Alla inlägg under februari 2017

Av Karsten - 21 februari 2017 12:41

Som väntat var det mest sura miner vid mötet mellan Margot Wallström och Sergej Lavrov, de båda utrikesministrarna hade som väntat diametralt motsatta åsikter när det gällde Krim och Donetsk. Jag är inte ens säker på att Margot Wallström är medveten om att Krim och östra Ukraina tillhörde Ryssland ända fram till början av 1950-talet. Krim var de ryska tsarernas rekreationsområde där de tillbringade sin semester. Påståendet att Krim är ukrainskt är ett storpolitisk påfund av USA, EU och NATO. I kaoset efter Sovjetunionens fall kom de gränser som Nikita Chrustjev dragit upp för republiken Ukraina att gälla. 


Utrikesminister Lavrov inbjöd Wallström att själv besöka Krim och prata med folket där och höra till vilket land de vill höra. Huvuddelen av befolkningen på Krim är rysktalande etniska ryssar som vill höra till Ryssland. Ukraina är ett land präglat av korruption och fattigdom. Trots att det kallades Sovjets kornbod så är landet idag svårt skuldsatt. Hela upplägget med demonstrationerna på Majdantorget var regisserade från väst för att få bort den EU fientliga regeringen. Kuppen lyckades och man fick en ryssfientlig EU-vänlig regering, något som fick Kreml att ingripa och utlysa en folkomröstning på Krim. En omröstning som utföll till Kremls fördel. Wallström är bara Bryssels marionett och röst, hon skiter i fakta och går NATO:s ärenden som vill åt flottbasen i Sevastopol på Krim.

Av Karsten - 21 februari 2017 12:09

Gårdagens händelse i Rinkeby där polisen kände sig tvingad att öppna verkanseld mot maskerade stenkastande ungdomar ger Trump vatten på sin kvarn. Sverige är inte längre det trygga folkhem det var innan massinvandringen av utomeuropéer började. Våldet bara eskalerar i Sverige, själv minns jag vilket rabbalder det blev när Clark Olofsson och Gunnar Nordgren sköt ihjäl en polis på 1960-talet. Då ansågs våld mot en polisman som höjden av grov kriminalitet, händelsen kom att vara huvudnyhet i flera veckor. Idag har våldet blivit en del av vardagen och medborgarna börjar bli avtrubbade.


De politiker som i media förlöjligat och förringat Trumps uttalande om Sverige lever inte i verkligheten, de vägrar se de negativa konsekvenserna av massinvandringen. Trump har helt rätt när han säger att invandringen har fördärvat ett litet land som Sverige. Den grova kriminaliteten och våldet har ökat oavsett att BRÅ och Jerzy Sarnecki försöker inbilla oss motsatsen. Människor börjar bli rädda och känner sig otrygga, samtidigt som polisen löser allt färre brott. Detta är en farlig utveckling i ett samhälle som är baserat på att folket betalar skatt för att staten ska skydda dem. Fortsätter den negativa utvecklingen i Sverige är risken stor att krafter till höger om SD vinner terräng. Folk bildar medborgargarden och milisgrupper. I värsta fall börjar även vanligt laglydigt folk att skaffa sig illegala vapen.


Jag tror politikereliten i Stockholm har byggt sig en bubbla där de lever sitt eget liv skiljt från vanligt folk. De vägrar inse hur illa ställt det är i vissa områden i landet. Problemet är att dessa problem inte går att förhandla bort eller diskutera bort i riksdagen, det fordras handling. Eftersom vi har fega ansvarslösa politiker är det ingen som vågar föreslå radikala åtgärder för att komma till rätta med de kriminella gängen och våldet i de invandrartäta förorterna. Så länge staten har makten över polisen och militären samt innehar monopolet på att utöva våld, finns möjligheten att knäcka de kriminella gängen och göra sig av med ledargestalterna. Hugger man huvudet av odjuret så slutar svansen att vifta.

Av Karsten - 20 februari 2017 22:09

TV4:a kom precis med en fejk nyhet när man påstod att Mona Sahlin hade en massa dolda talanger. Den enda talang hon har är att fiffla och missköta sin privata ekonomi. Mona Sahlin har en skatteskuld på över 300 000 kronor och jagas av kronofogden. En arrogant maktfullkomlig sopa är vad hon är, sådana som hon ska jagas med blåslampa och helst drivas till självmord.

Av Karsten - 20 februari 2017 21:39

Dessa djävla kineser och deras vidskepliga naturmedicin. Vi vet alla att kineserna har en stor skuld till att noshörningen står på utrotningens brant, på grund av att kinesiska män tror att pulveriserat noshörninghorn verkar som potensmedel. Nu är det åsnornas tur då dessa vidskepliga kineser tror att åsneskinn har läkande effekt. Fattiga afrikaner blir bestulna på sina åsnor som slaktas och flås så skinnen kan exporteras till Kina. Kadavren gömmer de sorgfälligt så de ligger och ruttnar i solen.


Man kan bara beklaga att USA:s ledning inte lydde general Curtis LeMay som på 1950-talet ville fälla ett antal kärnvapen över Kina för att på så sätt stoppa deras industrialisering och utveckling. Den gula faran är ett hot mot jordens djurliv. Det verkar som massor av kineser inte är något annat än primitiva efterblivna typer som tror på en massa vidskepelse. Va fan kan de inte ta Viagra som alla andra som inte kan få upp pitten? Varför ska de ge sig på noshörningarna som det knappt finns några kvar av. Nä bomba Kina åt helvete, kineser finns det allt för många av. Jag hatar kineser!

Av Karsten - 20 februari 2017 19:35

Det vet väl alla som inte har huvudet under armen att fejkmedierna i Sverige skönmålar invandringen till Sverige. Alla minns väl hur tidningar och media försökte mörka att unga muslimska män gav sig till att trakassera unga svenska kvinnor sexuellt under musikfestivaler. Det verkar som om de svenska medierna (systemmedia) tappat all form för självransakan och betraktar sina falska nyheter som sanning och fakta. Hur ska man kunna betrakta agendasättande journalistik som sann och objektiv? Det DN:s Peter Wolodarski sysslar med är ungefär det samma som Völkischer Beobachter sysslade med i Tredje Riket och Pravda i Sovjetunionen.


Sverige är ett skräckexempel när det gäller invandring och integration, den svenska invandringspolitiken havererade redan på 1980-talet, för att sedan eskalera i negativa effekter fram till hösten 2015 då den kollapsade totalt. Att ingen politiker vill kännas vid denna beskrivning är lätt att förstå då det är de som är de skyldiga till allt elände massinvandringen fört med sig. Media och makten har sammarbetat i att skönmåla invandringen till Sverige med lögner som att många som kommer hit är högutbildade, sanningen är att de flesta är outbildade analfabeter. Mångkultur är det värsta som drabbat mänskligheten. 

Av Karsten - 20 februari 2017 19:06

I dagens avsnitt av "Fråga doktor" på SVT1 sa de några mycket kloka ord: "Vi klarar oss inte utan naturen, men naturen klara sig utan oss". Skulle människan försvinna skulle naturen klara sig, men skulle alla växter försvinna så skulle vi inte klara oss längre. Man framhöll vidare hur viktigt det är att komma ut i naturen, det är bra för både kroppen och den mentala hälsan. 


Detta är något jag hävdat hela tiden, vi människor hugger ner regnskog och urskog utan att reflektera över vad vi gör. Vi bygger städer i form av fyrkantiga klossar i stål och betong, opersonliga byggnader som bara skapar nedstämdhet och ett dystert sinneslag. 1960-talets arkitekter som byggde miljonprogrammet kan inte ha varit riktigt kloka, det var de som skapade dagens problemområden befolkade med invandrare. 


Jag hörde till min glädje att cirka en miljon människor håller på att svälta ihjäl i södra Sudan, sådana nyheter ser jag som positiva. Varje minskning av befolkningstrycket på naturen är något positivt. Förr i tiden innan vi översköljdes av nyheter från hela världen skulle inte en kotte här hemma bry sig om ifall en miljon sudaneser svalt ihjäl. Idag ska det genast starta insamlingar och annat trams för att rädda en massa överflödiga människor. Jag säger åt helvete med all religion och etik, tack gode Gud att jag blev en cyniker och nihilist.

Av Karsten - 20 februari 2017 16:02

Så fick då Mona Sahlin till slut krypa till korset och erkänna att hon felaktigt utfärdat ett intyg till sin livvakt som tidigare erkänt brottet utnyttjande av falsk urkund. Detta måste sätta punkt för gott för Sahlins vidare politiska karriär. Hennes advokat Claes Borgström kommer med de vanliga juridiska spetsfundigheterna att Sahlin aldrig haft något brottsligt uppsåt. Mona Sahlin har alltid varit en ohederlig falsk fifflare, hon har gett politiken ett sannare ansikte. Bara detta att en livvakt kan ha råd med en fastighet i Saltsjöbaden för tio miljoner är ju högst anmärkningsvärt. 


Hela den socialdemokratiska rörelsen har ända sedan Olof Palmes dagar varit full av fifflande skurkar. De har gått på bordeller och haft samlag med minderåriga flickor, de ljuger konstant då de blir påkomna. Vad gäller Mona Sahlin själv så har hon säkert sitt på det torra, sådana som hon brukar ha stoppat undan för sämre tider. Så gott som alla som sysslar med politik är falska och skurkaktiga. Så har det varit sedan antikens dagar. Det förunderliga är att folket fortsätter att sätta sin tilltro till ett ruttet politiskt system befolkat med de moraliskt sämsta individerna samhället kan frambringa.

Av Karsten - 20 februari 2017 14:28

Tittar som vanlig på SVT1:s matinéfilm, en gammal svensk film från 1960. Jag gillar dessa filmer det får mig att minnas ett svenskt Sverige utan muslimer och andra främlingar. Filmen handlar om det gamla titel-Sverige där personer i en högre samhällställning stod utom alla misstankar. Det var långt före Geijeraffären och Mona Sahlins Tobleroneaffärer och alla andra skandaler. Man kan dela upp tiden i Sverige före Palme och efter Palme. Före Palme rådde en konservativ inställning till saker och ting, det rådde en titelsjuka i det svenska samhället. Folk värderades efter sin titel, doktor, överste, domare, konsul, lektor, docent, osv. övriga medborgare var herr, fru eller fröken. Även ordenssystemet spelade en stor roll, hade man tilldelats Vasaorden eller Nordstjärneorden ansågs man stå över andra medborgare. Inom samhällets övre skikt rådde en kollegial stämning, det man idag kallar svågervälde. Man höll varandra om ryggen och skyddade själva tilltron till samhällssystemet. 


Sverige hade skakats av en del skandaler på 1950-talet där gamle kungen Gustav V var inblandad. V Gurra som han kallades var homosexuell och blev utsatt för utpressning. Detta ledde till den så kallade Kejneaffären en i raden av rättsröteaffärer. Precis som i matinéfilmen "Domaren" utnyttjades den psykiatriska vården för att skaffa undan obekväma individer som hotade den rådande samhällsordningen. Sverige var under denna tid inte stort bättre än Sovjetunionen som också spärrade in obekväma dissidenter på dårhus. Det svenska rättssystemet var länge infekterat av övervintrande kryptonazister, de fanns i domstolarna, hos åklagarämbetet och inom poliskåren. Jag har själv hört högre polistjänstemän lovorda militärdiktaturen i 1970-talets Grekland.


Tilltron till det svenska rättssamhället fick sig en ordentlig törn i samband med Geijeraffären där den socialdemokratiske justitieministern Lennart Geijer anklagades för att ha uppsökt en känd bordell för samhällets överklass. Samma bordell frekventerades av personal från den Östtyska ambassaden, detta ledde till ett PM skrivet av rikspolischef Carl Persson där han utpekade Geijer som en säkerhetsrisk. Efter hand framkom det att ganska många manliga riksdagsledamöter besökt sagda bordell. Värst av allt var att bordellen tillhandahöll mindreåriga flickor.


Under 1960 och 70-talet började det gå upp för folk att Sverige bakom de vackra kulisserna var ett ganska ruttet och korrumperat land. Det var främst vänstern som vågade kritisera den rådande ordningen medan högerpartiet klamrade sig desperat kvar vid det gamla ordningen. Själv insåg jag i ganska tidig ålder att Sverige var ett ruttet land, jag hade ju en idiot till far som var statstjänsteman och som blint trodde på statens ofelbarhet. Det mest konstruktiva han hade att komma med var att hota med uppfostringsanstalt så fort jag var lite obstinat. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards