Alla inlägg under juni 2017

Av Karsten - 28 juni 2017 19:39

Rapports politiske kommentator säger att det kommer att gynna Sverigedemokraterna om Kent Ekeroth lämnar riksdagen. Ja tacka fan för det en jude mindre i riksdagen. Det finns en gammal ingrodd antisemitism hos svensken som är mycket svår att få bort. Den får nytt bränsle i form av den muslimska invandringen, de flesta muslimer är patologiska antisemiter, så det är inte så konstigt att Kent Ekeroth är en av de värsta islamofoberna i SD.

Av Karsten - 28 juni 2017 19:26

SVT1 visar nu för andra gången "Flykting532" om någon djävla blatteunge från Bosnien. Bland annat fångar han och dödar en gås i en park, något som vore helt otänkbart för en svensk. Tänk om alla blattedjävlar fick för sig att det var fritt fram att döda och äta upp alla fåglar i våra parker? Räcker det inte med att romerna fångar igelkottar och äter dem, de fega lata djävlarna fångar ett djur som inte flyr utan rullar ihop sig. De här satans filmerna visar de bara för att väcka empati hos de dumma svenskarna. 


Hos mig väcker sådana filmer bara ännu mera hat. Det har gått för långt med invandringen i Sverige, hatet mot främlingar och speciellt muslimer gror i folkdjupet. Valet 2018 kan bli en chock för systempartierna, speciellt om Nordiska motståndsrörelsen ställer upp. Många är så trötta på skiten att de skulle kunna tänka sig att rösta på ett rent nazistiskt parti för att visa systempolitikerna att nu är det nog. Våra politiker tycks leva i en illusion att svenskens empati och humanism sträcker sig hur långt som helst.

Av Karsten - 28 juni 2017 14:45

Tyvärr har sidan "Riktiga Nyheter" lagt ner vilket för min del inneburit väsentligt färre besökare då denna blogg var länkad dit. Den 5 juni hade jag 522 besökare, idag 35 besökare. Forsätter det på detta vis är det lika bra att lägga ner bloggen och ge upp hoppet om ett bättre Sverige. Samtidigt som eldsjälar lägger ner så talar den globala eliten om ökad kontroll av Internet. Vart är vi på väg? Är det en global diktatur vi vill ha och leva i? Det är ni världens folk som bestämmer, vi i Sverige bestämmer om vi vill fortsätta ha en oduglig svetsare som statsminister som för Sverige allt närmare NATO och USA. Jag tycker uppriktigt synd om de kommande generationerna etniska svenskar som aldrig fått en chans att välja.

Av Karsten - 28 juni 2017 14:13

Kollade på Avpixlat och det verkar som om Sverigedemokraterna gått tillbaka till den politik partiet hade i sin barndom vad gäller invandringen, man vill att Sverige ska ha en negativ invandring, det vill säga att inga fler ska komma in i Sverige och att många av dem som kommit ska återvända till sina hemländer eller till de flyktingläger de kom från. I takt med konsekvenserna av flyktinginvasionen hösten 2015 börjar göra sig alltmer märkbar vågar SD ta ut svängarna och återgå till den politik partiet hade då det bildades.

Migrationsverket äskar 160 miljarder kronor för sin verksamhet vilket innebär att de går om försvaret. Det är således viktigare att med omvårdnaden av främlingar än försvaret av vårt fosterland. Arbetsförmedlingens senaste påfund med utbildningsplikt för alla nytillkomna är rena vansinnet. Man inbillar sig att man genom att lära analfabeter läsa, skriva räkna och kunna klockan ska få dem i arbete. Detta är nationalekonomiskt vansinne, den rödgröna regeringen har mist all kontakt med verkligheten.


SD har helt rätt, ut med så många som möjligt och stopp för all vidare asylinvandring. Det måste bli ett slut på synen av Sverige som någon moralisk stormakt som ska agera socialbyrå för all världens fattiga och förföljda. Vi svenskar har inte råd att hjälpa fler välfärdsmigranter, vi behöver statskassan till att stärka vårt försvar och till skola och sjukvård. Rent ut sagt på ren svenska - åt helvete med alla flyktingar! Låt USA som är den nation som ligger bakom oron och röran i Nordafrika och Mellanöstern ta hand om flyktingarna. Europa ska inte behöva kastas in i kaos och inre oroligheter till följd av att allt för stora volymer muslimer kommer hit. Det är nästan så man misstänker att USA medvetet försöker sänka Europa ekonomiskt och socialt med stora flyktinginvasioner. Europa måste stänga sina gränser och med våld hindra folk från att ta sig in i EU:s ekonomiskazon.


Jag tror tiden är mogen för en mer radikal syn på asyl- och flyktingpolitik, folk har tröttnat och vill se en mer restriktiv politik. Låt MP sänka sig själva politiskt med sina krav på anhöriginvandring. Skulle de 163 000 som kom hösten 2015 få ta hit sina anhöriga så talar vi om volymer om minst en halv miljon människor till. Vad jag inte förstår är att Centerpartiets Annie Lööf kan stå och tala om 30 miljoner invandrare till Sverige och ändå få ökade opinionssiffror, har folk blivit komplett galna i Sverige?

Nä, det är bra att SD återgår till de krav partiet hade när det bildades 1988 i Stockholm, ett totalt stopp för all asyl- och flyktinginvandring och ett återvändande för alla som kommit de senaste årtiondena.

Av Karsten - 28 juni 2017 12:55

Hur än Jimmie Åkesson försöker slingra sig så uppstod Sverigedemokraterna ur den lösa sammanslutningen "Bevara Sverige Svenskt" och var från början ett utpräglat nationalistiskt parti som på sin agenda hade precis som BSS de flesta invandrares repatriering, speciellt de utomeuropeiska välfärdsmigranterna skulle återvända till sina hemländer. BSS:s ordförande Sven Davidson hade ett förflutet i den fascistiska Nysvenska rörelsen som leddes av Per Engdahl fram till hans död 1994.

Under den tid då Jimmie Åkesson anslöt sig till SD och bildade en lokalavdelning i Sölvesborg i Blekinge var partiet mycket brunt, folk uppträdde i nazistliknade uniformer med bruna skjortor, svarta byxor, koppel och ridstövlar så lille Jimmie kunde inte hysa några större tvivel om vad för slags parti han anslöt sig till. Jag minns att jag första gången såg Björn Söder som fjunig gymnasist när SD höll sina sammanträden i Ungdomens hus i Malmö, han påminde mig om seriefiguren Tintin med sitt klotformade huvud och en blond hårtofs som stack upp i pannan. På den tiden hölls många flammande tal som till sin karaktär påminde om 1930-talets retorik.

 

Själv fick jag nog av partiet i den vevan och tyckte att uniformsfetichism inte hörde hemma i dagens politik och lämnade partiet. Det var först i slutet av 1990-talet som jag åter anslöt mig till partiet igen, Anders Klarström hade avgått som ordförande och Mikael Jansson hade tillträtt. Partiet var fortfarande i grunden nationalistiskt men en spricka hade börjat skönjas. 2001 kommer det till en brytning mellan de två falangerna inom partiet och Nationaldemokraterna bildas av den hårda kärnan inom Sverigedemokraterna. De som bröt sig ut förespråkade en mer aktivistisk politik medan SD var för en mer traditionell svensk politisk agenda. I valet 2004 kommer det stora genombrottet för SD och man kommer in i en hel del kommuner och börjar erhålla kommunalt partistöd. Det är i samband med detta jag erfar att någon demokrati inte råder inom SD så jag beslutar mig att lämna partiet för gott.

 

I valet 2010 passerar SD fyraprocentspärren med 5,7 procent och kommer in i riksdagen. Det är i denna veva man börjar med uteslutningar av de gamla partiveteranerna som nu ses som en belastning. Man kan nästan tala om utrensningar i stil med "de långa knivarnas natt" 1934 i Tyskland. De enda som klarade sig trots kontrovesiella och rent rasistiska uttalanden var folk som stod "de fyras gäng" nära. Det var inte något tal om att känna någon tacksamhet mot de som hållit liv i partiet och slagits mot AFA och andra vänsterexremister under alla år. Nu var det slips och dyra kostymer som gällde och ett fett riksdagsarvode. Man förnekade och förringade partiets förflutna och försökte sudda bort den nationalistiska prägeln till förmån för något man kallade socialkonservatism. Det gäng som inte ens var födda på den tid då Sverige var ett folkhem och en välfärdsstat förespråkade i nostaligiska termer det gamla folkhemmet. 

 

Borta var all den gamla kamratandan som hade rått inom partiet under det man kan kalla "kamptiden", den ersattes av rivalitet och falangbildning. Jimmie Åkesson konsoliderar sin roll som partiledare och omger sig med ett gäng lojala "kamrater" det råder en form av nepotism inom partiet. Någon inre demokrati finns överhuvudtaget inte inom SD, det är ett toppstyrt parti där alla som ses som ett hot mot partitoppen rensas bort eller hindras från att komma på valbar plats. Många Sverigevänner och kompetenta nationalister har tvingats lämna partiet sedan inträdet i riksdagen. Det var viktigare att bli rumsrena och viffta på svansen för PK-maffian. En av de farligaste personerna i SD är Mattias Karlsson han är att likna vid partiets Martin Borman

De flesta som idag röstar på SD gör det uteslutande för att de är trötta på massinvandringen och de problem den fört med sig. Lyckas inte partiet få igenom ett stopp för all vidare flyktinginvandring så kommer folk att tappa tilltron till partiet och det kommer att gå tillbaka i opinionsundersökningarna.

Av Karsten - 28 juni 2017 12:22

Så fann Stockholms tingsrätt till sist lymmeln Kent Ekeroth skyldig till ringa misshandel och dömde honom till 38 400 kronor i böter för bråket i krogkön. Ekeroth avser att överklaga domen till Svea hovrätt. Enligt Mattias Karlsson ska Ekeroth uppmanas lämna sin plats i riksdagen om domen vinner laga kraft, vilket han inte behöver göra om han inte vill. Han kan sitta kvar mandattiden ut som politisk vilde och uppbära sin riksdagslön. Min gissning är att partiet köper ut honom, ger honom mer pengar än det han hade tjänat den kvarvarande mandattiden för att bli av med honom. Vad Ekeroth gör därefter återstår att se, han kanske går med i "Alternativ för Sverige" det parti som gamla SDU är på väg att bilda. Ekeroth sitter säkert inne med en hel del insider kunskap om SD som partiet helst inte vill ska komma ut. Kanske Ekeroth satsar på en bok - "SD inifrån, Ekeroth avslöjar partiets svarta baksida", det skulle säkert bli en bestseller. 


Om inget annat fungerar kan ju alltid Ekeroth försörja sig som ekonom då han har en civilekonomexamen från Lunds universitet. Själv hoppas jag på att han ger ut en avslöjande bok om turerna inom SD det är de värda efter alla gamla kämpar de kastat ut ur partiet. Hade det inte varit för alla oss som år ut och år in höll liv i Sverigedemokraternas partiorganisation så hade Åkesson, Söder, Jomshof et al. inte haft något parti att kuppa till sig makten inom. Att bilda ett nytt eget parti med lokala partiorganisationer är inte det lättaste, det är bättre att ta över en färdig organisation. Tacken till alla partiveteraner var en spark i röven och anklagelser om nazistsympatier. De löften dagens SD ger är värda lika mycket som president Trumps löften.



Av Karsten - 27 juni 2017 12:27

USA påstår sig ha bevis för att den syriska regimen förbereder en ny giftgasattack och varnar Syrien för konsekvenserna. Amerikanska utrikesdepartementet säger att priset kommer att bli högt om Syrien genomför en sådan attack.
I klartext betyder detta att CIA i konspiration med sina allierade i Syrien (IS och andra terrorister) förbereder att använda giftgas och sedan skylla skulden på Assad och den syriska regimen. Man får då en ursäkt för att angripa Syrien ungefär som när man anklagade Saddam i Irak för att ha massförstörelsevapen och med denna ursäkt kunde man attackera Irak utan någon föregående krigsförklaring.


Ryssland har varnat USA och kallat deras hot för oacceptabelt. Jag är rädd för att om galningern Trump går för långt så kan han tända gnistan till en storkonflikt som kan dra in hela världen. USA bör tänka sig för innan de handlar, för mot dem står både Ryssland och Kina som inlett ett militärt samarbete. Det värsta är att man aldrig vet vad CIA och NSA kokar ihop bakom ryggen på administrationen i Vita Huset. Underrättelseorganisationer har alltid haft intima band med det militärindustriella komplexet och ibland haft en egen agenda som inte alls överenstämmer med den officiella utrikespolitiken.

Av Karsten - 26 juni 2017 22:11

Minns när jag var liten parvel så hade de tolvslaget på radion, då hörde man klockorna i stadshuset i Stockholm, därefter sa hallåan "och nu dagens dikt" och någon tråkig högtidlig fan läste något sömngivade, därefter kom Dagens eko och sedan dagens börsnoterningarna. Boliden B fria tjugofem och femtiofem, Alfalavall B bundna sextiosju och femtio. Klockan ett prick var det tidssignalen, då var det en röst som sa: tretton noll noll ett - pip tretton noll noll fyra - pip. Det var tider det då var det ording och reda i Sverige, såg man en neger på gatan stod man med öppen mun och bara gapade. Emanuel Sträng skötte finanserna och Tage Slingerskank var statsminister. Sedan kom den där djävla Palme och sen var det kört för Sverige.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards