Alla inlägg under december 2016

Av Karsten - 10 december 2016 22:25

Under sin tid som Tredje Rikets Führer bar Adolf Hitler bara två militära utmärkelser från sin tid vid Bayerska 16:e Reserv Infanteri Regementet, RIR 16. Det var järkorset av första klass samt den bayerska Verwundetenabziechen, såradutmärkelse i svart. Det ironiska i detta är att Gefreiter Hitler förordas till Järnkorsten av första klass av den judiska löjtnanten och regementsadjutanten Hugo Gutmann. Emmerich von Godin som just blivit regementschef föreslog därför Hitler officiellt för utmärkelsen eftersom han som det stod i rapporten visat på kallblodighet och föredöme som ordonans. Gefreiter Hitler tillhörde det som frontsoldaterna föraktfullt klallade "etappsvin", det vill säga de som fanns bakom fronten vid staberna i relativ trygghet. 


Under första världskriget var det lättare att få första klassens järnkors om man tjänade hos officerarna vid staberna än framme vid fronten, dock var det ganska ovanligt att det tilldelades meniga eller en Gefreiter som Hitler. Gefreiter motsvarar den svenska graden vicekorpral, så det att Hitler skulle ha varit korpral är helt felaktigt. 87 man vid Regiment List (RIR 16) fick mellan november 1914 och maj 1918 järnkorset av första klass av dessa var bara två meniga. Hitlers järkors av första klassen var inte så mycket ett tecken på tapperhet som på hans ställning och långa tjänstgöringsperiod på regementsstaben. Allt detta undanhåller Hitler givetvis i sin självbiografi och politiska manifest Mein Kampf där säger han inte ett ord om juden Gutmann är den som förordar att Hitler ska få Järnkorset av första klass. Istället framställer han sig där som en tapper soldat som troget tjänat sitt fosterland.


RIR 16 var som namnet säger ett reservregement med ganska usel utbildning och slagstyrka, där man sammlat ihop frivilliga som Hitler och bayerska bondpojkar men även en del akademiker. Medelåldern i rementet låg på 25 år. Då de ryckte ut till fronten var de dåligt utrustade med gamla gevär och saknade riktiga hjälmar. Hiteler fick sitt eldop vid första slaget om Ypres då han tjänstgjorde vid första bataljonen, hade han istället tjänstgjort vid tredje bataljonen så hade han varit död 1914 och Europas historia hade sett annorlunda ut.

Av Karsten - 9 december 2016 18:53

Jag har full förståelse för att Bob Dylan vägrar komma till Nobelspektaklet i Blå hallen i Stockholm. Jag tror inte han är så trakterad av att klä ut sig i frack och se ut som en djävla pingvin och frottera sig med kungen och Silvia som går runt med sina medaljer och juveler, de representerar allt det Bob Dylan föraktar. Hela detta spektakel är mest till för att den svenska kultureliten ska kunna knulla varandra i röven och visa upp sig i all sin prakt. Nobelpriset är ett svunnet kapitel i Sveriges historia, idag är vi ett fattigt litet skitland som bara drar till sig parasiter från världens alla hörn och det är sannerligen inget att yvas för. Annat var det på 1950- och 60-talet då Sverige var en homogen industrination med full sysselsättning och ett försvar att räkna med samt en polis som klarade upp de brott som begicks.

Av Karsten - 8 december 2016 20:57

Jag tror Donald Trump kommer att slå världen med häpnad när han tillträder som president nästa år. Trump är ett oskrivet kort som står helt fri från de khazariska finansjudarna på Wall Street, till skillnad från Hillary Clinton som var mer eller mindre köpt av Wall Street. Det intressanta med Trump är att inget är förutsägbart med honom som med de flesta andra amerikanska presidenter som gått på samma universitet och varit med i samma frimurarloger, typ Skull and Bones. USA har i sekler styrts av en sekt rekryterad ur samma grupp av maktelit. Nu får USA för första gången en president som med egna medel tagit sig till landets högsta ämbete, han står inte i ekonomisk skuld till någon.


Jag tror Trump kommer vända upp och ner på den politiska kartan och göra rent hus bland de korrumperade politikerna i Washington. Hoppas han ger sig på Bilderberggruppen och Trilaterala kommisionen och fråntar dessa den makt de hittills haft. Framför allt får man hoppas att Trump och Putin gör gemensam sak i FN:s säkerhetsråd och sätter de dumma svenskarna på plats. Trump kan ju alltid försöka ta den där subban Margot Wallström på fittan...he,he..


Nä, jag har inte mycket till övers för politiken idag. Det är samma djävla myglare var fan man än vänder sig. En gång i tiden ställde man sina förhoppningar till SD, men så blev partiet kidnappat av ett gäng studenter från Lund med den där Åkesson i spetsen. Borta var nationalismen och kraven på totalstopp för all vidare invandring, istället fyllde man partiet med en massa budgetinvandrare för det skulle verka politiskt korrekt. Sedan har vi uteslutningskulturen, för vissa räcker det med att tycka att familjen Bonnier har för stort inflytande inom tidningsvärlden för att bli utesluten, medan andra kan veva runt med järnrör på stan och sedan banka på folk i krogkön och ändå ha fortsatt förtroende från partitoppen. Det kallar jag demokrati det.

Av Karsten - 7 december 2016 21:00

Kollar på ett program från Kunskapskanalen om gamla östtyska soldater som uppträder i DDR-uniformer.

Det är tillåtet för gamla medlemmar i NVA, Nationales Volks Arme att träffas och leka krig i gamla DDR-uniformer men det är inte tillåtet att klä ut sig i Wehrmachtuniformer med hakkorsörn och hylla Hitler. Det finns fortfarande många äldre människor i det forna Östtyskland som med nostalgi ser tillbaka på kommunisttiden. De högtidlighåller minnet av stupade sovjetsoldater och marscherar runt med gamla DDR-flaggor. De ser med förakt på den degenerarade Förbundsrepubliken och anser att det var ett förräderi av deras överordnade och politikerna att inte ha stoppat det som hände 1989. 


Jag hade själv nöjet att besöka Östtyskland 1985 och var också i det delade Berlin. Jag minns första gången jag såg muren. Vi kom i bil och svängde runt ett gathörn och rakt fram var gatan avspärrad med en tre meter hög betongmur. Man kunde ta pendeltåget från en station i Västberlin och åka till stationen vid Fridrichstrasse och hamnade då i de gamla regeringskvarteren från Tredje Riket. Jag minns också att jag besökte den okände soldatens grav i Östberlin där det brann en ständig eld som vaktades av soldater från Volks Armé. 


För att komma in i Östtyskland var man tvungen att växla 30 D-mark till 30 östmark som inte var värda ett skit. Man kunde dricks billig östöl för dem. I affärerna på östsidan fanns knappt några varor alls, hyllorna gapade tomma. Östtyskland var precis så som jag alltid hade föreställt mig det, grått, förfallet och fattigt. Minns när vi körde bil genom Östtyskland på väg till Saznitz och färjan till Trelleborg. Husen i byarna vi passerade var förfallna där rappningen rammlat av så tegelstenarna var bara, fönsterbågarna var gråa av omålat gistet trä. Vi ett tillfälle stannade vi för att ta en paus och just då passerade två MiG 23 "Flogger" över oss. Att man varit i tre öststater under kommunisttiden är ett litet minne man bär med sig genom livet.


Av Karsten - 6 december 2016 23:09

Finns det överhuvudtaget någon mening med att fortsätta tro och kämpa för den västerländska kulturen? Den kristna protestantiska läran har degraderats till en homosexreligion där alla avarter rymms, heder, ära, trohet allt spottar man på idag. Alla de värden man växte upp med och lärde sig tro på är borta. Jag är inte kristen men jag tror på en högre intelligens, en världsande dit alla de rättfärdiga kommer efter döden. Det jag ser idag är en värld fylld av satans små omedvetna följare, de inbillar sig att de handlar i det godas tjänst men är i själva verket djävulens trogna små tjänare. 


För min del kan denna avarternas degenererade värld gå under av pandemier och sjukdomar, jag har ingen medkänsla för dagens männinskor. Det enda de tänker på är materiell lycka, pengar, guld, vackra kläder och evig ungdom. De skänker inte en tanke åt sin själs frälsning och det som kommer efter döden. De tror att de är som en dator, när man drar ut sladden så är det slut. Vilken chock de kommer att få den dag deras usla ynkliga liv tar slut och de får det straff de förtjänar. De inbillar sig att bara för de slitit i sitt anletes svett och snällt lytt de världsliga lagarna så ska de belönas med en plats i paradiset. De är lika dumma som muslimerna som tror att bara för de sprängt sig själva och ett antal "otrogna" så ska de belönas med paradiset.


Den andliga världen är långt mer komplicerad än så, för att belönas med den harmoni och totala frihet och lycka som ett rättfärdigt liv belönas med räcker det inte med att vara de världsliga ledarna tillags. Kungar, politiker, diktatorer är bara falska profeter som förvrider själen på folk så de hamnar i helvetet. Det finns kanske en yttersta dag då alla får en sann och riktig chans att dömas efter de gärningar de gjort och de gärningar de lurats att utföra. Tro inte på alla dessa falska profeter och falska religioner, det finns bara en universiell sanning som omfattar alla levande varelser. Vi människor är liksom djuren bara ett däggdjur med en själ liksom allt levande. Var rädd om den gnista inom dig som är ditt sanna jag din eviga själ som funnits sedan tidens begynnelse.


Av Karsten - 6 december 2016 20:02

De politiker som kräver en återgång till de tidigare så generösa asylreglerna och de permaneneta uppehållstillstånden vet uppenbarligen inte vad för monster de är med att skapa. Som om det inte räckte med de 55 problemområden där svensk lag inte längre råder. Dessa politiker måste leva i en idealiserad drömvärld, där det inte finns några kriminella invandrargäng som mördar varandra för intrång på den andres narkotikamarknad. Dessa politiker måste leva i drömmen att alla som kommer hit är högutbildade ärliga människor som vill vårt land gott. 


Vi som följt utvecklingen vet att så inte är fallet, de flesta som kommer hit är i stort analfabeter som bara är intresserade av att göra snabba pengar på kriminalitet. Sverige har blivit som en magnet för den sämsta sortenbs "flyktingar" de som inte är önskvärda någonstans. Visst finns det en och annan som verkligen vill skapa sig en framtid och göra rätt för sig, men de flesta är tärande bidragstagare. Det är för lätt att leva på bidrag i Sverige, vi ställer inga krav på dem som kommer. De får svenskt medborgarskap per automatik, inga krav ställs på att de ska lära sig språket och vår kultur. Istället har vi politiker som förnekar att det existerar någon specifik svensk kultur. Jag tror inte det finns något folk i Europa som är lika lätt manipulerade som svenskarna, det är först när de fattat att de inte längre är herrar i sitt eget hus som de vaknar och då är det för sent.

Av Karsten - 6 december 2016 18:20

Nu kryper anledningen till att de två bröderna sköts ihjäl i diskrummet till ett cafe i Rinkeby fram. Anledningen ska vara ett trafikbråk några dagar tidigare, en bagatellartad incident med två bilar inblandade har väckt de machokänslor som somliga invandrare hyser. Detta var tillräckligt för att några dagar senare söka upp bröderna och avrätta dem. Är det denna mångkultur politikerna eftersträvade? Jag tycker det är hög tid vi börjar disskutera vad för slags människor vi släpper in i Sverige, är det verkligen önskvärt att vi ger uppehållstillstånd åt folk med en så våldsam primitiv kultur att de är bertedda att döda för en bagatell. 


Det finns i hederskulturen från främst Mellanöstern och Nordafrika inbyggda element av våld. Vissa manliga primitiva individer tillgriper dödligt våld för att försvara sin ära och heder. Det kan räcka med att någon tar en parkeringsplats mitt framför näsan på en nordafrikan för att denne ska bli spritt språngande galen och börja slåss. Detta är ett för oss svenskar okänt och oacceptabelt beteende, något som inte hör hemma i den svenska kulturen. Värst av allt är att denna typ av våld kan leda till rena vendettor där olika klaner eller familjer börjar avrätta varandra som hämnd för att någon eller några familjemedlemmar dödats.


Jag tror morden på de två bröderna i Rinkeby bara är början på en mordorgie där brödernas släktingar kommer att hämnas deras död. Polisen har inte gripit någon för morden då det råder en tystnadskultur bland dessa människor, de tar hellre lagen i egna händer än anlitar den svenska "rättvisan". Jag är övertygad om att fler kommer att dödas i Rinkeby innan denna historia är slut. Med den massinvandring vi hade hösten 2015 kommer våldet bara att eskalera i vårt en ngång så fridsamma samhälle. Till råga på måttet börjar fraktioner inom socialdemokratin kräva att vi återinför de generösa asylreglerna som öppnar upp för nya flodvågor av migranter från tredje världen.

Av Karsten - 5 december 2016 19:09

Den katastrofala kris som råder inom den svenska polisen som orsakat ständiga uppsägningar av utbildade duktiga poliser är en katastrof för det svenska samhället. Bristen på poliser gör att man måste omprioritera utredningar från vardagsbrott som personrån och bostadsinbrott till den invandrarkriminalitet med skjutvapen som drabbar våra förorter. I botten ligger kampen om narkotikamaknaden där statens restriktiva politik drivit upp priserna till rtent astrionomiska nivåer.


Från politiskt håll finns inga lösningar, vår förbannade demokrati har inga lösningar på denna typ av problem. Endast den totalitära staten kan lösa denna typ av problem, där man inte längre behöver ta hänsyn till bevisbörda och där det inte finns några advokater som kan komma med juridiska spetsfundigheter som gör att domstolarna måste släppa de kriminella invandrargängen fria. I den totalitära staten kan man ställa upp dessa samhällets slödder mot en mur och arkebusera dem. Döda kriminella begår inga nya brott, så enkelt är det och i det långa loppet är det nog många vanliga svenskar som innerst inne delar denna syn.


Vi kan fortsätta att drriva den generösa asylpolitiken som öppnar upp vårt land för allehanda parasiter och kriminella psykopater som flytt sina hemländer då deras grannar tröttnat på dem. Här i Sverige är allla välkomna, här är vi ju alla lika och har samma värde oavsett om vi är kirurger eller narkotikalangarare. Den svenska PK-synen på invandrare är så i grunden sjuk och styrd av en liten klick vänsterintellektuell kulturelit. Dessa matar medborgarna dagligen med sin snedvridna propaganda. 


Jag lever hellre i en diktatur där majoriteten av de laglydiga medborgarna oavsett etnisk härkomst skyddas av drakoniska lagar än i en flumdemokrati där man ständigt letar efter förmildrande omständigheter och sociala orsaker till brottsbeteendet. Hellre avrätta en kriminell invandrare för mycket än en för lite. Sprider man budskapet att kriminellt slödder inte är önskvärt i Sverige och riskerar att bli skjutna så söker de sig inte hit.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards