Alla inlägg under augusti 2017

Av Karsten - 14 augusti 2017 19:11

 Tänk om incidenten med Peter Madsens sjunkna ubåt och den försvunna journalisten Kim Wall bara är en uppgjord historia för att få publicitet? Peter Madsen motsatte sig inte häktning vilket han borde ha gjort både om han var oskyldig och om han var skyldig. Det är något skumt över denna historia, vad kan ge bättre publicitet om Kim Wall håller sig borta några veckor för att sedan dyka upp och påstå att hon bott i ett ödetorp hos några vänner och saknat mobil och all kommunikation. Peter Madsen behöver också uppmärksamhet då han finansierar sina projekt med sponsorer. Kim Wall kan skriva sin egen historia och sälja den till högstbjudande.


Vad jag inte tror på är den dryge Leif G.W Perssons spekulationer om att något har hänt på ubåten och Kim Wall har dött genom olyckliga omständigheter och att Peter Madsen sedan försökt sopa igen alla spår genom att sänka ubåten. Men visst Wall kan ha fått spel nere i ubåten och blivit skogstokig och gastat om att hon måste komma upp och Madsen har varit tvungen att sänka henne för att inte själv dö på kuppen. Det lär ju vara fasligt trångt i den där ubåten, själv skulle jag knappast krypa ner i den.


Nå, hur som helst det skulle inte förvåna mig om Kim Wall dyker upp livs levande efter att media spekulerat i affären i några veckor. Hon dyker i så fall upp när historien börjar mista sitt mediala intresse. Peter Madsen kan sedan kräva skadestånd för den tid han suttit häktad och anklagad för mord alternativt dråp. Om inte så sköljs väl resterna av hennes kropp upp på någon strand om något år. Hon dyker kanske aldrig upp, hon kanske i maskopi med Madsen bestämde sig för att försvinna för gott och dyka upp i en ny identitet??

ANNONS
Av Karsten - 14 augusti 2017 10:49

Solen skiner och det ser ut att bli en fin dag, så det får bli en lång promenad genom parken till stranden och havet. Jag har nästan alltid bott vid havet, jag trivdes aldrig riktigt i Lund då det låg för långt från havet. Likaså trivdes jag bättre i Bombay än i New Dehli, närheten till havet gjorde att Bombay aldrig upplevdes så stekande hett som New Dehli som ligger i en gryta med berg runt om. Ystad var okså okej liksom Karlskrona, sistnämda plats var kanon för dess skärgård som man kunde segla i.

Fler elakare inlägg senare idag.

ANNONS
Av Karsten - 13 augusti 2017 23:32

Anti-Defamation League - ADL  ursprungligen känd som Anti-Defamation League of B'nai B'rith är en internationell judisk NGO baserad i USA, dess svenska motsvarighet är EXPO som grundades av juden Robert Aschberg vars förfader ursprungligen hette Obadaia Asch men som tog sig namnet Olof Aschberg.

ADL och Expo jobbar båda för att svärta ner all form av invandringskritik och kallar den hatretorik. Man försöker alltid koppla ihop begreppen främlingsfientlighet med nazism och förintelse. En stor del av de pengar ADL förfogar över kommer från det Finkelstein kallar Förintelseindustrin, man kommersialiserade den nazistiska förintelsen till en affärsidé som gick ut på att pressa pengar från europeiska stater som på något sätt påstods vara inblandade i Förintelsen. 


Nu används dessa pengar till att gräva de europeiska folkens grav där man utnyttjar muslimer som Proxy Soldiers, Sverige tog emot 163 000 hösten 2015 utan att någon frågade sig varför dessa mängder unga muslimska män plötsligt strömmade in i Europa. De enda länder som förstod vad det var frågan om var Ungern, Polen och de kristna Balkanstaterna. Genom att förflytta stora mängder muslimska araber från staterna i Mellanöstern till Europa så förbättrar staten Israel sin position. Israel och USA ligger bakom destabiliseringen av de Nordafrikanska arabstaterna och staterna i Mellanöstern. Genom att översvämma Europa med afrikaner, araber, afghaner och andra analfabeter och dåligt utbildade räknar man med att det kommer att få återverkningar på den europeiska ekonomin. Välfärdsstaterna kommer att kollapsa och social och ekonomisk oro kommer att uppstå i hela Europa.


Man måste alltid tänka vem har nytta av vad, vem gynnas av en viss utveckling. Att bara se flyktingvågen som en naturlig del i verkligheten och utan att reflektera genast skapa ett fundament av empati och medmänsklighet hos de europeiska befolkningarna är ett rävspel och bedrägeri utan dess like. De flesta förstår att dessa människor inte är flyktingar utan ekonomiska lycksökare. Men än så länge är det den Bonnierägda pressen som sätter agendan.Av Karsten - 13 augusti 2017 23:14

Svensk politiskt korrekt logik: "Araben Faruk Abdulla är född i Sverige, alltså är han svensk, musen Musse är född i ett stall alltså är han en häst".

Av Karsten - 13 augusti 2017 22:17

Såg precis första avsnittet av "Putin enligt Oliver Stone" på SVT2 och blev bara ännu mer imponerad av statsmannen Vladimir Putin. Slyngeln från Sankt Petersburgs gator som blev Rysslands president. Stones film har blivit hårt kritiserad i USA för att visa ett allt för sympatiskt porträtt av Putin. Allt Putin sa om USA stämmer, de är lömska och talar med kluven tunga som indianerna sa om den vita administrationen i USA. En sak som Putin sa bet sig fast, "USA har inga allierade, de har bara vasaller". Det kan inte sägas bättre och sannare. 


Efter Sovjetunionens fall och kollaps spelade Ryssland med öppna kort, man gav till och med USA full insyn i landets kärnvapenindustri. Tyvärr så spelade USA som vanligt falskt som den notoriska falskspelare administrationen i Vita Huset alltid varit. Man försökte lura Ryssland och Gorbatjov var dum nog att tro på USA:s muntliga löften om att ej utvidga NATO. Nu försöker USA knäcka Ryssland den ekonomiska vägen med hjälp av Wall Street judarna. Vad USA inte räknar med är det ryska folket som alltid varit Moder Ryssland troget och gett sin sista blodsdroppe för hennes frihet och oberoende. Så vill USA ha den eld och det raseri som den senile galningen i Vita Huset yrar om så bara fortsätt på den inslagna vägen.


När man jämför Putin med sådana som Merkel, Löfven, Macron, Trump, May och alla de andra så framstår de sistnämnda som harmlösa svamlande pajasar. Putin har en kontrollerad distinkt retorik som säger precis så mycket som behöver sägas, inget onödigt svammel. Han och Trump kan överhuvudtaget inte jämföras, i relation till Putin framstår Trump verkligen som en skrävlande, yrande senil åldring som publicerar sina patetiska politiska kommentarer på Twitter. Hade jag kunnat ryska flytande hade jag flyttat dit i morgon dag, för det här skitlandet kommer att gå under i den flodvåg av muslimer som sköljer över landet. Hellre ett Sverige ockuperat av Ryssland än ett "demokratiskt" styrt muslimsk Sverige. Ryssland, Ungern, Serbien och Polen är de enda europeiska nationer som bjuder muslimerna motstånd. Ge Putin fria händer att lösa problemet med islamister, muslimer eller vad fan dom nu kallar sig. En bra muslim är en död muslim.

Av Karsten - 13 augusti 2017 20:41

 

Elvis Costello på stora scen på Roskilde 1978 fotad av Elake Karsten.

Jag var aldrig speciellt impad av Costello tyckte "Elvis Costello" var ett löjligt namn, en ganska slätstruken figur om ni frågar mig.

Av Karsten - 13 augusti 2017 19:25

När jag passerade stadshuset i Malmö satt det fortfarande ett gäng afghanska hazarer på trappen och till min stora häpnad hade de tre hundar, minst en amstaff. Jag trodde dessa typer var muslimer och anser hundar vara orena varelser. Någon timme tidigare hade jag suttit på en hundrastplats och väntat på en bekant då tre hazarer med ölburkar i händerna kom och tänkte gå in och sätta sig på den instängslade rastplatsen, men när de fick syn på min nya hund så gick de. Är de kristna, muslimer eller nomadiserande vildar som tror på schamaner och demoner? 


De ser mongoliska ut med svart rakt hår och mandelformade ögon med mongolveck och gulaktig hy. De har förmodligen levt som nomader tidigare men blivit bofasta i Afghanistan. Vid en snabbkoll på Wikipedia så visade det sig att det var på det sättet, de anser sig själva vara ättlingar till de stora mongoliska erövrarna och att de blivit kvar i Afghanistan. De är huvudsakligen shiiter men även sunni så det är verkligen egendomligt att de satt med hundar då de flesta muslimer vägrar släppa in en hund i sitt hem. Kanske hade de lånat hundarna av några halalhippies som skydd mot eventuella angrepp från Nordisk Ungdom.

Av Karsten - 13 augusti 2017 12:16

Snacka om bakvänd och improduktiv lönepolitik för lärare. Läste på Text-TV att alla lärare ska ha samma lön oavsett vilken kommunal skola de jobbar på. Kommunen praktiserar likalöspolitik oavsett vilken skola man jobbar på. Man premierar såldes inte lärare som jobbar på skolor i utsatta områden. En lärare som jobbar på Linnéskolan i Limhamn får lika mycket i lön som den som jobbar på Rosengårdsskolan. Inte konstigt att många väljer att lämna läraryrket.

Det är ju en självklarhet att en lärare som jobbar på en skola där han eller hon (jag vägrar använda begreppet hen) utsätts för verbala angrepp i form av könsord som "svennehora" och "svennebög" eller ännu värre utsätts för våld av stökiga invandrarelever. Detta verkar kommunen helt bortse från och anser att det ska råda lika lön inom kommunen.


Som allt annat i Sverige så har även utbildningssystemet havererat, vilket inte är så konstigt med en skolminister som Gustav Fridolin (MP). Allvarligast är betygsinflationen som gjort att kunskapsnivån har sjunkit samtidigt som betygen gått upp. Sedan har vi problemet med Högskoleprovet som totalt har havererat genom fusk, har man pengar så kan man köpa sig till full poäng. Sverige har förvandlats till ett korrumperat mutsamhälle i samma takt som invandringen. Vi har fått hit en massa oönskade kulturfenomen som tidigare bara fanns i tredje världenländer och i Östeuropa.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se