Alla inlägg under juni 2017

Av Karsten - 24 juni 2017 22:59

Unga utbildade människor som skaffar barn och tror på en framtid måste vara antingen totalt galna eller fångar i sin egen illusion. Aldrig förr har världen sett djävligare ut än nu, politikerna har inget att komma med de är alla "puppet on a string"...

Nu skiter jag i den här djävla bloggen, jag orkar inte sitta och vänta på att se det jag skrivit. Antingen är det fel på bloggen eller så är det en jävla dålig lina eller några jävla grannar som streamar film hela tiden.

Av Karsten - 24 juni 2017 12:54

Så sitter man här midsommardag 2017 och tittar på "Nu är det jul igen" med Tim Allen på TV11, en julfilm på midsommaren? Ja varför inte det verkar fullt plausibelt i en upp och nedvänd värld. Satt i går med en vän och tittade på TV4:a nyheterna och vi konstaterade båda att man inte visade något inslag om midsommarfirandet i Sverige, istället visade man ett HBTQ-inslag. Detta är ganska symtomatiskt för Bonniersägda TV4:a, så lite traditionell kultur som möjligt. Framtiden för Sverige ser mörk ut, efter nästa val kan vi nog vänta oss en koallision med S,L och C med Annie Lööf som statsminister. Bonnierpressen lobbar hårt med att föra fram denna rödhåriga häxa som en möjlig statsministerkandidat. Ej att förglömma att hon var inbjuden till årets Bilderbergmöte vilket blivande statsministerkandidater brukar bli.


Egentligen borde en stor del av den svenska väljarkåren fråntagas sin rösträtt då de är politiska analfabeter, de har inte en susning vad de röstar på, möjligtvis de som röstar på SD. Men många som röstar på SD har bara en intuitiv känsla att något är fel med de gamla partierna och hoppas att SD ska innebära en förändring. Tyvärr har SD anpassat sin politik alltför mycket i de andra partiernas riktning istället för att stå för en hårdför nationalistisk politik. Jag tror många svenskar och även invandrare efterfrågar en utpräglad nationalistisk politik där de svenska intressena sätts i första rummet. Många är rädda för de federalistiska ambitionerna EU visat prov på de senaste åren, nu senast pratade man om en gemensam europeisk arme.


Jag hittade det gamla EU-avtalet som Utrikesdepartementets handelsavdelning gav ut i samband med EU-valet 1994 i mina gömmor, där står klart och tydligt att Sveriges alliansfrihet ska bestå. Det avtal som presenterades för svenska folket inför folkomröstningen var verkligen sockrat när man nu med facit i hand kan konstatera vilken väg EU valt. Vi blev kort och gott lurade av våra politiker, som vanligt. När fan ska svensken lära sig att inte lita på överheten och auktoriteter, de ljuger och bedrar hela tiden. Politik är att ljuga på ett trovärdigt sätt. Den politiker som framstår som mest trovärdig är faktiskt Jimmie Åkesson som i alla debatter behåller lugnet trots skamlösa påhopp från de andra partierna. Minst trovärdig är Stefan Löfven som framstår som en lögnaktig pajas i kostym istället för den statsman han borde vara. Han är en skam för Sverige i internationella sammanhang, men han är i gott sällskap Angela Merkel ser ut som en gammal utknullad hora från Reeperbahn i Hamburg.

Av Karsten - 24 juni 2017 01:19

Jaha så var då Sveriges värsta fyllehelg över och man har ätit den där förbannade inlagda sillen och sköjlt ner den med Skåne Akvavit och julöl. Ja jag dricker alltid julöl på midsommarafton. Hade sparat en flaska Erikbergs julöl. Skönt det regnade så man slapp oset från alla utegrillar. I övrig är jag bara förbannad på denna jävla blogg som krånglar och jävlas. Höll på att mista hela inlägget "Glad midsommar", det gick inte ens att kopiera och spara någon annastans, hela datorn var som frusen. 

Hoppas det går bättre att blogga i morgon, eller rättare sagt idag för det är redan midsommardagen.

Av Karsten - 23 juni 2017 14:09

Är det bara jag som upplever att bloggplatsen.se är oerhört seg och trög samt att man ofta får meddelandet "sidan svarar inte" sedan står den bara och mal och mal? Man blir minst sagt irriterad när man skrivit ett långt inlägg och sidan sedan låser sig. Det är knappt att man kan kopiera sidan. Det bästa är nog att skriva inlägget i ett skrivprogram och sedan klistra in det. Metrobloggen kunde vara trög på sin tid men bloggplatsen.se tar priset.


Eller är det kanske så att man vill bli av med och stoppa vissa regimkritiska bloggare? Det talas en hel del om att ta kontrollen över Internet inom den globala makteliten. Alla kritiker till globaliseringen och det kosmopolitiska kapitalet vill man ha bort. Som jag ser det är det ingen hemlighet att USA strävar efter världsherravälde, kanske inte så direkt att Washington ska bli världens huvudstad men att man bakom kulisserna har makten över världen. Ingen kan ju undgå att märka med vilken arogans USA handlar runt om i världen. På femton år har man lyckats destabiliserar hela arabvärlden och skapa ett terroristhot som tjänar som ursäkt för ökad kontroll av medborgarna.

Av Karsten - 23 juni 2017 12:37

Kan man ha en glad midsommar i ett land som är statt i kulturellt förfall? I ett land som är invanderat av en massa ovälkomna främlingar som högljudd ställer orimliga krav? Media har ställt sig på främlingarnas sida och matar oss svenskar med empatiska snyfthistorier för att vi ska, som Reinfeldt sa, öppna våra hjärtan.

Vi står inför en nationell katastrof där det gäller att snarast möjligt göra oss av med de politiker som är skyldiga till detta elände. Om det sker med en papperslapp i en kartong eller med en kopparmantlad blykula är ointressat, bara det sker. 


Den farligaste av alla dessa makthavare i Stockholm är utan tvekan Centerpartiets Annie Lööf som deltog i årets Bilderbergsmöte. Hon har kommit med häpnadsväckade uttalanden om att Sverige kan ta emot 30 miljoner främlingar. Har Annie Lööf skänkt en tanke över den logistik som skulle behövas för att under låt säga en 20 års period öka Sveriges befolkning med över 300 procent? Det skulle behöva byggas en massa helt nya städer och kärkraftverk för att försörja dessa med el. Dessa 30 miljoner skulle till större delen utgöra outbildade människor som skulle kosta Sverige ohyggliga summor i utbildning och integration.


SVERIGE VAKNA! Det är hög tid att vi rycker upp oss ur den letargi och tröstlösa maktlöshet vi hamnat i och griper makten ur händerna på dem som försatt Sverige i det eländiga tillstånd vi befinner oss i både kulturellt, socialt och demografiskt. Majoriteten av svenskarna är enkla individer provinsiellt färgade, de funderar inte så mycket över vad som händer i deras land förrän bussarna med nyanlända stannar i deras lilla by och hundratals mörkhyade främlingar väller ut och börjar ställa krav på sin omgivning. Det är i sådana små orter som folket blir skogstokiga och börjar rösta på Sverigedemokraterna när den obehagliga verkligheten kommer ifatt dem. Nu orkar jag inte skriva mer i denna förbannade jävla odugliga blogg som saggar och beter sig som en snigel på en tjärad sticka.

Av Karsten - 22 juni 2017 23:12

I sista avsnittet av Uppdrag granskning kollade redaktionen vad för kemikalier som finns i vinet på Systembolaget, det står inget på flaskorna för enligt ett EU-direktiv behöver man inte redovisa innehållet i vin. Vad jag undrar är vad brödet på ICA innehåller för kemikalier. När jag städade i köket hittade jag en förpackning med skivat fullkornsbröd som var märkt 09-08-15, det är alltså nästan två år gammalt och uppvisar inte en mögelfläck.


 

När jag läser på paketet står det att det innehåller konserveringsmedel (E200, E282) det måste vara ett sju in i helvete effektivt konserveringsmedel. Brödet ser ut som om det var köpt igår. Man börjar verkligen undra vad fan man får i sig genom maten.

Av Karsten - 22 juni 2017 19:57

Man kan knappast tro att dessa mynt en gång såg likadana ut, efter att ha legat i saltvatten och varit nergrävda i jord ser våra nya mynt bedrövliga ut. Har hört många klagomål på att de snabbt blir solkiga och mister sin glans.

 

Av Karsten - 22 juni 2017 13:28

Den svenske mannen har försvagats och feminiserats till den grad att han nu framstår som en löjeväckande patetisk pajas till många kvinnliga feministers glädje. Det är inte politiskt korrekt att vara maskulin, helst ska du vara ett sminkat neutrum en bisexuell mjukis. Medan våra kvinnor enleveras av matchotyper från det patriarkala Mellanöstern står den svenske mannen och tittar på.


Det är dags att brutalisera den svenske mannen, återge honom den pondus och makt han hade innan dessa förbannade feminister tog över. Åt helvete med genustrams och feminism, länge nog har den svenske mannen krälat i stoffet för kulturelitens mediadravel. Låt oss åter bli till de busar vi en gång var, låt oss ta över gator och torg från dessa kaxiga unga män från Mellanöstern och Nordafrika. Den svenske mannen har länge nog lyssnat till falska profeter och deras lögnaktiga budskap. Vårt land är invanderat av främlingar som inte vill oss något gott, vårt parlament har tagits över av krafter som inte ser till svenskens och Sveriges bästa.


Inom varje svensk man brinner en låga av ilska och brutalitet, krafter som ofta får sitt utlopp i samband med spritförtäring. Låt oss kanalisera dessa krafter i form av en folkrörelse avsedd att befria vårt land från all osvenskt och främmande. Kan vi samla tusen idag kan vi samla tiotusen i morgon och hundratusen dagen därpå, det är när vi blivit tillräckligt många som vi är en makt att räkna med. Då kommer politikerna att komma krypande på sina bara knän och ursäktande påstå att det var så här de tyckte hela tiden. De fega demokraterna kommer att visa sitt sanna ansikte och hulkande be folket om ursäkt. Brutalitet och maktdemonstrationer har alltid varit verksamma politiska verktyg. Den som visar minst misskund och förlåtelse utgår som vinnare. Det är hög tid för sden svenske mannen att sätta sig i respekt, både i sitt eget land och i omvärlden.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards