totalt ologiska. Det är bara att ta en titt inom naturvetenskapen, hur många framstående matematiker är kvinnor? Visst det finns ett fåtal undantag, men dom är väldigt få. Sen vi fått in en massa kärringar i riksdagen (både med kjol och med byxor) har det gått utför med svensk politik. Ta en sådan som Rossana Dinamarca (V) en total galning, hon har för fan inte i riksdagen eller svenk politik att göra, hon borde sitta på en institution för mentalsjuka. På sikt tror jag de kulturer som har ett strikt traditionellet könsrollssamhälle kommer att klara sig bättre i längden, de samhällssystem som anammar könskvotering och genustrams kommer att gå under. Här i Sverige kan man lugnt tala om kvinnoterror på alla fronter. Så gott som alla politiker har lagt sig platt för feminismen. Själv hatar jag feminister och tycker att de ska tvångsknullas i alla hål. Normala kvinnor har jag respekt för och behandlar som medmänniskor.

Av Karsten - 27 oktober 2016 23:43

Kunskapskanalen visade precis ett program om vad som egentligen tilldrog sig under de dagar då den ryska ubåten U-137 gick på grund i Gåsefjärden som är ett militärt skyddsområde i Blekinge skärgård. Den svenska reaktionen visar på en handfallenhet utan dess like, man var totalt oförbredd på en sådan händelse. Det var det vanliga svenska resonemanget, sådant händer inte här. Vad svenskarna inte visste då var att i händelse av en svensk bordning av ubåten skulle denna sprängas med hela sin besättning. Huruvida denna skulle ske med kärnvapen eller inte låter jag vara osagt. 


Regeringen Fäldin framstår nu i efterhand som en samling godtrogna pajasar som egentligen inte visste vad de skulle göra. Från amerikansk sida ville man att Sverige skulle sätta hårt mot hårt och tillfångata den ryska besättningen och internera dem. Detta var också förberett från svensk sida, man hade iordningställt en gammal kasernbyggnad där man avsåg att hålla besättningen internerad. Jag bodde själv i Blekinge vid denna händelse och minns hur spänt läget var. Vad U-137:s egentliga uppdrag var lär vi aldrig få reda på, då detta säkert är hemligstämplat av den ryska marinen i minst 100 år.


Ingen ska tro att bara för att Sovjetstaten kollapsade så öppnades alla militära arkiv, nej den ryska militären bytte bara symbol i sina mössor och fortsatte som vanligt. Med Putin vid makten fick de åter de anslag och moderniseringar de behövde och är idag en högst potent militärmakt. Långt mer potent än vad den svenska var 1981 vid incidenten med U-137. Idag är det svenska försvaret obefintligt och man är tvungen att förlita sig på västmakternas välvillighet då man genom sin utrikespolitik kommit på kant med Moskva. Skulle gissa att ryssarna fortfarande bedriver undervattensaktivitet i de svenska skärgårdarna, men Sverige saknar förmåga att avvärja denna och håller därför tyst.

Av Karsten - 27 oktober 2016 19:42

När man hör Sveriges försvarsminister svara på frågor undrar man var han befann sig när Gud delade ut intelligensen. Begriper karln inte att USA och NATO själva bidrar till den ryska upptrappningen? På en rak fråga svarar karln att ur hans synvinkel har Baltikum bett om marktrupper och detta ökar säkerheten!!? Jag undrar hur den förtryckta ryska minoriteten i bland annat Estland ser på saken? Dessa behandlas som en andra rangens invånare och kan mycket väl ge Putin en anledning att ockupera Baltikum igen. 


USA och EU ska passa sig djävligt noga för att gå för långt i sina provokationer mot Ryssland. Vladimir Putin är ingen person som tar hur mycket skit som helst från väst, det finns en gräns som väst inte bör passera. Skulle det hela urarta i ett globalt kärnvapenkrig finns det ingen vinnare bara förlorare. Jag är ganska övertygad om att Ryssland inte blir den nation som avlossar den första kärnvapenmissilen, det blir antingen USA eller galningarna i Israel. 


Att Sverige och deras korkade försvarsminister i detta giftiga läge ställer sig ensidigt på NATO:s och USA:s sida är oförlåtligt. Sverige borde vara en medlare mellan Ryska och västliga intressen, Sverige borde öppna vänskapliga förbindelser med Kreml istället för att teckna vänskapsavtal med NATO och öppna upp för placering av NATO-trupper på svensk mark. USA är en nation på dekis och förfall, en nation med ett gigantiskt budgetunderskott. USA har idag ingen inhemsk tung industri mer än det militärindustriella komplexet. I ett öppet krisläge är en allians mellan Ryssland och Kina ingen otänkbarhet, större delen av Ryssland ligger i Asien.

Av Karsten - 27 oktober 2016 19:03

Är Elake Karsten förvånad över den dåliga IT-säkerheten hos svenska myndigheter?  Nä, inte ett dugg. Bara vad man kan förvänta sig av blåögda godtrogna "hjälpsamma" svenska tjänstemän. Redan för 20 år sedan då Internet var något relativt nytt här i Sverige insåg jag att säkerheten var urusel.


I mitten av 1980-talet jobbade jag en kort tid på Karskronavarvets dataavdelning där alla lönelistor och liknade fanns. Jag frågade vad man skulle göra vid en plötslig Sovjetisk attack, om det fanns ugnar där man snabbt kunde bränna och förstöra alla hårddiskar? De tittade på mig som om jag inte var riktigt klok. Med tanke på att alla specialister, radartekniker, artillerispecialister och liknade fanns listade i deras datasystem ansåg jag det vara oansvarigt att inte ha planer för att förstöra dessa register vid en rysk attack. Ryssarna hade bara kunnat få ut listor med alla specialister för att sedan forsla dessa till Sovjet för vidare "förhör".


Jag insåg då att svenskarna var en skock hopplösa godtrogna idioter, det fanns inget hopp för detta landet. Detta visade sig redan vid den sovjetiska ubåten U-137:s "grundstötning" i Gåsefjärden och den senare jakten på ubåtar i Karlskronas skärgård. Jag stod själv på stranden och såg helikoptrarna hovra över Danmarsfjärden och utanför på Sturkö. Minns att de lokala tidningarna skrev om jakt på ryska grodmän över hustaken i Karlskrona, tror mest dessa grodmän fanns i fantasin hos hysteriska militärer. Svensken vill tro gott om alla i en värld av skurkar.

Av Karsten - 27 oktober 2016 12:22

Den förskingring av SIDA-medel som Janne Josefsson på Uppdrag granskning tar upp är bara toppen på ett isberg. Det finns två sätt att se på detta problem, antingen linda in det i politiskt korrekta termer som det officiella Sverige gör eller gå rakt på sak. Elake Karsten väljer det sistnämnda med risk att bli anklagad för rasims och liknade trams. Det handlar om våra skattepengar som av vår riksdag används på ett vårdslöst sätt. Varje svensk betalar genom skatten 10 kronor om dagen i U-landsbistånd, vilket innebär i runda tal 38 miljoner om året.


En del av dessa pengar har gått till en organisation som ska stödja fattiga bönder i Zambia - ZNFU, Zambia National Farmers Union. Det högsta hönset i denna organisation är en genomkorrupt typ som heter Ndambo Ndambo som konsekvent mjölkat ZNFU på SIDA-pengar. Varje fredag kvitterade han ut 5000 dollar i kontanter, enligt en visselblåsare med insyn i verksamheten. Grundfelet är att de svenska tjänstemännen inte förstår afrikanernas kynne och kultur. Exempelvis har man på plats i Zambia ett biståndsråd vid namn David Wiking med ett förflutet inom SIDA sedan 20 år tillbaka. Mannen är missionärsson och ser ut som en hällörad frikyrkoperdikant och som alla svenskar är han otroligt godtrogen, han vill tro afrikanerna om gott och att biståndspengarna hamnar där de ska. 


Svenska regeringen och riksdagen måste förstå att södra Afrika är ett land befolkat av primitiva människor som så fort de kommer i maktposition utnyttjar varje möjlighet att sko sig själva och sin familj. Själv väljer jag att grunda min syn på afrikaner efter den bild som Svensk Uppslagsbok (Uggleupplagan) ger, även om denna idag ses som starkt rasistisk och politiskt inkorrekt. Vill man att biståndspengar ska hamna där det är meningen att de ska hamna måste man dygnet runt hålla dessa afrikaner i öronen och vid minsta misstanke om oegentligheter hota att dra in allt bistånd. Felet är att den politiska korrektheten bakbinder tjänstemännen på plats i Afrika och hindrar dem att se afrikanerna för vad de egentligen är - egoistiska små barnungar som bara vill tillfredställa sitt ego.

Av Karsten - 26 oktober 2016 23:26

Är någon förvånad att våra skattepengar går rätt ner i byxfickorna på korrumperade negerhövdingar i Afrika? SIDA är det stösta misslyckande som sossemaffian sjösatt, man har genom denna organisation pumpat in pengar i korrupta regimer och indirekt finansierat folkmord och revolutioner. Se bara på vad ANC i Sydafrika förvandlats till. Det är skönt att Janne Josefsson avslöjar för den breda massan vad många av oss klartänkta visste sedan årtionden. Miljarder kronor har under årtiondena förskingrats av olika korrumperade typer i Afrika och annorstädes. Man har byggt palats för våra surt förvärvade skattepengar samtidigt som SIDA tjänstemän och svenska diplomater skyddat denna ljusskygga verksamhet. Man har fört det svenska folket bakom ljuset och blåsdt dem på deras skattepengar. Därför sätt stopp för all form av bistånd, låt de djävlarna i Afrika klara sig bäst fan de vill.

Av Karsten - 26 oktober 2016 23:09

Den tecknade TV-serien "Familjen Simpson" har överlevt sig själv, den blir bara sämre och sämre. Det började med långfilmen som var tecknad i Korea, man såg direkt de typiska asiatiska molnen och himmeln. Man kände igen det från de japanska animefilmerna. Simpson hade sin höjdpunkt under 1990-talet, då kändes den frisk och ny. Idag känns den bara krystad. Favoriterna är när Sideshow Bob rånar Apu utklädd till Krusty eller när Homer köper en husbil och blir Bigfoot. Så länge TV apparaterna i vinjetten var gamla tjock-TV var serien OK, men när det blev platt-TV började den bli skit. Undras hur länge de ska köra skiten innan gänget bakom serien själva fattar att det är dags att lägga ner den? Det blir väl med Simpson som med allt annat, när Matt Groening är död köper Disney upp rättigheterna och fortsätter att mjölka ut varenda droppe och dollar ur den.

Av Karsten - 26 oktober 2016 19:36

Det var ett djävla gnäll över att Ryssland flyttar över två korvetter av Buyan-M klass från Svarta havet till Östersjön och Kaliningrad. Sverige hetsar ju själva Kreml med sitt snack om att gå med i NATO och tecknar vänskapsavtal med densamme. Att dessa korvetter kan beväpnas med kryssningsroboten Kalibr eller Club som exportversionen kallas (NATO kodnamn "Sizzler") är helt normal då denna robot även finns i en sjömålsversion precis som den finns i en kärnvapenversion. Jag tror inte det strategiska läget ändras så mycket då Rysslan förfogar över landbaserade kärnvapenmissiler som kan nå varenda stad i Skandinavien och övriga världen med för den delen.


Att blåsa upp denna incident är bara ett led i att demonisera Putin och Ryssland och få svenskarna mer positiva till NATO-medlemskap. Glöm aldrig att det var USA och NATO som bröt sina löften till Krem och flyttade fram NATO:s positioner närmare Ryssland. Kremls svar är bara vad varje normal nation skulle göra (utom Sverige men dom är ju inte normala), man svara med samma mynt. Hade Sverige låtit bli att leka moralisk stormakt och ta emot en massa "flyktingar" som kostar oss enorma summor, så kanske vi hade haft pengar att behålla stora delar av det försvar vi skrotade på 1990-talet.


Sverige har alltid varit en munsbit för Ryssland om de verkligen velat ockupera oss, men de har hela tiden känt till att vi hade ett hemligt avtal med USA där NATO förband sig att agera om Sverige blev attackerat av Sovjet. Detta avtal tecknades redan 1962 med Kennedy-administrationen och innehöll också löften om högteknologisk amerikansk krigsmateriell om Sverige lovade att de svenska kommunisterna inte fick åtkomst till denna teknologi. Detta var en av anledningarna till att IB bildades och att man började registrera alla kommunister i Sverige.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards