Alla inlägg under december 2016

Av Karsten - 16 december 2016 19:42

Hörde att det varit 108 skjutningar bara i år, på en vecka sköts tre stycken i Stockholm. Uppenbart har samhället och dess ledare misslyckats. Invandringen och integrationen är ett av de största misslyckanden Sverige lyckats åstadkomma. Politikerna tycker att de är goda människor när de släpper in okontrollerbara mängder människor som påstår sig vara flyktingar och sedan bara stuvar in dem i miljonprogrammets höghusområden med bidrag som enda inkomst. Med en sådan politik är det inte konstigt att kriminalitet och droganvändning eskalerar bortom all kontroll. Att i ett sådant läge tro att lösningen är fler poliser visar bara vilka inkompetenta politiker vi har i riksdagen.


För det första måste man anpassa invandringen till vad landet förmår ta emot och slussa in i samhället, finns det inga bostäder och arbetstillfällen så kan man inte heller ta emot fler människor. För det andra måste man skapa ett mänskligare samhälle befriat från trångsynta byråkrater och tjänstemän som utnyttjar sin makt att mentalt tortera medborgarna. Mycket av denna utveckling kan vi tacka socialdemokraterna och vänstern för som alltid trott på kollektiva lösningar och på att staten (läs socialdemokraterna) vet bäst. Folk börjar använda droger och alkohol när de känner hopplöhet och maktlöshet. Toppstyrda medborgare känner ett behov av att fly bort från verkligheten.


Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om vissa områden i framtiden kommer att påminna om Aleppo i Syrien där olika kriminella fraktioner bekämpar varandra samt gemensamt bekämpar polisen. Sverige är ett samhälle med en övertro på repressiva lösningar man tror att man kan straffa bort alla problem. Tanken att det skulle vara fel på själva samhällssystemet har aldrig slagit politikerna man tror i sin narcisistiska maktfullkomlighet att man skapar det perfekta samhället. Det finns en osund kultur inom den politiska makten som tycks smitta av sig, nya partier som MP och SD kommer in i riksdagen men det tar bara ett år så är de lika korrupta och mentalt sjuka som resten av partierna. Man anammar den kultur som råder i makten boningar och anpassar sig. Sverige har blivit ett mycket sjukt land.

.

Av Karsten - 16 december 2016 00:02

För första gången har SS-Brigardeführer Kurt Mayers självbiografi "Grenadiere" utkommit på svenska under titeln " Jag stred för Tyskland". Detta är en av tre epokgörande skildringar av den tyske soldatens vardag under andra världskriget.  De andra är Guy Sajers "Den glömde soldaten" samt Otto Carius "Med Tigern på slagfältet". Ofta är det segraren som skriver historien och då ofta höjer sig själv till skyarna i en narcisistisk hjältedyrkan. Alla minns väl 1960-talets Hollywood skildringar av de heroiska amerikanarna som besegrade de grymma tyskarna. Här får vi förlorarens version av det tappra motstånd som den tyske soldaten visade i sin kamp för Fäderneslandet. När det kom till kritan så var det varken för Führern eller för "Das Vaterland" man stred, man stred för kamraten brevid i skyttegraven. Man stred för överlevnad mot en barbarisk bolsjevikisk fiende som inte visade någon nåd. Dessa tappra soldaster har av efterkrigstiden kallats både det ena och det andra. Visst begick vissa förband i Waffen-SS krigsförbrytelser, men det gjorde både ryssar och framföralt amerikanare också. De som visade bäst karaktär på slagfältet var engelsmännen som alltid haft en känsla för "fair play". 


Kurt Mayer eller som han kallades "Panzermayer" var den yngste divisionsbefälhavaren med sina 33 år som övertog befälet över 12:e SS divisionen "Hitler Jugend" efter att dess befälhavare Fritz Witt omkommit i brittisk artilerield. Kurt Mayer inledde sin karriär i divisionen "Liebstandarte Adolf Hitler" och avancerade snabbt på grund av sin intelligens och rådighet. Han tilldelades järnkorstet av andra klass och järnkorstet av första klass redan under de första krigsåren. När han 1944 tillfångatogs av partisaner hade han förutom dessa två utmärkelser Tyska korstet i guld samt Riddarkorstet med eklöv och svärd. Kurt Mayer dog hastigt i en hjärtattack 23 december 1961 på sin födelsedag, 15 000 av hans gamla soldater och vänner följde honom vid hans begravning. En sådan man kallar jag en hjälte, sedan får det fega politiskt korrekta packet säga vad de vill.

Av Karsten - 15 december 2016 22:11

Hade jag varit som den där korkade storkäftade svetsare Löfven så hade jag hållit en lägre profil gentemot Ryssland och Putin. Vad skulle hända om Donald Trump och Putin snackar sig samman och USA slutar med sitt ekonomiska stöd till NATOså som han sagt och överlåter åt Moskva att diktera agendan i Europa? Med United Kingdom ute ur EU finns det bara en kärnvapenmakt kvar i unionen och det är Frankrike som alltid haft ett ambivalent förhållande till Ryssland. Ryssland däremot sitter på en moderniserad kärnvapenarsenal som säkert kan utplåna mänskligheten ett par gånger om. Sverige verkar vara inne på en väg som går ut på att reta upp Kreml så mycketr de bara kan, de vägrade upplåta hamnarna i Slite på Gotland och i Karlshamn vilket inte kommer att ses med blida ögon i Ryssland. 


Sverige borde inför presidetbytet i USA i början av nästa år lära sig att hålla en låg profil gentemot den stora grannen i öster. Att Vladimir Putin och den blivande utrikesministern Rex Tillerson är personliga vänner innebär att vi får en helt annan situation rent storpolitisk. Kanske USA helt lämnar över Östersjöområdet till Ryssland och då ligger Sverige pyrt till. Vi har inget förssvar alls att tala om, vi skulle inte hålla Stockholmsområdet en vecka ens. Nu ska Google bygga en jättelik serverhall i Sverige där de fått mycket förmånliga priser på elförsörjningen, förutom denna finns redan en stor serverhall, dessa serverhallar kommer att räknas som strategiska mål som Ryssland vill ha intakta för att själva kunna utnyttja i cyberkriget.


Man frågar sig vad det är för idioter som styr det här landet? Tänk om Ryssland och USA ingår samma typ av pakt som Molotov och Ribbentrop 1939 en ny form av nonaggretionspakt, hur kommer Sverige då att påverkas? Att du har en stor käft och en liten hjärna det har vi alla med lite förnuft förstått Stefan Löfven, men driv oss inte i famnen på den ryska björnen genom din otroliga dumhet. Jag tycker du ska ta de där djävla miljömupparna och avgå Löfven och lämna över till politiska krafter som har en mer realistisk syn på den globala politiken. Va fan har du med Syrien att göra, skit du i vad Hafez Assad gör med sitt folk, det är inte ditt problem. Se du istället till att ta hand om de etniska svenskarna. Snart kommer nationalisterna i hela Europa att resa sig och då är din saga all.



Добро пожаловать российские друзья
Av Karsten - 15 december 2016 19:05

Det är patetiskt att höra Stefan Löfven stå och prata om internationella domstolar för de "skyldiga" i Syrienkriget. Så länge Hafez Assad har Ryssland och Putins stöd kan nog domstolen i Haag se sig i stjärnorna efter någon "rättvisa" och några krigsförbrytarrättegångar. Hur vore det om man istället drog Hillary Clinton inför domstolen i Haag för att hon gett CIA fria händer att starta oroligheter i Syrien? Det krig som rasar nu började som små CIA anstiftade demonstrationer i Damaskus mot Assadregimen då USA ville destabilisera Syrien liksom man gjort i Libyen och andra arabländer. Då Assad svarade med polis och militär mot demonstranterna eskalerade processen och plötsligt såg IS sin chans att upprätta ett islamiskt kalifat i Syrien. Via Turkiet försåg CIA Nussrafronten som består av IS och Al Qaida med moderna pansarbrytande antitankvapen och annan militär materiell.


Sanningen är aldrig så enkel som de försöker få den att låta i Aktuellt och Rapport, man har en neögd syn på konflikten i Syrien. Mot IS och de regeringsfientliga rebellerna står förutom Assads regeringstyrkor  även den Iranska milisen samt det ryska flygvapnet och ryska militära rådgivare som har tillgång till rysk underrättelsetjänst. Tror verkligen svetsare Löfven att dessa frivilligt inställer sig i Haag? Nä du gubbe lille, när Donald Trump tillträtt som president och Rex Tilerman som utrikesminister så kommer alla pajasdemokrater här i Europa att skita knäck i spiral, för då kommer förbindelserna mellan  Moskva och Washington att tinas upp och vi kommer att få se en helt annan världsordning.

Av Karsten - 14 december 2016 21:48

Ja ett är säkert, i kärlek eller sorg är det inte det sunda förnuftet som styr ens handlingar. Hörde på nyheterna om den blott 15-åriga svenska flickan från Västsverige som blivit kär i en arabslyngel och följt med honom till Syrien för att ansluta sig till IS. Efter ett tag vaknade den naiva flickstackaren upp och insåg var hon hamnat, i ett kvinnohus i Raqqa i Syrien där hon tvingades bära niqab och be fem gånger om dagen trots att hon inte visste något om islam och till råga på måttet hade arabhelvetet gjort henne gravid. Arabdjäveln blev dödad vilket ingen beklagar, allra minst jag en muslim mindre, men sedan fick hennes föräldrar på egen hand åka ner till Syrien och försöka frita henne för någon hjälp från svenska myndigheter fick de inte. När man hör sånt är det inte så konstigt att man drar alla muslimer över en kam och ser dem som fiender till allt vår kultur står för. I min värld hör islam inte hemma i Europa.

Av Karsten - 14 december 2016 14:36

I Sverige utvisar Migrationsverket högutbildad IT-personal som marknaden skriker efter samtidigt som man ger uppehållstillstånd till analfabeter från Somalia och Afghanistan. Var finns den ekonomiska vinsten i detta? Jag ser detta som ännu ett exemple på att vi styrs av ett gäng inkompetenta idioter. 

Av Karsten - 14 december 2016 13:49

Enda anledningen till att vi har demokrati i Europa och Västvärlden är att folken i dessa regioner lurats att tro att detta är det bästa av alla styressystem. Demokratin i sig själv är en chimär en illusion, alla med lite bakom pannbenet vet att världen styrs av en rad multinationella bolag. De verkliga makthavarna är Exxon-Mobil, Dow, Du Pont, ITT, AT&T, Monsanto, Boeing, Rolls Royce, m.m Det här att vi håller val med jämna mellanrum och då röstar fram mer eller ofta mindre begåvade individer som ska sitta i ett parlament och skäfta och bråka med varanda, är även det en del i illusionen. En betydande del av demokratin är att mata medborgarna med desinformation och manipulativa lögner, samtidigt som man beskyller de totalitära staterna för att vara de som bedriver denna verksamhet.


Dagens demokrati är ett svekfullt instrument att kontrollera medborgarna genom att ge dem illusionen att de har ett medinflytande i hur deras liv utformas. Den enda sanningen som finns är att den som har ekonomiska tillgångar också har makt och inflytande. Politiker av alla kulörer är till salu även i demokratierna, eller särskilt i demokratierna då medborgarna i dessa förutsätter att korruptionen är låg. Så som demokratin utvecklats i Europa och Sverige är det verkligen på sin plats att börja ifrågasätta den och disskutera den. Är det vekligen riktig demokrati vi har eller är det skendemokrati, eller en form av demokratur? Här i Sverige har vi ett parti och blocksystem som inte skiljer sig så mycket från demokrater och republikaner i USA. Folket har att välja mellan pest eller kolera.

Av Karsten - 13 december 2016 23:42

De delar av ett folk som tror på demokrati är grundlurade, inte ens politikerna själva tror på demokratin de bara utnyttjar den som en födkrok. Demokrati sådan den ser ut idag är det största bedrägeri mänskligheten utsatts för, man får folket att tro att makten utgår från dem själva. Makten har alldid och kommer alltid att ligga i händerna på en liten elit. Partier, ideologier och annat trams är bara rökridåer för att dölja den verkliga makten. Så fort något inträffat mot någon politiker så heter det att det är ett hot mot hela vårt demokratiska system. 


Det dummaste av allt är att västmakterna tror sig kunna införa demokrati i primitiva klansamhällen som Irak och Afghanistan. Jag kan bara gratulera det ryska folket som av Putin räddades från demokratins förödande konsekvenser. Säger man att man är antidemokrat så tror folk att man är anhängare av nazism eller någon liknade ideologi, så djävla dumma och bortkollrade är folk idag. Man har hjärntvättat dem med sitt demokratiprat. Själv har jag aldrig trott på någon djävla demokrati eller att folket haft något inflytande över den politiska processen. Folket har bara varit som en dum bräkande fårhjord som snällt upprerpat vad makteliten lärt dem att säga och tro på.


Förr trodde dumskallarna på kyrkan och prästen, idag tror de på en kulturelit och ett gäng politiker, men bakom dessa står den verkliga makten och det är kapitalet, finansmarknaden. Den verkliga makten ligger i att få folk att konsumera allehanda onödiga skitprylar och berika de redan välgödda finansfamiljerna, Rothschild, Warburg, Wallenberg och allt vad dessa skurkar heter. Det är förts när folket genomskådat demokratin och gör uppror och slaktar sina ledare och berövar finanseliten dess makt som verkligt folkstyre råder. Tänk på det era träskallar. 


PS. Jag hatar kommunister och allt vad socialism heter.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards