Alla inlägg under januari 2017

Av Karsten - 13 januari 2017 19:07

Alla dödsskjutningar i Malmö, Göteborg och Stockholm har en enda ursprunglig orsak - den okontrollerade massinvandringen. Hade Sverige aldrig tagit emot en massa påstådda krigsflyktingar och inte haft några generösa asylregler hade dessa skjutrningar aldrig skett. Hade Sverige aldrig släppt in denna typ av människor från Mellanöstern och Nordafrika hade dessa problem aldrig uppstått. Ingen invandring inga kriminella invandrargäng som skjuter ihjäl varandra för bagateller. Denna enkla sanning vägrar politikerna ta till sig. Jag minns när Sven-Olle Olsson i Sjöbopartiet vid en TV-sändning sa: "Ingen ska inbilla mig att dessa människor förvandlas till beskedliga svenskar så fort de sätter foten på svensk mark". Saligen avlidne Sven-Olle Olsson anade inte hur rätt han skulle få. 


Kasta ut alla utomeuropeiska så kallade "flyktingar" så försvinner problemet till 99 procent resterande en procent står de kriminella MC-gängern för. Sverige borde genomföra en etnisk rensning i områden som Rosengård, Hammarkullen, Rinkeby, Tensta, Södertälje och allt vad dessa 55 problemområden heter. Åt helvete med all humanism och empati, täpp till truten på V och MP och stäng alla tidningsredaktioner som understöder mångkulturen. Ge polis och militär fria händer att röja upp i invandrarträsket. Fortsätter denna utveckling kommer vi inom bara några år att ha en helt ohållbar situation där lagstiftarna kommer att få överväga att återinföra internering på obestämd tid samt dödsstraff.

Av Karsten - 13 januari 2017 18:28

Vad var syftet med senaste avsnittet av "Uppdrag granskning", att vi tittare ska tycka synd om en djävla våldtäktsman från Nordafrika som vägrar samarbeta och uppger sin rätta identietet så han kan utvisas? Mannen i fråga har suttit fängslad i åtta år då han anses farlig för sin omgivning och begått upprepade våldtäktsförsök mot unga kvinnor. Han har uppträtt våldsamt mot personalen på häkten och andra förvar och kastat avföring och urin på dem, hans attityd är att samhället är emot honom och ingenting spelar någon roll. 


Han uppger själv att han kommer från Marocko men vid samtal med arabisktalande personal framgår det att han talar en arabiska med ursprung i Algeriet. Han har själv senare medgett att han kommer från Algeriet. Själv gapar och skriker han om mänskliga rättigheter som kränkts och via Amnesty har han fått en advokat som avlönas av Amnesty, denne advokat har dragit fallet inför Europadomstolen för mänskliga rättigheter. Som jag ser det har han själv försatt sig i denna situation genom att först begå grova våltäktsbrott som han dömts till utvisning för och sedan vägrat samarbeta så att utviusningsbeslutet kunnat verkställas. På grund av hans våldsamma utlevande beteende har han förflyttats en gång i månaden till nya häkten eller rättspsykiatriska kliniker då han tärt så mycket på personalens psyke och man har sett det som nödväöndigt att avlasta dem genom förflyttningar. 


Jag håller med ett av hans offer en ung kvinna som helt frankt tyckte att han gott kunde sitta där han siitter, jag tror många tittare tycker det samma. Hittills har denne arab kostat skattebetalarna 16 miljoner kronor, hade jag fått bestämma hade jag låtit skjuta fanskapet. Denna djävla "tycka synd om" attityd som genomsyrar de svenska medierna är vidrig. Varför ska vi tycka synd om en våldtäktsman som gör allt för att slippa utvisas till Marocko och därför får finna sig i att vara inspärrad i fängsligt förvar? Mannen bara ljuger och försvårar avvisningsärendet genom att inte uppge sin identitet och ursprungsland. Jag tycker Uppdrag granskning ska sluta engagera sig i denna typ av ärenden.

Av Karsten - 12 januari 2017 22:03

Om åtta dagar tillträder Donald Trump som USA:s nye president, vi kan då se fram mot en betydligt intressantare och mer oförutsägbar världspolitik. Vid en pressskonference läxade Trump upp en journalist så till den milda grad att till och med Fox reagerade. Det är på tiden att en president sätter murvlarna på plats, här hemma sitter journalistkåren i knäet på makthavarna, i alla fall de från systemmedia, den ende politikerna hade vågat läxa upp hade väl varit Vávra Suk från Nya Tider. Nya Tider är den enda svenska papperstidning som vågat ha en positiv syn på både Trump och Putin, resten av den Bonniersägda tidningsbranchen i Sverige har redan innan Trump tillträtt dissat honom.


Vad många journalister inte riktigt fattat är att fler och fler svenskar har börjat vakna och ifrågasätter det som skrivs i tidningarna, journalistkåren har ett lågt förtroende hos folk. Idag litar folk mer på det som står på Facebook och Flashback än på det som står i DN och Expressen. Man talar i Sverige om tidningsdöden, man skulle kunna tala om journalistiskens självmord på sig själva. Det som tidningarna vill att vi ska tycka är det få som tycker, folk är trötta på massinvandring, invandrargäng som skjuter på varandra och bränner bilar. Folk har sett vad massinvandringen gjort med det tidigare så trygga folkhemmet. Rasismen jäser under ytan ppå det svenska samhället, det behövs bara en tändande gnista för att den ska blomma ut för fullt. 


Själv spår jag en våldsam utveckling av det svenska samhället där medborgargarden och rena milisförband kommer att röja upp i den sörja politikerna skapat. Plötsligt är Sverige inte så lätt att styra som det varit, folk tror inte längre på politikernas lögner. Folk ser med egna ögon vad invasionen av utomeuropeiska unga muslimska män inneburit i form av våldtäkter och sexuella trakaserier. Unga svenska kvinnor vågar inte gå ut på kvällarna längre då de vet att det inte finns några poliser på gator och torg som ingriper mot dessa primitiva dysfunktionella gäng av unga män från Syrien, Irak och Afghanistan. Det slutar väl med en form av svensk "Kristallnatt" där de som försvarar de svenska värdena går ut och jagar iväg skiten över Öresundsbron.

Av Karsten - 11 januari 2017 19:21

I veckans nummer av Nya Tider granskar man zigenarna och deras företrädare som ständigt hävdar att alla påståenden om att zigenare stjäl, säljer droger och rånar åldringar är fördomar. Nya Tider har granskat några av de mer framträdande företrädarna för zigernarna och deras familjer. Det visar sig då att många av dem är brottsbelastade med just den typen brott de själva påstår är fördomar. År 2005 samlades Stefan Palison och nio andra zigenarhövdingar för att om man ska tro Expressen och Palison "starta krig mot knarkhandeln i de egna leden". En polis fick då komma till tals i Expressen och ocensurerat framföra den obekväma sanningen att: "Romerna är en av de största grupperna som langar och säljer amfetamin och heroin. Det skapar också starka motsättningar mellan olika klaner och släkter" detta enligt kriminalinspektör Sven Pettersson som på heltid arbetade med att stävja brottsligheten bland zigenare.


Många av de zigenare som framträder officiellt som representaner för denna folkgrupp har själva eller har familjemedlemmar som begpått grova brott. Många av dessa intressegrupper får stora belopp i statligt stöd då våra politiker bestämt att det är synd om zigenarna, ett faktum som zigenarna själv är snabba att utnyttja. Våra politiker understöder zigenarnas representanter att påstpåendena om zigenarnas kriminalitet är fördomar baserade på rasism och antiziganism. Som i så många andra frågor som rör invandring och mångkultur så ljuger politikerna även i frågor som rör zigenarnas kriminalitet. Man har låst sig i ett synsätt där man ger zigenarna en offerroll, ett bra exempel är den beteckning politikerna gett de tiggande rumänska och bulgariska zigenarna - "utsatta EU-medborgare".

Av Karsten - 11 januari 2017 01:29

Så avgick då regionspolischefen för region syd Annika Stenberg trots att hon för bara några dagar sedan sagt att hon hade inga som helst planer på att lämna sitt uppdrag. Efter samtal med Dan Eliasson vår geni till rikspolischef avgick hon med omedelbar verkan. Frågan är nu var staten tänker placera denna vidriga varelse, vilket verk hon ska förpesta med sin närvaro? Vissa höga statstjänstemän borde man bara köra ut till närmsta bottenlösa träsk och dumpa dem där så skattebetalarna slipper alla dyra fallskärmar. Nästa projekt för polisfacket är att bli av med Dan Eliasson denne dumdryge lille gråssose. Kan man inte arrangera ett besök på någon avlägsen polisstation där någon råkar avlossa ett vådaskott  med sitt tjänstevapensom ändar Eliassons liv? 


Det var bättre innan sossedjävlarna avskaffade tjänstemannaansvaret och odugliga statstjänare kunde dömas till fängelse för inkompetens och för att ha misskött sitt tjänsteuppdrag. I fallet Annika Stenberg borde hon avskedas enbart på grund av sitt fullkomligt vidriga utseende, vem fan vill ha en chef som ser ut som en androgyn orangutang med spetälska?

 




Hittar inga uppgifter om hennes utbildning mer än att hon tidigare jobbat som regionschef på skatteverket. Hon saknar väl som de flesta politiskt tillsatta chefer all form av utbildning, kanske en jur kand och en ekonomutbildning, någon polisiär erfarenhet lär hon inte ha. Synd med det utseendet hade hon skrämt skiten av buset. Hon lär väl få en fet tilltagen fallskärm av statsverket och en spark snett uppåt till något annat ämbetsverk som hon kan köra i botten.

Av Karsten - 11 januari 2017 00:35

Många har hört talas om Bermuda triangeln ett område där massor av båtar försvunnit spårlöst, men det finns ett flygets motsvarighet - Nevada triangeln. Detta är ett område i Sierra Nevada som begränsas av Reno i norr och Fresno i väster och Las Vegas i öster, i detta område på 25 000 kvadrat miles oländig bergsterräng beräknas minst 2000 flygplan ha kraschat de senaste 50 åren. I området finns Nellis Airforce Range och i mitten av området finns det hemlighetsfulla Area 51. Många gör gällande att en del av de försvunna flygplanen skjutits ner över Area 51, men den troligaste orsaken till flygolyckorna är de klimat- och vind omständigheter som råder i området. Varma vindar från de flacka ökenområdena kyls ner när de passerar bergen och skapar nedåtgående vindar som pressar flygplanen mot marken om de flyger för lågt och har för klen motorstyrka. Att Area 51 ligger i området ger onekligen uppslag till konspirationsteorier om nedskjutna flygplan som försvinner spårlöst med sin besättning. Skulle vara intressant om Donald Trump som amerikansk presidet begär att få veta allt om Area 51 och om det finns utomjordiska flygande objekt på basen.

Av Karsten - 10 januari 2017 19:12

Stefan Löfven har gång på gång gått ut med påståendet att Sverige är ett tryggt land att leva i, tydligen delas inte denna åsikt av en stor del av medborgarna, speciellt kvinnorna känner sig otrygga. I TV4:a Nyheterna den 10 januari hade man ett inslag om den otrygghet många känner i dagens Sverige, många kvinnor vågar inte gå ut efter mörkrets inbrott. En bidragande orsak kan vara sommarens många fall av sexuellt ofredande på musikfestivaler och liknande. Man kan fråga sig vilken värld Stefan Löfven och hans regeringskollegor lever i? Ja inte är det Rinkeby, Tensta, Hammarkullen eller Rosengård där det skjuts med automatvapen nästan dagligen. Inte är det hemma hos Stefan Löfven man kastar in handgranater i vardagsrummet. Det är nog på tiden att Stefan Löfven och hans kollegor slutar med sitt dravel om Sverige som ett tryggt land och tar sig en tur i verkligheten. Visst jämfört med Irak och Syrien är Sverige förhållandevis tryggt, men den trygghet som vi som växte upp på 1960- och 70-talet är borta, då sköt man inte med automatvapen på allmän plats och kastade handgranater omkring sig. De som kan lägga ihop två och två begriper att otryggheten beror på massinvandringen, speciellt på alla de unga muslimska män som anlände hösten 2015 som har en helt annan kvinnosyn än svenskarna. Att erkänna att otryggheten i samhället beror på invandringen av utomeuropéer kommer Löfven och hans kollegor aldrig att göra, de kommer med den drucknes halsstarrighet att svamla om sociala- och ekonomiska klyftor.

Av Karsten - 9 januari 2017 22:13

Jag är så in i helvete trött på att höra avdankade politiker som Reinfeldt sitta och gagga med andra avdankade politiker och sedan förvänta sig att trittarna ska tro på skiten. Eller samla ett gäng så kallade experter som sitter kring ett runt bord och analyserar någon konflikt som skedde för över tio år sedan. Vi vet redan att allt var lögn och manipulation, vi vet att en politikers främsta uppgift är att kunna ljuga övertygande. De kan ta sin demokrati och sin så kallade frihet och fara åt helvete. Hela västvärldens befolkning är mer eller mindre förslavade och sitter fast i ett monetärt system som gör att de måste slita i sitt anletes svett till dödagar. Banker, finansinstitut, storindustrin och politikerna sitter i samma båt och kliar varandras ryggar. Det märkliga är att folk finner sig i det. 


Det är aldrig folket som startar krig och uppror, bakom dem finns alltiud religiösa ledare och aggitatörer från CIA eller någon annan underrättelsetjänst som har ett intresse att destabilisera en nation. Hussein, Assad, Bush, Obama, Hitler, Stalin, Churchill, Putin eller Palme det är alla samma andas män. Provokatörerna som hetsar upp folken att gå i krig med varandra. Sedan får de kalla sig demokrater, republikaner, socialdemokrater, labour, kommunister, nazister, fascister eller något annat, det är ändå samma skit alltihop. Bara idioter går med i politiska rörelser och tror att de kan förändra världen. Det är de som kontrollerar kapitalet och bankerna som styr världen, de som lånar ut och finansierar krigen och statskupperna. Bäst är att vända alltihop ryggen och visa sitt förakt för det som somliga kallar civilisation.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards