Alla inlägg den 8 april 2017

Av Karsten - 8 april 2017 11:19

SVT och TV4 har ägnat hela morgonen och förmiddagen åt att tjata om "den fruktansvärda terrorattacken" som krävde fyra dödsoffer och femton skadade. Jag tycker vi ska vara glada att den usbekistanske galningen inte lyckades bättre, vid dådet i Nice dödades betydligt fler. Tydligen hade terroristen enligt SVT en bomb med sig i förarhytten som han misslyckades med att detornera. Tydligen var hans plan att döda och skada så många som möjligt under sin färd längst Drottninggatan och därefter krascha in i Åhléns hörna och spränga sig själv i luften. Sett så här i efterhand så misslyckades han och det ska vi vara tacksamma för. När något sådant här händer i Sverige blir det lätt navelskåderi, man förlorar sig i nationell narcisism. Något som är betydligt allvarligare är det skärpta läget mellan USA och Ryssland som är huvudnyhet i de brittiska medierna.


Det upptrappade läget efter den amerikanska attacken mot flygbasen syd-öst om staden Homs där två amerikanska fartyg avfyrade 59 Tomahawk kryssningsrobotar. Enligt ryska källor skulle bara 23 av robotarna träffat sina mål och förstört sex syriska MiG-23:or. Då dessa uppgifter kommer från ryska källor ska man väl ta dem med en nypa salt, men då kryssningsrobotar flyger med förhållandevis låg hastighet är det fullt möjligt för ett modernt radarstyrt luftvärn att skjuta ner dem. Förmodligen finns denna form av luftförsvar runt flygbasen då den även används av ryska flygvapnet. Ryssarna var förvarnade av USA om den kommande attacken och man försökte från amerikanskt håll att undvika att träffa de delar av basen som disponerades av ryssarna.


Tonläget mellan Moskva och Washington har skärpts, vilket är oroande. Betydligt mer oroande än att en kapad lastbil mejar ner folk på Drottninggatan i Stockholm. En större konfrontation mellan Ryssland och USA kommer att dra in även NATO och Europa i konflikten. Man ska ha i åtanke att bakom det hela ligger den fientlighet som finns getemot väst i den muslimska världen. Inbördeskriget i Syrien har tre huvudparter, den syriska regeringsarmén, de syriska rebellerna och IS eller Nussrafronten som den ibland kallas. Dessa i sin tur stöds av USA, Turkiet, kurderna, Ryssland, Saudiarabien med flera. Mellanöstern är en krutdurk, ett getingbo som USA varit inne och rotat i via CIA och alldeles säkert är israelsiska Mossad med på ett hörn. Man ska inte glömma att Israel är den enda kärnvapennationen i området, man räknar med att Israel förfogar över cirka 200 kärnstridspetsar. Detta orar mig mer är terrorister.

Av Karsten - 8 april 2017 00:07

Jag har aldrig sett något mer patetiskt ocjh löjligare än när Röfven själv står och lägger ner några rosor och ett tänt ljus vid Åhléns hörna allt medan världens journalister tar bilder av idioten. Det är som om hela Sverige säger äntligen var det vår tur att drabbas. Nu bara väntar jag på de proislamiska uttalandena att vi ska enas mot terroristerna och älska våra svenska muslimer. Jag är ganska säker på att SD kommer att falla in i kören. Tidigare idag försökte man få SD politikern Kent Ekeroth att försäga sig, då media är medvetna om hans tidigare antimuslimska uttalanden. Just nu står skiten mig upp i halsen, va fan skulle Europa öppna sina gränser för de här jävla muslimerna?

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards