Alla inlägg under maj 2017

Av Karsten - 29 maj 2017 21:11

Ska det vara så jävla svårt att tala klarspråk i Sverige? Alla jävlar har blivit fega kräk som smyger runt och inte vågar tala klarspråk. Jag tänker närmast på SAAB:s mutot i miljardklassen till en korrupt svart tjänsteman i Sydafrika. I USA och England utreds det som mutor men i Sverige har man lagt ner förundersökningen och vägar ta ordet muta i sin mun. Har det inte gått upp för de dumma svenskarna vad ANC och Sydafrika förvandlats till? ANC som åtnjöt socialdemokratins fulla stöd under apartheitstiden har förvandlats till en genomrutten korrupt organisation. Samtidigt som Sydafrika som nation förvandlats till den svarta rasismens hemvist, varje dag mördas vita farmare i Sydafrika och till dem säljer Sverige JAS-flygplan. Det är så man kan kräkas.

Av Karsten - 29 maj 2017 20:03

Vem plågar vildkaniner till döds i Malmö? Ja det är förmodligen inte svenska barn då de flesta nordbor har ett speciellt förhållande till djur och inte skulle komma på tanken att plåga ihjäl kanniner, okej undantag finnes. Jag utesluter att vuxna människor skulle ägna sig åt denna form av "nöje", så det måste vara barn eller tonåringar. Min gissning är att det är dessa horder av ensamkommande "flyktingbarn" som begår dessa bestialiska dåd. Jag vet av egen erfarenhet att folk i Afghanistan och de Nordafrikanska länderna har en syn på djur som INTE överenstämmer med den de flesta européer har. De är kort och gott tarvliga, primitiva svin som behandlar djur på det mest fruktansvärda sätt. Dessa jävla kreatur har våra politiker släppt in i landet under asylens täckmantel.


Jag hoppas Malmöpolisen inte fegar ur när det går upp för dem vilka gärningsmännen är. Förmodligen har de redan räknat ut det men vågar inte säga ett knyst av rädsla för PK-drevet. Våra djur får lida för att dessa naiva liberala PK-idioter ömmar för kriminella tonåringar från arabländer. Jag finner det outsägligt vidrigt och önskar att det funnits dödsstraff i Sverige för djurplågare. Det är hög tid att ta bladet från munnen och tala klarspråk om vad det är för sorts människor som döljer sig bakom beteckningen "flyktingar". Det är definitivt inga jag skulle vilja ha som grannar, för min del får de gärna självantända och brinna upp.

Av Karsten - 29 maj 2017 14:23

Med religiösa och politiska dogmer har mänskligheten förslavats och snärjts in, ofria att tänka och förstå verkligheten sådan den egentligen är. Med religiösa och politiska dogmer har makthavare historien igenom styrt folken i den riktning de önskat. Många gånger med katastrofala resultat. Enda sättet att bli fri i anden är att avsäga sig alla dogmer, alla dessa inplanterade dumheter som vi går runt och tror på. 


Ju primitivare folk desto dogmatiskare religion, se bara på muslimernas materialistiska torftiga religion, de tror att paradiset är en tillvaro liknade den här på jorden där 72 sköna oskulder väntar på dem och där de kan dricka vin som inte intoxikerar dem. Är detta en religion värdigt en mänsklighet som lever i det 21:a årtusendet?

Kommunism, fascism, nazism, maoism har fördunklat sinnena på hundratals miljoner människor med sitt tarvliga förenklade budskap. En människa fången i de politiska eller religiösa dogmerna försvarar sig alltid verbalt med att rabbla de fraser dogmerna är uppbyggda med och vägrar öppna sitt sinne för en annan syn påverkligheten.

Av Karsten - 28 maj 2017 23:41

Varför i helvete kan man inte köpa Stiltonost året om i Sverige. De satans idioterna importerar den bara kring jul. Den vanliga grönmögelosten Danablu smakar fan och så får jag ont i magen av den. I ostaffären säger de att svensken bara köper Stilton till julen. Det måste fan vara något fel i huvudet på svensken för Stilton kan man äta året om. Tur man inte lever i USA för där har de varken hårdost eller osthyvel.

Av Karsten - 28 maj 2017 22:16

"Guardians of the Galaxy" är nog den knasigaste Science Fiction jag sett, den påminner lite grand om den franska serien "Linda och Valentine" i upplägg och galenskap. Massor med underliga varelser som får Cantinan i Star Wars att framstå som normal. Förstår att den nog är häftig att se i 3D på bio. Många kända skådespelare fast man knappt känner igen dem bakom maskerna. Vet fortfarande inte vem Vin Diesel spelar. Kan det vara det talande trädet Groot eller tvättbjörnen? Tänk vad man kan göra med lite dataanimation, lite skillnad mot gamla Star Trek så som det såg ut i början av 70-talet.


Otroligt jag var tvungen att kolla upp vem Vin Diesel spelad och det var ta mig fan trädet Groot. Jag undar vad han fick för att säga två repliker: "I am Groot" och "We are Groot", gissningsvis en miljon per replik, dollar så klart.

Av Karsten - 28 maj 2017 19:06

I kväll visar SVT2 programmet "Bildt - excellensen", ett program om Carl Bildt. Jag undrar om man kommer att ta upp att Bildt är frimurare av trettonde graden och medlem i Bilderberggruppens styrgrupp? Bildt är en av dessa maktelitens män även om amerikanarna gjorde narr av honom och i en hemlig promemoria som avslöjades av Wikileaks beskrivs Bildt som en politiker med stor tro på sin egen makt, med amerikanska ord: "medium size dog with big dog attitude". 

Carl Bildt har deltagit på alla Bilderberg möten de senaste årtiondena tillsammans med Wallenbergarna. Själv tycker jag Carl Bildt är en odräglig person med ett uppstyltat språkbruk. Vem fan använder begrepp som pyramidalt idag, mer än Bildt.

Av Karsten - 28 maj 2017 13:59

När jag Googlade på Illuminati så fann jag denna sida "Nybörjarens guide till Illuminati", som publicerats i Nöjesguiden. Ett förlöjligande och förtalande av alla dem som tror på en maktelit som styr världen bakom demokratins kulisser. Att sedan författaren till denna smörja heter Amat Levin gör ju inte saken bättre, vad kunde man förvänta sig? 

Själv såg jag i förmiddags ett program på TV10 om Illuminati och den dolda symboliken i arkitekturen i London och Paris. Det finns fem kända kyrkor i London som är placerade så att de bildar ett perfekt pentagram med S:t Pauls Cathedral i mitten. Likaså framgick det i programmet att förre presidenten Mitterand var anhängare av ockulta mysterier, det var han som lät uppföra glaspyramiderna i Paris.


Sedan har Nyheter 24 ett roande reportage med 16 chockernade bilder på hur Illuminati styr Sverige, det hela började med att någon galen vänternisse påstod att förre SD-politikern Erik Almqvist var Illuminati. Det går att hitta hur mycket galenskaper som helst om Illuminati på Nätet. Själv använder jag termen Illuminatorerna som ett samlingsbegrepp för den elit som styr bakom den illusion vi kallar demokrati, det inbegriper Bilderberggruppen, Trilaterala Kommissionen, Frimurarna osv. Någon direkt elit som själva kallar sig för Illuminati tror jag inte på.

Av Karsten - 28 maj 2017 11:58

Skapelsemysteriet har alltid sysselsatt människans fantasi, oändliga är de skapelsemyter som människan spunnit ihop under tidens gång. I modern tid är det vår tids profeter, vetenskapsmännen som säger att världen skapades genom en BIg Bang, men de kan inte förklara vad som fick en singularitet att plötsligt explodera och skapa det materiella universum så som vi känner det idag. Likaså kan vetenskapsmännen inte heller förklara vad vårt medvetande är för något, ingen neurologisk forskare har funnit platsen för vårt medvetande. Vårt medvetande är en gåta. 


Min tro är att universums skapelse är ett resultat av det kollektiva medvetandets önskan att få leva i en materiell värld, att få manifestera sig och bli varse sin egen existens. Vårt medvetande är något vi uppfattar som existerande i våra hjärnor men som alltid har funnits och alltid kommer att finnas även efter det att vår kropp har dött. Då återgår det bara till det kollektiva medvetande det en gång kom ifrån. Medvetande är energi och energi är medvetande, det är den samlade energin i det kollektiva medvetandet som utlöste Big Bang och skapade universum. Det kollektiva medvetandet skapade även evolutionen som slutligen ledde fram till människan som nu kunde börja fundera och filosofera över medvetandets existens. Medvetande finns hos alla levande varelser i olika hög grad. 


Vissa kallar det kollektiva medvetandet för Gud, andra kallar det universiellt medvetande. Vad vi kallar det är ointressant för utan det hade ingenting existerat. Sorgligt nog är det många som idag förnekar dess förekomst, de försöker inbilla sig själva att medvetandet är en produkt av den mänskliga hjärnan och att det försvinner med döden. De lever sina liv som själlösa zombier och ägnar sig åt arbete, njutning och meningslös underhållning. Denna syn på människan som en själlös tarvlig varelse gynnar systemet som styr oss, den ekonomiska eliten som berikar sig på vår produktion och konsumtion. Själva tror de inte på denna förenklade människosyn då de ägnar sig åt frimureri och andra esoteriska övningar som tyder på en viss andlig insikt. De vet att man kan hämta kraft och makt ur det kollektiva medvetandet genom diverse ritualer.


Många kallar denna styrande elit för Illuminaterna, en ganska missvisande beskrivning då Illuminati betyder upplysande och denna elit istället ägnar sig åt mörkläggning. Mörkläggning av människans sanna väsen. De gör allt för att mänskligheten ska leva i andligt mörker, de skapar religioner vars syfte är att invagga människor i dogmatiskt tänkande, straff och vedergällning och du inte följer din Guds och profets ord. De utnyttjar religionen att slå split och osämja mellan människor då krig stärker deras makt och genererar ekonomiska vinster. Eliten kallar alla som tror på Illuminaterna för konspirationsteoretiker och förlöjligar dem precis som de gör med alla sant upplysta individer. Eliten vill ha monopol på den andliga kunskapen, de vill inte att vanliga människor ska förstå vad de verkligen är, gudomliga varelser och delar av något mycket större. 


Vi lever alla i en ond värld där den ekonomiska eliten samarbetar med kyrkan och den politiska eliten i ett försök att skapa en värld där vi alla känner oss maktlösa och utlämnade åt godtycke. Att vi har makten över våra liv ska bara vara en illusion baserad på ekonomiska tillgångar. Sanningen är att de flesta på vår jord lever helt utlämnade åt den styrande elitens godtycke. Det är denna elit som skapar flyktingströmmar i avsikt att förstöra och riva ner nationalstaterna då dessa utgör ett hot mot deras makt. Ett enat folk och en enad nation kan bli en stor maktfaktor det har historien visat oss. Genom att ta makten över media manipulerar man folket att tro på en massa lögner och myter. Nästa steg kommer att bli att de tar makten över Internet och reglerar flödet där. Googla själv på Illuminati och se hur många träffar ni får.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards