Alla inlägg under augusti 2017

Av Karsten - 13 augusti 2017 11:47

 

Bob Marley and The Wailers på Roskildefestivalen 1978, fotograferade av Elake Karsten 

Av Karsten - 13 augusti 2017 10:09

I natt var det ytterligare en skjutning i Malmö, denna gång i en gammal fabrik som byggts om till föreningslokal. Den har tidigare varit tillhåll för olika vänstergrupper men är väl nu mest ett invandrartillhåll.  

Själv har jag tappat räkningen på hur många som skjutits i Malmö i år, i natt var det tre som träffades av kulor. Att det skjuts så mycket i Malmö beror på att staden befolkats med etniska grupper som löser minsta tjafs med våld. Ett förfluget ord förstoras upp till en grov förolämpning och ett angrepp på personens heder som måste återupprättas. Detta görs företrädesvis med våld och finns skjutvapen att tillgå så används de skoningslöst. Malmö är inne i en eskalerande våldsspiral av sällan skådat mått, denna våldsspiral har ökat efter den stora "flyktingvågen" hösten 2015 då massor av unga muslimska män anlände till Malmö från Danmark.


Just nu pågår Malmö-festivalen ett evenemang som drar till sig många av dessa grupper av unga muslimska män. Det ska bli intressant att se hur många sexuella övergrepp som anmäls under de sju dagar festivalen pågår. Malmö är en stad stadd i förfall, från att ha varit en välmående industristad har den förvandlats till ett enda stort invandrargetto. Det finns bara enstaka enklaver med svensk och europeisk befolkning kvar. Alla de stora förortsområdena som byggdes i början på 1960-talet är idag helt arabiserade. De flesta stora industrier som varvet, mekaniska fabriker, tekoindustri och allt annat som präglade Malmö och drog till sig arbetskraftsinvandrare är idag historia. Många av Malmös gamla arbetskraftsinvandrare är lika negativa som svenskarna till den stora inströmningen av muslimer. Idag kan man se grupper av dyrbart klädda afghanska hazarer dra runt på gatorna i kaxig stil. Jag har sagt det förr och säger det igen detta kommer att ta en ände med förskräckelse.

Av Karsten - 12 augusti 2017 23:30

Först började jag titta på TV6 film "The Kingdom" om galna saudier som sköt, sprängde och dödade amerikaner i Saudiarabien, då jag sett filmen minst två gånger så slog jag över till Kunskapskanalen, där visade de en fransk dokumentär om Allahs soldater. Nu var det på riktigt, galna djävla muslimer som bara vill dö för sin skitgud Allah. Jag är så djävla trött på dessa förbannade araber, afghaner, somalier då de alla är muhammedaner. Jag hatar dessa satans mördare, dessa fiender till väst. Dessa insmickrande parasiter som säger sig söka skydd här och som sedan går till sina moskéer i Sverige för att höra sina imamer predika att de ska knulla ihop så många muslimungar de bara kan.


Detta är sanningen om muslimer och islam, de är och förblir västs fiender sedan kan dessa djävla svenska halalhippies säga vad de vill. Värst av allt är att de skyddas av det svenska samhället och våra lagar. Man stiftar lagar om hets mot folkgrupp som förbjuder folk att säga som det är, sedan påstår man att det är demokrati och yttrandefrihet. Vänta bara tills Allahs soldater har tagit över Sverige då är det slut med både demokrati och yttrandefrihet. Detta framtids scenario vägrar politikerna tro på, de inbillar sig att bara dessa muslimer går i svensk skola så lär de sig hur bra det är med demokrati, feminism, HBTQ, mänskliga rättigheter och annat dravel. De kan de glömma, muslimerna väntar bara på att bli tillräckligt många i Europa så de kan bilda muslimska partier som vill införa sharia lagar och annan skit. Med barnvagnen och vår demokrati tar de över makten i Sverige och Europa. Bara Ungern och Polen vågar säga nej.


Jag blir så förbannad så jag kan explodera, hur fan kan man bjuda in sin dödsfiende att bo i ens hem? Hur fan tänker dessa kålhuvuden i riksdagen? Tänker de överhuvudtaget eller har vi ett gäng hjärndöda zombier som styr landet? Jag tror ta mig fan inte ens de vaknar om muslimska terrorister spränger, skjuter och dödar tvåhundra svenskar. De börjar genast leta efter förmildrande omständigheter och talar om en liten grupp radikaliserade islamister trots att alla muslimer i Sverige ler i mjugg och skrockar gott åt alla döda otrogna svenskar. Ok en och annan framträder i TV och säger vi måste fördöma denna typ av handling men många sympatiserar i tysthet med terroristerna. Vi kan rösta bort de värsta invandrarkramarna 2018 men tyvärr är det nog för sent. Vi skulle ha steriliserat och kastrerat varenda muslim som sökte asyl i Sverige.

Av Karsten - 12 augusti 2017 22:26

    

Bob Dylan när han spelade i Göteborg 1978 fotograferad av Elake Karsten

Av Karsten - 12 augusti 2017 19:59

När jag passerade stadshuset i eftermiddags satt ett helt gäng afghanska hazarer tillsammans med några svenska halalhippies och protesterade mot utvisningarna till Afghanistsn på trappen till stadshuset. Viker sig politikerna en tum i denna fråga och börjar köra med någon form av skitsnack om förändrad säkerhetssituation i Afghanistan som påkallar en omvärdering av utvisningsbeslutet så är det ta mig fan hög tid att folk börjar ta lagen i egna händer.


Nu under Malmö festivalen kan man se de senast ankomna arabslynglarna i sina dyra sportkläder och dyra sportskor som jag knappast tror de betalt med egna pengar. Jag ger mig fan på att de pengar Migrationsverket lagt ut på att utrusta hundra araber med kläder för hade man kunnat bygga en skola eller ett sjukhus för i Jordanien eller Libanon. Det är en skam att vi har den invandringspolitik vi har. När arbetskraftsinvandrarna kom på 1950- och 60-talet fick de ett blåställ och ett par trätofflor det var allt, resten fick de arbeta ihop till.


Idag öser man pengar över dessa bortskämda kravmaskiner, skulle någon tjänsteman få för sig att ge dem vanliga jeans från Dressman hade arabdjävlarna bara fnyst åt dem och sagt: "Sådan skit jak sätter inte på mig". Fattar dessa korkade tjänstemän inte vad det är för sorts människor de släpper in i Sverige? 

Av Karsten - 12 augusti 2017 13:09

Det finns en synnerligen vidrig typ av människor i vårt moderna digitala samhälle. Denna människotyp hänger på olika sociala forum och på virtuella platser där man kan uppträda i form av en avatar. De försöker skapa kontakt med folk och bygga upp ett förtroende för att sedan mjölka dem på personuppgifter, telefonnummer och liknade. Syftet är att hacka sig in i deras mobiler och datorer, allt i ett sjukligt kontrollbehov.

Denna typ av person är i grunden en fullblodssociopat och narcissist med ett omätligt kontrollbehov, uppfyller du inte personens behov av uppmärksamhet och beundran så drabbas du av digitala intrång då denna personlighetstyp många gånger besitter stora datakunskaper. 


Journalisten Jack Werner på tidningen Metro granskade en sådan person, Veronika Larsson som härjade runt på sociala medier för att ta sig in i politiska diskussioner, böcker, respekterade dagstidningar och i vardagligt småprat. Denna Veronika Larsson fick stor uppmärksamhet efter att hon uttalat sig om sexismen i spelvärlden på The Guardians kommentarsfält. Hon kallade sig på The Guardian för TheIneffableSwede.

”När jag spelade och vann, vilket jag nästan alltid gjorde, brukade vissa av de manliga spelarna hota med att våldta, lemlästa, eller till och med döda mig”, skrev hon i Guardianartikelns kommentarsfält. 


Jag har bekanta som råkat ut för denna sjuka vidriga människa och drabbats av dennes vrede då denna avvisades efter en tids bekantskap på Nätet. De tyckte det var något konstigt, något som inte stämde med henne. Bland annat brukade hon alltid bifoga filer i sina mejl och som alla vet kan bifogade filer innehålla skadlig kod eller en trojan. Ganska snart framgick det att bilderna på Veronika Larsson var stulna från en annan persons webbsida. Jack Werners slutsats om vem personen i fråga är anser jag vara felaktig.


Som jag ser det så borde denna typ av kriminella verksamhet ses som en typ av digital våldtäkt, ett övergrepp då man bryter sig in i datorer och mobiler och snokar runt bland kontaktlistorna, läser mejlen och andra mycket personliga uppgifter. Tänk själv hur ni skulle känna er om ni kom på att någon brutit sig in i ert hem och snokat i alla era papper och personliga tillhörigheter. Mobiler och datorer bör betraktas på samma sätt som ett hem, den personliga integriteten kränks. Det är ett ingrepp i den personliga sfären.

Samhället borde se betydligt allvarligare på denna typ av brott och värdera det högre på straffskalan till obligatoriskt fängelsestraff på minst två år. Efter villkorligt frigivande ska personen ådömas att inte få lova att använda datorer eller mobiler för då förverkas den villkorliga frigivningen. Möjligtvis kan personen få tillgång till den äldre typen av mobiler som ej går att koppla upp sig mot Internet med.


I takt med att samhället och våra hem digitaliseras bör också lagstiftningen skärpas för digitala intrång. Den grövsta sorten av digitala intrång syftar till att tillskansa sig kontouppgifter och liknade för att genomföra ett digitalt rån. Rånar du en butik, en post, en bank så får du minst två års fängelse beroende på om du använt vapen eller inte, tränger du dig in i en annan människas mobil eller dator får du vara glad om polisen överhuvudtaget upprättar en brottsanmälan. Här i Sverige har man en naiv syn på hacking, juridiskt är man kvar i det tidiga 1990-talet då hacking var ett pojkstreck. Det är det definitivt inte längre, det är ett grovt intrång i den personliga integriteten. Det är inte bara när det är myndigheter som drabbas som man ska se alvarligt på det, även när privatpersoner drabbas ska samhället och rättsapparaten ingripa snabbt och resolut.

Av Karsten - 11 augusti 2017 23:39

Jag undrar om tonåringarna som tatuerar sig blåa både på armar och ben tänker på att det de tycker är döhäftigt idag kanske inte är lika häftigt den dag de fyller fyrtio. Vad många inte vet är att tatueringar flyter ut med tiden, de tunna, tunna strecken blir till suddiga breda streck. Den tatueringsfeber som grasserat de sista årtiondet har spårat ur totalt. Det är som ett sjukt effektsökeri, själv mår jag illa när jag ser en söt sjuttonårig tjej tatuerad långt upp på halsen. Många av dagens tatueringar är meningslösa och gjorda i stundens ingivelse. Brukade titta på Miami Ink som gick på TV för ett tag sedan, folk som kom in och ville ha bilder av döda husdjur gaddade på ryggen. Själv ångrar jag de få tatueringar jag har, de gjordes i ungdomligt oförstånd och för att reta min far. Jag undrar om de som tatuerar sig idag tänker på att tatueringar kanske är helt ute om tio år, då är det en helt ren kropp som gäller. Det blir gyllne tider för alla kliniker som med laser avlägsnar tatueringar.

Av Karsten - 11 augusti 2017 22:14

Nu har Italien fått nog av afrikanska migranter som kommer över Medelhavet, nu har italienarna börjat bränna flyktingsmugglarnas båtar till havs. Den 2 augusti röstade det italienska parlamentet igenom att landets flotta ska börja patrullera Libyens kust och återföra migrantbåtarna till den libyska kusten. 

Äntligen gör man det jag tyckt länge, stoppa de afrikanska horderna med våld från att ta sig in i EU. Man stoppar också alla ideella organisationer från att hjälpa migranterna genom signalering eller att med båtar frakta dem över Medelhavet. Italien har tröttat på Bryssels dravel om solidaritet och medmänsklighet. Det är Italien och Grekland som får bära den största bördan av den sinnessjuka folkvandringen av ekonomiska lycksökare från Afrika. 

Europa har nog av arabproblemet utan att vi nu också ska få ett negerproblem. Av alla invandrargrupper i Sverige så är somalierna de som har högst arbetslöshet och är mest bidragsberoende. Vakna för helvete och få ett stopp på invandringen till Europa!

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards