Alla inlägg under april 2017

Av Karsten - 28 april 2017 23:58

Tänk att tyskarna och Hitler var så dumma att de genom hela kriget litade på sin Enigmamaskin utan att ana att engelsmännen var på väg att knäcka deras koder. Hade tyskarna varit lite smartare och mindre maktberusade hade de bytt krypteringssystem med jämna mellanrum. De visste att polackerna hade överlåtit en Enigmamaskin till de allierade ändå fortsatte de att lita på sitt system. Det enda säkra krypteringssystemet är det med ny nyckel till varje meddelande, man har ett block med nycklar som man river av allteftersom man erhåller nya meddelanden. Detta är det enda idiotsäkra systemet.

Av Karsten - 28 april 2017 23:43

Om vi är tillräckligt många som börjar genomskåda lögnerna och bedrägeriet som makthavarna försöker få oss att tro på så kan vi få en förändring till stånd. Det är alltid nummerären det handlar om, så länge alla medborgare tror att en papperslapp med en siffra på dess värde är värd något så fungerar det monetära systemet, men den dag en majoritet vägrar tro att en papperslapp med en bild på Astrid Lindgren är värd 20 kronor så brakar systemet ihop. Egentligen är det bara en idiot som tror att en papperslapp är värd 20 kronor.

Förr i tiden när man fortfarande hade en guldmyntfot stod det på de svenska sedlarna att banken mot anfordran inlöste denna sedel mot guldmynt till samma värde som stod på sedeln. Då fanns det åtminstone lite substans bakom idén med papperspengar. Idag lever vi i en ekonomisk illusion, bankerna skapar pengar ur tomma intet. Går du in på en bank och begär ett lån på tiotusen skapar banken denna summa ur tomma intet och ger dig ett bevis på att du innehar denna summa som du sedan krävs ränta på.


Av Karsten - 28 april 2017 21:31

Håller precis på att avsluta Guillous roman "Madame terror" och kan bara konstatera

att Jan Guillou håller på att tappa greppet, romanen är rena önsketänkadet från från Guillous sida. De tidigare Hamilton romanerna har haft en liten bit trovärdighet medan "Madame Terror" är ren och skär fantasi så långt från verkligheten man kan komma. Vem fan tror att Vladimir Putin skulle sälja en modern ubåt till palestinierna med de senaste torpederna som färdas i 500 km/ tim? Romanen är önsketänkande från den obotligt romantiske Guillou, som alltid haft hjärtat till vänster och alltid stött PLO och palestiniernas sak mot Israel. Jag förstå att han har haft rätt roligt när han beskrivit den förståndshandikappade Bush och hans krigshetsande rådgivare Cheyney och Rumsfeldt och gjort mulatten Condoleezza Rice till hjältinna. Men trovärdig är romanen inte till skillnad från de tidigare Hamilton romanerna som haft en viss trovärdighet över sig.

Det påstås att Hamilton figuren är baserad på en vänsteradikal greve vid namn Gabriel Oxenstierna, en person som jag för övrigt lekte med som barn även om jag tyckte han var ett jävla gnällspik och var ett par år äldre. Jag glömmer aldrig när han slog sönder framrutan på en gammal Willysjeep med en crocketklubba och fick ett kokstryk med en livrem av sin farfar, den gamle greven och kommendörkaptenen, han var så rädd att han kissade i byxorna. Hans farfar var ett svin och en översittare av värsta slag som ville att hans underlydande skulle stå med mössan i hand och bocka. 

Av Karsten - 28 april 2017 19:11

Nu har det äntligen gått upp för Donald Trump att presidentjobbet inte var någon dans på rosor. Jobbet var svårare än jag trodde säger han själv. Han har tydligen kommit till insikten att han tagit sig vatten över huvudet. Han trodde nog att han skulle avsluta sin karriär med en grandios final som USA:s president men har nu de sämsta opinionsiffror som någon president haft. De första hundra dagarna som president blev ett fiasko för Trump. Inte nog med att han bedragit alla sina väljare och inte uppfyllt något av alla de löften han avgav i sina kampanjtal, han är dessutom en usel diplomat som helt saknar den fingertoppskänsla man måste ha som statsman. Hans impulsiva beslut som att skicka kryssningsmissiler över en syrisk flygbas enbart baserat på subjektiva underrättelserapporter om ett gasanfall iscensatt av Assad. Det räckte med att TV-nyheterna visade lite bilder av av små barn som spolades av med vattenslangar för att Trump skulle bestämma sig. Han är lika nyckfull och impulsiv som en fyraåring med ADHD.

Av Karsten - 28 april 2017 17:58

Om man betraktar historien helt objektivt och ställer sig frågan vilket gäng var galnast? Båda gängen valdes i demokarisk ordning och båda startade krig, man kan väl så här i efterhand konstatera att båda förlorade fast på lite olika sätt. Och gängen då? Jo, Adolf Hitler, Hermann Göring och Josef Göbbels å ena sidan och George W. Bush, Dick Cheyney och Donald Rumsfeldt å den andra. Jag vill påstå att de är lika galna dreglande krigshetsare båda två, visst man kan komma med invändningen att Bush aldrig beordrade några organiserade folkmord därför är han mindre galen. Istället kallade man alla civila offer i Irak och Afghanistan för "collateral damage".

Nu har vi en ny dåre i Vita Huset som gör allt för att få till stånd ett nytt krig på den Koreanska halvön, ett krig som hotar att dra in Kina och Ryssland i konflikten. Något som på sikt kan eskalera till ett fullskaligt kärnvapenkrig. USA är sjukligt känsliga för egna förluster och skulle i händelse av förlust av ett hangarfartyg med flera tusen omkomna inte dra sig för att kärnvapenbomba Pyongyang vilket skulle kunna innebära radioaktiv kontamination på kinesiskt territorium. Sedan är våldsspiralen igång.

Av Karsten - 28 april 2017 13:19

Det är ju väldigt seriöst av SVT Nyheter att ringa upp Expo och fråga dem till råds om vad man ska tycka om att Nordiska Motståndsrörelsen, NMR ska få vara med på Almedalsveckan på Gotland. Om AFA eller KPMLr får för sig att delta i Almedalen ringer de då enligt samma logik upp Nya Tider och fråga dem vad de tycker?

Hade SVT Nyheter ringt upp Expo för låt säga 15 år sedan och frågar vad de tyckte om att SD var med i Almedalen så hade svaret blivit att de var nazister och inte borde få deltaga.

Det är på tiden att systemmedia och SVT inser att Expo företräder samma radikala extremistiska åsikter som NMR. Lika lite som den vanlige svensken vill ha uniformerade flaggviftande neonazister vill de ha revolutionära kommunister som drömmer om ett prolerariatets diktatur. Expo företräder inte demokratiska värderingar även om de på ytan ger sken av att göra det. En av grundarna till Expo, Tobias Hübinette är dömd ett flertal gånger för politiskt våld och har uttryckts sig mycket nedsättande om den vita rasen som han anser bör utrotas.

Av Karsten - 27 april 2017 23:20

Tänk så mycket tid man kastar bort på att titta på dessa mediokra filmer som visas på TV för att inte tala om att lägga en hundralapp eller mer för att se samma skit på en biografsalong. Kollade precis en "riddarfilm" på TV sex som var totalt värdelös, fantasy när den är som sämst. Antar att det hänger ihop med vår mat som innehåller allt mindre näring som gör att vi blir allt dummar och ointelligentare så vi sväljer allt dåligare underhållning. Såg ett verkligen intressant program om våra utarmade jordar som gav allt sämre gröda, något vi kompenserar med konstgödning och bekämpningsmedel som i sin tur dödar och skadar bin och hummlor som pollinerar våra grödor. Jag har länge hävdat att vårt moderna kemikaliesamhälle kommer att bli vår död och undrgång. Men ingen verkar bry sig, man köper jättetomater som ingeting smakar och mest innehåller vatten. Skräpmaten från MacDonald och Burgerking tar allt större plats i vårt dagliga födointag vilket avspeglar sig på att alltfler lider av övervikt och fettma. 


Mycket av denna utveckling kan vi tacka globaliseringen för samt en liten priviligierad finaselit. Men så fort man tar upp ämnet finansfurstarna Rothschild så stämplas man som antisemit, eller den där lilla råttan George Sorros som springer ärenden åt Rothschilds. Så länge dessa krafter skyddas av liberalismens vapendragare och antisemitismens stämpel så kommer världens folk aldrig att våga resa sig mot dessa utsugarsvin. Med sina otroliga rikedomar köper de sig politisk makt världen över samtidigt som de försöker ge sken av att vara någon sorts filantroper. Det var dessa krafter som var de stora segrarna efter 1945, då låg världen för deras fötter och sedan dess har de bara förstärkt sina maktpositioner. Samtidigt har man via media varit duktiga på att kollar bort massorna med desinformation eller fejknyheter. Se bara på den magra lilla råttan på DN, Peter Wolodarski en av det svenska samhällets åsiktsdiktatorer. Så länge folk bara blir dummar och dummare så kommer dessa krafter bara att förstärka sin makt och ta ett strypgrepp om de obildade massorna.

Av Karsten - 27 april 2017 21:55

Om de nya insikter som verkar ha slagit våra makthavare kan man bara säga, sent ska syndaren vakna. Varför skulle det ta så lång tid att inse att massmigrationen till Sverige var en katastrof för vårt samhälle. Fyra människor var tvungna att få sätta livet till på Drottninggatan innan dessa fega kräk till politiker vågade göra det som borde vara gjort för tio tjugo år sedan. Fram till nu har man valt att göra som strutsen, köra huvudet djupt ner i sanden och låssas som det inte fanns några problem med massmigrationen. Tvärtom man lovprisade den och påstod att den skulle berika Sverige och föra landet till nya himmelska höjder. 


Vad har vi fått, ett oändligt antal tröstlösa betonggetton befolkade med bidragsberoende invandrare som varken vill eller har lust att integreras i det svenska lite trågiga och gråa samhället. De har skapat sina egna parallellsamhällen ute i förorterna. Kriminaliteten breder ut sig och knarket flödar på våra gator och torg, en utveckling som samhället totalt verkar ha tappat greppet om. Hur ska fler poliser lösa problemen när man sänkt antagningskraven till polisutbildningen så att halvidioter och psykopater kan bli poliser idag? I slutänden har det alltid visat sig att kvalitet går före kvantitet. Vårt samhälle styrs idag av infantila snorvalpar som inget vet och inget kan, men som är berusade av sin egen maktfullkomlighet. Endast folket i egenskap av sin numerär kan ändra på denna negativa samhällsutveckling.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards