Alla inlägg under december 2016

Av Karsten - 3 december 2016 23:47

Vill vi rädda det som är kvar av välfärdssamhället så måste det ske nu. Förmodligen måste det ske genom bruket av ganska inhumana och radikala metoder. Vissa skulle kalla det etnisk rensning men det är för att rädda det lilla som finns kvar. De politiker som i "demokratins namn" stått bakom detta skapande av mångkulturens Sverige, måste ställas till svars för sina gärningar och straffas mycket hårt och resolut. De måste bli till varnagel för framtida politiker att så här går det när man kör över folket och med svek och lögner lurar dem. 


Jag vet att därute i djupet av vårt fosterland finns det män och kvinnor som är beredda att offra sina liv för att återupprätta det Sverige vi en gång hade. Bland dessa människor finns även många invandrare och andragenerationens invandrare som med fasa sett på den utveckling vårt samhälle genomgått. Folk som hoppats på ett fredlig harmonisk liv för sig själv och sina barn i Sverige. Istället fick de kriminella nätvekt av invandrare som ägnade sig åt narkotikahantering, trafficing, vapenhandel o.dyl Vad fan är det våra aningslösa politiker givit oss istället, globalisering, ett gränslöst Europa där drogerna flödar fritt, 55 problemområden där svensk lag inte längre råder. Ska vi fortsätta rösta på dessa skrupelösa svin?

Av Karsten - 3 december 2016 21:25

Igår sköts två bröder till döds på ett cafe i det invandrartäta Rinkeby, när polisen spärrade av brottsplatsen utsattes de för stenkastning av tillströmmande kulturberikare. Enligt Aftonbladets sagesman satt bröderna vid ett bord på cafet när maskerade män med automatvapen och pistol rusade in och öppnade eld. De två bröderna försökte då fly in i diskrummet där de avrättades. 


En man inkom till sjukhuset i Malmö med en privatbil han hade en skottskada i benet under knäet. Polisen utgår från att han skjutits på Bennetsväg i Rosengård, även det ett invandratätt område. 


Hur länge ska vi finna oss i denna av våra politiker importerade våldsbrottslighet? Innan denna massinvandring av främst araber tog fart hade vi knappt några incideter med skjutvapen alls, det var mycket ovanligt att folk sköts till döds och då speciellt med automatvapen. Idag har vi en helt annan situation i våra större städer, det sker ständiga uppgörelser mellan kriminella invandrargäng där pistoler, automatkarbiner och handgranater kommer till användning.


Det verkar som om polis och rättssamhälle står handfallna inför denna eskalering i våld. Samhället verkar inte ha någon plan för hur man ska stoppa det grova våldet. Man står och snackar skit i olika seminarier man anordnar. Bara en sådan sak som att man inte kan upphäva medborgarskapet för grovt kriminella med invandrarbakgrund och utvisa dem på livstid. Likaså har vi löjligt låga straffskalor för denna typ av brott, ibland döms personerna för vapenbrott och grov misshandel när det handlar om mordförsök. 


Idag är de svenska fängelserna till 80 procent fyllda med folk med invandrarbakgrund och detta förklarar man bort med brist på integration, utanförskap, sociala klyftor och andra politiska vänsterklyschor. Jag tror allmänheten har börjat tröttna på denna utveckling och vill se krafttag mot den grova brottsligheten i de invandrartäta områdena. Ett sätt vore att legalisera vissa droger och sälja dem i statlig regi för att på så sätt slå undan det ekonomiska incitamentet för dessa kriminella invandrarligor. Att tro att man får slut på våldet bara man kan skapa ett narkotikafritt samhälle är en naiv utopi.

Av Karsten - 3 december 2016 00:19

I "Veckans brott" på SVT1 avslöjades ett ohyggligt egendomsbrott begånget av en av alla dessa "gode män" som vårt fina samhälle anställer. I detta fallet var det en iransk man som anställts att ta hand om en 91-årig kvinnas ekonomi. Den godtrogna lilla damen accepterar att ha en blatte som god man, något som jag aldrig själv gjort om jag hamnat i den situationen. Denne bedräglige iranier lyckas med lämpor och övertalning få kvinnan att skriva över sitt hus på honom, ett hus som han sedan säljer för sju (7) miljoner, vidare tömmer han kvinnans bankonton och fonder på en miljon. Under tiden flyttar mannens familj in i kvinnan  hus och bor där tillsammans med honom. Trots att grannar och en präst i den församling kvinnantillhörde klagade hos berörd myndighet hände ingenting. Mannen köper ett nytt hus för en del av pengarna och tar med sig den gamla kvinnan dit. 


Det är först när polisen kopplas in som det händer något, den bedräglige iraniern grips för ocker och tagande av muta!?  Han dömms till tre år fängeöse men hinner avvika till sitt hemland med en del av de tillgångar han lurat till sig och går nu inte att komma åt. Väst av allt är att kronofogden nu säljer de tillgångar som fanns kvar i Sverige trots att de tillhört kvinnan, men sådan är våra lagar som Leif G W Persson påpekade. Man undra vad för sorts överförmyndare vi har som anställer kriminella blattar? Det här djävla landet är en skandal där man i mångkulturens tecken anställer kriminella invandrare som lurar av stackars gamla svenska damer deras tillgångar.

Av Karsten - 2 december 2016 19:48

Donald Trump aviserar att han ämnar utse James "Mad Dog" Mattis till sin försvarsminister. Mattis är en pensionerad fyrstjärnig general med ett förflutet inom US Marin Corps. När jag såg hans tillnamn "Mad Dog" tänkte jag osökt på kapten Ernest "Mad Dog" Medina, mannen som beordrade massakern på byn My Lai eller Son My i Vietnam som orsakade eko genom hela värlspressen och gav USA ett negativt ansikte i Vietnam och ökade det inhemska motståndet mot kriget. Jag hoppas inte Trump tror att han genom denna utnämning kan vinna kriget i Irak, ett krig idioten Bush deklarerade vunnet ombord på ett hangarfartyg. 


James Mattis ska gälla för att vara en dagens motsvarighet till andra världskrigets George Patton, som måste betecknas som en psykopat med noll förståelse för posttraumatisk stress eller som det kallades på den tiden skyttegravs feber. Har en känsla av att utnämningen är ett utslag av att visa handlingskraft då Mattis är mycket kritisk och orolig till Irans kärnvapenprogram och militära upprustning. Mattius kan bli en stoppkloss i de diplomatiska förbindelserna mellan Trumps administartion och Kreml, ddå Mattis är kritisk till Putin.


Kanske kan Trump hållas Mattis i schack och få honom att hålla en låg profil, min gissning är att Trump med Mattis hoppas få en slutgilig lösning på problemet med IS ioch al Qaida i Syrien och Irak. Ett av Trumps vallöften var att utradera IS från världskartan, detta kan bara låta sig göras genom en hänsynslös militär operation där målet är att utradera IS. Frågan är var Sverige hamnar i denna soppa med vår naiva syn på människorätten? Förmodligen blir vi en reträttplats i Europa för allvärldens terrorister. Vi svenskar måste vakna upp och göra oss av med dessa naiva idealister till politiuker                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      








Av Karsten - 2 december 2016 13:10

Med anledning av att tryckfriheten fyller 250 år i Sverige, har politikerna satt fokus på yttrandefriheten och då speciellt yttrandefriheten på Internet. Detta skrämmer mig då erfarenheten har lärt mig att när politikerna börjar fokusera på ett område så förebådar det förbud och inskränkningar. Man fokuserar mycket på gammelmedia, det vill säga papperstidningarna och deras roll som maktens megafon. Dessa ställs i opposition till de alternativa medierna på Nätet som av vissa benämns "hatsidor". Hatsidor är nätforum som inte delar etablissemangsmedias åsikter utan sprider exempelvis hård kritik mot den förda asylpolitiken och det mångkulturella samhället.


Det finns i folkdjupet en stor skepsis mot globalisering, mångkultur och massinvandring, folk ser konsekvenserna av den förda politiken. Arbetstillfällen försvinner ut ur Sverige samtidigt som det väller in nya människor som ska slåss om de arbetstillfällen som finns kvar. Det råder en stor bostadsbrist vilket pressat upp priserna på bostäder, något politikerna borde tänkt på när de släppte in 163 000 migranter hösten 2015. Det mångkulturella samhället som var tänkt att bli en produkt av en harmonisk integration spårade ur totalt och gav upphov till 55 problemområden där svensk lag inte längre råder. 


I ljuset av detta är det inte konstigt att det uppstår hatsidor på Nätet där folk skriver av sig sin frustration, samtidigt som extremvänstern tar till våld mot alla som vågar så för sina åsikter med namn och bild. Denna utveckling skrämmer mig då den politiska makten verkar ta väldigt lätt på extremvänsterns våld medan de tar mycket allvarligt på de högerextremas våld. Ett av de första åtalen för trrrorbrott var inte riktat mot någon jihadist, utan mot en högerextremist. Det är politikerna och media som själva skapat det polariserade samhällsklimat vi har idag. Socialdemokraterna har genom sådana som Mona Sahlin spelat under täcket med extremvänstern som exempelvis AFA. Detta faktum har inte passerat obemärkt utan snarare gett bränsle till SD.


Börjar man fingra på yttrandefriheten genom att vilkora den med begrepp som "värdegrund" och liknade luddiga formuleringar. Vem bestämmer vad som innefattas i värdegrunden? Enligt de nya reglerna för presstöd ska detta bara ges till publikationer som står på "den sanna värdegrunden". Redan där försvinner en del av yttrandefriheten, de som inte delar den för dagen rådande värdegrunden är per automatik exluderade från all form av statligt stöd medans däremot alla som påstår sig arbeta i en antirasistisk anda överöses med statliga bidrag. Det vilar något sjuk över yttrandefriheten och den offentliga debatten i Sverige.

Av Karsten - 1 december 2016 20:15

Kan bara konstaera att SD förvandlats till ett typiskt medelmåttigt tråkigt svenskt parti under tråkmånsen Jimmie Åkessons ledarskap. Tidigare var SD ett parti med högt i taket, men efter att ett gäng gymnasister från Lund kuppat till sig makten över partistyrelsen har SD blivit ett toppstyrt parti där partipiskan viner. Tycker du inte som Jimmie Åkesson eller Mathias Karlsson så ombeds du lämna partiet. Åkesson är en kvalifiserad skitsnackare som kör med samma politiska modeord som överiga partier. 


När ska vi få ett folkets parti, ett nationellt svenskt parti som tillvaratar de etniska svenskarnas intressen? Ett parti som vågar sticka ut, ett parti som inte räds att bli kallade nazister och rasister. SD tycks inte alls vilja stoppa invandringen längre, tvärtom man snackar om att integrera de som kommit. Ett fegt krypande för systemmedia och de gamla politiska etablissemanget. Jimmie Åkessons högsta önskan är att ingå äktenskap med Moderaterna till vilken kostnad som helst. Han offrar allt som vi gamla Sverigedemokrater trodde på.

Av Karsten - 1 december 2016 19:25

Såg prcis DVD:n "Battle of Haditha" av Nick Bloomfield som bygger på en verklig händelse i Irak hösten 2005. Två irakiska före detta soldater placerar en vägbomb som spränger en av marinkårens Humvee och dödar en och sårar två marinkårssoldater. Som hämnd rusar resten av marinkårssoldaterna in i alla närbelägna hus och mördar kvinnor och barn, samt männen så klart. Denna händelse tystades ner av det amerikanska armekommandot i Irak men kom senare ut via Times. Händelsen fick politiska konsekvenser ända upp i toppen, presidet Bush fick sitta med skammen av att hans land än en gång mördat oskyldiga.


Detta är inget nytt, snarare är det en mkultur inom den amerikanska krigsmakten att mörda oskyldiga. Under andra världskriget hände det vid ett flertal tillfällen att amerikanska soldater sköt ihjäl tyska krigsfångar, speciellt om de tillhörde SS. Detta rykte spred sig inom den týska krigsmakten och resulterade bland annat i händelsen vid Malmedy i Belgien där Jochen Piepers SS-män sköt ihjäl obeväpnade amerikanska krigsfångar som hämnd. Samma händelser skedde i Vietnam vid byn My Lai eller Son My som den kallades på svenska, där massakrerade amerikanska soldater kvinnor och barn i byn och brände sedan ner byn. 


Genom sitt handlande skaffar sig USA fiender i hela världen, när folken i de länder de ockuperar upptäcker vilka samvetslösa mördare de är så växer motstådet mot dem. Män som mist hela sin familj i massakrer iscensatta av amerikanska soldater är beredda att spränga sig själv i luften för att ta med sig så många amerikanare som de bara kan. Den amerikanska marinkåren är inte ett dugg bättre än Hitlers Waffen-SS, de genomsyras av samma anda att döda allt som rör sig. För varje land USA intrvenerar i föder man hat och fiendskap. Med sitt CIA avsätter man lagliga regeringar som den i Kiev fför att sedan få in sin egen marionett regering som ska gå USA:s ärenden.


Vi får innerligt hoppas att Donald Trump håller sitt löfte och drar tillbaka de amerikanska trupperna från Mellanöstern och Europa. Som Trump själv säger, vill de europeiska länderna åtnjuta NATO:s beskydd så får de själva betala för det. USA har inte råd att vara hela världens polis. Kanske vore på sin plats för den där Wallström att åka till Moskva och visa lite ödmjukhet och inleda vänskapliga förbindelser med Putin. Sverige skulle kunna importera billig naturgas från Ryssland och vi kunde även köpa vapen av Rysssland, de ryska flygplanen är nog så bra som Gripen. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards