Direktlänk till inlägg 19 augusti 2017

Slut på tålamodet...

Av Karsten - 19 augusti 2017 23:38

Va fan tror politiker och journalister, om de bara de gjuter olja på vågorna så försvinner hatet och rasismen? Det ena terrordådet följer på det andra och den gemensamma nämnaren är att det är muslimska arabdjävlar som är gärningsmän, tycker de att vi ska älska dem och förlåta dem? Göra som Jesus vända den andra kinden till? Nä medan politikerna och media kokar ihop sin soppa så växer hatet mot muslimer i folkdjupet, man har tröttnat nu på allt djävla dösnack. Vadå komma med fördömanden, vad fan hjälper det? Tror de att dessa fanatiska islamister bryr sig om att EU:s alla statsöverhuvuden fördömer terrordåden?

Felet är att dessa verklighetsfrånvända drömmare inte har förstått vilken fiende de när vid sin barm. Det svenska politikerpatrasket är värst, då de tror att bara dessa araber får gå i skola och lära sig allt om det svenska systemet, demokrati, feminism, hur fint det är med homosexuella, genusvetenskap och annat trams så blir de lika svenska och toleranta som urbefolkningen. 


Felet är bara att toleransen har tagit slut nu, de flesta svenskar önskar alla muslimer dit pepparn växer. Till slut blev det för många våldtäkter, för många bilbränder, för mycket skjutande på allmän plats. Innan dessa förbannade arabdjävlar kom hit hade vi det förhållandevis lugnt. Var det någon som sköt så var det Lars-Inge Svartenbrant eller Clark Olofsson som stod för smällandet och dessa två satt för det mesta bakom lås och bom. Nuförtiden så får de aldrig tag i gärningsmännen då det finns för få poliser att tillgå. På våra fängelser är klientelet till 90 procent invandrare. Skattemedlen går väl till "flyktingarnas" lyxtillvaro, de måste ju ha märkesjeans, Adidas skor och en egen Iphone allihop det är viktigare än poliser och försvar. 


Nu kan inte politikerna att spela ut rasistkortet längre för den visan har svenska folket hört sedan 1980-talet, idag skiter folk blankt i om de blir beskyllda för att vara rasister. När folk hör den där patetiske svetsaren stå och beklaga sig över att alliansen tar stöd av ett rasistiskt parti med nazistiska rötter så är det bara de närmast sörjande som köper den retoriken. Idag är de flesta svenskar per definition rasister och ju fler terrordåd som sker desto mer rasistiska och islamofobiska blir de. Till och med organisationer som Nordiska motståndsrörelsen börjar få luft under vingarna och syns alltmer. Givetvis håller etablissenmanget på att få panik då de vet att allt kommer till en punkt då utvecklingen inte längre går att stoppa, det är som med keschupflaskan, först kommer inget sedan kommer inget och sedan kommer allt.


Vreden och hatet växer för varje dag, folk luftar bara sina åsikter med likasinnade. Så fort en mikrofon sticks under näsan på folk så ljuger de och säger att de inte har något emot muslimer. Politikerna själva lever i sin lilla bubbla där alla kliar allas ryggar, de har för länge sedan tappat kontakten med verkligheten. Vi har inte en sjuklöver längre det har blivit en åttaklöver nuförtiden. SD har svikit sina väljare och vill inte längre sätta stopp för all vidare invandring och skicka tillbaka dem som kommit, de bejakar multi kulti smörjan de med. Det farliga med situationen är att hatet mot allt svenskt är större bland muslimerna än svenskarnas hat mot muslimer, politikerna har skapat en krutdurk inte ett mångkulturellt samhälle.


 
 
Ingen bild

Nisse

20 februari 2020 14:00

Tyvärr finns det nog lika många som har motsatt hudfärg än vår och som kommer från en mycket stor kontinent och som är islamistiska, och lika grovt krimminella som de du skriver om. Det går inte att komma undan detta . Dessa lögner och och sveket mot alla hederliga medborgare i Sverige (inklusive hederliga arbetsamma invandrare finns araber färgade där med) dessa lider NU och kommer få lida länge framöver PGA S C MP även L och V. Men mest S. Partiet måste ut ur Regering och inflytande. Vi har inte råd med dem, varken ekonomiskt och angående välfärden och tryggheten.

Karsten

25 februari 2020 13:58

Som du ser av den föregående kommentaren så är jag en "nasse" trots att personen inte läst hela inlägget. Detta är en följd av den polarisation som följt i spåren på den okontrollerade massinvandringen. Vårt tidigare så homogena och trygga land har splittrats i fraktioner som står och slänger skit på varandra.

 
Ingen bild

Nisse

20 februari 2020 14:03

Läste inte hela din text.
Du är ju för fan Nasse.
Ni är fan lika illa ni som IS.
Jag kommer strida precis lika hårt mot sådana typer.

Karsten

25 februari 2020 13:48

Ja, ja alla som inte tycker som dig och dina kompisar är nassar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karsten - 30 augusti 2022 00:00

Mycket skit som händer i vårt förr så trygga samhälle. Har mest hängt på Twitter de senaste åren. Det jag gillar med bloggen är att man kan ta ut svängarna lite mer här samt att censuren inte är lika hård som på Twitter. Det är egentligen för djävlig...

Av Karsten - 6 maj 2022 02:14

Vad som präglar vår tidsålder är ytlighet. Det finns inget djup i tillvaron, de flesta människor ägnar sig åt flärd och flams, förutom de stackare som ägnar all sin tid åt att få ihop till livets nödtorft och det är rätt många idag. Var tog andlighet...

Av Karsten - 2 maj 2022 19:21

Britterna berömmer sig över att de segrade över de hemska nazisterna som utförde de mest diaboliska exeriment på levade människor i sina läger. Sedan visar det sig att dessa britter eller engelsmän inte är ett dugg bättre själva. 1957 skickade den ...

Av Karsten - 30 mars 2022 22:54

Att tro att Putin bara är ännu en i raden av galna envåldshärskare är att göra det enkelt för sig. Visst har han drag av galen diktator över sig, men han är nog slugare än så. Vladimir Putins bakgrund i KGB som kontraspion har satt sin prägel på hono...

Av Karsten - 30 mars 2022 19:49


Den flygplansformation bestående av två Su-24 Fencer eskorterade av två Su-27 Flanker påstås nu ha varit utrustade med kärnvapen. Attackplanet Su-24 Fencer är utrustat med 8 yttre bommar och saknar inre bombrum, så det måste vara dessa 2 plan som bur...

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards