Alla inlägg under november 2016

Av Karsten - 16 november 2016 11:59

Hittade en gammal Kvällspost från 15 december 2003 med rubriken: "Skjut inte - jag är Saddam". Det var den dagen USA:s trupper hittade Saddam, så det var därför jag sparat tidningen. Den intressantaste artikel i tidningen var skriven av en arabisk analytiker som skrev: "USA har mycket att tacka Saddam för". Han skrev att få makhavare har varit så nyttiga för USA som Saddam Hussein. Hans regim har tjänat amerikanska intressen i årtionden och gav dem som avskedspresent en perfekt förevändning att tränga in i hjärtat av arabvärlden. 


Idag vet vi alla hur det gick, Irak är ett land i kaos där fanatiska fundamentalister som IS bitit sig fast. Vi vet också att USA:s anledning till att angripa Irak var uppbyggd på lögner. Bush stod och ljög hela världen rätt i ansiktet när han påstod att Irak hade kärnvapenprogram och andra massförstörelsevapen. Idag vet vi att FN:s vapeninspektörer i Irak hade rätt när de sa att det finns inga massförstörelsevapen här. Med facit i hand vet vi idag att USA:s aggressiva utrikespolitik i arabvärlden har varit förödande för inte minst Europa som drabbats av en rad terrordåd. Det var USA som tände gnistan till den militanta fundamentalismen som gav upphov till Islamiska Staten, Boko Haram och liknande jihadistgrupper. 


Vi får därför hoppas att Donald Trump avvecklar USA:s involvering i Mellanöstern och sätter stopp för CIA:s inblandning i diverse demonstrationer och upprorsförsök i avsikt att avsätta lagliga regeringar. Jag hoppas en av Trumps första åtgärder blir att granska vad CIA egentligen sysslar med. Om CIA har en egen agenda utanför statens kontroll. Har en känsla av att man är i full gång med att bränna dokument i CIA:s huvudkontor i Langley ifall Trumps administration skulle bli allt för nyfikna vad man egentligen sysslat med. 

Av Karsten - 15 november 2016 20:43

Hörde på lokalnyheternba häromdagen att man diskuterade om huruvida abborren som finns i Malmö kanal var ätlig. Själv har jag fiskat en hel del i Malmö kanal och har som vana att alltid återbörda fisken till kanalen. De enda som äter fisken i kanalen är dumma invandrare. Hörde om en polska för några år sedan som åt av fisken i kanalen, hon dog i hjärncancer. Det var knappt att jag lät min hund äta av abborren i kanalen, han brukade ibland få bita ihjäl fisken jag fångade, han älskade att leka med fiskarna ända tills de slutade sprattla, då ville han ha en ny. Bara en idiot äter av den fisk som lever i Malmö kanal, det ska fan veta vad som dumpas i den kanalen om nätterna. Vissa invandrare som fiskar i kanalen tar allt, från de minsta abborryngel till siken som finns där. Vet i fan vad de gör med den, fisksoppa?! Det enda man kan äta är småtorsken man kan få i hamnen, den har simmat in från Öresund.


Nu snackar kommunen att reglera fisket i kanalen, man ska införa fiskekort. Inte en dag för tidigt om ni frågar mig, det har varit ett djävla okynnesfiskande där man bara lämnat fisken att ruttna på land ibland. Ska man inte själv äta fisken så krokar man av och sätter tillbaka den. Det är blattarna som står och metar som är värst speciellt asiaterna, de tar all fisk tänker inte ett dugg på återväxten. Får man en romstinn hona så sätter man tillbaka henne. Blattar har en konstig inställning, är det gratis så ska de ha så mycket det bara är möjligt. Det där med allemansrätt rimmar dåligt med blattarnas inställning. Sverige var bättre då befolkningen var homogen.

Av Karsten - 15 november 2016 19:32

Det var verkligen på tiden att riksdagen skärper kraven och reglerna för stadsrådspensionerna. Dessa välbetalda parasiter har fram tills nu kunnat kvittera ut statsrådspension från 50 års ålder om de suttit i sex år. Desutom har de kunnat ha sidoinkomster som de kunnat gömma undan i bolagsform. Många före detta ministrar har tjänat grova pengar på att hålla föredrag och låtit dessa pengar gå in i ett bolag och på pappret nolldeklarerat så de kunnat kvittera ut full statsrådspension, en av dessa är förre statsministern Göran Persson. Dessa lyxiga förmåner har naturligtvis stuckit i ögonen på medborgarna och bidragit till politikerföraktet.


Från och med förste januari 2017 utgår statsrådslön först från 61 års ålder och det ska inte längre vara möjligt att ha sidoinkomster som kan gömmas undan i bolagsform. Har man en inkomst efter man slutat i riksdagen så minskas statsrådspensionen. Som jag ser det så borde deras löner sänkas generellt både för statsråden och för riksdagsledamöterna, ersättning då man slutat som politiker borde utgå i högst två år därefter ska de behandlas som vilken medborgare som helst. Förr i världen var politikerjobbet ett kall där lönen spelade mindre roll, idag har det blivit ett välbetalt jobb för arbetsskygga individer. När SD kom in i riksdagen var det flera av de invalda som öppet jublade och skrek 50 000 kronor i månaden. Det är så vissa ser på politikerrollen, vi har fått ett nytt frälse i Sverige.


Av Karsten - 15 november 2016 18:12

Nu börjar vi se vådan av tidigare årtionden av okontrollerad massinvandring. Vid en undersökning på Nytorpskolan i Göteborg sade sig var tionde elev sympatisera med IS och andra muslimska extremistorganisationer. På en skola i Västerås visade sig en elev ha fullt utvecklad TBC och flera andra elever vara smittade med TBC. I Malmö har bara i år, elva (11) personer mördats i uppgörelser mellan kriminella invandrargäng där de flesta är muslimer. Läget är nu så allvarligt i Malmö att polisen fått kalla in förstärkning från övriga landet för att försöka lösa alla de ouppklarade morden. Förutom morden så har Malmöpolisen flera grova våldtäkter som är också olösta.


Inget av detta hade inträffat om vi inte haft den okontrollerade asylinvandringen. Hade Sverige endast tagit emot ett fåtal människor med relevanta flyktingskäl och helt slopat anhöriginvandringen samt läkarundersökt alla som sökt asyl här så hade mycket av dagens problem inte funnits. Allt sådant resonemang avfärdas naturligtvis av flyktingkramarna som förespråkar en fri invandring till Sverige. Jag själv har länge fruktat att vi skulle få in smittsamma epidemiska sjukdomar med "flyktingarna". TBC är nog bara toppen på ett isberg, vi kommer att i framtiden att få se flera ovanliga tropiska sjukdomar härja och belasta vår redan hårt belastade sjukvård.


När man någon gång i framtiden börjar betrakta massinvandringen med mera nyktra och objektiva ögon kommer man att finna att den varit en enorm ekonomisk belastning och inte alls genererat några vinster för samhället. Förutom detta har den skapat kulturella och ekonomiska klyftor som splittrat samhället. De etniska svenskarna har kommit i kläm i politikernas iver att ställa in sig och dalta med de nyanlända framtida väljarna. Folk kommer i framtiden att anklaga dagens politiker för att ha bytt ut befolkningen i Sverige i syfte att gynna sina egna intressen samt globaliseringen.





Av Karsten - 15 november 2016 15:16

Donald Trump och Vladimir Putin är det nya radarparet som kommer att skrämma skiten ur politiska tråkmånsar som Stefan Löfven, Angela Merkel, François Hollande och allt vad dessa politiska broilers heter. Det skulle inte förvåna mig om Trump drar tillbaka de amerikanska "NATO-trupperna" ur de Baltiska staterna och låter Putin ta över styret där, givetvis mot någon annan del som gynnar USA. Trump är en affärsman van att göra upp affärsöverenskommelser. Det är därför Putin gillar Trump för han kan lita på honom till skillnad från sådana falska typer som Bill Clinton som blåste Ryssland och flyttade fram NATO:s positioner efter de tyska staternas återförenande. Nu kommer Putin att kräva ett tillbakadragande av NATO vilket Trump kommer att gå med på av rent ekonomiska skäl. Han är inte intresserad av att USA ska betala för en massa trupper och vapen på europeisk mark. 

 

Det ska bli mig en sann glädje att se EU-parlamentarikerna springa runt som skållade råttor i Bryssel när de fattar att USA inte längre vill betala för NATO:s närvaro. Bryssel får bestämma sig, ska de nöja sig med Polen och Tjekien och ge fan i Baltikum. EU har inte råd att försvara varje bit av det de betraktar som nyvunnet territorium, speciellt inte när man har sådana besvärliga medlemmmar som Ungern och Polen som låter nationalismen få fria vingar. Det smartaste hade varit att låta Putin få Rumänien och Bulgarien som bara är en förlust med alla sina "romer" (läs: zigenarpack). Likaså de Baltiska staterna som alla har en rysktalande minoritet som på sikt kommer att skapa problem och kräva ett "tillbaka till Moder Ryssland". Jag tror den politiska kartan kommer att skrivas om under de kommande fyra åren.

 

För Sveriges del gäller det att hålla käft och sluta upp med att tro att man är någon moralisk stormakt som har något inflytande i Östersjöregionen. Det där kommande ordförandeskapet i FN:s säkerhetsråd ska man nog inte dra för stora växlar på heller, då både USA och Ryssland har veto där. Själv ser jag fram mot en intressant och väldigt omvälvande tid, då jag tror många av de gamla politiska teserna blir ställda på huvudet. Sedan England lämnade EU finns det bara en kärnvapenmakt kvar i unionen, Frankrike. Mot detta står Ryssland med sin överväldigande kärnvapenkapacitet och reguljära styrkor. En av anledningarna att Trump vill liera sig med Ryssland är att han absolut inte vill att Kreml ska närma sig Peking om USA ska inleda ett handelskrig mot Kina. Det är många intressanta aspekter att ta i beaktande under de kommande fyra åren.

Av Karsten - 15 november 2016 11:13

Jag välkomnar Trumps seger i presidentvalet i USA, äntligen händer det något som skakar om det etablerade politiska etablissemanget. Nu sitter förståsigpåarna i TV-Nyhetstudion och målar upp det ena undergångsscenariot efter det andra. De svenska politikerna börjar känna kalla vindar blåsa då de är livräfdda för att Trump ska bli för mycket kompis med Putin och börja förhandla om Europa. NATO är i blåsväder då Trump tycker att USA betalar på tok för mycket till NATO. Det verkar som den svenska överoptimismen vid Sovjetunionens kollaps då man i stort sett skrotade vårt försvar straffar sig nu. Det hade nog varit bättre att satsa på flygplan och kanoner än på bostäder till en massa nyanlända ekonomiska migranter som man inte hade hjärta att avvisa. 


Jag föraktar politiker som Reinfeldt som står där med sin statsministerlön och uppmanar oss vanliga att "öppna våra hjärtan". Fy fan för sådant pack. För att inte tala om Miljöpartiet slikt folk borde Sverige exportera till Nordkorea. Sverige har genom sin oansvariga asylpolitik bundit ris till sin egen rygg för generationer framåt. Våra barn och barnbarn får betala priset för dagens generösa flyktingpolitik. Ska det vara så djävla svårt att säga stopp, nu är det fullt, vi kan inte ta emot en enda djävla flykting till? Sverige har inte råd, vi måste tänka på oss själva nu, vi måste rusta upp vårt försvar och det kostar pengar. Folken i Mellanöstern och Afghanistan får klara sig bäst fan de vill, kan de inte hålla sams och bygga upp ett fungerande samhälle så är det inte vårt problem. Hit är de inte välkomna. 


Det behövs lite av Donald Trumps anda i Sverige också. Det måste bli ett slut på denna självutplånande altruism, denna pisshumanism. Flykting- och asylinvandring av lågutbildade från tredje världen är en gigantisk förlustaffär för landet och folket. För varenda en som får uppehållstillstånd skaffar sig staten en bidragstagare på livstid, att man sedan försöker trolla bort detta faktum med en massa falska jobb i den offentliga sektorn är en annan sak. Det är i mina ögon rent bedrägeri. Jag hoppas innerligt att de populistiska högervindar som blåser över Europa sopar bort alla socialister och miljömuppar som hittills styrt asylpolitiken. Gör det till ett helvete att vara muslim i Europa så de självmant åker härifrån. Åt helvete med all mångkultur och globalism.

Av Karsten - 14 november 2016 22:03

Länk till Donald Trumps kamanjchefs hemsida Breitbart News Network så ni själv kan bilda er en uppfattning istället för att höra på dösnacket från de svenska PK-journalisterna.

Av Karsten - 14 november 2016 21:19

Jag spyr när jag hör den lille juden Göran Rosenberg som får stå i Aktuellt och ösa sin galla över Trump och hans val av administration. Jag förstår honom då han representerar de politiskt korrekta kosmopoliterna och den globala judiska lobbyn. Däremot är staten Israel inte nervösa då Trump lovat Israel fortsatt militärt och ekonomiskt stöd. Nä det är skummisar som Peter Wolodraski, DN:s chefsredaktör och liknade typer som inte gillar Trump då han vågat utmana deras lögner och manipulations av folk. Alla som hittills kritiserat dem har snabbt anklagats för antisemitism, jag bara väntar på att samma anklagelser ska riktas mot Trump. Det är en befrielse att USA äntligen fått en president som inte går i den judiska lobbyns ledband. Den närmaste tiden kommer vi att få se samlade angrepp från familjen Bonniers tidningsimperium mot Trump och det Nya USA. Detta kan på sikt få förödande konsekvenser för de svensk amerikanska förbindelserna, speciellt om de politiska partierna hänger på denna anti-Trump trend.


Själv hoppas jag detta kommer att breda vägen för nationalistiska politiska alternaiv i Sverige och tvinga SD till en mer nationellt orienterad politik. I takt med att nationalismen ökar i Europa kommer EU:s grepp om Europa att minska, man kommer att negligera Bryssels order. Kommer Marine Le Pen til lmakten i Frankrike och tyskarna kan göra sig av med Angela Merkel så är grunden för Bryssels bygge av en Europeisk federation död. Låt EU bli det det var menat från början, en handels och tullunion. Sådana som Cecilia Malmström ska bara krossas politisk, hon och hennes gelikar är en fara för Europas nationer. Vårt hopp får stå till politiker som Viktor Orban, Jimmie Åkesson och Marine Le Pen. England var nog bara den första nationen som lämnade EU.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards