Alla inlägg under augusti 2017

Av Karsten - 10 augusti 2017 18:20

Egentligen vill jag inte vara rasist, men jag har blivit det genom det sätt mitt folk och mitt land har behandlats på av ansvarslösa altruistiska politiker. Vore jag inte rasist i den bemärkelsen att jag sätter mitt eget folk och land före andra folk och länder, så skulle jag ju helt ha kapitulerat inför tanken att vi svenskar kommer att vara utplånade som kulturfolk inom några hundra år. Jag anser att svensk kultur är överlägsen arabisk kultur och att muslimer och speciellt araber inte har i de nordiska länderna att göra. Deras kultur och religion är så väsensfrämmande från vår nordiska kultur att det omöjliggör all samexistens. De svenskar som påstår att det inte finns någon nordisk kultur betraktar jag som kättare och förrädare, några jag helst skulle vilja bränna på bål.  Jag är rasist så till vida att jag aldrig kommer att anse någon som flytt hit och erhållit svenskt medborgarskap är att räkna som svensk. De flesta som bor i Rosengård är inte svenska i mina ögon, de är främlingar och fiender till vår kultur och vårt folk. 


Dessa åsikter har jag haft ända sedan tonåren och kommer att ha dem livet ut, vill de kasta mig i fängelse för att jag tycker som jag gör är det mig likgiltigt. Jag tycker synd om de uppväxande svenska släktet som utsätts av en hänsynslös statsmakt för en skoningslös indoktrinering i skola och andra organisationer för att skolas till goda, snälla och menlösa mångkulturella idioter som aldrig ifrågasätter det öde som drabbat vårt land i form av massinvandringen. Som av stat och media skolas till ovillkorlig underkastelse av främmande kulturer som de får lära sig är överlägsna vår egen kultur. 

Så länge de som invandrade var kristna européer gick det väl an, dem kunde jag acceptera om än med besvär. Men när sedan hundratusentals araber började välla in i Sverige i början av 1980-talet var det slut med toleransen, jag blev en hatisk fullblodsrasist. Idag är jag stolt att vara rasist och främlingsfientlig, det innebär att jag älskar mitt land, min kultur och mitt folk. Samtidigt hatar jag alla utomeuropeiska intränglingar, jag vet att deras leenden och insmickrande attityd är falskt förbindlig. Jag vet att de vill beröva mig och mitt folk vårt territorium. Jag vet att de kommer att skaffa så många barn de bara kan för att med numerärens övermakt slå oss till marken. Jag vill att de återvänder till sina hemtrakter och de som vägrar vill jag slå ihjäl. Må Gud ge mig kraft i kampen mot folkförrädarna och de inträngande främlingarna.

ANNONS
Av Karsten - 10 augusti 2017 17:24

För att förstå faran med den arabiska kulturen måste man sätta sig in i den. För en ordinär svensk är den arabiska kulturen helt obegriplig. Den arabiska kulturen och nu talar jag inte om religionen - islam, utan om strukturen i en arabisk familj. Denna är till sin uppbyggnad strikt hierarkisk och patriarkal, det vill säga fadern i huset är diktatorn, den obestridde patriarken, därefter kommer äldste sonen och efter denne modern sedan näst äldste sonen och så vidare, systrarna står i ännu lägre rang ända tills de blir bortgifta. Moderns uppgift är att ständigt laga mat, passa upp och städa efter männen vilket gör det omöjligt för henne att få tid att utbilda sig eller lära sig svenska. Något som männen inte heller vill, de vill ha sina kvinnor som obildade barnalstringsmaskiner. När fadern vill få något utfört måste sonen eller modern släppa allt denna har för händer och utföra faderns befallning.


I familjestrukturen finns ett ständigt behov av att markera och få sin rang i hierarkin bekräftad genom att oupphörligen kräva uppmärksamhet. Fadern och äldste sonen kräver ständig uppassning av modern och de yngre sönerna och döttrarna genom att dessa får utföra mer eller mindre meningslösa arbetsuppgifter. Moderns och kvinnans roll i den patriarkala arabiska kulturen är att hela tiden finna sig i männens tyranni och föda nya barn åt dem. Att en man är otrogen mot sin hustru ses som helt naturligt "han är ju man". Något stöd från religionen eller imamen kan kvinnorna inte räkna med, då ju även imamen ingår i den patriarkala strukturen. Ofta blir imamens svar till en försmådd hustru som beklagar sig över sin mans otrohet: "Du får din lön för ditt tålamod i Paradiset".

För en arabisk man är det helt naturligt att svara på en förolämpning med våld, detta är en del i den hederskultur som genomsyrar hela det arabiska samhället. Skulle någon av döttrarna i en arabisk familj försöka göra uppror och försöka bryta sig ut ur kulturen ses detta som en förolämpning mot hela familjen och släkten, något man måste ta itu med. Hedern måste återupprättas antingen måste systern giftas bort mot sin vilja med en man som kan kontrollera henne med våld eller så måste hon dö. Familjens heder kommer före dotterns liv.


Det är lätt att förstå att demokrati inte fungerar i en sådan hierarkisk struktur. För utanför familjen är det släkten och klanen som styr. Varje arabisk familj ingår i en klan med en klanledare, dennes ord är lag. I val i arabiska länder är det klanledaren som talar om vilket parti som männen ska rösta på. Den kandidat som fadern, patriarken röstar på röstar också resten av familjen på. Denna hierarkiska struktur och patriarkala kultur går tillbaka tusentals år till den tid då de flesta araber bestod av nomadiserande stammar under en stamhövding. Givetvis förnekas denna beskrivning som generaliserande och osann av alla halalhippies och politiskt rättrogna i Sverige. Det enda råd jag kan ge dessa är, åk ut till Rosengård och tillbringa en vecka i en arabisk familj. Om de nu har plats i sin trea som befolkas av 12 personer.

ANNONS
Av Karsten - 10 augusti 2017 16:55

Kollar på en paneldebatt med turiska journalister som berättar om klimatet efter Erdogans seger över kuppmakarna på SVT Kunskapskanalen. De berättat om den censur som AKP, Erdogans parti belagt alla medier med även små lokala radio och TV-stationer. Minsta antydning till kritik mot Erdogan så bryts sändningen.

Jag kan inte låta bli att reflektera över om det inte hade varit bättre att granska det svenska media klimatet istället. Varför sitta och klanka på Erdogans Turkiet när samma situation råder i Sverige fast på ett mer subtilt sätt. Här i Sverige gör systemmedia allt de kan för att misskreditera publikationer som Nya Tider och benämner webbplatser som "Avpixlat" och "Fria Tider" som hatsidor. Alla partier utom Sverigedemokraterna är också eniga om att det inte behövs några andra tidningar än Bonnierägda DN, Expressen och KvP samt Schibstedägda SvD och Aftonbladet samt sossarnas Dala-Demokraten. SVT som är den statsägda TV-kanalen borde hålla sig neutral i sådana här frågor men faller in i samma jargong som pressen. Om inte detta också är en form av politiskt kontrollerad censur så vete fan vad som är censur? Det är lätt att se grandet i sin broders öga men inte bjälken i sitt eget, oder - den Splitter im fremden Auge, aber nicht den Balken im eigenen sehen.

Av Karsten - 9 augusti 2017 18:22

I ett nyhetsinslag om den upptrappade konflikten mellan USA och Nordkorea fick man se den kvinnliga nordkoreanska nyhetsuppläsaren som på ett närmast komiskt sätt lade ut den bombastiska texten om det ärofulla nordkoreanska missilkomandot som nu lyckats få fram en missil som kan hota USA. I inslaget visades också en intervju med den amerikanske utrikesministern Rex Tillerson som använde formuleringen att diplomatiskt språk tycks Kim Jong Un inte förstå. Så Tillerson tycker att hans chef Trump använder ett lämpligt diplomatiskt språk? USA har aldrig haft värre politiska pajasar i Vita Huset, diplomati vet de inte vad det är.

Kim Jong Un vidhåller sitt hot att skicka missiler mot USA:s baser på ön Guam i Stilla havet. Det hela verkar urarta till ett kärnvapenkrig mellan den sista Stalinistiska bastionen och världens supermakt USA. Jag tror inte Kina och Ryssland kommer att stillatigande se på.

Av Karsten - 9 augusti 2017 17:57

Vad var det jag sa, de råkade av misstag visa inslaget med en rödgråten hazar som fått en rökbomb på sig och stod och sa något obegripligt som ej översattes på Kulturnyheterna och ett tjafs om det högerextrema Nordisk Ungdom som låg bakom attacken på Mynttorget.


Vanliga Stockholmare som tröttnat på regeringens import av afghanska hazarer borde bege sig till deras nya demonstrationsplats Medborgarplatsen och motdemonstera. Det kan inte vara förbjudet eller i strid mott gällande lagar att stå med plakat med texten: "Res hem till Afghanistan". Visa dessa hazarer att det finns vanliga svenskar som inte heller tycker att de ska stanna i Sverige, men som inte använder våld för att visa sina åsikter. Hazarerna har säkert blivit itutade av sina vänsterextrema svenska vänner att det bara är en liten klick nynazister som inte vill att de ska vara här och de flesta svenskar hälsar dem välkomna.


Tänk på att det är dessa hazarer som ligger bakom många av de sexuella ofredanden och våldtäkter som skett sedan hösten 2015. Ska vi ge dessa kulturellt primitiva unga män asyl och uppehållstillstånd i Sverige? Hur länge ska Sverige sova allt medan politikerna byter ut befolkningen?Av Karsten - 9 augusti 2017 17:12

Pratar ibland med européer som bor i Rosengård som berättar att araberna försöker driva bort polacker, danskar, spanjorer, italienare för att arabiska släktingar ska kunna överta deras lägenheter. De får sina fönster sönderslagna och falska anklagelser skickas till MKB. Man försöker arabisera och islamisera hela Rosengård. Fick höra att man planerar att bygga en kasbah, ett arabiskt köpcenter i Rosengård. Planerna är redan godkända av kommunen och MKB som äger många av fastigheterna är väl också med på noterna.


Detta med att driva bort den ursprungliga befolkningen började redan för många år sedan i Möllevångsområdet i Malmö. Affär efter affär övertogs av antingen araber eller asiater. Den siste svensken som gav upp var ägaren till "Saxtorp potatis". Efter att ha fått sina skyltfönster sönderslagna gång på gång samtidigt som araber hela tiden var på honom med sitt: "Ska dy inte sälja affär snart?" Till slut gav mannen upp och insåg att Sverige inte längre var svenskt och att svenska affärsägare inte var önskvärda kring Möllevångstorget.


Alla dessa tendenser förnekades av kommunpolitikerna med Ilmar Reepalu i spetsen trots att tidningarna skrev om fallet med "Saxtorps potatis". Så har det varit hela tiden man har från media försökt lägga locket på och vägrat se denna fördrivning av de etniska svenskarna. Idag finns inte en enda kvartersbutik som ägs av svenskar, jo i politikernas ögon är de svenskar då de har svenskt medborgarskap, men vanligt folk ser det inte på samma sätt som våra folkvalda. Att ta ordet folkvald i sin mun smakar unket och ger en bitter eftersmak. Den utveckling som skett i Sverige är ett rent kriminellt svek mot ursprungsbefolkningen.

Av Karsten - 9 augusti 2017 11:51

Nåja, det verkar finnas handlingskraftiga svenskar som försöker göra det polis och myndigheter misslyckas med, nämligen att skingra och avsluta den olagliga sittstrejk som ett 100-tal ensamkommande afghanska hazarer genomför på Mynttorget i hopp om att Migrationsverket ska låta dem få stanna i Sverige. På tisdagskvällen attackerades gruppen av okända gärningsmän som även kastade en rökbomb. Dessa hazarer vill att Sverige omedelbart stoppar alla utvisningar till Afghanistan, ett beslut som skulle vara förödande för Sverige och ge fel signaler till de miljoner hazarer som finns i Afghanistan. Bakom många av de sexuella övergreppen som skett i Sverige står unga hazarer som i grupp ger sig på ensamma kvinnor (något som tystats ner av media).


Enligt uppgift ska den anfallande gruppen tillhöra någon högerextrem organisation. Polisen har ännu inte gripit någon men en utredning är påbörjad. Förmodligen kommer man att lägga ner utredningen i brist på bevis och spaningsuppslag om man nu inte vill börja gripa alla som motsätter sig den förda invandringspolitiken. Den nationalistiska gruppen Nordisk Ungdom säger sig stå bakom attacken, vilket visar att det ännu finns svenskar som är beredda att göra motstånd mot den förödande massinvandring som Sverige utsatts och utsätts för. 


Tyvärr kan dylika aktioner få motsatt effekt, då snyftmedia är snabba med att hänga på och starta motaktioner och få den vänsterextrema kultureliten att komma till hazarenas undsättning. Politikerna är väldigt lyhörda för den högröstade vänstern och som alla vet så befolkas TV och press av vänstersympatisörer och rena kommunister. Vi kommer säkert att få se snyftande hazarer i TV-rutan som säger att de trodde de var säkra i Sverige. Man spelar ut kortet om de fruktansvärda nazisterna som helt saknar empati för dessa stackars ensamkommande "barn". Den som följt utvecklingen under åren vet hur korten spelas.


En sak är dock säker motståndet mot den förda asyl- och invandringspolitiken ökar. Folk har tröttnat, det har gått för långt. Vanligt folk känner sig överkörda av det politiska etablissemanget och av media, de känner att deras röst aldrig blir hörd. Det är dessa som söker sig till i första hand SD och de yngre och mer radikala till NMR och NU. Politikerna har genom sin vansinniga asyl- och flyktingpolitik själva bäddat sängen åt extremhögern. Går man för långt kommer det alltid en motreaktion, sätter man inte stopp nu för allt fortsatt flyktingmottagande är risken stor att det urartar i beväpnade aktioner. De kriminella invandrarna är redan beväpnade med automatvapen och eskalerar våldet till en konflikt mellan invandrare och etniska radikala svenskar kommer även de sistnämnda att beväpna sig. Jag kan mycket väl tänka mig att Ryssland bakvägen förser dem med lämpliga vapen. Så är det ett inbördeskrig vi vill ha så bara att fortsätta med den förda rödgröna massinvandringspolitiken.

Av Karsten - 9 augusti 2017 10:36

I SVT:s morgonnyheter tog man upp frågan om indraget medborgarskap, Johan Forssell från moderaterna debatterade frågan med en miljömuppa, Annika Hirvonen Falk som kom med ett sagolikt dravel om att det var helt fel att dra in det svenska medborgarskapet för dem med dubbelt medborgaskap som åkt på terroristresor. Hon menade att då kunde man inte kunna dra dem inför rätta och låsa in dem bakom lås och bom. Livstids fängelse var mycket värre än indraget medborgaskap menade hon. Hur många terrorister har hittills dömts i Sverige? Detta med att inbilla sig att IS-krigare med bibehållet svenskt medborgarskap skulle vara lättare att döma är så sagolikt godtroget att bara en miljöpartist kan fundera ut det. I svensk domstol krävs bevis och helst en målsägare och hur fan man ska trolla fram det när det gäller terroristverksamhet i Syrien eller Irak är för mig en gåta. Sådana som MP borde inte få vistas i riksdagen och än mindre sitta i en regering!


Naturligtvis upprepade hon gång på gång att SD lagt samma förslag som moderaterna och att detta skulle skapa ett A och B medborgarskap. Visst varför inte, en etnisk svensk är riksmedborgare medan en invandrare som fått svenskt medborgarskap är bara en medborgare. Duktiga skötsamma arbetskraftsinvandrare som kom hit på 50 och 60-talet kan upphöjas till riksmedborgare. 

Man skulle också kunna ha ett temporärt medborgarskap som automatiskt dras in så fort den invandrade begår ett grövre brott. Svenskt medborgarskap ska inte vara någon självklarhet det är något man måste göra sig förtjänt av genom att tillägna sig kunskaper i svenska språket och vår kultur och våra normer samt ett exemplariskt uppförande.

Även de som fötts i Sverige av utländska föräldrar ska kunna få sitt medborgaskap indraget, exempelvis alla dessa bilbrännare och medlemmar i kriminella invandrargäng. Vi måste städa upp i Sverige och sluta vara en mänsklig soptunna för allsköns löskefolk.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se