Alla inlägg under december 2016

Av Karsten - 19 december 2016 00:24

Har man inget vettigrt att blogga om kan man lika gärna hålla käftern! Vad stora delar av det svenska folket är omedvetna om är att de är offer för ett konglomerat av å ena sidan den politiska makten å den andra sidan  finanseliten med djupa kontakter i den multinationella industrin och finanssektorn. Palme var den siste svenske statsminister som försökte gå balansgång mellan dessa två intressen och det kostade honom livet i slutänden. Jag tror inget folk i Europa har varit så förda bakom ljuset som svenskarna, de har hela tiden matats med propagandan om att deras land och deras politiska sysytem är något unikt som står ut mot alla andra. Detta har skapat en falks bild hos svensken som fortfarande hänger kvar. Vi har ända sedan andra världskrigets slut lurats att tro att vi är neutrala i fredsdid och alliansfria i krigstid. Inget kan vara mer fel, ända sedan 1944 då kabinettssekreterare Erik Boheman,och Marcus Wallenberg anträdde en hemlig flygresa till England för att förhandla med de västallierade har vi tillhört NATO i hemlighet.


Det verkliga berdägeriet och mörkläggningen kom 1952 då en svensk militär DC 3:a sköts ner av en sovjetisk MiG 15 då den provokativt fög in mot en sovjetisk radarstation för att med sin av engelska GCHQ inlånade amerikanska signalspaningsutrustning försöka kartlägga våglängden på en nya sovjetiska stridsledningsradarn. Ända sedan början av kalla kriget har Sverige i hemliget sammarbetat med västmakterna, något som man än idag försöker förneka för folket. Sovjet var helt på det klara var Sverige stod storpolitiskt och Palmes agerande under Vietnamkriget var bara spel för gallerierna, bakom alla retoriska fördömanden så stod man på god fot med Washington.  


Det måste vara väldigt tacksamt att stå som ledare och politiker för ett folk så lättlurat och godtroget som det svenska. Fram till nu har ju majoriteten blint trott på det som sagts i TV och på det som stått i dagspressen. Ibland när men frågar en svensk: Hur vet du det? Får man svaret det har stått i tidningen. Inte ens sovjetdiktaturen lyckades med konststycket att manipulera en så stor del av befokningen som den svenska makteliten. Jag tror att mycket berodde på den snabba urbaniseringen, människor med rötter i jordbrukssamhället flyttade in till städerna och industrin och ville snabbt anamma storstadens kultur och normer. Man ville skaka av sig dyngan och åkerjorden och bli moderna stadsbor. Detta gjorde att man var allt för öppen för den manipulation man utsattes för av det politiska och mediala systemet.


I grunden betraktar jag många svenskar som dumma bonnläppar som inget begriper och inget kan. De är som zigenare, de tror att bara de drar på sig moderna flashiga kläder köper en fin bil så ska ingen genomskåda dem som de lättlurade bonnläppar de i grunden är. Jag har själv bott på många småorter så jag vet hur attityderna är, bakom fasaden av snittsiga kläder gömmer sig en enfaldig bonntyp som man kan lura skiten av. Motsattsen till detta är den kulturelit som uppstått och frodas i Stockholms krogvärld. Där träffas och frotterar sig det politiska etablissemanget med media och kulturelit. Dessa människor tror att Sverige slutar vid Uppsala och betraktar skåningarna som rasistiska halvdanskar. Sverige är ett djupt kluvet land med enorma ekonomiska och kulturella klyftor som på sikt kan slita landet i stycken.

Av Karsten - 18 december 2016 00:30

Som medborgare har du idag tre val att göra, antingen går du i samhällets tjänst och blir en byråkrat eller tjänsteman och arbetar dig upp i makthierarkin och utnyttjar den makt din ställning ger dig, eller så blir du en vanlig lönearbetare en slav, det tredje allternativet är att du ställer dig utanför samhället då du redan i tidiga år genomskådat hyckleriet och gör allt för att motarbeta samhället. Det finns naturligtvis ett tredje allternativ som i stort sett är detsamma som det första, att bli politiker. Då blir du det lägsta av det lägsta, en smilfink och lögnare, du ljuger och lovar guld och gröna skogar bara folk röstar på dig. Någon reel makt får du aldrig då det inte är politikerna och det vi kallar demokratin som styr samhället. Det är statstjänstemännen och alla dessa byråkrakter som innehar den egentliga makten. Inom näringslivet är det samma sak du har din plats i hierarkin och där är det lättare att mista sin plats vid minsta misstag och felsteg.


Bättre är det att bli samhällsfiende, att på alla sätt undergräva och sabotera detta korrupta samhälle. Genom att smuggla in tio kilo rent heroin och sälja det orsakar du samhället miljardförluster sett i ett större perspektiv, samtidigt ger du arbetstillfällen till poliser, socialtjäntemän, sjukvårdspersonal, privata LARO kliniker och så vidare. 

Försök fatta hur komplext och korrupt samhället är, man stiftar hårda narkotikalagar som ger importörer och langare incitament att höja priserna på sina produkter, samtidigt som deras verksamhet ger arbete åt en hel kader av företrädesvis LO-anställda. Skulle man legalisera alla droger så hade en halv miljon stått utan arbete. Folk är så djävla dumma så de tror att bara man anställer fler poliser och höjer straffen så försvinner alla droger ur samhället. Ställ er istället frågan varför folk super och drogar sig? Jo för de är olyckliga och känner sig exluderade av samhället, de har inget arbeta och får leva på bidrag. Det är samhället själv som skapat problemen genom att vara så komplicerat och represivt som det är. 


Har man ett gäng politiker som tror att de får fler röster bara de ropar på fler poliser och skärptare lagstiftning samt lever i en illusion om ett narkotikafritt samhälle med nolltolerans så har man också grävt sin egen grav. Demokratin kommer att gå under vad tiden lider och ersättas kanske med något bättre, men förmodligen med något mycket, mycket sämre.

Av Karsten - 17 december 2016 22:55

Jag tvekar inte ett ögonblick att erkänna att jag helt ut skulle stödja en blodig väpnad statskupp mot det nuvarande politiska systemet i Sverige. Korruptionen inom de politiska partierna och sammankopplingen av dessa med multinationella ekonomiska intressen har gått så långt att stora delar av befolkningen levver mer eller mindre i armod. Jag skulle inte tveka ett ögonblick att sätta ett nackskott i ett sådant svin som Mona Sahlin som gång på gång klarat sig undan ekonomiska oegentligheter, ett sådant svin förtjänar inget annat än döden.


Jag har för länge sedan upphört att tro på en demokratisk och folklig förändring av det svenska systemet, socialdemokratin har haft så lång tid på sig att bygga in vänskapskorruption och ren brottslighet i systemet att endast våld kan förändra det. Vi har idag en kader av byråkrater och tjänstemän som tjänar sitt levebröd på att vända och stämpla balnketter som medborgarna är tvungna att fylla i för att få tillgång till vissa rättigheter. Dessa lämnar inte frivilligt ifrån sig sina privilegier, de får vi skjuta bort.


Med färre och dummare poliser och en obefintlig militär är chanserna att störta regering och riksdag ganska gynnsamma om man får tillräckligt många medborgare med sig. Jag har nu ingen djävla kommunist revolution i tankarna, ty vänstern i Sverige är de mest korrumperade och de största förrädarna av alla. Jag vill se en nationell regering som skapar en folklig enhet där alla har samma rättigheter. De invandrare som bara åkt hit för att leva som parasiter gör vi oss snabbt av med, de som inte frivilligt försvinner kommer att försvinna på ett annat sätt.

Men tyvärr Ni svenskar är för fega och för bekväma för att våga lyfta ett finger för att störta det nuvarande systemet, ni sitter där vid köksbordet och smörjer kråset med söndagssteken och ett glas brännvin. Fy fan för er.

Av Karsten - 17 december 2016 22:32

Hur många kommer ihåg vad en "halv böj" betydde? Det var förr i tiden då man köade framför kassorna vid en disk på Systembolaget och all sprit fanns på ett lager bakom diskarna. Om man när man kom fram till kassan sa till expediten att man ville ha en halv böj böjde hon eller han sig till hälften ner vid kassadisken och plockade fram en flaska "Randiga segel" eller Explorer vodka som var dess  officella namn under disken. Sa man en hel böj så fick hon  böja sig ända ner till golvet och plocka fram ett helrör Explorer. En annan typisk svensk företeelse var den röda lampan på kassaapparaten, när den lyste var du tvungen att plocka fram legitimation oavsett om du var en liten dam i minkpäls och rasslande juveler eller en schaskig A-lagare. Sverige har alltid varit ytterlighetenas och galenskapens förlovade land. Appropå "En halv böj" så har Cornelius Vreeswijk skrivit en låt om det, En halv böj blues.

Av Karsten - 17 december 2016 21:26

I centrum på varje större galax döljer sig ett svart hål med en densitet som övergår de flesta människors förstånd. Ett svart hål kan ha en massa av tio miljoner solar av vår storlek, det som sugs in av den gravitation ett svart hål utvecklar är förevigt försvunnet i evigheten. Eller är det verkligen det? Ingen vet egentligen vad ett svart hål är mer än på det rent teoretiska planet. Den materia som sugs in i ett svart hål bör enligt kvantteorin omvandlas från elementarpartiklar till en form av sammanpressad enheltig plasma som av det oerhörda trycket som gravitationen utövar hettas upp till helt astronomiska temperaturer. Inne i ett svart hål upphör tid och andra begrepp att gälla.


Min terori är att de svarta hålen är en form av portar eller kosmiska tunnlar till helt nya tomma dimensioner, det svarta hålet är början till en "Big Bang" i en annan dimension av multiuniversum. När ett svart hål konsumerat en viss mängd materia och pressat samman den till en ofattbar densitet och hetta når det en gräns där andra krafter ta över och det svarta hålet exploderar i en "Big Bang" i en ny dimension. I de första bråkdelarna av den nanosekund (10 upphöjt till -43 sekunder) som kallas Plank tid är alla fyra krafterna massa, energi, rymd och tid sammanslagna till en enda kraft. Ur denna sigularitet växer sedan det vi kallar "Big Bang" fram. Elementrarpartiklar bildas och slår sig till slut samman till atomer och de grundämnen som bildar grundstenarna i ett universum med solar och planeter. Som i sin tur bildar nya spiralgalaxer med nya svarta hål i sitt centrum. Att en sprialgalax har ett svart hål i centrum ter sig ganska naturligt för vad skulle annars få galaxen att spinna runt? Vår sol är den massa som utövar den gravitation som håller våra planeter på plats så inte centrifugalkrafterna slungar ut dem i rymden.


Jag tror aldrig människan till fullo lyckas lösa gåtan med universum dess uppkomst och mening innan vi hunnit utplåna oss själva genom vår otroliga destruktivitet och dumhet. Såsom den socialdrarwinist jag är skulle jag vilja elliminera alla dumma människor, folk med ett IQ under 110 och sedan försöka avla fram en superintelligent ras, skit samma vilken hudfärg och ögonfärg den har. Intelligenta människor brukar inse konsekvenserna av dumma handlingar och experiment. Även Robert Oppenheimer insåg till sist vad det var för monster han lagt i mänsklighetens hand när han såg den första plutoniumbomben explodera i Allamogordo, han lär ha sagt: “Now, I am become Death, the destroyer of worlds.” - Nu har jag blivit Döden, förstöraren av världar, citatet är hämtat ur Bagavadgita och sägs av Vishnu till prins Arjuna.

Av Karsten - 17 december 2016 20:13

Den där Johan Nordberg på Metro hade i fredags lyckats tota ihop en kolumn där han jämförde vår värld med George Lukas fantasi "Star Wars". Det handlade om bilden av en korrumperad demokrati som mer och mer dirigerades av särintressen och lobbyister, samt ledare som delade ut monopol och privilegier. Allt det här är ju trams "Star Wars" följer ett klassiskt mönster från sagor från medeltiden och framåt. Världen och människan har alltid varit ruttna och korrupta vilket författare som William Shakespeare och Franz Kafka antagligen insåg redan som barn, i alla fall gjorde jag det. 


Detta är en av anledningarna till att jag alldrig fullt ut ställt upp på detta det västerländska samhällets ideal och normer. Jag har alltid föraktat människor som snällt gått till sina arbetsplatser och slavat för någon arbetsgivare , staten eller privat och sedan betalat oskäligt mycket skatt på det de tjänat. Sedan har de dumma djävlarna till råga på måttet betalat skatt en gång till varje gång de handlat något i form av  omsättningsskatt. Hur bortkollrad får man vara?  Ända sedan människan skapade de första civilisationerna uppstod det ett frälse av priviligierade samt en hjord av förtryckta slavar eller arbetare. Aldrig någonsin kommer vi att få ett jämnlikt samhälle, så därför är det lika bra att ge fan i alltihop och be dem äta din skit.


Idag har vi ett globalt samhälle som styrs av de största multinationella bolagen som i stort delat upp marknaden och världen melan sig. Idag råkar de heta Exxon-Mobile, ITT, IBM, ThyssenKrupp AG, Sony, Apple, Samsung m.m I morgon kan de ha gått samman och dykt upp under ett helt nytt namn. Detta är denna världs verkliga makthavare, de som Johan Nordberg vördar så ömt, uppfostrad som han är i lobbyorganisationen Timbro där man lär sig att blint tro på de fria marknadskrafterna. Får dessa krafter fortsätta exploatera vår jord kommer den snart att påminna om en schweizerost där mänskligheten lever i en förslavad tillvaro. (Skönt att man är död vid den tidpunkten).

Av Karsten - 17 december 2016 16:55

Naturen och naturens grundstenar tycks prioritera vissa geometriska former, en av dessa är hexagonen. Bisamhällets honungs och larv plats består av hexagoner, dvs. sexhörningar. Likaså är hexagonen väldigt vanligt förekommande på molykylär nivå inom kemin, den vanligaste formen är bensenringen C6H6. Naturen strävar efter största möjliga stabilitet och hållfasthet, något man uppmärksammat inom flygindustrin där man gör vingar med sexhörningar som stabiliserade element i vingkonstruktioner. Naturen är logisk och strävar efter bästa möjliga lösning i sin uppbyggnad. Det verkar finnas en inbyggd intelligens i allt vad naturen skapar. Naturen skapar aldrig något onödigt, även om vi människor ibland tycker det. Vi människor har svårt att fatta att dödliga virus fyller en funktion genom att hålla en balans mellan arterna. När vi människor blir för många uppträder multiresistenta bakterier och dödliga virus just för att decimera vår art.Vi har blivit för många och hotar därmed alla andra arter. Själv väntar jag med spänning på nästa dödliga virus som har förmågan att i stort sett avfolka jorden. Det räcker med att någon miljon överlever.

Av Karsten - 17 december 2016 15:58

Jag brukar ofta titta på Kunskapskanalen som sänder program om vetenskap, historia, sociaologi och annat, en av de få kanaler med någorlunda vettigt innehåll, man lär sig ett och annat. Detta till skillnad från sport och mellodifestivaler som bara är till för att underhålla och fördumma.


Jag såg ett program om meteorer som tros innehålla aminosyror som är grundstenarna i biologiskt liv. Man pratade i programmet om intelligens på andra platser i universum. Då inställer sig frågan hur definierar man intelligens? Är en hund och en katt intelligenta? Otvivelaktigt om man jämnför dem med virus och encelliga organismer. Vi vet att delfiner är intelligenta och har ett kommunikationssystem, men jag har en känsla av att när forskarna talar om intelligens så utgår de i sin hybris från sig själva och människan. Intelligens definieras som en varelse i stånd att annalysera naturens grunduppbyggnad och ur detta dra slutsatser som utmynnar i konstruerandet av vätebomber så att man kan utplåna sig själv!?


Sedan är ju bara en bråkdel av jordens befolkning intelligenta i ordets rätta mening, majoriteten består av obildade dumskallar som låter andra tänka åt dem. Bara för att man kan läsa rubrikerna i Expressen och DN är man inte intelligent. Intelligens är ett begrepp som utgått från oss människors definitionssystem, något som starkt färgats av religionen. I Bibeln står att Gud skapade människan till sin avbild och satte henne att råda över alla djur och växter på jorden. Detta synsätt har i nära tvåtusen år färgat den västerländska Europeiska kulturens syn på människan och fått henne att betrakta alla djur som själlösa varelser. Ändå kunde man hålla rättegångar mot djur på 1300 -1500-talet med en advokat som försvarade djuret mot de anklagelser som riktades mot det. Själv anser jag människan vara skvatt galen.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards