Alla inlägg under november 2016

Av Karsten - 21 november 2016 21:39

Flilippinernas president Rodrige Duterte hårda politik mot narkotikamissbruket är den yttersta konsekvensen av den stigmatisering man här i Sverige också ägnat sig åt i årtionden, ja i ett halv sekel, mot människor som fallt för drogmissbruket. Trots att alkoholen kräver fler liv om man slår ut det på ett större tidsperspektiv så har den bild man anammade på 1970-talet om "knarket" levt kvar i Sverige och format den misslyckade narkotikapolitik Sverige fört. Idag har vi fått en helt ny bild med alla dessa kriminella invandragäng som slåss om andelarna på narkotikamarknaden. Många av offren är etniska svenskar och andra- och tredjegenerationens invandrare.


Redan idag har polisen mandat att jaga missbrukarna istället för langarna, en helt vansinnig politik som bara ger snygg statistik hos polis och åklagare. Hade polisen istället ägnat sig att jaga zigenare och albaner som säljer kilovis med heroin och amfetamin så hade resultaten kanske blivit lite bättre. Det är huvudmännen de med pengarna, de som kan investera i kilovis med narkotika som är de som ska jagas och sättas i fängelse för resten av deras ynkliga liv. Att jaga missbrukarna är som att sparka på dem som redan ligger ner. Tanken på ett narkotikafritt samhälle är så naiv och så befängd att bara idioter tror på den idag.

Av Karsten - 21 november 2016 21:04

Låt oss analysera vilka det är som står för våldet med automatvapen och handgranater i Sveriges storsäder. Det är definitivt inte små lintottar som heter Olle, Mats och Pelle. Nä, det är unga företrädesvis muslimska män från de så kallade 53 problemområdena i våra storstäder, de heter Yousef, Faruk, Muhammed, Ali och liknande arabiska namn. Detta är man väldigt försiktig med att gå ut med från politiskt håll då man inte vill un derblåsa främlingsfientligheten. Ynger och yngre personer rekryteras till dessa kriminella invandrargäng som på sikt hotar att ta över samhället. Vissa områden kontrolleras totalt av dessa kriminella fraktioner.


Det rör sig om unga människor med låg intelligens som är lågpresterande i skolan, om detta beror på inavel eller andra genetiska orsaker vill jag låta vara osagt. Deras föräldrar verkar helt gett upp och struntar i vad deras ungar gör i sitt nya fosterland. Vill man komma till rätta med detta problem så måste man ge polisen mandat att skjuta tillbaka, söka upp ledargestalterna i deras hemmiljö och avrätta dem på stället. Sätta trettonåringar i interneringsläger, stifta speciella lagar för folk med utländsk bakgrund som begår grova brott. 


Ygeman snackar som vanligt bara skit tillsammans med sin dryge kollega Morgan Johansson, de försöker bara slingra sig från sitt ansvar. Sådana inkompetenta politiker ska bara ta sitt ansvar och avgå med omedelbar verkan. Ge Sverige en motsvarighet till Trump som är beredd att röja upp i träsket och kasta ut tiotusentals kriminella invandrare, oavsett hur länge de bott i Sverige. Sluta med allt humnitärt trams och straffa hela familjen, det är föräldrarnas bristande uppfostran och ansvar som gjort att deras ungar blivit kriminella.

Av Karsten - 21 november 2016 20:30

Kollar på "Vetenskapens värld" där man påstår att äldre människor är ärligare och ljuger mindre än exemplelvis tonåringar. Detta betyder att den äldste presidenten i USA hittills Donald Trump är den ärligaste presidenten USA haft eller kommer att få. Jag är väl en av de få som tror på Trump i Sverige, läser man tidningarnas ledare så är det bara negativa omdömen om Trump. Vissa verkar så galna att de verkar tro att Trump så fort han svurit president eden skriker: "Hit med väskan med kärnvapenkoderna, nu ska jag utplåna jorden". Jag tvivlar på att en 70-årig man med barn och barnbarn skulle trycka på knappen utan att tänka sig för både en och två gånger. 


Då känner jag mig betydligt osäkrare på om någon galen jude i Israel blir vald till högsta hönset och i någon form av hybris som Guds utvalad folk sätter igång "Samson doktrinen" som innebär att alla Israels kärnvapen avfyras mot Europas storstäder i någon form av diffust hämdbegär. Vad programmet vill säga är att med ökad ålder kommer också vishet ooch eftertänksamhet. Detta var en av anledningarna till att man under antiken och i vissa kulturer främst i Asien vördar de äldre i samhället. Man vet att dessa besitter kunskap och livsvisdom.


Sverige är i detta fall ett skrämmande undantag, här hyllar man ungdomen och sätter de gamla på ålderdomshem eller spärrar in dem i deras hem nerdrogade på tabletter. Man föraktar ålderdomen trots att alla vet att de själva kommer att drabbas av den en vacker dag. Detta har lett till att vi fått ett infantiliserat samhälle, där man tar politiska beslut utan att tänka på de långsiktiga konsekvenserna.


Sveriges riksdag är full av unga brushuvuden utan någon som helst yrkes eller livserfarenhet. Se bara på en sådan ungtupp som Gustrav Fridolin, en typisk politisk broiler. Förr i världen var medelåldern mycket högre i riksdagen, men så togs också mer övertänkta beslut. Man kunde till och med hålla med sina motståndare om de hade samma åsikt i en fråga. Idag tycker man tvärtom av partipolitiska skäl även om man innerst inne vet att det är fel.


Av Karsten - 20 november 2016 21:32

Vi det svenska folket, väljarna får verkligen hoppas att det innan valet 2018 kommetr fram ett ärligare allternativ än Sverigedemokraterna som under Jimmie Åkessons leding förvandlats till ett urlakat liberaldemokaratiskt nonsensparti. Elake Karsten vet vad han pratar om då han gick med i SD redan 1991 då partiet var ett sant svensk nationalistiskt parti. Jimmie åkesson et al är inget annat än poilitiska broilers som tänker mer på lönen och fördelarna att vara riksdagspolitiker än om folkets bästa. En röst på SD är en röst på förrädare. 


Tyvärr har det hitintills bara funnits rent nationallsocialistiska allternativ, politiker som inte kunnat presentera en heltäckade politisk agenda som kunnat rycka upp vpårt land ur den letargi det befinnert sig i. Kanske finns det inget hopp för Sverige mer, kanske är det för sent? Kanske vårt enda hopp är att bli ockuperade av Ryssland som inte har någonting till övers för muslimer. Det känns hemskt att erkänna det men jag går hellre i utländsk sold än är solidarisk med de förrädare vi har i dagens riksdag. Heller ett muslimfritt Sverige under rysk överhöghet än ett kalifat under någon djävla svensk förrädare.

Av Karsten - 20 november 2016 20:28

Efter att ha sett "60 mintutes" med Donald Trump känner jag mig trygg med USA: s 45: e president. Han verkar bakom all populistisk retorik vara en sansad man som vet vilket ansvar som vilar på hans axlar. Vad de så kallade "politiska experterna" här i Sverige säger ger jag inte ett skit för. De hade på förhand tagit ställning mot Trump och viker nu inte en tum för att inte tappa ansiktet. Jag tror personligen att Donald Trump kommer att bli en av de största presidenterna sedan Abraham Lincoln och George Washington. Donald Trump kanske blir den som röjer upp i det politiska träskt Washington förvandlasts till. Jag hoppas verkligen Trump står fri från friumureri och politisk lobbyism, att han verkligen är "The real Deal". Kanske USA nu kan resa sig ur askan som fågel Fenix och sybolisera den verkliga sanna demokratin fri från kapitalets lobbyism.

Av Karsten - 20 november 2016 17:52

Tack alla regeringar från Olof Palmes till Stefan Löfvens för det Nya Sverige vi fått med massinvandringen, med spännande skottlossningar och utbrända och sprängda bilar. Nu senast i Göteborg som verkar gått om Malmö som Sveriges Chicago. Vi svenskar är så glada över att Ni med Er oansvariga och okontrollerade massinvandring släppt in en massa spännande kriminella element i vårt ack så tråkiga och trygga Sverige. Nu riskerar vi svenskar att råka komma i vägen för en förlupen kula när dessa kriminella invandragäng gör upp om narkotikamarknaden. Det är tack vare Er restriktiva narkotikapolitik som denna vara blivit så lukrativ och genererar så stora vinster till invandrargängen. 


Ni politiker uppbackade av lobbygrupper fortsatte trots medlemsskapet i EU och de öppna gränserna att drömma om ett narkotikafritt samhälle. Varje utomeuropeisk invandrare fattade ganska snabbt att ett kilo heroin från hemlandet var nyckeln till framgång. Med de pengar detta inbringade kunde man öppna sin egen kebab eller restaurang. Samtidigt omorgasniserar Ni poliskåren så fler poliser än någonsin säger upp sig och slutar som poliser och jag förstår dem, vem fan vill bli utsatt för stenkastning och skottlossning för futtiga 27 000 kr/mån? Ni politiker har gjort ett utmärkt jobb i att förstöra ett en gång tryggt och harmoniskt land till ett mångkulturellt helvete.

Av Karsten - 19 november 2016 22:56

Hur många fler ska vi bli på detta lilla klot innan vi på allvar inser att något måste göras åt överbefolkningen. Fler och fler länder ökar sin standard vilket innebär fler bilar, fler kylskåp mer av allt vi här i väst tar som en självklarhet. Ska alla leva som vi i väst behövs fem jordklot till för att förse oss med alla de råvaror som detta skulle kräva. Fler och fler människor flyttar in till städerna vilket i och för sig är bra. Skulle en pandemi utbryta dör fler och snabbare om de trängt ihop sig i städer. Själv tror jag det bara är en tidsfråga innan den första större epidemiska sjukdomen bryter ut som kräver miljoner människors liv. Det finns på något sätt inbyggt i naturen att när en art blivit för stor till antalet och brett ut sig för mycket så utbryter smittsamma dödliga sjukdomar. 


Redan nu har vi de multiresistenta bakterierna som inga kända penicilinpreparat biter på, dessa bakterier har vi själva skapat genom ett allt för frikostigt användande av antibiotika på våra kreatursbesättningar. Då pengar och girighet styr så har vi blundat för detta problem och fortsatt att utfodra grisar och andra djur med antibiotika, något som vi människor i sin tur får i oss genom att äta köttet från dessa djur. Med dagens snabba kommunikatiossätt kan smittade människor färdas jorden runt på några timmar och sprida smittan globalt. Detta problem är man säkert medveten om på hög politisk nivå, men vet också att det inte är mycket man kan göra åt det mer än att rädda en liten spillra av mänskligheten.


För jorden som biologisk enhet vore det bara bra om typ 80 procent av mänskligheten dog bort i en epidemi. Det skulle ge naturen en chans att återhämta sig från människans rovdrift. Vad värre är, är alla dessa lager av utbränt uran som vi människor i vår dårskap lagrat runt om på vår jord. Vem ska ta hand om det om större delen av mänskligheten dör ut i sjukdomar? Dessa lager av utbränt kärnbränsle är en av de största hoten vi människor lämnar efter oss då halveringstiden rör sig om tusentals år. Vem vet var dessa lager finns om två tre tusen år? Själv anser jag att det finns inga gränser för den dårskap människan visat prov på. Skulle jorden besökas av utomjordiska varelser långt efter att människan försvunnit och alla spår efter vår civilisation är borta skulle man ändå förstå att det någon gång levt "intelligenta" varelser som grävde ner stora mängder radioaktivt material, då detta aldrig förekommer naturligt i så stora kvantiteter samlat.

Av Karsten - 19 november 2016 16:49

Då jag inte tror att vårt medvetande slutar när vi dör, är jag i konfilkt med naturvetenskapen som tror människan är som en dator, när man drar ut sladden så är det slut. Visst vore det bekv'ämt och enkelt om det vore på det sättet. Det befriar oss från allt ansvar för de gärningar vi gjort under vårt liv.   Jag tror alla levande varelser är ett symbiotiskt konglomerat, vi hör ihop och vad en art orsakar en annan straffar sig. Vi människor blir bara dummare och allt mer sekulariserade,vi tror blint på naturvetenskapen. Själv känner jag det som jag nått en brytningspunkt, hit men inte längre. Jag orkar inte med hycklerietr och falskheten längre. Jag känner mig som en främmande organism i en värld som inte är min längre. Var tog tänkandet vägen, var tog Platon och Sokrates arvtagare vägen? Dagens intellektuella består bara av dårar som sitter fast i den politiska smeten, jag känner att det är dags att gå och vila skallen från denna världens dårskap. 






Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards