Alla inlägg under februari 2017

Av Karsten - 22 februari 2017 13:35

Så har ännu en hög statstjänteman blivit påkommen med korruption. Det är Skatteverkets generaldirektör Ingemar Hansson som agerat ombud för sin särbo som kommit i konflikt med ett arkitektkontor. han har utnyttjat sin maktposition och kommit med underförstådda hot mot arkitetkontoret om de inte gav kraftig rabatt till hans särbo. Ännu en av dessa politikt tillsatta cheferna som förlorat sig i maktfullkomlighet och fiffel. Kanske det är dags att återinföra tjänstemannaansvaret så att dessa korrupta fifflare kan straffas. Sätt minimum två års fängelse för chefer occh tjänstemän som missbrukar sin ställning för egen eller annans vinning. Det får bli ett slut på att det politiska etablissemanget håller höga statstjänstemän om ryggen. Alla dessa skandaler och affärer skadar medborgarnas tilltro till statsmakten.

Av Karsten - 22 februari 2017 12:25

Idag är det den 22 februari och årets bokrea startar. Bokrean idag är inte som bokreorna förr då förlagen sålde ut sina förlagsrester, iddg är det mest ett jippo där man säljer böcker speciellt tryckta för bokrean. Dock tänker jag bege mig ut och inköpa ett par Lief GW Persson romaner som jag fuinner underhållande att läsa, kollade som hastigast i Akademibokhandelns katalog och tyckte utbudet av historiska böcker och memoarer var magert. En tredjedel av katalogen var barnböcker, något som knappast förekom förr på bokreorna. 


Den enda bok som riktigt intresserar mig finns inte på rean då den är nyligen utgiven, det är en bok om nazistideologen Alfred Rosenbergs dagböcker. Dessa användes av åklagarsidan i Nürnbergrättegången men försvann sedan i något amerikanskt arkiv där de legat till nutid. De har nu återfunnits och blivit föremål för forskning och en bok. Historia är ett ämne som alltid intresserat mig, håller just på att läsa om boken om pansarslaget vid Prochorovska, mer känt som slaget om Kursk. Detta slag kom att präglas av den sovjetiska historiesynen under många år, en syn som kom att anammas även av de västliga historikerna. Det var först när två svenskar, Anders Frankson och Niklas Zetterling tog sig an historien som man fick en mer nyanserad och objektiv bild av skedet i juli 1943, det som kom att kallas världens största pansarslag.



Av Karsten - 21 februari 2017 23:21

Jag tror det vi ser idag är tecken på att det håller på att vända, folk har tröttnat på den skit Sverige har blivit till. De vill ha tillbka det gamla trygga Sverige. Folk har tröttnat på vänsterns bortförklaringar om utanförskap och sociala klyftor, de vill bara ha bort de kriminella invandrarna och tiggarna från Östeuropa. Svenska folket har fått nog nu och det börjar politikerna känna på sig. Varför skulle annars Stefan Löfven gå ut med att lagarna kring tiggeriet ska skärpas? Moderaterna har gjort en 180 graders gir från Reinfeldts öppna hjärtan till en politik som försöker övertrumfa SD. 


Folk fattar att det ligger någonting i vad Trump säger om Sverige, folk ser och hör. Det går inte längre att dölja de negativa konsekvenserna av massinvandringen av flyktingar från Mellanöstern. Det råder bostadsbrist på grund av den ansvarslösa flykting invandringen, det finns för få lärare och skolplatser. Det är bara de mest korkade PK-fanatikerna som klamrar sig fast vid sin syn på Sverige som en moralisk stormakt som ska ha öppna gränser. Valet 2018 kommer att bli ett ödesval för Sverige, jag tror en del partier åker ut ur riksdagen då de vägrat lyssna till folkets röst. 


Runt om i Europa är det helt andra krafter som tar kommandot nu, de har tröttnat på toppstyrningen från Bryssel och EU-byråkratin. Först ut var England men fler kommer att följa. Ungern och Polen går sin egen väg trots all kritik från EU. Trump har angett tonen för den nya världsordningen, han skiter i den liberala maffians protester. Han vet att han står i spetsen för den vite mannens kamp mot en alltmer kaotisk omvärld där alla gamla normer ställts på huvudet. Det har gått för långt med feminismen och hotet mot kärnfamiljen, det är dags att städa ut vänterpacket från maktens korridorer.

Av Karsten - 21 februari 2017 22:01

Veckans brott hade verkligen ett sprängladdat tema, invandringen och den grova kriminaliteten. Till studion hade man inbjudit förundersökningsledaren Peter Springare från Örebropolisen. Springar har genom ett Facebookinlägg blivit rikskänd, då han kort och gott lägger korten på bordet och talar om följande:


Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer...va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

 

Ni kan själv läsa mer om ni går in på Peter Springares Facebook sida. Hela inlägget är ganbska långt så jag saxade bara det viktigaste.

Peter Springare har tagit bladet ur munnen och säger rakt på sak hur det kriminalpolitiska läget är. Det är inga svenska lintottar som begår de grova våldtäkterna. Jag hörde av en bekant att Peter Springare nu har 200 000 följare på Facebook. Att han vågar gå ut så öppet med dessa uppgifter beror på att han snart ska gå i pension. 


Leif G W Persson satt bara och nickade leende när Peter Springare berättade om sin syn på de kriminella invandrargängen. Leif G W Persson spådde att invandringen och kriminaliteten blir huvudfrågan vid valet 2018. Själv tror jag att vi äntligen ser ett slut på den diktatur de politiskjt korrekt upprättat, deras välde hållere på att falla, fler och fler svenskar börjar vakna och inse vad politikerna gjort med vårt land.

Av Karsten - 21 februari 2017 20:57

Nu är det snart min  favorit på ettan, den dryge Leif GW Persson. Jag gillar honom, han är inte rädd för att säga som det är. har läst några av hans böcker och gillar dem, många garv åt hans samhällskritik.

Av Karsten - 21 februari 2017 18:19

Det verkar som administrationen i den svenska riksdagen har börjat inse det orimliga i de privilegier riksdagsmännen hittills haft och börjat förstå att det sticker i ögonen på vanligt folk. Man föreslår nu att politiker inte längre ska kunna ta "Time Out" med bibehållen lön, de ska istället tvingas ta tjänstledigt. Nu senast var det SD:s riksdagsman Kent Ekeroth som tog Time Out med bibehållen riksdagslön på 63 000 kronor i månaden. Hur många industriarbetare kan ta Time Out med bibehållen lön? Sedan kan man ställa sig frågan är dessa odugliga slöfockar värda 63 000 i månaden? Jag brukar följa riksdagsdebatterna på förmiddagen på TV2 och har kostaterat att det är märkligt tomt i bänkarna. Vad sysslar riksdagsmännen med då de inte är i plenissalen? Ingen ska inbilla mig att de sitter och filar på sina anföranden hela tiden. Nä, det är luncher på Stockholms dyraste krogar och nattklubbsbesök. Det vilar något ruttet och unket över hela det politiska etablissemanget.

Av Karsten - 21 februari 2017 17:51

Danska DR1 Nyheter vältrar sig i nyheten att ett 30-tal ungdomar angrep polisen med stenar när de skulle anhålla en ung man vid tunnelbanestationen i Rinkeby, det hela utvecklade sig till ett upplopp där ett flertal bilar sattes i brand och butiker plundrades. Det är inte ofta de danska TV-nyheterna rapporterar om händelser av detta slaget som skett i Stockholm, däremot är det vanligt att de rapporterar om dödsskjutningar i Malmö. Man kan ana en viss skadeglädje då Sverige alltid varit snabba att kritisera Danmark för en allt för hård asylpolitik. Nu vill danskarna visa hur det går när man för en ansvarslös asylpolitik som Sverige gjort.


Danmark har själv haft stora problem med invandrargäng på Norrebro i Köpenhamn, som löpt amok mot polisen. Det finns även en hård kärna med autonoma vänsteraktivister i Köpenhamn som aldrig försätter ett tillfälle att konfrontera polisen med våld. Det är bara att konstatera, Trump har rätt, för mycket invandring ger upphov till problem och kriminalitet.



Av Karsten - 21 februari 2017 17:09

Såg en bild på dagens löpsedel på Mona Sahlins före detta livvakt, det kunde man ju ge sig fan på att det var en blatte. Av namnet att döma var han från Sydamerika, frågar ni mig som var han nog mer än livvakt åt den där häxan med sina "Baladkinenkåta ögon". Jag minns inte vem som myntade uttrycket men det var i samband med att Mona Sahlin figurerade på det årets valafficher som någon sa att hon hade "Baldakinen kåta ögon". När hon var på tjänsteresa i USA mellan den 28 september och den 5 oktober 2015 besökte hon tillsammans med sin livvakt  New York och Houston. Resan förlängdes i två dagar, då Mona Sahlin bodde på lyxhotell och gick på en MMA-match för att se Alexander "The Mauler" Gustafsson slåss, givetvis på skattebetalarnas bekostnad. Verkar som Mona Sahlin har en viss dragning till våldsamma och blodiga "sporter" och en sådan som hon skulle vara samordnare mot våldsbejakande extremism!?

Nu är det bara att hoppas att man slipper höra mer från henne, hon har ju haft tendensen att likt gubben i lådan dyka upp igen efter varje skandal. Hon har varit en riktig teflonpolitiker, all skit har runnit av henne.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards