Alla inlägg under augusti 2017

Av Karsten - 15 augusti 2017 20:03

Turerna kring Nordkoreas missilprogram blir bara bättre och bättre. Nu visar det sig, precis som jag misstänkte att de fått hjälp, men inte av Ryssland utan av Ukraina detta korrupta land som hänger som en skitkorv i röven på Moder Ryssland. Under Sovjettiden tillverkades motorerna till Sovjets ballistiska missiler av Juzjmasj i staden Dnipro i Ukraina. Man tillverkade också jetmotorerna till Antonov i Ukraina, det var Motor Sich som gjorde dessa. 

Förmodligen rör det sig om gamla raketmotorer som leget i lager i Ukraina då man slutade tillverkningen 2001. Dessa har stulits eller köpts av korrumperade tjänstemän som hade tillgång till lagren, sedan har de smugglats genom Ryssland på tåg till Nordkorea.


Jag är säker på att Nordkorea även fått hjälp med sitt kärnvapenprogram av före detta Sovjet ingenjörer, så det är inte alls så konstig att de lyckats få fram kärnstridsspetsar så små att de kan bäras av de ballistiska missilerna. USA kan lugnt räkna med att Nordkorea har en kapacitet i klass med den sovjetiska, vilket innebär att Nordkoreas missiler kan nå städerna på västkusten i USA. Hoppas Kim Jong-Un skickar den första missilen mot Hollywood så vi blir av med denna kulturella dyngspridare.

Av Karsten - 15 augusti 2017 18:07

Medicinska rådet ger abort-läkare rådet att spruta in en kaliumlösning i livmodern på mamman så att lösningen når barnets hjärta. Detta är det sätt man avlivar hundar på i Sverige, man ger dem först en narkosspruta och sedan injekterar man en kaliumlösning direkt i blodet, man sticker också en spruta med kaliumlösning direkt i hjärtat.

De flesta foster som avlivas i Sverige torde vara vita ariska foster och inga semitiska arabfoster. Det är mest sekulariserade eller rena ateister som väljer abort bland kvinnor.

Av Karsten - 15 augusti 2017 17:18

Läser på Text-TV att inflationen är den högsta på sju år. Inflationstakten uppgick under juli månad till 2,2 procent jämfört med 1,7 under juni. 

Vad fan är det för ekonomisk politik man driver när man har en så hög inflation. Då jag växte upp fanns det nästan ingen inflation, en serietidning kostade kring en krona i många, många år. Idag verkar nästan nationalekonomerna se något positivt i en eskalerande inflation. Priserna på bostäder och hyrorna är en bra värdemätare på det ekonomiska klimatet, och vi vet alla att bostadspriserna bara skenar iväg. 

Hela konstruktionen på dagens penningpolitik är sjuk, bankerna lånar ut pengar som egentligen inte finns, de skapas i samma ögonblick som du skriver på lånet. Sedan går du och amorterar och betalar ränta på pengar bankerna trollade fram ur tomma intet. Det finns ingen substans i dagens papperspengar då de inte är knutna till en guldmyntfot. Dagens penningpolitik är i mångt och mycket en skapelse av judiska ekonomer. Det är bara att kolla listan på Nobelprisvinnare av ekonomipriset. Majoriteten har judiska namn, man behöver inte vara antisemit för att konstatera detta.


Varför judarna fått sådant inflytande inom den ekonomiska sfären kan man fråga sig? Genom århundradena var judarna kända som ockrande penningutlånare. En av de största aktörerna inom den globala ekonomin är familjen Rothschild. På 1700-talet grundade Amsel Maier en bank i Frankfurt, han hade sju söner som han lät skicka ut till Europas finanscentrum för att sätta upp filialer till banken i Frankfurt. De tog sig namnet Rothschild och har en röd sköld med sju pilar som vapen och firmasymbol. Idag kontrollerar familjen Rothschild en stor del världsekonomin. Vi minns alla den finanskris som drabbade Sverige i början av 1990-talet, då riksbanken var tvungen att höja reporäntan till 500 procent för att försvara kronkursen. Det var en av Rothschilds vasaller, George Soros som spekulerade mot den svenska kronan och fick den på fall, precis som han fick det engelska pundet och den finska marken på fall.


Endast i Putins Ryssland håller man finansjudarna på mattan. Där vågar man tala klarspråk om detta folk och dess penningutlåning. Nu ska man ha klart för sig att bara en liten elit bland judarna har detta ekonomiska inflytande, den stora majoriteten judar är bara ovetande vasaller och medlöpare. Få människor vågar skriva och tala om dessa problem då de är rädda att bli stämplade som antisemiter. Sedan 1970-talet har man från judiskt håll använt Förintelsen med stort F som en spegel mot icke-judarna då dessa kommit med kritik om för stort inflytande. De har i förhållande till sin folkmängd ett otroligt stort ekonomiskt och politiskt inflytande.


Se bara på pressen och media i Sverige en oproportionerligt stor del kontrolleras av familjen Bonnier, så stor del att kritik har höjts. Men man ligger väldigt lågt med att tala om att Bonniers är judar. En annan med stort politiskt inflytande är Robert Aschberg som via Expo kontrollerar synen på invandringspolitiken. Man drar sig inte för att förfölja och trakassera politiska motståndare. Det är bara att öppna ögonen se sig omkring, ta av de politiska skygglapparna och se vad det utvalda folket ställt till med.

Av Karsten - 15 augusti 2017 09:43

Varför granskar man inte USA:s desinformation och propaganda lika minutiöst som man granskar Rysslands. Det är väl klart att Putin ger Oliver Stone en friserad bild av verkligheten, men det gör USA och deras makthavare också. Michael Moore har granskat USA ett flertal gånger men hans dokumentärer tas inte på allvar, de uppfattas ungefär som "MAD tar en flukt på USA". 

När Putin säger att USA lovade att inte utvidga NATO österut i samband med att Gorbatjov gick med på en tysk återförening så är detta sant. Felet var att Ryssland på den tiden litade på USA, man var för yrvakna när Stalinism ersattes med öppenhet och demokrati, därför skrevs inget dokument om detta löfte. Dock har höga amerikanska makthavare erkänt att man avgav ett sådant löfte.


1996 jobbade jag på ett företag som gjorde affärer med Ryssland, det var maffian som styrde då. Det handlade om mutor och beskydd. Detta försvann när Putin trädde in på scenen. Visst gynnar Putin de i sin närmaste vänkrets, men det gör ju den amerikanske presidenten också. När svensk media granskar Ryssland så gör man det med bara ett öga försett med skygglappar. Man är från svensk sida väldigt lyhörd för hur USA tycker, man har ingen egen självständig syn på Ryssland. Säger USA att Ryssland hotar att ockupera Gotland så tror den korkade dalmasen blint på detta.  EU är en förbannelse för den svenska utrikespolitiken, det är lätt att sitta nere i Bryssel och tycka om vår store granne på andra sidan Östersjön, men vi måste förhålla oss till honom. 


Det bästa för Sverige hade varit att skita i de av USA dikterade EU-sanktionerna mot Ryssland och öppna upp för bilaterala svensk ryska förbindelser. Börja handla med Ryssland, vi kan köpa billig naturgas av Ryssland och det finns säkert svenska produkter Ryssland är intresserade av. Jag skulle vilja gå så långt att vi skulle kunna hyra ut hamnplats till ryska flottan i utbyte mot att Ryssland levererar billiga vapen till Sverige så vi kan bygga upp ett trovärdigt försvar. Jag ser hellre att Sverige står under det ryska kärnvapenparaplyet än under det amerikanska. Ryssar är sluga och listiga, men amerikanare är direkt falska och opålitliga.

Av Karsten - 15 augusti 2017 09:00

Allt privatiseras utom en sak - alkoholförsäljning. De borgliga vill nu tillsammans med SD tillåta så kallad gårdsförsäljning. De som själva tillverkar öl och vin ska få sälja från sina bryggerier. Detta motsätter sig socialdemokraterna direkt. Under Göran Perssons och Leif Pagrotskys styre tog privatiseringarna fart, man sålde ut Telia och en massa andra statliga företag. Men så fort Systembolagets monopol kommer på tal så är det tvärnobben. 

Nu menar socialdemokraterna att gårdsförsäljning är bara ett sätt för borgarna att slå in dörren till statens spritmonopol. 


Som jag ser det hade det varit mycket bättre att avskaffa spritmonopolet och istället behålla posten, järnvägen, eldistributionen och andra för samhället vitala områden. Det svenska spritmonopolet är en rest av den socialdemokratiska förmyndarmentaliteten. Under socialdemokratins storhetsperiod, då jag växte upp var den svenske medborgarens liv övervakat från vaggan till graven. Sverige var ett miniatyr DDR. Tyvärr för en majoritet av svenskarna har socialdemokraterna fortfarande så många väljare bakom sig att de kan fortsätta med sin diktatur. Jag vill se socialdemokraterna reducerade till ett fyraprocentparti som kämpar för att hålla sig kvar i riksdagen.


När vi ändå är inne på spritmonopolet så kan vi ta upp frågan om en legalisering av cannabis. Idag är det så många svenskar och invandrare som nyttjar cannabis att en avkriminalisering och legalisering borde utredas seriöst. Vi svenskar måste lämna doktor Nils Bejerots förvridna föreställningsvärld från sextiotalet bakom oss, man börjar inte injicera heroin bara för att man börjar röka cannabis. Cannabis är inte fysiskt vanebildande, psykisk är det lika vanebildande som alkohol, vissa individer är disponerade för missbruk men de flesta bara brukar cannabis. Släpp spriten fri och inför ett statligt cannabismonopol!

Av Karsten - 14 augusti 2017 23:49

Jag förstår inte upprördheten här i Sverige över att SVT visar Oliver Stones dokumentär om Vladimir Putin. Vad fan är det ute efter? De påstår att Putin får stå oemotsagd i programmet, skulle de dra dit hans belackare som stod och ylade i bakgrunden: "Du ljuger, du ljuger". Enda chansen för Stone att göra intervjun är att den gjordes på Putins villkor så enkelt är det. Jag är så djävla trött på alla dessa pissliberala USA vasaller som opponerar sig så fort media inte följer deras minsta vink. Hade inte Sverige haft sådana skitstövlar till politiker så hade vi haft affärsförbindelser med Ryssland, men det är viktigare att följa minsta vink från byråkraterna i Bryssel än göra det som gynnar Sverige bäst.

Kul när Stone frågar Putin om han inte har några dåliga dagar och han svarar: "Nej, jag är ingen kvinna så jag har inga dåliga dagar". Där fick fittstimmet så de teg.


Putin tänker precis som jag, ser saker och ting nyktert och med sunt förnuft. All empati och alla känslor måste man lägga på hyllan om man vill ha något gjort. Det går inte att slicka alla i röven för då blir tungan brun. Problem ska lösas och står någon i vägen så röjer man bort honom. Känslor är något kvinnor kan ägna sig åt i politiken hör de inte hemma.

Putin tog de judiska oligarkerna i örat och gav dem ett ultimatum, gör som jag vill eller försvinn men utan era pengar. Alla som vågar ta upp kampen mot det judiska kapitalet är värd min respekt. Jag är trött på den allt fräckare tonen från den judiska lobbyn. Det är det enda positiva med Trump att han vågat kritisera judarna.

Av Karsten - 14 augusti 2017 20:24

Det är egentligen inte klokt att det finns avkrokar i dagens Europa där man fortfarande tror på vampyrer och gräver upp gravar för att rituellt döda vampyrer.  Det är främst i länder som Rumänien och Bulgarien som folk ute på landet fortfarande tror på sådan vidskepelse. Ingen i Sverige utom en och annan överspänd tonåring tror på vampyrer, det finns ju idioter som tror de är vampyrer och måste dricka blod. De brukar bilda vampyrklubbar och suga blod ur varandra. 


Själv gillar jag gamla Vampyrfilmer, men inte fan tror jag de finns på riktigt. Den bästa är den första, den gamla stumfilmen "Nosferatu, eine Symphonie des Grauens" i regi av F.W Murnau med Max Schreck i huvudrollen som Graf Orlok. Jag minns att jag såg den som barn och var djupt fashinerad av den kutryggige vamyren med två spetsiga framtänder. Det var först som vuxen jag såg "Dracula" med Bélla Lugosi och tyckte den var mest löjlig och skrattretande, speciellt scenen med en gummifladermus som flaxade framför ett fönster. 

Av Karsten - 14 augusti 2017 19:28

Den där soffpotatisen till statsminister som vi har förnekar sig aldrig, nu har han på en SSU-kongress gått till hårt angrepp mot SD. Han sa bland annat med udden riktad mot borgarna: 

"Nu är de beredda att ta makten med hjälp av ett oseriöst rasistisk parti med rötterna i nazismen. Den tanken är egentligen inte ny. Partier har försökt samarbeta med extremistiska rörelser förut i historien, och det har gått riktigt illa".

Hans eget parti beundrades på 1930-talet av de italienska fascisterna, som de på sätt och vis gick i takt med. 1923 grundade socialdemokraterna det Rasbiologiska Institutet i Uppsala under Hermann Lundborgs chefskap och man införde tvångssterilisering av tattare och annat löskefolk. Hade jag varit Löfven så hade jag talat väldigt tyst om nazistiska rötter. Glöm aldrig att socialdemokratin har sina egna rötter i kommunismen. Socialdemokratin var en utbrytarfalang ur kommunismen. 


Vad många glömmer och inte fattar är att nationalsocialismen från början var ett socialistiskt arbetarparti. Man gick till val på att skaffa arbete åt de miljoner arbetslösa tyska arbetare som fallit offer för börskraschen 1929 och den därpå följande ekonomiska depressionen som drabbade Tyskland väldigt hårt. Den orättvisa Versailles freden pålade Tyskland ett krigsskadestånd som inte skulle vara färdig amorterat förrän 1955. Hitlers NSDAP var ett socialistiskt nationellt alternativ till den internationella kommunismen - Komintern. 


Men sådant bryr sig inte Löfven om, om han nu överhuvudtaget har någon kunskap i ämnet, jag tvivlar. Han är nog den mest obildade och okunnige statsminister vi haft. Han bara vräker ur sig den sedvanliga retoriken om rasistpartier och rötter i nazismen om SD. Visst två av de som var med om att bilda SD var Gösta Bergkvist med rötter i Nationell Ungdom och SS-veteranen Gustav Ekström, jag kände båda två personligen. Hur många som var med om att bilda socialdemokraterna var gamla bolsjeviker som drömde om proletariatets diktatur? Dagens SD är så långt från det SD som bildades den 6 februari 1988 någon kan vara, felet är att det gått över hundra år sedan SAP bildades men knappt 30 år sedan SD bildades.

Det enda man kan säga om Löfven är att han är EU:s och USA:s lydiga och underdåniga vasall.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards