Alla inlägg under maj 2017

Av Karsten - 25 maj 2017 00:29

Blev inte förvånad när jag hittade denna reklam på Avpixlat, speciellt inte med tanke på vem som driver sidan.

 

Av Karsten - 24 maj 2017 19:48

Kriget i Syrien eskalerar och en konfrontation mellan amerikanska styrkor och ryska kommer allt närmre. Just nu strävar alla efter att nå en gränsövergång till Irak, al-Tanf där å ena sidan brittiska SAS och amerikanska kommandostyrkor tillsammans med CIA utbildade rebeller. På andra sidan står syriska regeringsstyrkor och den libanesiska Hizbollah milisen samt styrkor från Iran understödda av ryskt stridsflyg. Detta kan mycket väl utveckla sig till en storkonflikt mellan USA och Ryssland. Germensam fiende för dem alla är IS och i bakgrunden finns Israel som har ett intresse i att deras intressen inte hotas. Detta kan bli början på Harmaggedon världens slut. Aldrig förr har läget i världen varit så osäkert som idag, kalla kriget var som en ljum sommarfläkt då alla visste var de hade varandra.

Av Karsten - 24 maj 2017 19:13

Jag fick nyss frågan vad som hänt med Avpixlat? Då jag inte besökt sidan på länge så kikade jag som hastigast på den och möttes av en vit skärm med texten: "Error establishing a database connection".

Jag orkar inte översätta men i korthet betyder det följade:  The error establishing a database connection error basically means that for some reason or another the PHP code was unable to connect to your MySQL database to retrieve the information it needs to fully build that page. That’s why the error is always shown on a blank page because there is no information about your site as it is not connected to your database.

Mer om ämnet här.

Av Karsten - 24 maj 2017 18:35

Tusentals zigenare som registrerats av Malmöpolisen har av JK tilldömts skadestånd på 35 000 kronor per person. Dessa pengar ska tas från Skånepolisens budget vilket kommer att avspeglas på verksamheten. Den intressanta frågan är vem som läckte uppgifterna om registret till journalistmurvlarna. Det måste finnas massor av mulvadar inom polisen som skadar deras verksamhet. Trevligt att vara polis i en kår där man inte kan lita på sina kollegor som kanske säljer spaningsuppslag till kriminella. Jag har full förståelse för att man skapade ett zigenarregister då många zigenare ägnar sig åt narkotikahandel och ofta är hela släkten på ett eller annat sätt inblandade i verksamheten. Genom att kartlägga släktbanden kan man se vilka som kan vara potentiella brottslingar. 


Det kan inte vara lätt att vara polis i ett land där man konsekvent motarbetas av politiker och media. Visst finns det riktiga röttägg bland poliserna och rena psykopater som kommissarie Rolf Sandberg som mentalt torterade små barn.

Jag har full förståelse för att kunniga ambitiösa poliser slutar sitt jobb varför slänga bort sitt liv på ett meningslöst jobb där man för det mesta möts av hat och glåpord. Att jobbet sedan är dåligt betalt gör inte saken bättre. Vi kommer i framtiden att få se en allt sämre motiverad poliskår med rädda fega poliser som skjuter ihjäl folk för minsta småsak.

Av Karsten - 23 maj 2017 19:18

Precis som väntat hette självmordsbombareb Salman Abedi, en muslimjävel. IS lär ha tagit på sig skulden för dådet. I längden kommer terroristerna att vinna vad än de europeiska politikerna försöker slå i sina medborgare. Vårt öppna samhälle kommer att bli mer slutet, vi kommer att bli mer övervakade och kontrollerade, polisstaten kommer att bli en realitet. Terrorismens mål är att skrämma och ingjuta osäkerhet och otrygghet och det har de lyckats med. Detta är bara ett i raden av terrordåd, det står unga radikaliserade män på rad för att offra sitt liv i den islamistiska kampen. För dem hägrar martyrstatusen och ett evigt liv i Paradiset med de 72 oskulderna som väntar med öppen famn. 


Vi skulle aldrig släppt in dem i Europa, de förbannade kolonialmakterna Frankrike och England öppnade porten för dem då de gav sina gamla kolonier fria, alla som önskade flytta kunde får brittiskt eller franskt medborgarskap och kunde bosätta sig i respektive länder. Till Frankrike kom algerier och till England pakistanier. De dumma svenskarna som inga kolonier haft utom någon gudsfögäten liten ö släppte glatt in muslimer i tron att de skulle försvenskas. Det var den förbannade Palme som öppnade upp Sverige för allsköns ekonomiska migranter. Här kom iranier, irakier, palestinier, somalier och alla var de muslimer. Moskéerna växte upp som svampar ur jorden och våra förorter förvandlades till filialer till Bagdad och Teheran.


Detta helvete kommer att fortsätta tills vi tar tjuren vid hornen och kastar ut alla muslimer ur Europa, precis som Nostradamus förutspått. I hans profetsior förutspås att Ryssland kommer att gå i spetsen för kampen mot muslimerna och de nordiska länderna kommer att alliera sig med kungen i Ryssland och driva muslimerna söderut och ut ur Europa. Den som lever får se, men någon fredlig samexistens tror jag definitivt inte på. Det är bara idioterna i MP och V som tror på sådana dagdrömar.

Av Karsten - 23 maj 2017 10:13

22 döda i nytt terrordåd, barn och ungdomar drabbade, man rycker bara på axlarna och tänker jaha nu igen. Samtidigt ringer Donald Trumps ord i öronen, de måste utrotas, de måste bort från jordens yta. Han har rätt vi måste inleda ett totalt krig mot alla former av radikaliserade muslimer. Att tro att man med terapi och snällhet kan avprogrammera dem är bara naivt och godtroget (och typiskt svenskt). Folk som är beredda att offra sitt eget liv för att döda så många otrogna som möjligt kan bara stoppas om man dödar dem innan de hinner utföra någon attack.


I och för sig kan det vara en ensam galning med andra motiv, en psykiskt sjuk människa med själmordstankar som vill sätta ett sista avtryck i tillvaron. Men mycket tyder på att det åter är en radikaliserad muslim som är gärningsman, det finns gott om sådana i England. Kanske var det en uzbekier? Enligt polisen i Manchester så tyder allt på att det var en hemmagjord bomb som användes, för att lyckas döda 22 människor räcker det inte med tryckvågen utan bomben måste ha varit armerad med spik, skruv, muttrar och annat järnskrot. 


England får nu betala priset för att de så snabbt slöt upp på USA:s krig mot terrorn som Bush kallad det, (han är ju dum i huvudet man kan inte föra krig mot en metod bara mot en fiende). Jag vill dra det så långt som att påstå att européerna nu får betala priset för att vi släppte in muslimer i Europa. Vi borde ha lärt oss att muslimerna av hävd är fiender till den kristna kulturen. Visst det finns muslimer i Europa som inte är fientligt inställda, men de kan bli det. I varje muslim bor en potentiell terrorist, blir de pressade kan de bli radikaliserade eller också kan deras avkomma bli det.

Av Karsten - 22 maj 2017 23:42

Såg programmet DOX om det judiska fotbollslaget Breitar Jerusalem som köptes av en ryskjudisk oligark efter att laget kommit på ekonomiskt obeståd. Oligarken plockade i två musimska tjetjenska spelare vilket fick det judiska supporterlaget "La Familia" att gå i taket. Man avslöjade öppet den rasism som finns i Israel, en rasism fullt i paritet med den i nazityskland. I protest mot att två av spelarna var muslimer så uteblev 20 000 suportrar från en match. Detta visar lite vilka de verkliga rasisterna i världen är, det finns inga värre och med hårdnackade rasister än judarna. Att de själva drabbats hårt av rasism verkar inte spela någon roll, tvärtom det har bara eldat på deras egen rasism. Hatet mot araber och muslimer känner inga gränser.  Supportrarna till Breitar Jerusalem utgör stommen till det hårdföraste nationalist partiet i Israel, och de rekrytetra många av sina medlemar från suporterklubben "La Familja".  


Judarna är inte som andra folkgrupper, de ser sig som förmer än andra, de kallar ickejudar för gojer ett nedsättande epitet.  En del judar anser att de är ämnade att styra över gojerna som ska arbeta i judarnas tjänst. För några år sedan gick en judiskt rabin ut och sa detta öppet, vilket renderade honom kritik från det israeliska poilitiska etablissemanget. De flesta judar är väl som folk i allmänhet, men när de kommer i maktposition kan de bli farliga. Judar världen över sammarbetar med ett gemensamt mål att skaffa sig mer makt, något som många ickejudar förnekar. Judarna har skaffat sig en kader av dumma gojer som går deras ärenden utan att fatta vad de gör.




Av Karsten - 22 maj 2017 21:12

Den vidriga blaskan Metro vältrar sig nu i vad de kallar "Metro avslöjar": Sanningen bakom avhoppet av moderaten Patrick Reslow som gick över till SD. Nu påstår Metro att Reslow var under utredning för medlemsfusk och skulle ha sparkats ur moderaterna om han inte själv hade slutat och gått över till SD. Han skulle också ha förlorat en intern maktstrid inom moderaterna och mist sin plats på valsedeln vid nästa val. Metro skriver: "Den stökiga situationen är välrappoorterad i tidningen Sydsvenskan", en av Bonnierkoncernens tidningar.


Vem som helst förstår ju att Metro gräver i denna historia enbar för att svärta ner och smutskasta Sverigedemokraterna, det är ju ingen hemlighet att Metro är en vänsterliberal blaska som ivrar för mångkultur och massinvandring. I mina ögon har Metro gått för långt och folk bör börja demonstrera genom att tömma Metros tidningsställ och förpassa Metro där den hör hemma, i närmaste sopcontainer. Likaså bör man bojkotta alla företag som köper reklamplats i Metro, för utan reklamen  överlever inte Metro. 


Metro har kört stenhårt med falska nyheter och sin viralgranskaren där man agerar domare om hurvida något på Nätet ska anses sant eller ej. Passar det inte Metros agenda är det falskt såklart. Metro är en del i den europeiska maktstrukturen och ges ut i 23 länder, den läses av över en miljon människor som utan att de vet om det hjärntvättas av globalisterna. Metro är ett fenomen som nationalister över hela Europa bör bekämpa genom att se till att den inte läses och genom att anmäla den för än det ena än det andra så Metro får lägga ner pengar och arbete ppå juridiska processer.


Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards