Alla inlägg under november 2016

Av Karsten - 27 november 2016 19:39

Såg ett inslag på Rapport där man jämförde polisen i Finland med polisen i Sverige. Trots att den finska polisen är mindre per capita än den svenska polisen har man en högre uppklarningsprocent på rånbrott, likaså är stenkastning mot blåljus ett okänt fenomen i Finland. Vad man inte nämnde i Rapportinslaget är att Finland tagit emot väsentligt mindre kriminellt slödder från tredje världen. Finland har varit väldigt restriktiva när det gällt att ta emot flyktingar från muslimska länder. Naturligtvis spelar detta en stor roll när det gäller gatukriminaliteten, i Finland driver inte stora gäng av arabynglingar runt på gator och torg och ställer till med djävulskap. 


Man jämförde också vapenlagstiftningen i Danmar och Sverige, i Sverige släpps kriminella invandrare som grips med vapen i väntan på utredning och rättegång, i Danmark häktas de och låses in. Detta gör att Danmark har färre dödskjutningar än i Sverige. Än en gång triumferar den svenska godtrogenheten och dumheten, man har en undfallande inställning till kriminella invandrare, för till 90 procent rör det sig om folk med invandrarbakgrund från de problemfyllda ytterområdena. Vad Sverige behöver är en Donald Trump som kan röja upp i det kriminella invandrarträsket och kasta ut alla kriminella invandrare oavsett om de har medborgarskap eller inte.

Av Karsten - 27 november 2016 02:13

Är det jag skriver så meningslöst att det inte är värt att kommetera? Är det viktigare att lämna kommentarer på modebloggar som recenserar smink och andra världsliga ting? Har en känsla av att skriver man om djupare andliga frågor så är det ingen som läser dem, folk är inte intresserade, det är viktigare vem som vinner årets Idol eller Melodifestival (Mellon kallas väl skiten för nuförtiden?) Jag börjar mer och mer tro på teorin om "Organic portals", själlösa människor. Folk som är som zombies, de vandrar runt på jorden i en oreflekterad tillvaro. "O de anesetaotos bios au biotos antropos" var det en vis grek som sa för länge, länge sedan.


När de själlösa dör är det som att dra ut sladden till en dator, medan de som har en själ färdas till en annan andlig dimension, ett rike som inte är av denna världen som Jesus uttryckte det när han hängde på korset. Jag har i mitt liv upplevt många oförklarliga saker som övertygat mig om att det är mycket mer än den här atomära världen av fast materia. Idag vågar man ju knappt prata om sådant förrän en psykläkare spärrar in en och drogar ner en med neuroleptika eller SSRI. Fy fan vilken värld vi låtit skapa åt oss. Jag misstänker att världen idag huvudsakligen befolkas med organic portals, själlösa individer som viljelöst följer strömmen. 


Däremot tror jag de som styr världen och ofta är medlemmar i frimurarordnar eller andra andliga sällskap har ganska klart för sig hur det fungerar, det är bara det att de försvurit sig åt den vänstra, onda sidan. De utnyttjar sin kunskap att styra de själlösa som en viljelös boskapshjord. Nackdelen är bara att man får betala ett högt andligt pris i slutänden om man sålt sig till den svarta onda sidan. För en del verkar detta inte spela någon roll, hellre ett liv i sus och dus i den materiella världen och sedan evig fördömelse, än en ren själ i harmoni med världsalltet. Lagen om karma är universiell, det du sår får du också skörda.

Av Karsten - 26 november 2016 22:11

Det verkar blåsa upp till en politisk turbulens i USA, nu vill Clinton att rösterna ska räknas om i tre delstater. Det rör sig om Wisconsin, Pennsylvania och Michigan. I dessa delstater var det bara 108 000 röster som skiljde. Kommer vi att få samma situation som under valet mellan Al Gore och George W Bush där Högsta domstolen avgjorde valet, då var det rösterna i Florida det gällde. HD:s utslag var till favör för Bush som alla vet. Man kan fråga sig om inte världen sett anorlunda ut om Al Gore blivit president isället för den måttligt begåvade George W Bush?


Skulle omräkningen av röster i de tre delstaterna ändra valresultatet till Hillary Clintons fördel så skulle det inte förvåna mig om USA faller samman i ett nytt inbördeskrig. Trump kommer att hävda att hela omräkningen är riggad och iscensatt av de krafter han säger sig vilja bekämpa. Det är ju ingen överdrift att säga att Hillary Clinton är en del av det korrupta politikersystemet i USA. Skulle Trump fråntas segern kommer en stor vit majorietet att anse sig svikna av systemet, en vit majoritet bestående av medel- och lågutbildade men välbeväpnade män. 


Oavsett vad man kommer fram till vid omräkningen så tror jag inte man vågar ändra på valutgången då detta skulle utlösa en svekdebatt och ett ifrågasättande av hela det amerikanska valsystemet och demokratin. USA är redan idag ett splittrat land bakom en falsk fasad av patriotism och flaggviftande. Trots att det gått över 150 år sedan Sydstaterna förlorade inbördeskriget så finns fortfarande ett frö till frigörelse från Washington i den amerikanska södern.


Ursprungligen kom kravet på omräkning i Wisconsin av en fristående tredje presidetkandidat från de Gröna som Clinton var snabb att hänga på. Ska bli intressant att se vad man kommer fram till. Processen är mycket omfattande och krävande då varje röstsedel ska granskas för hand. Det hela lär ta tid och frågan är om inte Trump kommer att installeras innan denna granskning är klar såvida inte Hillary försöker få installationen uppskjuten.


Av Karsten - 26 november 2016 20:29

Djävla tur man inte är kommunist och beundrare av Fidel Castro för då hade man väl brutit ihop totalt, att uppleva både sin älskade hunds och Fidels död i samma månad hade blivit för mycket. Att Fidel Castro skulle gå ur tiden var väl inte helt oväntat han var ju ganska gammal. Frågan är vad som ska hända med Kuba nu? Ska man fortsätta med socialismen under Fidels bror eller ska man närma sig USA och införa någon form av demokrati? Risken finns att Kuba åter förvandlas till ett amerikanskt horhus och kasino. En sak är säker öppnas Kuba för amerikanare så kommer snart varenda gammal jänkare från 1950-talet att vara uppköpt och frakltad till USA. Kuba är en guldgruva för folk som gillar gamla raggarbilar, tack vare importrestriktioner var man tvungen att underhålla den bilpark som lämnades kvar i slutet av 1950-talet då Batista störtades. 

Av Karsten - 25 november 2016 18:05

De som mitt i natten i mörker och kyla släpat med sig bensin i oländig terräng för att tända eld på Lars Vilks kostverk Nimis måste vara muslimska fanatiker. Jag har svårt att tänka mig att svenska konstkritiker gör sig detta besvär, medans religiösa fanatiker mycket väl kan göra sig dylikt besvär för att visa sitt missnöje med Lars Vilks kulturella mod att utmana muslimernas bildförbud mot att avbilda profeten som rondellhund. Just detta att avbilda profeten som en hund med Muhammedhuvud är en dubbel skymf då muslimer anser hunden vara ett oren djur (hur nu Allah kan skapa orena djur?). 


Det är en skandal att våra politiker släppt in muslimer i vårt en gång så trygga land och gjort det otryggt. Nu kan vi inte längre yttra oss fritt och göra narr av religion utan att riskera att fanatiska muslimer mördar oss. Hur dessa politiker tänker är för mig en gåta. Antingen är de så dumma och aningslösa att de inte förstår den oerhörda skillnad som råder mellan kristen och muslimsk religion och kultur. För muslimer är religion och politik ett och samma. Det finns ingen sekulariserad värld inom den muslimska kultursfären, am har gjort försök i Libyen och i Turkiet men vi ser nu att det är de fundamentalistiska krafterna som vann till slut med de dumma amerikanarnas hjälp.


Varje muslimsk attack mot USA är självförvållad, de är den amerikanska administrationen som genom sin egen dumhet grävt sin egen grav. De har själva utrustat och beväpnat de muslimska fanatikerna i avsikt att dessa skulle agera som USA:s förlängda arm. Att de sedan skulle vända sig mot sin herre och bita honom i den hand som gav dem vapen fattade de i sin okunnighet aldrig. USA har aldrig förstått sig på de länders kulturer de angripit, de lärde sig inte ett skit av Vietnamkriget, de gör om samma misstag gång på gång. Det är den skiten vi här i Europa får lida för nu genom flyktingvåg efter flyktingvåg från de muslimska områdena.


Europa måste bygga en mur mot muslimerna, vi måste sluta tycka synd om dem och betrakta dem som människor som oss. De är något helt främmande, något som inte alls passar in i vår kultur och vårt tänkesätt. Under det första årtusendet efter Kristi död förde vi i det kristna Europa ett korståg mot muslimerna som vi med all rätta betraktade som en fiende till vår religion och kultur. Detta synsätt bör vi fortsätta med, vi bör inte vänta tills fler muslimska länder skaffat kärnvapen, än så länge är det bara Pakistan, vi bör istället sätta in våra kärnvapen mot de muslimska länderna och bomba dem tillbaka till stenåldern. Väntar vi är det slut med vår kultur, vi kommer alla att tvingas underkasta oss islams religiösa diktatur.

Av Karsten - 25 november 2016 16:28

Jag har suttit och kollat DVD-filmer som jag hade men ej sett, många av dem var krigsfilmer eller filmer med kriget som tema. Det genomgående budskapet i alla filmer var krigets meningslöshet, det totalt meningslösa i att kollektivt mörda varandra. Det är aldrig den lilla människan, arbetaren, hantverkaren, kontoristen, handelsmannen och så vidare som vill ha krig, nä, det är alltid en liten klick makthavare och finansfurstar. De politiska makthavarna vill ha krig för att de hoppas på att växa i makt och inflytande, finansfurstarna för att de tjänar på kriget genom att tillverka och sälja vapen. Detta är inget nytt, detta har skett gång på gång genom mänsklighetens historia. 


Kvinnor har blivit änkor och barn faderslösa, hus och hem har förstörts, tårar och sorg har varit resultatet. Ändå fortsätter vi döda varandra för att vi tillber fel gud eller har fel politisk ideologi. Inga filmer av rang som produceras idag glorifierar kriget, tvärtom temat är alltid det meningslösa med krig. Krig är den kollektiva handling som mest visar hur lite människan lärt sig av sin historia, gång pågång försöker vi rättfärdiga just det krig vi för tillfället är involverade i. Det krig som president George W Bush deklarerade, kriget mot terrorismen är det mest huvudlösa och dummaste av dem alla.


Hur kan man deklarera krig mot en idé och metod som terrorism? Terrorism är inget man kan deklarera krig mot, då det inte finns någon klart definierad fiende. Terror är något man använder i syfte att ingjuta skräck och otrygghet hos dem man inte gillar. RAF och Brigarde Rosso använde terror på 1970-talet för att ingjuta skräck i tyskarna och italienarna då de påstod sig bekämpa det imperialistiska kapitalistiska samhället. Samma sak med IS de använder samma metoder men i ett annat syfte. Terrorism är en metod, en form av asymetrisk krigsföring, men absolut inget man kan förklara krig mot såvida man inte är en dumskalle som inte kan skilja på äpplen och päron.


Kriget mot terrorismen är lika dumt och utopiskt som idéen om "det narkotikafria samhället". Jag ställer mig frågan, varför är människan så djävla dum så hon går på samma politiska skitsnack gång på gång? Människan av idag är lika korkad som hon var på stenåldern, enda skillnaden är att hon bytt ut stenyxorna mot kärnvapen. Istället för att slå ihjäl varandra i envig man mot man kan vi idag mörda miljoner på en gång genom att trycka på en knapp. Fantastiskt! Vilken utveckling, fan vad vi människor är smarta. Det spelar ingen roll hur många böcker det skrivs mot krig och annan dumhet, eller hur många filmer man gör ändå finns det alltid folk som ställer upp och i god patriotisk anda försvarar demokratin eller diktaturen, eller Gud eller Allah. 


Det är ingen slump att man idag använder sig av barnsoldater. Redan nazisterna insåg att ju yngre de var desto lättare var de att övertyga om att de stred för den goda saken, i deras fall för "Führer und Vaterland". Waffen SS satte i slutet av kriget upp den 12:e SS divisionen som bestod av barn och tonåringar. De flesta av dem slaktades i Frankrike sensommaren 1944. I Afrika använder man barnsoldater i sina meningslösa "moderna stamkrig", samma med jihadisterna de utnyttjar också barnens godtrogenhet och får dem att spränga sig i luften i tron att de och hela deras familj kommer till Paradiset om de offrar sig för trons skull. Barn och unga är lättare att manipulera och de tror i sitt unga oförstånd att de är odödliga och därför mer benägna att ta onödigt stora risker.


Vuxna män som politiker utnyttjar fegt ungdomens dumdristighet i sina meningslösa krig. När fan ska människan vakna upp och sluta lyssna på politiker, präster, imamer och andra falska profeter? Ingen vill dö innan de ens har börjat leva, ändå står det unga män i kö till rekryteringskontoren för de senaste krigen. Massor av dumskallar är beredda att gå ut och skjuta på sina medmänniskor i tron att de slåss för det "enda rätta". Det är som om det finns något inbyggt destruktivt element i det mänskliga sinnet. Min gissning är att det inte slutar förrän de sista människorna har slagit ihjäl varandra för att de varit oense i någon bagatell fråga.

Av Karsten - 25 november 2016 09:50

Blev inte mycket bloggande igår, då jag städade och gick igenom alla lådor med gamla dvd filmer. Upptäckte att jag hade en hel del filmer jag aldrig kollat på. Tänker sortera skiten och slänga alla som inte är något att ha, en del filmer är så dåliga så man knappt kan se dem en gång. Speciellt skräckgenren är full med skräpfilmer. Såg dock en vampyrfilm som var lite annorlunda och därför rätt bra, den handlade om en mobbad liten kille som blev kompis med en ung vapyrflicka. 


Känns fortfarande väldigt tungt efter hundens bortgång, det tog mig långt hårdare än jag kunde tro. Att kolla dvd film skingrade tankarna för en stund. Vanlig TV gör mig bara deprimerad med all sin reklam om "julens glada budskap", för min del blir det den värsta julen på 13 år. Får fortsätta att se om det finns fler dvd jag inte sett på. I överig har det inte hänt något som föranleder något blogginlägg.

Av Karsten - 23 november 2016 18:05

Ska de svenska medborgarna få en ny effektivare rikspolischef så lär man få lönmörda eller förgifta Dan Eliasson. Denne inkompetente politruk lär klamra sig fast vid sin tjänst så länge han har Anders Ygemans, Stefan Löfvens och Morgan Johanssons förtroende. Eliasson är typexemplet på politiskt tillsatta statstjänstemän som visar sig totalt odugliga, men av rena prestigeskäl så vägrar regeringen att byta ut honom. Speciellt som Moderaterna gått ut med hård kritik mot polisen och rättsväsendet. Det tråkiga i sammanhanget är att det är medborgarna som kommer i kläm, inbrotten i deras hem utreds inte, stölden av deras bil klaras inte upp och så vidare. 


Som jag tidigare påpekat här i bloggen så är polisväsendet och rättsstaten en av de mest grundläggande funktioner som staten måste hålla i funktion. När poliskåren slutar fungera och säkerheten på gator och torg inte längre kan garanteras så är samhället illa ute. Detta är en av de funktioner staten in i det sista försöker hålla fungerande, när bara polisen fungerar brukar man kalla detta en "nattväktarstat", man försöker upprätthålla ording och lag nattetid. När detta slutar att fungera så kan man tala om en civilisationskollaps, ett samhälle statt i förfall. Vi ser redan idag tecken på detta där kriminella invandrargäng har tagit kommandot i 53 stadsdelsområden, där härskar kriminella invandrargäng som kontrollerar narkotika- och vapenmarknaden. 


Den som inte inser faran av en sådan utveckling bör lämna alla politiska uppdrag omedelbart. Nästa fas blir att de etniska svenskar och 1960-talets arbetskraftsinvandrares barn bildar medborgargarden som tar lagen i egna händer. När staten inte längre klarar av att upprätthålla de mest grundläggande uppgifter i ett samhälle är det riktigt illa. Då hjälper det inte längre att stå i statstelevisionen och svamla om grundläggande demokratiska värden och att vi politiker tillsatt en utredning som hoppas komma med ett resultat inom två år. Då skiter folket i demokrati och parlamentarism, då handlar det om att försvara det som är mitt mot alla dessa invandrade parasiter som tror att det bara är att roffa åt sig. Utlys undantagtillstånd och kalla in militären och sätt stopp för denna destruktiva utveckling.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards