Alla inlägg under januari 2017

Av Karsten - 7 januari 2017 00:42

I går gick det inte att blogga, Fatal Error stod det samt en massa annat obegripligt sikt. Mår fortfarande skit efter min hunds bortgång. Har letat på nätet efter en likadan hund, en korsning av schäfer, rottweilwer och lite border collie. Har aldrig haft en mer godhjärtad, klok och snäll hund. Faran är bara att det är för många som sysslar med valpfabriker, de skiter i vad det blir för resultat bara det inbringar pengar. Jag fick min hund gratis så jag kunde inte klaga, han hotades av avlivning och jag tyckte att en så klok och snäll hund kunde man bara inte avliva. Han fick 13 bra år tillsammans med mig. Det känns hemskt att mista sin bäste kamrat efter 13 år, det lämnar ett stort tomrum efter sig. Bara en sådan sak som att det känns meningslöst att gå ut, när man hade hund var man tvungen att gå ut även om det regnade eller var snöstorm. Känns tomt på kvällarna när det inte ligger en hårig fyrbent typ som tittar uppfordrade på en klockan nio och tycker att nu vill jag gå ut och kissa. Ingen som kommer och väcker en på morgonen och tycker att nu är det dags för frukost. 

Av Karsten - 5 januari 2017 23:14

Skulle Sientologi kyrkan lyckas omvända typ 55 procent av alla medborgare i de demokratiska västländerna och alla andra länder där de är tillåtna att verka skulle de skapa en diktatur som skulle få Stalins Sovjet och Hitlers Tyskland att framstå som harmlösa lekskolor. Sientologerna skulle inte tveka ett ögonblick att utnyttja demokratins verktyg och skapa ett totalitärt samhälle där scientologin var den enda trosriktningen och där man skulle förhöra och uppmana till angiveri. Alla som var emot scientologin skulle sättas i läger för att där omvändas till den "rätta läran". Precis som nazister och kommunister påstår scientologerna att de har som målsättning att göra folks liv bättre. Som alla galna sekter kretsar allt kring en personkult, i detta fall Ron L.  Hubbard en avdankad science fictionförfattare. Man kan se klara paralleller med personkulten i Nordkorea. Hubbard sa själv vid ett tillfälle att ville man bli svinrik skulle man starta en religion. Vid Scientologernas huvudkvarter i USA arbetar folk från klockan 08:30 till 23:00 för 50 dollar i veckan. Någon eller några måste tjäna ofantliga summor på att driva denna pajaskyrka. För att knäcka Scientologerna hade det räckt med att alla regeringar i de nationer där de verkar nekade dem statusen som religiöst samfund, detta hade tvingat dem att skatta för all pengar de lurar av folk på sina "kurser i ökat medvetande" och alla böcker de säljer. Konstigt nog finns det inga regeringar som vågar ge sig på Scientologerna och utmana dem, kanske är det så att högt uppsatta politiker i hemlighet är medlemmar i Scientologirörelsen?

Av Karsten - 4 januari 2017 23:27

Fick ett brev med deras tidning Bron för någon dag sedan, i brevet låg en beställningskupong på en bok "Ren kropp, klar tanke". Man skulle fylla i kreditkortsniummer och liknande, under stod det med liten stil jag godkänner härmed att ovanstående belopp dras från mitt betal- alt kreditkort. Felet var bara att det inte stod vad boken kostade, så i princip kunde scientologerna dra hur mycket pengar som helst då de själva kunde fylla i ovanstående belopp själva - typ en miljon kronor.


Scientologerna är en av de farligaste sekterna som verkar i Sverige, som har en mycket svag lagstiftning på området och erkänner Sientologerna som en kyrka vilket ger dem skattebefrielse.  Alla pengar de lurar av de hjärntvättade stackare som faller för deras förenklade budskap slipper de skatta för. Sientologerna är en farlig sekt som borde förbjudas verka inom EU. Det borde stiftas EU-lagar mot Sientologerna och sätta stopp för deras vcerksamhet. Alla deras tillgångar och fastigheter borde beslagtas och tillfalla staten eller delas ut blanbd dem de lurat.



Av Karsten - 4 januari 2017 00:24

Såg precis en mycket intressant teori på DR2 om vad som orsakade explosionerna och den snabba kollapsen av de två tornen. Det har spekulerats att tornen bringades att störta samman med kontrollerade explosioner av olika konspirationsteoretiker. I programmet presenterar två forskare en ny teori som inte tagits i beaktande i den officiella utredningen. Teorin går ut på att de två flygplanen innehöll 60 ton aluminium som när flygbränslet exploderade började brinna och smälta. Den smälta aluminiumen blandades med vattnet från sprinklersystemen, sprängda vattenrör o. dyl. vatten och smält aluminium bildar aluminiumoxid som har samma sprängkraft som TNT. På en filmsekvens ser man smält aluminium rinna ut genom en öppning i ett av tornen. Ren aluminium smälter vid 660,3 C och de temperaturer som uppstod i de våningar planen kraschade in i bör ha uppgått till flera tusen grader då flygfotogenen antändes. Delar av planen bör ha spritts på en ganska stor yta i tornen och sedan börjat smälta och rinna ner i våningarna under där sprinkelsystemen försåg dem med vatten så aluminiumioxid kunde bildas. Straxt innan tornen rasar samman ser man en kraftig explosion i de våningsplan som planen kraschade in i. Denna explosion har fått de bärande stålkonstruktionerna att ge efter och våning för våning kollapsade skyskraporna. 


Själva tornens konstruktion byggde på ett bärande stålskelett i mitten där hissar och annat fanns placerat, ut från detta bärande stålskelett stack bärande stålbalkar som skulle bära upp golven. Det hela täcktes sedan med ett yttre skal bestående av glas och metal som fixerade balkarna som bar upp golven. När den inre stålkonstruktionen demolerades av den exploderade aluminiumoxiden var tornens öde beseglat, de bara kollapsade. I efterhand kan man skylla på mänsklig hybris som bygger skyskrapor så höga och svåra att bemästra vid terrorattacker eller bränder. Människan är och förblir en idiot.

Av Karsten - 3 januari 2017 19:56

Trots att vi lever i år 2017 så har vi fortfarande ett statsskick som går i arv. Man blir inte monark i Sverige på grund av sin kompetens, man blir det på grund av blodsarvet och en massa dravel om Gud som satt konungen att styra över folket. Hur fan kan ett folk köpa denna otidsenliga dynga i det 21:a årtusendet? 1809 hade vi chansen att göra oss av med monarkin för gott de Carl Johan Adlercreutz och en grupp adelsmän tillfångatog kung Gustav IV Adolf och jagade honom ut ur Sverige. Men istället för att införa republik så importerade man en halvkorkad fransk marschalk och adelsman vid namn Bernadotte och utnämnde honom till kung över Sverige. 


Svenskarna har liksom engelsmännen alltid funnit sig i överklassens tyrani, i Sverige liksom England och Tyskland kunde du inte bli officer inom det militära om du inte var av ädelt blod, adelsman. Detta gjorde att de mest inavlade och korkade blev ledare av kungens arméer. Detta var en av anledningarna till att det gick så bra för Hitler i början av andra världskriget, det berodde inte på att Hitler var smart det berodde på att motståndarens arme leddes av en samling inavlade bögar till adelsmän som levde kvar i första världskrigets skyttegravstaktik. Hitler däremot insåg fördelen med att låta smarta unga män göra en snabb karriär som officerare. Waffen SS är ett exempel på där sonen till en bagare kunde bli general eller Gruppenführer som det hette inom SS.


Fransmännen och engelsmännens expeditions arme förlorade slaget om Frankrike 1940 beroende på att gamla senila gubbar skötte planeringen, gubbar som inte förstod värdet i att låta pansarstyrkorna samverka med infanteriet och trodde blint på en gigantisk betongkonstruktion, Maginotlinjen som skulle skydda Frankrike. Inte heller insåg de värdet med luftherravälde. Det skulle ta dem två år och massor med blod innan ett och annat gick upp för de aristrokratiska sprätthökarna i det engelska militärhögkvarteret och den cigarrökande fyllbulten Churchill. Hade Hitler inte givit sina trupper order att göra halt framför Dunkirk utan fortsatt anfallet och tillfångatagit större delen av expeditionsarmen hade England i princip varit krossat. Speciellt om man fortsatt bomba flygfält och radarstationer istället för civila i London och Cantenburry.


Monarker och adel har alltid med tiden blivit till en samling inavlade pellejönsar som ingeting duger till. Samhällspositioner ska alltid delas ut på grundval av kunskap och kompetens inte på blodsband. Vi börjar se samma tendenser inom politiken, vårt nya frälse, där går också jobben i arv från far till son eller från mor till dotter, detta är mest utmärkande inom socialdemokratin. Endast foket själva kan ändra på dessa avarter av maktstrukturer och avsätta sina kungar och skapa ett samhälle där kompetens och kunskap premieras framför lojalitet och rövslickeri.

Av Karsten - 2 januari 2017 14:34

Ska vi hoppas på ett lite mer öppnare debattklimat 2017 där åsiktskorridoren inte är så förbannat trång. Idag är åsiktskorridoren så trång så man får klaustrofobi. Någon gång under dagens TV-sändningar är det någon politiker eller någon ur kultureliten som står och talar om vad du får tycka och inte tycka. Detta eviga tjatande om kampen mot rasismen och intoleransen har nått sin absoluta bottennivå, den är på ett så infantilt plan så man kan inte ta den på allvar längre. I den offentliga debatten tas bara rasismen från svensker mot invandrare upp, aldrig den mycket grova rasism som råder mellan olika invandrargrupper. 


Så länge vi inte kan ha en öppen och ärlig debatt om invandringen utan att rasiststämpeln tas fram i tid och otid så kommer inget konstruktivt att hända. Vi måste få lov att kritisera islam för att ibland vara intolerant och blanda ihop religion och politik. Vi måste lära oss inse att demokrati och patriarkala stamsamhällen som vilar på muslimsk grund inte fungerar ihop. Vi måste våga säga till de nyanlända migranterna att här i Sverige accepterar vi inga medeltida sedvänjor och vill ni inte göra er av med dem så bör ni flytta till något annat land. Vi måste börja våga ställa krav på alla dessa migrater som kommit hit, anpassa er eller åk hem! Begår ni brott så riskerar ni att få ert medborgarskap upphävt och utvisas. 


Det är hög tid att täppa till truten på väntern och miljöpartiet och deras orimliga extrema krav inom migrationspolitiken. Båda dessa partier har en extrem ohållbar syn på gränser och migration. Bäst vore att de åkte ur riksdagen i valet 2018 så de övriga partierna kunde komma överens om en hållbar volym på migrationen till Sverige. Så som läget ser ut nu så behöver Sverige en "time out" vad gäller all migration utom arbetskraftsinvandring av specialistkunskap. Jag är inte främmande för en skola som praktiserar åtskilnad, svenskar och de med invandrarbakgrund som anpassat sig går i den vanliga skolan och de som saknar den mest grundläggande kunskapen i läsning och skrivning går i speciella skolor. Då kanske en del av diciplinproblemen försvinner. 


De kriminella förortsgängen ska kunna dömas kollektivt och interneras på obestämd tid. Vi måsste sätta ner foten och tydliggöra att denna typ av kriminalitet kostar din frihet även om du bara är tretton år. Av med silkeshandskarna och på med järnnäven. Ge polisen de resurser och de befogenheter som behövs för att en gång för alla krossa denna typ av gängkriminalitet.

Av Karsten - 1 januari 2017 15:02

Ett nytt år har börjat med gamla krig som fortsätter och nya som blossar upp. Fler människor kommer att födas och fan vet om vi inte kommer att vara 8 miljarder när 2017 går mot sitt slut. Vatten och föda börjar bli en bristvara på många håll på jorden, samtidigt som en liten minoritet kan vräka sig i överflöd. Vem som helst med lite insikt inser att denna utveckling inte kan fortsätta utan kommer att ta en ände med förskräckelse. När människor nått botten och inget har att förlora utan allt att vinna reser de sig mot ett omänskligt och orättvist system, då duger politikernas löften om demokrati och medbetämmande inte längre. När tillräckligt många genomskådat lögnerna och de falska flosklerna reser sig folket mot politiker och makthavare och kräver ett rättvisare system. 


Fler och fler har börjat inse att begreppet demokrati bara är ett tomt och innehållslöst ord som makten använder när den vill lugna folket och lura dem att tro att de har något medinflytande. Polis och rättsväsende har ruttnat sönder inifrån, precis som det parlamentariska systemet. Folk känner sig inte trygga längre, affärsinnehavare stänger sina inrättningar i protest mot att samhället inte kan ge dem det skydd de är berättigade till. Vem vill betala skatt när man inget får för pengarna? Allt medan politikerna snackar sin skit hur de ska höja kunskapsnivån i skolorna, anställa fler poliser och höja straffen på en rad brott. Många medborgare har genomskådat detta och insett att det slutar med prat och fina utfästelser men att det inget händer i praktiken. 


Man väntade alldeles för länge med att ta itu med den tunga gängrelaterade kriminaliteten, politikerna avfärdade det som pojkstreck och ungdomligt oförstånd. Man vägrade inse vad som höll på att ske i våra betongförorter. Idag finns det minst 55 sådana där svensk lag inte råder, det är de kriminella gängen och de muslimska religiösa ledarna som sätter agendan. Unga flickor blir misshandlade för att de klär sig för "svenskt". Detta är inget politikerna vill prata om då det kan spä på främlingsfientligheten och ge Sverigedemokaterna draghjälp. Den PK-agenda politiker och kulturelit själva skapat ger nu de kriminella gängen fria händer att agera. Var finns den så omhuldade demokratin nu då? Är det inte lika bra ni erkänner att ni misslyckats, att mångkulturen inte fungrade i brist på integration och stenhårda krav på svenskkunskaper?


Ska 2017 bli ännu ett år där Gustav Fridolin står och ljuger om skolan, där Morgan Johansson berömmer sig om att ha infört lag och ordning, där Stefan Löfven gång på gång talar om hur bra det går för Sverige och hur väl vi behöver fler invandrare? Bara de allra dummaste kan fortsätta tro på detta dravel och fortsätta tro på demokratin som styresform. Demokratin så som den praktiseras idag har visat sitt falska ansikte, sin illusion av medbestämmande. Om så bara 10 procent av väljarna gick till valurnorna skulle politikerna ändå hävda att vi hade demokrati. Vår civilisation är genomsyrad av lögner, svek, orättvisa, falskhet, brutna löften, nepotism, så som den varit ända sedan romarna regerade halva Europa.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards