Alla inlägg under augusti 2017

Av Karsten - 11 augusti 2017 21:02

Nu börjar omvärlden på allvar oroa sig för det språkbruk presidet Trump använder för att reta upp Kim Jong-Un. USA:s försvarsminister Mattis varnar för att ett krig på den Koreanska halvön skulle vara förödande. Jag undrar om Trump själv vet vad han säger? 

- Om Nordkorea ens funderar på att attackera någon vi tycker om eller representerar eller våra allierade eller oss, så ska de vara väldigt, väldigt nervösa, säger Trump, och fortsätter:

- Det borde de vara, för då kommer det att hända saker som de aldrig trodde var möjliga.

Det låter i mina öron som den senile dåren är beredd att sätta in kärnvapen mot Nordkorea, något som även skulle kunna drabba Sydkorea i form av radioaktivt nedfall. Undrar om Trump förstår vidden av radioaktivt nedfall?


På den Nordkoreanska sidan står en miljon man för fot gevär samt 6000 artileripjäser riktade mot Sydkorera. Den Nordkoreanska maktstrukturen vilar till stor del på militären och befolkningen är lika hjäntvättade som svenskarna. Faran är att Trump får fel information om Nordkorea och beslutar att slå till först. Sannolikheten för att Nordkorea slår till först är mycket liten. Världen har nog aldrig haft en mer oberäknelig och impulsiv president i Vita Huset, man får hoppas att Ryssland och Kina har gett Trump de varningar USA tycks vara i behov av. Ett fullskaligt krig på den Koreanska halvön kan snabbt eskalera till en mycket större konflikt. Kina kommer inte att stillatigande se på om USA får för sig att ockupera Nordkorea. 


Det värsta scenariot är att Trump får för sig att sätta in taktiska kärnvapen mot Nordkorea i en "first strike". Han har vid ett tillfälle sagt varför ha kärnvapen om man inte använder dem? Trumps kunskaper om konsekvenserna av ett kärnvapenkrig verkar vara väldigt skrala och dimmiga. Äntligen kanske världen inser faran i att en enda man har kontrollen över koderna till ett lands kärnvapenarsenal. Donald Trump borde sättas under en förmyndare, då han är lika oförutsägbar som en femåring med aspergers syndrom. Den här världen blir bara galnare och galnare, det man skrattade åt i tidningen MAD är verklighet idag.

Av Karsten - 11 augusti 2017 19:42

Har SVT Rapport inget viktigare att rapportera om än att sända snyftrepportage om tvångsutvisade araber som påstår att de blivit misshandlade av fångvårdspersonal? Alla dessa förbannade snyftreportage om flyktingar står mig upp i halsen. Det är som om massmedia såg som sin viktigaste uppgift att väcka sympati och empati för dessa horder av araber, somalier och afghaner som strömmar in i Sverige. Att de med detta gräver den svenska kulturens grav skiter de fullständigt i, för enligt dem finns det ingen specifik svensk kultur. De tycker som Mona Sahlin svensk kultur det är midsommar och dansa "Små grodorna" och annat larv.


När fan ska redaktionerna rensas på detta förbannade vänsterliberala slödder? Janne Josefsson kallade själv Journalisthögskolan för Kommunisthögskolan. Jag tycker det är djävligt allvarligt när ett land har en sådan politisk slagsida när det gäller medias nyhetsrapportering. Vill man ha en annan vinkling får man prenumerera på "Nya Tider" eller läsa "Avpixlat" på Nätet. Själv har jag helt slutat läsa svenska dags- och kvällstidningar, det räcker att skumma igenom Metro för att en bild av medias världsbild. Den bild av Syrien som svensk press ger är felaktig och direkt lögnaktig. 

Av Karsten - 11 augusti 2017 18:21

Satt och pratade med en god vän på en bänk i Stottsparken och såg hur många råttor som helst som sprang ut och in i buskarna. Hela Malmö kryllar av råttor och värre lär det bli nu när Malmöfestivalen drar igång. Min gode vän som ofta sitter i parken sa att han aldrig sett så många råttor som i år. Man ställer sig osökt frågan om råttinvasionen har något samband med flyktinginvasionen? Ute i Rosengård ställer hyresgästerna ut sina sopor i trappen istället för att gå ner till sophusen och slänga dem, detta drar naturligtvis till sig råttor. Vet inte de känner sig kanske mer hemma med råttor springande kring benen. Minns när jag i min ungdom var i Tunisien och Egypten och gick in i någon trång gränd så vimlade det av råttor.


Det är fantastisk hur man på några årtionden kan förvandla en industrination och välfärdsstat till ett u-land med kackerlackor och råttor. Svenska folket har stillatigande sett på hur politikerna eldat på en fullkomligt vansinnig asyl- och flyktingpolitik. Hade svenskarna haft lite sunt förnuft hade de kunnat rösta bort de värsta mångkulturalisterna ur riksdagen men man valde att fortsätta rösta på det parti man av tradition stött. Först på 2000-talet kom SD in i riksdagen, det enda parti som fört en restriktiv invandringspolitik. Det säger en hel del om de korkade svenskarna.

Av Karsten - 11 augusti 2017 10:36

Ordkriget mellan president Trump och Nordkorea påminner om småpojkars tjafs i sandlådan - Min pappa är mycket starkare än din. - Min pappa är polis så han kan bura in din, så de så.

Tyvärr för omvärlden så är det inte respektive fäders status som används som argument, utan hot om vem som först vågar använda kärnvapen. Trumps hot om att Nordkorea ska drabbas av ett öde som världen aldrig skådat, är illavarslande. Man får hoppas att det bara är munväder från en åldrande man som börjar bli lite senil. USA bör nog överväga om det inte är dags att göra sig av med Trump genom att förklara honom psykiskt instabil eller inleda ett riksrättsförfarande mot honom. Jag gissar att FBI:s granskning av Rysslandskontakterna har som mål att ställa honom inför riksrätt och få honom avsatt. Både senaten och representanthuset börjar nog inse faran med Trumps impulsiva retorik och vill nog på ett snyggt sätt få honom avsatt. Det skulle inte förvåna mig om man i framtiden gör ett tillägg till konstitutionen som omöjliggör att sådana som Trump att kandiderar till presidentämbetet. Som det nu är kan ju vilken galning som helst med mycket pengar bli president i USA.

Av Karsten - 11 augusti 2017 09:33

Att MP tappat väljare och nu är nere på 3,9 procent är ej att förundra sig över med språkrör som kan komma så huvudlöst korkade uttalanden som Åsa Romson som sa: "Vi är dock alla svenskar när vi sitter där på tunnelbanan". Detta sa hon i riksdagen 2012 och inte fan tror jag att en afghan, somalier eller arab blir svensk av att åka tunnelbana i Stockholm. Han har fortfarande samma osvenska primitiva värderingar på kvinnor och tycker hundar är orena djur. Han ser ner på den feminiserade svenske mannen och ser våra kvinnor som lovligt byte som kan utnyttjas sexuellt. Även de som fötts i Sverige av exempelvis arabiska föräldrar uppfostras till den hierarkiska patriarkala kultur som föräldrarna omfattar. Det den svenska migrations- och integrationspolitiken har skapat är en mängd etniska parallell samhällen som alla går i otakt med det svenska samhället.


Länge nog har media och makthavare ljugit och försökt att få oss att tro att dessa horder av främlingar som sköljt över vårt land ska anpassa sig och bli goda svenska medborgare. Så är det inte, de bara väntar och bidar sin tid, den dag de med nativitetens hjälp blivit en majoritet så lär de göra sin politiska röst hörd och det lär inte vara någon ideologi som passar den genomsnittlige svensken. Statistiska Centralbyrån beräknar att Sveriges innevånarantal kommer att växa med en miljon inom de närmaste nio åren och det lär inte vara några små blåögda lintottar som föds. En kultur där en familj på två generationer blir 20 familjer vinner i längden obevekligen över en som bara skapar fyra, oavsett starantalet. Vi står inför den största utmaning den europeiska kulturen skådat sedan muslimernas senaste försök att erövra kontinenten. Endast födelsekontroll och våld kan stoppa utvecklingen. Man kan verkligen fråga sig vad som ligger bakom denna sanslösa migrationspolitik, för det kan knappast vara svenska folkets väl.



Av Karsten - 10 augusti 2017 23:48

Det var ju inte så glädjande att SD gick bakåt i Novus senaste mätning men det uppvägs av att MP hade åkt ut ur riksdagen om det varit val idag. 3,9 är ju precis på gränsen så man kan ju alltid hoppas att det går ner ännu mer innan valet 2018. Fler och fler svenskar inser att MP är en bromskloss i regeringen för skärpt asylpolitik, så edn röst på MP är en röst på fler araber, hazarer och annat pack.

Det är ju illa att 29,3 fortfarande röstar på socialdemokraterna, att dessa dumskallar till knegare fortfarande inte insett att SAP är de största svikare Sverige har haft. De drog in oss i EU de började med privatiseringen de är för globalisering och de slickar Vita Huset i röven.

Av Karsten - 10 augusti 2017 22:15

Kamrat Kim Jong-Un har varit så nöjd med mina blogginlägg så han har förärat mig två medaljer.

 

Fan vet vad de är för då jag inte kan läsa koreanska, det står någon skit på baksidan gissar det är något med ärofulla insatser för fosterlandet och den Store Ledaren.

 

Hur som helst de passar bra ihop med min samling nazistmedaljer och gamla kommunist dito.

Av Karsten - 10 augusti 2017 19:07

Jag gillar den Nordkoreanska TV-kommentatorns ord om Trump som oresonlig och senil. Bara fortsätt bygga missiler och utveckla gärna vätebomber bäste kamrat Kim Jong-Un , allt som kan ge USA dålig nattsömn ger mig en god nattsömn. Sätt gärna denna sjuka värld i brand, mig är det likgiltigt. Synd bara att oskyldiga växter och djur drabbas av människans vansinne. 

Nordkorea gör ju helt rätt, det enda som avskräcker USA från att attackera, invadera och ockupera är hotet av vedergällning i form av kärnvapen. Det är synd att det blivit så, men det är en realitet. Hade Saddam Hussein haft tillgång till kärnvapen och långdistansmissiler, ICBM så hade fader och son Bush aldrig vågat sätta sin fot i Irak. Nu hade inte Saddam kärnvapen så han slutade sitt liv i änden på ett hamprep i god Vilda Västern stil.


En nation som gör anspråk på att vara världs-sheriff och har en skjut först och fråga sedan policy får räkna med att omvärlden vidtar mått och steg för att hålla denna nation på mattan. Detta gör man bäst genom att i hemlighet utveckla kärnvapen och i ett senare skede termonukleära vapen samt vapenbärare med interkontinental kapacitet, s.k ICBM. Bäste kamrat Kim Jong-Un bara skjut den där gudsförgätna ön Guam i radioaktiva spillror och visa den senile galningen i Vita Huset var skåpet ska stå. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards