Alla inlägg den 1 mars 2017

Av Karsten - 1 mars 2017 12:40

Läser på text-TV att vi har fått en rejäl ökning av läkare i Sverige. Omedelbart inställer sig frågan, är detta läkare utbildade vid svenska universitet eller rör det sig om "flyktingar" som lämnat in läkarlegitiomationer utfärdade i Damaskus, Bhagdad, Mogadishu, eller Dar es Salam? Jag undrar hur många fejkläkare vi har i Sverige, folk med sjukvårdsutbildning som lämnat in falska läkarintyg till Socialstyrelsen som i sin naiva blåögdhet godkänt dem? Rädslan att ifrågasätta kompetensen hos folk med utländskt ursprung kan bli förödande. Senaste tiden har vi haft rent för många fall av folk inom sjukvården som visat sig helt inkompetenta, folk med fejkutbildning, folk med utländsk bakgrund. Statistiskt rent för många om ni frågar mig.

Av Karsten - 1 mars 2017 12:27

Dagens huvudnyhet är väl Trumps tal i kongressen som av de flesta anses som ganska balanserat med tanke på hans tidigare retorik. Dock fortsatte han tjata om: "The great, great wall I´m gonna build". Jag vet inte vad man ska tro om Trump, är han bara en pajas eller är han "The Real Deal"?

Många dissade Hitler i början av 1930-talet och kallade honom en pajas, många tyska politiker trodde fenomenet Hitler skull bli kortlivat och övergående. Man trodde vicekansler Franz von Papen skulle kunna hålla honom i schack, men så inträffade riksdagshusbranden som gav Hitler den möjlighet han väntat på precis som George W Bush fick sin den 11/9. Frågan är kommer Trump att få sin? Kommer något att inträffa som får USA att sluta upp bakom Trump? Framtiden får utvisa detta, man kan bara konstatera att vi lever i en turbulent tid.

Av Karsten - 1 mars 2017 00:13

Så var inte bara denna dagen slut utan också denna månad, i morgon är en ny dag och en ny månad med nya blogginlägg från eder eminente Elake Karsten, mannen som inte skyr något. Nya tag nya ämnen att skärskåda. jag är glad att denna blogg numera fått samma uppskattning som gamla "Viskningar och rop" på gamla Metrobloggen, fegt av Metro att dra sig ur om ni frågar mig. Det visar bara var Metro står, ännu en av fejkmedia, ännu en blaska med falska nyheter. Metro körde ju med viralgranskaren och satte sig till doms över Internetsidor. En dag ska vi bränna ner alla dessa fejknyheters redaktioner och jaga ut sådana som Peter Wolodraski och koka lim på honom (eller var det tvål?) Alla dessa förrädare som försökt föra svenska folket bakom ljuset ska få stå till svars. Än sitter de där på sina redaktioner och tror de är trygga och skyddade, men en dag ska de känna folkets vrede. Dessa kretiner som gått storfinansens och kosmopoliternas ärenden.  Folket mot makten ska vara framtidens paroll, varken sossar eller sverigedemokrater ska lura och föra folket bakom ljuset. Vi har fått nog av all skit.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards