Alla inlägg under februari 2017

Av Karsten - 25 februari 2017 23:09

Jag kunde inte hålla mig utan började på nästa Leif GW Persson roman, "Bombmakarens och hans kvinna" som handlar om galna somalier som ska spränga vårt kungapar i luften på nationaldagen. Tja, GW Persson har väl likt de flesta svenskar inte myckt till övers för somalier. Själv är jag inte nöjd förrän Sverige och större delen av Europa är muslimfritt, en åsikt som säkert delas av de mosaiska församlingarna i Sverige och Malmö i synerhet. Att dessa urbota korkade politiker inte begrep att muslimer och kristna inte kan och vill leva sida vid sida. Muslimerna lurar oss och lägger ut sina dimridåer och lurar oss att tro att de är fredliga och inte vill oss något ont.

Av Karsten - 25 februari 2017 21:14

Nu har jag läst ut "Kan man dö två gånger" av Leif GW Persson, han har lagt upp en spännande och intressant intrig och skriver på ett roande sätt som ofta får en att skratta. Tyvärr tycker jag slutet är lite snöpligt, det är precis som han inte lyckades få till det där lilla extra i slutet. Ett bra slut på en kriminalroman ska vara totalt oväntat, här kunde man ganska tidigt anna sig till hur det skulle sluta.

Av Karsten - 25 februari 2017 20:46

Vår omvärld har begripit att de en gång så kaxiga svenskarna har lyckats förvandla sitt en gång så trygga folkhem till ett mångkulturellt helvete, nu återstår bara att det självgoda politiska etablissemanget fattar det också. Stora delar av svenskarna tycks ha börjat begripa att något är jävligt fel i Sverige, i alla fall om man ska döma av Sverigedemokraternas ökande popularitet i opinionsundersökningarna. Folk som skjuts ihjäl på öppen gata, bilar som sätts i brand, kriminella maffialiknade organisationer som ostörda får etablera sig. Företeelser som för några årtionden sedan var otänkbara, men idag är vardagsmat. 


Det verkade som poletten trillade ner när Trump tog upp Sverige som ett skräckexempel på hur det kan gå med en okontrollerad massinvandring. Då reagerade politikerna i ankdammen, Löfven deklarerade att Sverige inte längre kan ha någon generös asylinvandring. Moderaterna gör allt för att kopiera Sverigedemokraterna. Alla som är engagerade inom politiken är nog pinsamt medvetna om att invandringen kommer att bli huvudfrågan i valet 2018 varken de vill det eller inte. De partier som vill stanna kvar i riksdagen kommer att lägga om kursen, vissa snabbt andra långsammare. En del kommer halstarrigt att fortsätta hävda att Sverige är ett rikt land som har råd att ta emot alla som vill komma hit. Vad de inte fattat är att det är vad folket vill som är vägledande.


Det är slut på den tiden då politikerna kunde läxa upp folket och tala om för dem hur de skulle tycka och tänka. Politiker som Mona Sahlin är historia nu  och fler kommer att följa i hennes spår. Allt går att driva till sin spets men förr eller senare kommer motreaktionen och det är den vi ser prov på idag. Stollar som Jonas Sjöström (v) och Åsa Romson (Mp) har spelat ut sin roll, de är passé. Nya vindar blåser över Europa, somliga kallar det hatets vindar medan andra kallar det räddningen fem i tolv.

Av Karsten - 25 februari 2017 20:07

Vid upploppen i Rinkeby för några dagar sedan tog det en hel timme innan polisen ingrep då insatschefen på stället ansåg att personalresursena inte räckte för ett ingripande. Mediernas kritik tar vår eminente rikspolischef Dan Eliasson med en axeryckning och säger: "Polisen kan inte vara överallt 24 7. Vad fan menar karln? Ska inte polisen vara tillgänglig 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan? Har polisen börjat arbeta vanlig kontorstid åtta till fem fem dagar i vecka? Var fan är vi på väg? Jag förstår att polisen inte kan vara överallt, som ute i Djurgården eller Saltsjöbaden, men i Rinkeby, Tensta, Akalla och Husby borde de vara stand by 24 timmar om dygnet för att visa slöddret vem som bestämmer i Sverige. Om någon jävla arab eller somalier råkar bli skjuten under resans gång så är det inte hela världen. Kastar man sten på ordningsmakten får man stå sitt kast.


Denne Eliasson har under hela sin karriär inom statsförvaltningen bara gjort bort sig. Som alla dessa odugliga högre polischefer har han en juristexamen i botten och jobbade först som juridisk sakkunnig hos Leila Freivald på Justitiedepartementet, sedan var han GD vid Migrationsverket och därefter GD vid Försäkringskassan innan han utsågs till Rikspolischef. Jag tror ingen Rikspolischef har haft ett så dåligt förtroende hos de enskilda poliserna i poliskåren, de flesta vill se fanskapet sparkat.


Vi lever som sagt i ett land där man premierar de mest inkompetenta och tillsätter dem på politiska grunder. Så länge Ygerman har förtroendet kvar för sin polare Dan Eliasson sitter han kvar. Hela statsförvaltningen är genomsyrad av svågervälde och korruption. Det är bara tack vare svenska folkets ointresse och uppgivenhet detta maktmissbruk får fortgå. Det är nog dags att svensken masar sig upp ur TV-soffan och inser att det håller på att gå åt helvete med gamla Moder Svea.

Av Karsten - 24 februari 2017 19:23

Trump fortsätter att använda Sverige som ett varnade exempel på hur det kan går med en okontrollerad invandring. Något som tydligen fastnat hos regeringen, då Stefan Löfven gått ut i media och aviserat att Sverige fortsatt ska ha en restriktiv asylpolitik i paritet med övriga Europeiska stater, något som upprört SSU. Vad regeringskollegorna MP tycker kan man ju bara spekulera i. 

Detta räcker inte, regeringen borde kasta ut alla icke önskvärda. Gör ett IQ test på alla som kommit de senaste 20 åren och kasta ut alla med ett IQ under 100, då blir vi av med större delen av somalierna och många av araberna. De smartaste som kommit hit är de med asiatiskt ursprung, de har också en kultur som går ut på att inte ligga någon till last, så de lever inte på socialbidrag. 


Nationalekonomisk och rent demografisk är det vansinne att öppna upp ett lands gränser för primitiva outbildade individer från patriarkala stamsamhällen. Indraget medborgarskap och uppehållstillstånd samt utvisning är enda lösningen på problemet. Man kan inte utbilda dumskallar, en människas IQ ökar inte hur mycket naiva liberaler än önskar det. Det måste bli ett slut på detta daltade och "tycka synd om attidyd" mot alla asylsökande "flyktingar", varav de flesta är ekonomiska lycksökare. Regeringen, dvs. socialdemokraterna måste göra sig av med alla dessa snyftande feminister och andra vilseledda idioter i sina led. 


Invandringen till Sverige har inneburit en ökning av grova brott som dödsskjutningar och sexuallbrott, samt en ökning av våld och mobbning av etniska svenskar i skolan. Varför i helvete ska vi ta hand om detta slödder från tredje världen? Själv är jag totalt likgiltig för vad som händer dem om de skickas tillbaka till sina hemländer, enligt mig får de den behandling de förtjänar när de återvänder hem. Valet 2018 kommer att vara ett ödesval som kommer att uteslutande att handla om asyl- och flyktingpolitik. Den som vågar köra den hårdaste linjen kommer att vinna valet, svenskarna har tröttnat på att försörja en massa parasiter och vill ha tillbaka det trygga folkhemmet.

Av Karsten - 24 februari 2017 14:33

Ni får ursäkta att det blir lite glest mellan inläggen men Leif GW Perssons roman "Kan man dö två gånger" upptar all min tid. Jag måste även gå ut emellanåt och få lite motion och frisk luft, (samt besöka det svenska alkoholmonopolet "Systembolaget")

Jag är sådan att får jag fatt i en bok som fångar mitt intresse så sträckläser jag den. Lars Keplers roman "PLayground" sträckläste jag på mindre än två dygn. GW Persson har lyckats blanda underhållning, humor med spänning och klurighet.

Av Karsten - 23 februari 2017 23:56

"1944" var en tung film, en mycket realistisk krigsfilm som skildrade de dileman som uppstår i en nation där broder står mot broder. Det var verkligen med glädje man såg den estiske politruken "Kreml" bli skjuten av sina egna. Det var dessa svin från NKVD som totalt avhumaniserade kriget, de drog sig inte för att skjuta sina egna och uppmanade till angiveri. Kommunism och socialism är den värsta ideologi världen sett prov på, jag betraktar den som långt farligare än både fascism och nazism. 

Av Karsten - 23 februari 2017 19:22

I kväll klockan 22:20 visar SVT2 den kritikerrosade lettiska krigsfilmen "1944", filmen handlar om de letter som lät värva sig i Waffen SS för att bekämpa de sovjetiska bolsjevikerna och de letter som stred i "Röda Armen".

Det fanns inte mindre än två lettiska "SS Grenadier Divisionen" som kallades "Lettische Nr. 1" och "Lettische Nr. 2" istället för de dubbla S:en (Siegrunen) på höger kragspegel hade letterna en svastika.

Filmen ska vara en av de dyraste filmer som gjorts i Lettland. Filmen blev en stor publikframgång i hemlandet. Med 44 879 sålda biljetter efter sin första spelvecka slog den inhemska publikrekordet för öppningsveckan. Filmen kan ha ett historiskt intresse för oss svenskar, då många letter flydde till Sverige över Östersjön vid krigsslutet. Dessa utlämnades till Sovjetunionen på dess begäran, det var det som i den svenska historien blev känt som Baltutlämningen, ett mörk kapitel i den svenska historien.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards