Alla inlägg under mars 2017

Av Karsten - 26 mars 2017 23:14

Krigsfilmen "Fury" på TV3 är hyfsat bra, den tvekar inte att visa hur jänkarna sköt obeväpnade tyska krigsfångar. US Armys Shermantanks var rena skiten mot en Tiger, tyskarna kallade dem för Ronson för de brann så bra. Sedan har jag lite svårt för den där jävla Brad Pitt, han spelar samma typ av roller hela tiden. Som vanligt överlever väl allihopa, happy end. 

Nåja, en överlevde han som var schystast, han fick väl medalj för att han låg och tryckte under tanksen hela natten. Förstår inte varför SS-soldaten inte sköt honom!??

Av Karsten - 26 mars 2017 20:59

Jag har säkert nämt det för, supervulkanerna. Pompei och Herculanum utplånades när Versuvius fick sitt utbrott år 79 e.Kr Men det är ingenting mot vad som kommer att hända om calderan utanför Neapel, Campi Flegrei skulle få ett utbrott vilket den visar tecken på. Runt om på jorden finns 23 supervulkaner, många av dessa är inga kägelvulkaner som Versuvius utan calderor - gigantiska fält med vulkansik aktivitet under jordytan. Den största av dem alla finns i USA i Yellowstone nationalpark. Skulle denna få ett superutbrott skulle USA som nation upphörta att existera, landet skulle täckas av ett centimetertjockt asklager som skulle döda all växtlighet. Samtidigt skulle stora mängder aska slungas upp i atmosfären och skymma solens strålar, vi skulle få en vulkanisk vinter som kan vara i flera år. Inget skulle växa och alla nötkreatur skulle dö ut, ja allt djurliv skulle dö. Askan innehåller fluor som är giftigt för både växter och djur.


Detta skulle för människans del innebära massvält och miljarder människor skulle dö. Då människan är utspridd till varje vrå av jorden skulle alltid några populationer överleva. Skulle bara max en miljard människor överleva så vore det bra för jorden, speciellt om vi försökte hålla kvar oss på denna låga nivå. Det var ungefär så många vi var vid 1800-talets början. Detta kan låta grymt, men naturen är grym när det gäller vulkanutbrott, jordbävningar, tsunami  och liknande naturkatastrofer har vi inget att sätta emot. Det är bara att gilla läget. Ett utbrott i Campi Flegrei skulle innebära att stora delar av Europas åkermark täcktes av aska, beroende på vindarna skulle även stora delar av Nordafrika kunna drabbas. Sist Campi Flegeri hade ett utbrott var för 39 000 år sedan och då täcktes hela Centraleuropa och hela den Arabiska halvön av askan. Ett sådant utbrott betyder slutet för vår civilisation sådan vi känner den idag.

Av Karsten - 26 mars 2017 18:26

Nu ha Feministiskt Initiativ skaffat sig en blån***r från Uganda som partiledare, med henne vid rodret hoppas de komma in i riksdagen vid valet 2018. Är det något parti som ska hållas bort från Sveriges riksdag så är det Fi, detta knäppskallarnas parti. De före detta alkoholisten Gudrun Schyman ska tillsammans med ugandiern leda partiet. Svensk politik börjar likna ett dårhus, man kan absolut inte ta det på allvar längre. Kommer Fi in i riksdagen är det hög tid att emigera, åtminstone flytta till Danmark där de verkar ha lite bättre koll på saker och ting. 

Av Karsten - 26 mars 2017 15:15

En god vän berättade att han blivit så arg och irriterad på en fräck stöddig arab att han till slut sa: " Dra åt helvete din jävla arab, vi vill inte ha sådana som dej här."  Araben tappade hakan och gick, det var väl första gången någon vågat säga sitt hjärtas mening till honom. Vad jag förstår är det rätt vanligt att invadrarungdomar kallar svenskar för "svennebög", "svennehora" o.dyl men man hör aldrig talas som någon som dömts för att ha kränkt en svensk, däremot hör man ofta om svenskar som ställs inför rätta för att ha sagt något förklenande om invandrare. Vissa invandrare tycks ha satt det i system att bli ränkta för att sedan begära skadestånd. Rent juridiskt så existerar inte svensken som folkgrupp och kan däför inte "hetsas mot," vilket är lite märkligt. 


Jag anser att våra makthavare sänder fel signaler till de som kommit hit, de ger dem ett moraliskt övertag över ursprungsbefolkningen. Det är sådana signaler som får invandrarungdomar att kasta sten på blåljuspersonal och uppträda allmänt stöddigt och fräckt. Ofta hör man företrädesvis muslimska unga män yttra: "Vänta bara tills vi har tagit över." Detta är i mina öron en ren krigsförklaring. Ska jag stillatigande finna mig i att mitt fosterland invaderas av otacksamma så kallade flyktingar som hotar att ta över styret av landet? Det är något som är jävligt sjukt och fel i Sverige idag. Det börjar nog bli tid att slå tillbaka mot fräckhet, stöddighet och otacksamhet.

Av Karsten - 26 mars 2017 14:34

Att det är ett problem med att jorden är befolkad med allt för många människor börjar bli uppenbart för fler och fler, ändå är det ett problem som politikerna talar väldigt tyst om. Däremot talar man mer än gärna om alla de andra problemen som har sin rot i just överbefolkningen, miljöpåverkan, den ökade medeltemperaturen, bristen på rent vatten, m.m Vore det inte bättre att gå till roten och fundera hur man ska få folk i främst de fattiga länderna att skaffa färre eller inga barn alls? I Kina lyckades man genomdriva ett barns politiken med ganska lyckat resultat. Tvångssterilisering är ett sätt att begränsa barnafödandet. Fan vet om man inte i hemlighet experimenterar med att på kemisk väg få ner fertiliteten. Man vet ju att vissa kemiska ämnen minskar spermiernas förmåga.



Detta är ett globalt problem som inte kan lösas på nationell nivå. I vissa länder sätter de religiösa och kulturella värderingarna stopp för alla försök till minskat barnafödande. Viktigast är att frågan kommer upp på den globala dagordningen, att man börjar debattera den och synliggöra problemet. Att som vissa liberaler hävdar att jorden mycket väl kan husera 10 miljarder människor är vansinne och ger fel signaler.  Vid ett av Bilderberggruppens hemliga möten läckte det ut att man där sagt att 80 procent av jordens befokning måste bort. Detta låter i mina öron fullt rimligt, det var för övrig för många år sedan som detta sades av Bilderberggruppen. Den största anledningen till att jordens regnskogar skövlas är överbefokningen, man bränner ner regnskog för att få mer odlingsyta. Sedan 1960-talet fram till idag har jordens befolkning ökat från 3 miljarder till 7 miljarder. Med andra ord mer än fördubblats på cirka 55 år.

Av Karsten - 26 mars 2017 14:24

Tydligen är jag inte ensam om att tycka sommartid är vansinne och idioti, man har till och med motionerat flera gånger i riksdagen för att sätta stopp på det. Man kan ju lika gärna stiga upp en timme tidigare när det är ljusare än att ställa fram klockan. Sommartid är något som infördes av klåfingriga politiker utan att fråga folket vad de tyckte. Rent medicinsk är det tydligen inte heller bra att trixa med tiden, antalet hjärtinfarkter ökar något när man ställer om till sommartid.

Av Karsten - 25 mars 2017 23:28

Det är ta mig fan tid att sätta stopp för de fräcka muslimerna och göra klart för dem att Europa förblir kristet och att de inte är önskvärda här. Fortsätter de med sin propaganda att ta över Europa genom att skaffa fem barn så får vi förklara den islamiska världen krig tillsammans med USA och Israel. Än så länge är det bara Pakistan som har kärnvapen så varför vänta, bomba arabvärlden tillbaka till den stenålder där de hör hemma. Islam är den farligaste fiende den västliga världen har och det enda språk de förstår är våld. Det måste bli slut på moskebyggandet i Europa och dessa primitiva jävlar måste få klart för sig att de inte är önskvärda här. Väck med Merkel och alla andra fittor som för en eftergiftspolitik mot Erdogan och hans imamer och förklara Turkiet krig. Låt oss ösa våra kärnstridspetsar över dem och få slut på problemet. Mot slikt folk finns bara en metod och det är kallt stål. 

Av Karsten - 25 mars 2017 20:04

Ärligt talat, måste man inte vara lite bakom flötet för att tro på en bättre framtid eller på en framtid överhuvudtaget? Det ser ju jävligt mörkt ut om man kollar läget utan skygglappar, våra utsläpp av koldioxid har gjort att medeltemeraturen har ökat med en och en halv grad vilket är tillräckligt för att polarisarna ska börja smälta. Regnskogarna är på väg att huggas ner för att folk ska få ny åkermark ändå svälter folk för att vi är för många munnar att mätta. Överbefolkningen är ju det största problemet och roten till alla de andra problemen och ingen verkar vilja göra någonting åt det. Alla politiker är helt fast i kapitalistiskt tänkande och tänker inte på annat än buget, reporänta, statsskulden, skatter och annat skit. Samtidigt är naturens balans på väg att rubbas tack vare människans dårskap och antal. Hur många ska vi bli innan någon eller några börjar fundera på hur vi ska få ett stopp på nativiteten? 


Det är inte utan att ord som krig, undantagstillstånd o. dyl. börjar flyga genom hjärnan. Europa står under ett enormt tryck från så kallade flyktingar, det vill säga ekonomiska migranter från främst Afrika som riskerar livet för att komma hit där de tror borden står dukade. Ser Europa inte till att täppa till sina gränser och täppa till truten på sådana som Angela Merkel så hotar kaos och anarki hela kontinenten. Vi har redan terrorist problem här med ideliga attacker från galna muslimer. Det ser allt annat än ljust ut. Jag skulle inte hålla för otroligt att krig utbryter inom den närmsta tiden, med ett Turkiet som när stormaktsdrömmar, ett Iran som gör allt för att skaffa sig kärnvapen och ett Nordkorea som redan har kärnvapen. Med Donald Trump i Vita Huset vet man inte alls vad som händer med USA. Skulle det bli inrikes oroligheter i USA på grund av att man försöker avsätta presidenten är det inte alls omöjligt att USA startar ett krig för att rikta folkets blickar från inrikespolitiken, det är ett gammalt trick som hotade ledare använt sig av sedan antiken. Det är inte så konstigt att läkemedelsbranchen skär guld med täljkniv, varenda människa känner sig orolig och deprimerad. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards