Alla inlägg under augusti 2017

Av Karsten - 4 augusti 2017 22:59

Hörde en cool grej på en film, något jag själv gått och tänkt på. Det handlade om döden.

"Man dör två gånger, första gången när man slutar andas. Andra gången när den siste som minns dig säger ditt namn för sista gången."

Det bästa sättet att bli ihågkommen är att bli herostratiskt ryktbar som kejsare Nero som brände Rom eller som Djingis Khan eller Adolf Hitler som båda försökte erövra hela världen. Bara de verkligt onda och hänsynslösa blir ihågkomna under långa tidsrymder. De goda glöms snabbt bort.

Snacka om att vi lever i en sjuk civilisation, en värld där begreppen ställs på huvudet. 

Man kan också skriva något odödligt som Shakespeare eller Homeros och sätta sitt avtryck i historien. Men med tiden vittrar det mesta bort, vem minns Shakespeare om låt säga tiotusen år?

Av Karsten - 4 augusti 2017 19:14

Ska förre moderate finansministern Anders Borg gå i spetsen för årets Prideparad med sitt könsorgan blottat, han verkar ju lida av dessa böjelser. Nu snackar feministjuristerna om att dra honom inför rätta för sexuella ofredanden.

– Han borde vända sig till polisen och låta sig utredas för huruvida han har begått brott eller ej, säger brottmålsadvokaten Elisabeth Massi Fritz till Aftonbladet.

Ja, det är bara att konstatera dagens politiker är inte som gårdagens. Har lite svårt att tänka mig Gunnar Emanuel Sträng gå runt och visa kuken på en fest. 

Av Karsten - 4 augusti 2017 18:11

Kul historia med förre finansministern Anders Borg som söp till det ordentligt på en fest och fick tuppjuck och gick runt och klämde andra manliga gäster på kuken, visade upp sin egen lem och kallade kvinnorna för horor och slampor. Ja jag säger å det, in vino veritas. Spriten lossar tungans band och människans sanna natur uppenbara sig. Kanske ska Borg nu träda ut ur garderoben som fullfjädrad bög? Det passar ju bra nu när det pågår Sveriges största bögevenemang "Stockholms Pride". Det är bara på med läderkalsingarna, stövlarna och vegamössan i läder bäste Anders Borg sedan ut och röja bland bögarna på huvudstadens gator.

Av Karsten - 4 augusti 2017 17:46

Nu fruktar den danska datatillsynen att man har samma problem som i Sverige med känsliga statliga register vars skötsel lagts ut på entrepenad. Man fruktar att flera staliga myndigheter och kommuner lagt ut sin service till utländska IT-tekniker. En granskning gjord av danska riksrevisionen visar på allvarliga brister i säkerheten hos fem statliga IT-system som drivs av privata underleverantörer. 

Samtidigt växer skandalen här i Sverige, KD:s Mikael Oskarsson utesluter inte att misstroende kommer att riktas även mot EU-minister Ann Linde (s). KD vill kalla henne till Försvarsutskottet i riksdagen där hon får förklara sin roll i turerna kring skandalen på Transportstyrelsen.

Den stora frågan är när fick statsminister Stefan Löfven egentligen information om vad som var å färde på Transportstyrelsen?

Av Karsten - 4 augusti 2017 11:41

Hur vänder man på en trend med medveten statlig omskolning av ett helt folk från monokultur till mångkultur? Denna process börjar redan på dagis och fortsätter sedan i skolan, allt för att utplåna känslan av att tillhöra ett nationalfolk och istället acceptera tanken på att vara en del i en globaliserad värld. Denna globalisering har som enda mål att skapa en homogen massa av konsumenter och producenter. Hela tanken är befängd då verkligheten visat att det är omöjligt, se bara på USA. Bakom en fasad av glittrig enhetlig patriotism döljer sig avgrundsdjupa klyftor av rassegregation, ekonomisk olikhet och sociala olikheter. 


Här i Sverige hade man en övertro på statlig social ingenjörskonst som man trodde skulle kunna motverka uppkomsten av de invandrargetton vi har idag. I den officiella terminologin finns inte begreppet invandrargetto trots att detta är den exakta beskrivningen av fenomenet. Utanförskapsområden är den officiella termen. Att det blivit på detta sätt kan vi tacka det politiska velandet från assimilation från första början till hemspråksundervisning med ett bejakande av invandrarens egna kultur till dagens misslyckade integration. Idag är invandringen ett gigantiskt problem som man från politiskt håll gör allt för att dölja. I denna mörkläggning är alla inblandade, media, myndigheter, politiker, kulturelit - ja hela det officiella Sverige.


Vanligt folk har börjat vakna och inser att det är inte normalt med ständiga dödsskjutningar och sprängdåd. Från officiellt håll hävdar man att det bara är en liten del av invandrarna som står för denna kriminella verksamhet. Denna bild fick sig en knäck efter flodvågen av unga muslimska män som kom hösten 2015 och den våg av sexuella övergrepp och andra brott som följde i spåren. Vi har idag en stor muslimsk invandrarbefolkning som hatar den västerländska kulturen och ser oss svenskar som fiender som ska bekämpas och besegras. Detta vägrar politikerna inse och anser att denna syn på invandrare är främlingsfientlig. Man gör allt för att bagatellisera allvarliga händelser, länge såg man stenkastning på blåljuspersonal som pojkstreck. Man frågar sig om folk ska bli tvungna att rösta på Nordiska motståndsrörelsen för att något radikalt ska hända?

Av Karsten - 4 augusti 2017 10:38

Vad kan vi vanliga etniska svenskar och skötsamma invandrare göra för att stoppa politikernas vansinniga och snedvridna syn på asyl- och flyktingpolitiken? Uppenbart är att de ledande politikerna besjälas av en gränslös naiv snällhet och generositet när det gäller främlingar som söker asyl i Sverige. Migrationsverkets personal väljer att tro på dessa företrädesvis unga muslimska mäns lögner om förföljelse och tortyr när de i själva verket är ekonomiska lycksökare. De asylsökande är nog ganska medvetna om den svenska synen på politisk förföljelse och utnyttjar utredarnas godtrogenhet till fullo. Till deras förfogande står en uppsjö av unga naiva jurister som pro bono hjälper dem med asylprocessen och de juridiska frågorna.

Det handlar om vårt land och vårt folks överlevnad. Vi vill inte i globaliseringens kölvatten förvandlas till ett kulturlöst bastardfolk i framtiden, så måste vi stoppa invandringen här och nu! Dagens politiker ska inte förstöra kommande generationers svenskars framtidsmöjligheter genom att förslumma landet med en ansvarslös massinvandring. Redan har vi närmare 30 områden runt våra storstäder där det råder laglöshet, där kriminella invandragäng styr och ställer. Vi måste få ett stopp här och nu!


Man måste i grunden förändra synen på de främlingar som söker sig till Europa och sluta se dem som någon tillgång och börja betrakta dem som en belastning och ett problem. Vi kan inte stillatigande se hur hundratusentals outbildade afrikaner varje år söker sig till Europa och Sverige. Vi måste med alla medel stoppa de illegala resorna över Medelhavet. I värsta fall får EU ta till våld för att få stopp på människofloden som väller in över EU:s yttre gräns. Volymerna på migrationen till EU hotar att förslumma hela Europa. Marina flottstyrkor och landstridskrafter måste tas i anspråk för att hålla Europas gränser stängda och med våld driva tillbaka migranterna till de länder de kommer ifrån. Fattar de att Europa är stängt för dem söker de sig förhoppningsvis någon annanstans. Den civiliserade delen av världen kan inte ta ansvar för befolkningsexplosionen i de ociviliserade delarna av världen. 


Världen är idag så överbefolkad att det inte längre finns plats för någon humanism och mänskliga rättigheter, de internationella lagar som en gång stiftades tog inte hänsyn till en okontrollerad befolkningsökning som i kombination med miljöförändringar skapade gigantiska migrationsvågor som sköljer in över den industrialiserade delen av världen. Det handlar om vår kultur och vår överlevnad, vill vi kunna fortsätta vara svenskar och européer eller vill vi gå under i en flodvåg av ociviliserade migranter som betraktar vår kultur som fientlig och därför saknar intresse av att anpassa sig? Stoppar vi inte trenden och vänder utvecklingen till repatriering så kommer vi inom ett århundrade att gå under som kulturfolk.

Av Karsten - 4 augusti 2017 10:03

Precis som jag förutspådde skulle IT-skandalen på Transportstyrelsen växa, nu visar det sig att den dåvarande statssekreteraren hos Anders Ygeman, Ann Linde hade fått information av SÄPO redan i september 2015, innan upphandlingen av IT-tjänster hos IBM börjat, om att uppgifter ur körkortsregistret kunde hamna i orätta händer om en outsourcing blev verklighet. Trots denna information gjorde hon inget för att stoppa outsourcingen. Linde säger att hon i sin tur lät tjänstemän informera näringsdepartementet under hösten 2015, och försvarsdepartementet i början av 2016. Men hon vägrar att berätta vilka som fick informationen med hänvisning till att de är säkerhetsklassade. Ann Linde är idag EU- och handelsminister.


Jag är övertygad om att vi inte hört sista ordet i denna affär, den kommer med tiden att växa till en av de största skandalerna och politiska schabblet i modern tid. Det kommer säkert att framkomma att fler myndigheter har lagt ut sina dataregister på entreprenad i händerna på utländska icke säkerhetsklassade tekniker. Det mest uppenbara i hela denna historia är att regeringen ljuger om när respektive statsråd blev informerade om schabblet. Målet har varit att det skulle se ut som om statsministern var den siste att få informationen.


Jag hoppas innerligt att någon visselblåsare träder fram och vederlägger regeringens officiella version om hur informationen kom dem till del. Att det visar sig att Stefan Löfven känt till riskerna med upphandlingen hos IBM redan i början av 2016 och själv godkänt att Maria Ågren bröt mot personuppgiftslagen och andra lagar. I denna historia ligger inte en hund begravd det ligger en hel kennel begravd.

Av Karsten - 3 augusti 2017 20:45

Med den migrationspolitik som de sju systempartierna bedriver kan man inte annat än att misstänka att det finns en dold agenda som går ut på att utplåna den vita rasen i Sverige. De enorma volymer ekonomiska lycksökare av unga muslimska män man släppt in och gett asyl samt alla dem som illegalt uppehåller sig i Sverige utan att man gör några större ansträngningar att kasta ut dem får en att misstänka att det döljer sig någon djävulsk plan bakom alltihop. Vad var det Annie Lööf blev itutad när hon besökte Bilderbergmötet i USA i år?


Jag har upphört att se den svenska migrationspolitiken som något naturligt, den invasion som hela Europa utsatts för är en del i en större plan för att rasera den europeiska kulturen och utplåna de europeiska folken. Det är en riktad "flyktingström" som inte är naturlig. Endast Polen och Ungern har modet att stå emot och vägra böja sig för kosmopoliterna i Bryssel. Tyvärr har hjärntvätten av det svenska folket gått så långt att få ser vad som verkligen händer och inser de långsiktiga konsekvenserna av det. Svensken är som en lallande fåne som gråter framför TV:n när han manipuleras med bilden av liket av en ungdjävel som ligger och skvalpar i vattenbrynet vid en kust i Turkiet. Min empati tog slut för många, många årtionden sedan snyft biter inte på mig.


Vi måste göra något drastiskt om vi vill att våra barn och barnbarn ska fortsätta vara svenskar och omfattas av den europeiska kulturen. Då demokratin är satt ur spel återstår endast politiskt våld. Man har vunnit politiska segrar med våldet som politiskt vapen förr och man kan göra det igen. De som styr och ställer i Stockholm är folkets fiender, de försöker köpa nya medborgares gunst och rikta den mot oss etniska svenskar. Vi etniska svenskar har reducerats till något som katten släpat in. Är svensken totalt blind för vad som håller på att hända med hans land?  VAKNA SVERIGE!

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards