Alla inlägg under augusti 2017

Av Karsten - 30 augusti 2017 08:45

I kvällens "Uppdrag granskning" på SVT1 kommer man att granska de kriminella gängen i Göteborg. Ska bli intressant att se hur mycket UG kommer att fokusera på medlemmarnas etniska härkomst, då det är uppenbart för de flesta medborgare att gängmedlemmarna inte är etniska svenskar. När det gäller gängkriminaliteten i Göteborg så varnade polisen redan för tio år sedan för den utveckling vi ser resultatet av idag, men ingen politiker lyssnade då. Det är som om man från politiskt håll blundar för allt negativt som följt i spåren på massinvandringen. Sverige är extremt i sin politik med asyler och uppehållstillstånd, inget annat land i Europa har varit lika generösa och överseende som Sverige. 


På det svenska Migrationsverket sitter unga socionomer, inter sällan med vänstersympatier och tror blint på de historier som de asylsökande presenterar. Många gånger klarar de av känslomässiga skäl inte av att vägra asyl även om det inte föreligger några flyktingskäl eller om man kan anta att den asylsökande ljuger om sina skäl att ansöka om asyl. Bara det faktum att av de 163 000 asylsökande som anlände hösten 2015 var 93 procent unga muslimska män borde mana till eftertanke. En sådan homogenitet i volymen asylsökande kan inte vara normalt, speciellt med tanke på terrorismen och IS som stort sett bara rekryterar män. Det finns en skrämmande naivitet och godtrogenhet i det svenska samhället, man tror att dessa främlingar är precis som oss.


De är i själva verket så olika oss någon bara kan bli, deras värderingar och normer skiljer sig diametralt från våra, deras kultur och samhällsuppbyggnad är hierarkisk och patriarkal. De kommer från en macho kultur där kvinnorna är förtryckta och mer ses som en egendom. Jag förstår inte hur de politiker tänker som förordar massinvandring av denna typ, tror de att denna typ av män kommer att låta sig integreras i den svenska kulturen och anamma svenska normer? Jag är övertygad om att de inte gör det, istället skapar de parallellsamhällen och bildar kriminella gäng för att där kunna manifestera sin maskulinitet genom våld och hot.


Poliser och socialarbetare som kommer i kontakt med dessa dysfunktionella unga män ser problemen, men när de flaggar fara å färde och ropar på utökade befogenheter så stänger politikerna av och vill inte lyssna längre. De har sin egen bild av invandringen och integrationen som inte får rubbas eller solkas, därför pågår den negativa utvecklingen alltid för länge, så länge att vi idag har över 60 "no go" områden i Sverige. Istället för att kalla dessa områden för laglösa betonggetton vilket de är, så kallar politikerna det för problemområden som om man kunde lösa och fixa problemet. Sorry man kan inte göra det, det har gått för långt, man har väntat för länge. Vi har fått samma situation som i USA vilket kanske var hela idén med det mångkulturella samhället?

ANNONS
Av Karsten - 29 augusti 2017 20:21

Svt 2 har börjat sända serien "Världens konflikter" ett USA inspirerat propagandaprogram, där man smutskastar regimen i Syrien och försöker utmåla det folkliga upproret som spontant och äkta. Inte ett ord om CIA:s och Mossads inblandning i de så kallade "folkliga upproret". När jag ser och hör sådana program tänker jag, vad skulle hända om några hundra tusen etniska svenskar och europeiska invandrare bestämmer sig för att göra uppror mot skendemokratin och maktmissbruket i Sverige samt sätta stopp för massinvandringen av muslimer? Jo den svenska regeringen skulle sätta in  polis och militär mot upprorsmakarna, man skulle utmåla dem som högerextremister och våldsverkare i TV och media. Farliga extremister som hotar den svenska demokratin och värdegrunden, staten skulle slå till med all kraft som står till buds, man skulle införa undantagstillstånd och krigslagar. Man skulle med andra ord göra precis som president Hafez Assad i Syrien skydda det bestående och makten. Allt är bara hyckleri och bedrägeri i vår värld, de svin som styr Sverige är inte ett dugg bättre än Saddam Hussein och Hafez Assad när det kommer till kritan. Allt handlar om att till varje pris klamra sig fast vid makten och de privilegier den ger en. Detta har Stefan Löfven visat med all tydlighet, han offrar glatt sina partikamrater för att själv kunna sitta kvar, trots att han klantat till det ordentligt med IT-skandalen på Transportstyrelsen.

ANNONS
Av Karsten - 29 augusti 2017 17:07

Sylvi Listhaug, invandrings- och integrationsminister, Fremskrittspartiet i Norge har skrivit en synnerligen initierad debattartikel i Aftonbladet som borde väcka till eftertanke. Hon skriver att den svenska asylpolitiken är ett totalt misslyckande. Men som vanligt tänker den svenska kultureliten, Fremsrittspartiet det är ju de norska Sverigedemokraterna så dem ska man inte bry sig om. Listhaug ser Sverige som ett varnade exempel som man ska använda som skräckexempel på hur det kan gå om man idkar en alltför generös och kravlös asyl- och flyktingpolitik. 


En av de avgörande faktorerna till detta misslyckande är den svenska politiska korrektheten som lagt ett vått täcke över den offentliga debatten. PK gör det tabu att diskutera invandringens negativa aspekter, invandring får i Sverige bara omnämnas i positiva ordalag, allt annat kan gynna de främlingsfientliga krafterna och ge SD mer vid i seglen. Många svenskar har genom PK-elitens skriverier i media tvingats in i en pseudoverklighet där de fått en förvriden och felaktig syn på invandringen. De har bibringats uppfattningen att alla som söker asyl i Sverige är flyktingar som hotas av ond bråd död om de utvisas till sina respektive hemländer.


Organisationer som Amnesty International som parasiterar på dessa frågor eldar på debatten med en massa falska felaktiga påståenden. Själv anser jag att Amnesty borde olagligförklaras som en organisation som skyddar terrorister. Att Aftonbladet publicerar dessa artiklar tyder dock på ett paradigmskifte, man har kommit till en punkt där makten går i sådan otakt med medborgarna att man känner sig mer eller mindre tvingad att börja lägga korten på bordet.


När områdena där kriminella invandrargäng styr och ställer växer med ett tiotal nya i halvåret inser även den mest inpiskade flyktingkramare att något är fel. När ambulans och brandkår inte vågar rycka ut till vissa områden utan poliseskort börjar de flesta svenskar att undra om det är Sverige det handlar om? Fler och fler människor börjar förstå att Sverige inte är någon riktig demokrati där folket styr och där folkets vilja realiseras av politikerna. Sverige är idag tack vare massinvandringen och den politiska viljan att dölja de negativa konsekvenserna av denna ett land som inskränkt yttrandefriheten i form av lagen om hets mot folkgrupp. Av Karsten - 29 augusti 2017 11:19

Nu vill Moderaterna i Skåne skapa inhägnade sjukhusområden för vård av skottskadade kriminella tillhörande invandrargäng. Sedan 2015 har över 80 skottskadade vårdats i Malmö och Lund, polisen måste då spärra av akutmottagningen  då de skadades anhöriga och vänner samlas i stora skaror. Dessa uppträde många gånger hotfull mot vårdpersonalen och kräver att få vara närvarande vid vårdinsatserna.

Detta är som alla förstår fullkomligt ohållbart för alla parter, sjukhusvården kan inte ta hänsyn till dessa primitiva kulturyttringar som inget begriper av sterilitet och lugn och ro för personalen att utföra sitt arbete. De kräver respekt för sina normer men visar ingen som helst respekt gentemot det svenska samhället.

Normala människor är tacksamma för vården och visar personalen sin tacksamhet, medans de kriminella lössen förödmjukar vårdpersonalen med tillmälen som hora och slampa.


Socialdemokraterna i Malmö avvisar Moderaternas förslag då de som vanligt förnekar verkligheten. Bara att detta problem har uppstått och att samhället låtit denna kriminella aktivitet eskalera är fullständigt oacceptabelt, det visar på en inkompetens och ovilja att ta itu med de problem som politikerna själva skapat genom sin generösa asylpolitik. Som vanligt blundade man för de första tecknen på gängkriminalitet bland unga invandrarmän i våra förorter, man avfärdade det som pojkstreck och påstod att det inte var kriminalitet i organiserad form. På så sätt kunde dessa unga män bygga upp hierarkiskt organiserade kriminella gäng efter amerikansk efterbild. I USA har man för länge sedan insett faran och potensen hos dessa gäng och burar in dem på livstid när man får chansen.  Man har speciella poliser som bara sysslar med att kartlägga dessa gäng och deras inbördes relationer. Det sistnämnda hade väl stoppats i Sverige med samma motivering som man stoppade zigenarregistret.


Den naivitet och godtrogenhet som råder i Sverige i synen på kriminella invandrargäng är skrämmande och ett hot mot alla lagliga medborgare. Bara det att det finns områden i våra förorter som polisen inte har någon kontroll över och där svensk lag i princip inte råder är fullkomligt huvudlöst. Hur fan har man kunnat tillåta det, politikerna har gjort som strutsen stuckit huvudet i sanden och vägrat se verkligheten. Man har skapat ett problem som man sedan inte vill ta ansvar för. Det enda parti som tar situationen på allvar är Sverigedemokraterna medans Miljöpartiet och Vänstern tror på svenska metoder som samtal och att polisen käkar varm korv tillsammans med de kriminella lössen. Hade polisen fått samma befogenheter som polisen i de länder dessa kriminella kommer ifrån så hade problemet snabbt kunnat minskas. Där får de gripna ett kok stryk av polisen och blir varse att polisen inte tvekar att skjuta ihjäl dem.

Av Karsten - 29 augusti 2017 09:27

Elake Karsten framför sina hjärtliga gratulationer till kamrat Kim Jong-Un för den lyckade raketuppskjutningen på måndagskvällen där missilen passerade över japanskt territorium. Japanerna fick stora skälvan och gick ut med varningar i radio och TV. Detta kan vara en varning till det imperialistiska Japan som under andra världskriget ockuperade Korea och förödmjukade dess befolkning.


Sedan kan det där kaxiga USA ha en knäpp på näsan och lära sig att andra nationer nu fattat att enda sättet att bli lämnade ifred från amerikansk aggression är att införskaffa kärnvapen och lämpliga vapenbärare. Om det finns någon nation på jorden som hotar världsfreden och som bryter mot folkrätten så är det USA. Genom att USA utvidgat NATO:s intressesfär österut och placerat ett antimissilförsvar i Polen så har man triggat Ryssland till motdrag.


Ryssland har förstärkt försvaret i Kaliningrad oblast där flygbasen i Tjakalovsk och hamnen i Baltijsk var under renovering sedan 2015. Man har flyttat XI armékåren där 336:e marininfanteribrigaden samt 25:e kustrobotregementet ingår till Kaliningrad. XI armékåren leds av generalmajor Jurij Jarovitskij en veteran från kriget i Syrien. I början av oktober 2016 överfördes markrobotar av typen "Iskander" till Kaliningrad dessa har en räckvidd på 500 kilometer och kan bära kärnvapenstridsspetsar. Även kustrobotar av typen "Bal" och "Bastion" med räckvidden 120 respektive 200 kilometer har tillförts 25:e kustrobotregementet.

Vidare har Ryssland placerat två korvetter av Bujan-M klass som överfördes från Svartahavsflottan till Östersjöflottan, ytterligare tre fartyg av samma klass kommer att tillföras fram till 2020. På flygsidan har man tillfört Suchoj Su-30SM till de redan befintliga Su-27 "Flanker" som ingår i 72:a flygbasen på Tjakalovsk. Suchoj Su-30 är ett jakt, attack och ledningsflygplan medan Su-27 är ett renodlat jaktplan.


Ryssland har prioriterat tre oblast där man förstärker försvaret, det är förutom Kaliningrad, Krim och Arktis. Detta är Ryssland svar på NATO:s utplacering av antirobotförsvar i de forna öststaterna, något som går helt i strid med de överenskommelser som togs på Island mellan Gorbatjov och president Reagan när man kom överens om att Tyskland skulle enas. Felet Gorbatjov gjorde var att han litade på USA:s ord och inte begärde svart på vitt, något som Putin beklagar. Ryssland gör bara samma sak som USA gjorde på 1960- och 70-talet i Latinamerika rensar upp på sin bakgård. Denna nya kapprustning inleddes inte av Ryssland utan det var USA som under president Clinton började med en aggressiv förflyttning av NATO:s positioner österut. Man försöker omringa Ryssland genom planerandet att upprätta militärbaser i Ukraina, Georgien och Uzbekistan. 

Av Karsten - 28 augusti 2017 23:53

Efter att motvilligt tittat på kvällens "Dox" om en afghansk slyna som tagit sig hit fått uppehållstillstånd och sedan fått hit sin man också, efter en massa förvecklingar och empatisk dösnack, förevisande av plastdildo och graviditetstest så kan jag bara säga ett - STOPPA DEN AFGHANSKA INVASIONEN AV SVERIGE!

Afghanistan och dess befolkning är bland det mest dysfunktionella kulturer som finns, det är ett land och en kultur som befinner sig på medeltiden, ja rent av på forntiden. Jag har full förståelse för att en rörelse som talibanerna kunde få fotfäste i Afghanistan. Ett samhälle med en hierarkisk patriarkal struktur där islam sitter i ryggraden på folket. De tror blint på den psykotiske profeten Muhammed och hans svammel som de tror är Allahs ord. De mördar varandra i Allahs namn och hyllar mördarna som hjältar. Låt oss bara slippa dem i Sverige, vi har nog med problem redan.


Att som vår regering och även den borgerliga ta hit dessa människor är ett brott mot de etniska svenskarna. Ett förräderi utan dess like. Att medvetet kasta en modern nation tillbaka till medeltiden genom att byta ut dess befolkning mot eländiga analfabeter som knappt kan klockan. Jag finner inte ord för vad jag känner, jag tycker synd om det uppväxande släktet svenskar som tvingas dela sitt land med dessa fientliga primitiva människor som vill pracka på dem sin eländiga muslimska religion.

Av Karsten - 28 augusti 2017 19:40

Det verkar som Elake Karstens förutsägelser om IT-skandalen på Transportstyrelsen stämmer, Stefan Löfven ljuger om när han blev informerad om att säkerhetsklassad information kunde hamna i händerna på icke säkerhetsklassade datatekniker i Serbien och Tjeckien. Förmodligen är det så som Elake Karsten tror, att Stefan Löfven visste vad som var å färde redan 2016 eller tidigare. Men han valde att försöka mörka hela affären och ljuga samt offra ett par ministrar för att själv kunna sitta kvar som statsminister. Det sista bondeoffret var hans egen statssekreterare Emma Lennartsson som givetvis upplyste Löfven i samma ögonblick som hon själv fick informationen vilket var i februari 2016. 


Stefan Löfven framstår mer och mer som en patetisk figur som desperat klamrar sig fast vid makten. En liten grå figur som flöt upp från den socialdemokratiska rörelsens grumliga fackföreningsträsk när Håkan Juholt blev omöjlig och det snabbt behövdes en ny ordförande. Under 1960-talet, socialdemokratins storhetstid skulle en sådan person som Stefan Löfven inte komma på tal som kommunpolitiker ens. Men som vi alla vet har det gått utför med socialdemokratin sedan dess, fler och fler inkompetenta figurer har dykt upp på ledande befattningar. Den stora gåtan är varför så många svenskar fortfarande röstar på socialdemokraterna. 

Av Karsten - 28 augusti 2017 12:09

En 70-årig man har åtalats för hets mot folkgrupp för att han på en sluten Facebookgrupp kallat muslimer för apor. Är det något han skulle åtalas för så är det "förolämpning mot apor". Skulle samhället gå lika hårt fram mot unga muslimska män som kallar svenska kvinnor för horor och svenska män för svennebögar så skulle domstolarna snart vara överhopade av "hets mot folkgrupp" ärenden. Lagen är ett hot mot yttrandefriheten, något som Jan Myrdal insett.


Lagen om hets mot folkgrupp är en luddigt formulerad lag specifikt riktad mot svenskar som yttrar sig nedsättande om invandrare. Lagen kom till när neonazistiska grupper som VAM var aktiva, mycket har förändrats i samhället sedan dess. Vi har fått en grov gängkriminalitet där de flesta medlemmarna har invandrarbakgrund, något som media nogsamt undviker att upplysa om. Dessa gäng uppträder ytterst respektlöst mot etniska svenskar och visar ingen respekt för våra lagar. Ändå kräver staten att vi svenskar visar en underdånighet gentemot dessa invandrade kriminella löss. 


Man har från högsta juridiska håll fastslagit att svenskar ej är att betrakta som folkgrupp, lagen om hets mot folkgrupp gäller bara invandrare. Detta innebär att en arab som kallar en svensk lärarinna för "djävla svennehora" ej kan straffas för hets mot folkgrupp bara för förtal alternativt ärekränkning. Detta är ju fullkomligt oacceptabelt i en stat där man påstår att alla ska vara lika inför lagen.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se