Alla inlägg under augusti 2017

Av Karsten - 28 augusti 2017 09:27

Det verkar som om väljarna mer börjar fokusera på välfärdsfrågorna och mindre på invandringen, problemet är att dessa frågor hör intimt samman, det ena ger det andra. En hög invadring av asylsökande från Afrika, Mellanöstern etc. innebär stora kostnader och inga intäkter och detta påverkar givetvis välfärden som finansieras med skattemedel precis som de ekonomiska lycksökare som tar sig ända till Sverige från Afrika och Mellanöstern och sedan lever på bidrag. 

Om väljarna inte förstår detta sammanhang så är det illa beställt med den politiska medvetenheten.

Jag hörde i ett nyhetsinslag att en enda kriminell i ett invandrargäng kan kosta samhället 30 miljoner, så före varje kriminell som lämnar förortsgängen och deras kriminella verksamhet så sparar staten jättesummor som kan användas på ett mer konstruktivt sätt. Att som media tala om dessa kriminella gäng i allmänna termer utan att med ett ord nämna deras etniska ursprung är ett svek mot medborgarna. Även om många av dem har svenskt medborgarskap så är de inte svenska och har inget svenskt beteende. Detta att 30 - 40 personer samlas på sjukhusens akutavdelning när någon skottskadad medlem kommit in för vård är definitivt inte svenskt beteende. 

ANNONS
Av Karsten - 28 augusti 2017 08:40

Hotet mot vårdpersonal på sjukhus då skottskadade kriminella kommer in kan enkelt avvärjas genom att man helt sonika vägrar dem vård, låt fanskapen dö de är ändå inte svenskar. Detta är en fullständigt unik situation som massinvandringen skapat, när skottskadade kriminella ur invandrargäng kommer in till akutavdelningen så kommer hela släkten med och det kan röra sig om uppemot tretti fyrtio personer som uppträder upprört och hotfullt. Skulle en svensk kriminell bli skjuten kommer föräldrar och något syskon kanske, blir en zigenare skjuten kommer hela klanen. Det är redan kris inom vården och hot mot vårdpersonal gör inte yrket attraktivare. Att en skottskadad blatte ligger och skriker hora till en sjuksköterska ska vara tillräckligt för att kasta ut honom och vägra vård oavsett skadorna.


Den utveckling som skett i det svenska samhället är helt oacceptabel och det ligger på politikernas bord att få stopp på de värsta avarterna. Det första man borde göra är att stänga Sverige för all vidare asyl- och flyktinginvandring. När det gäller de kriminella invandrargängen och vården av skottskadade så får väl vården förläggas till polishus och häkten. Man får bygga speciella avdelningar där de vårdas under bevakning, givetvis har deras anhöriga och vänner inte tillträde, samlas de utanför polishuset så ska de skingras med tårgas. Det finns ingen anledning att behandla dessa kriminella löss som vanliga medborgare och människor, de har förmodligen aldrig betalt skatt eller bidragit med något positivt i samhället. De är ett resultat av en misslyckad invandrings- och integrationspolitik.

ANNONS
Av Karsten - 27 augusti 2017 19:31

I TV4:as nyhetssändnig klockan nitton hade man ett inslag om de ökade dödsskjutningarna i det svenska samhället, samma inslag sändes också i 22 sändningen. Dödsskjutningarna har ökat med 57 stycken från förra året. 218 har dödats i kriminella uppgörelser bara under första halvåret 2017. Det intressanta i detta nyhetsinslag var att man inte med ett enda ord nämnde att det rörde sig om kriminella invandrargäng. Istället försökte man göra kopplingar till de kriminella MC-gängens uppgörelser på 1990-talet och påstod att de kriminella gängen försökte efterlikna dessa. Alla vet ju att dessa skjutningar till 99 procent begås av unga kriminella invandrare som kommit hit under asylens täckmantel. 

Detta är ett problem som skapats av våra politiker, både de borgerliga och de socialistiska regeringarna har fört en ansvarslös asyl- och invandringspolitik där man släppt in kreti och pleti utan att ha en aning om deras identitet. Grova brottslingar har kunnat ta sig in i Sverige under uppgivande av falska personuppgifter till Migrationsverket. Förutom detta har vi omkring 12 000 som har gått under jorden och gömmer sig, många av dessa har säkert blivit kriminella för att försörja sig. Detta är ett gigantisk problem som politikerna bara snackar om istället för att göra något åt det. Man tror det hjälper med mer pengar till polisen, men problemet där är att ingen vill bli polis idag. 


Av Karsten - 27 augusti 2017 18:09

Snacka om nerköp. Mona Salin, 60 bast, som gång på gång klantat till det för sig på grund av att hon i grund och bottnen är stendum, jobbar nu deltid på sin dotters hotell som städkärring. Hon avslöjades när hon skrivit ett falskt intyg till sin livvakt Hernando Labbé Solinas, 47, som också var hennes hemlige älskare som hon planerat en framtid tillsammans med då hon fått ett toppjobb på FN. Så blev det nu inte på grund av hennes egen dumhet, hon blev istället avslöjad som den fifflare och småskurk som hon alltid varit. 

Det var i samband med att Mona Sahlin skriftligt intygade att hennes livvakt och utpekade älskare Hernando Labbé Solinas, felaktigt hade en lön på hisnande 120 000 kronor som de planerade för ett liv tillsammans.

Enligt Expressen skrev Mona Sahlin upprepade mail där hon desperat krävde att Hernandos lön skulle ökas. Hon lånade även ut tre miljoner kronor till livvakten. Pengarna, berättar Hernando i polisförhör, skulle betalas tillbaka när han fick ett toppjobb som livvaktschef hos Mona på FN. Pengarna skulle Hernando använda till att köpa en lyxkåk på Saltsjöbaden där han och subban Sahlin skulle mysa. 


Ibland kan man inte annat än att glädja sig åt andras olycka, skadeglädjen kan ibland vara befogad och i fallet Mona Sahlin är den mer än befogad. Det var när Socialdemokraterna började ta in folk som Mona Sahlin som det gick utför. Unga dumma SSU-brudar som knullade sig in i maktens korridorer, gamla äckliga gubbar som Thage G. Pettersson, Lennart Geijer och andra plockade in sådana som Mona Sahlin, Margot Wallström, Birgitta Dahl på 1970-talet. Svinet Palme bedrog säkert Lisbeth med många av dessa unga SSU-brudar. SAP förvandlades till ett veritabelt horhus på 70-talet. Det är förvånande att de ligger över 20 procent idag.

Av Karsten - 27 augusti 2017 12:51

Mitt under ett familjeläger för papperslösa i norra Skåne, anordnat av kyrkan, gjorde polisen ett tillslag. Fem av sex familjer blev bortförda. Kyrkan riktar nu kritik mot polisens agerande.

- Polisen måste respektera att kyrkan får vara en fredad plats för utsatta människor, säger prästen Per Kristiansson.


Nej, bäste Kristansson, kyrkan är ingen fredad plats som den var på medeltiden. Kyrkan är bara en tegelbyggnad som vilken byggnad som helst där en pappskalle står och läser en saga ur den bok skriven av judar för över 2000 år sedan. Kyrkor eller andra religösa byggnade ska inte vara någon form av asyl för illegala invandrare. Det var helt rätt av polisen att passa på att gripa dessa människor som olagligen vistades i Sverige. Man borde även ha fängslat prästen som anordnade denna aktivitet då han visste att de människor han inbjöd bröt mot svensk lag. 

Kyrkor och religon är något för vidskepliga dumskallar och den svenska kyrkan har länge nog gömt flyktingar och ägnat sig åt olagligheter och försökt rättfärdigat detta med religiösa argument. Det är lika bra att inse att sagoboken Bibeln har ingen som helst relevans gentemot Sveriges rikes lag.

Av Karsten - 27 augusti 2017 11:36

 Text-TV och andra svenska medier gör allt de kan för att svartmåla Trump och hans försök att gynna den krympande vita befolkningen i USA. Man skriver bland annat att Trump försökte stroppa åtalet mot en sheriff som fällts för domstolstrots då han fortsatt fängsla illegala invandrare. Svensk medias skildring av händelserna i Charlottesville är så ensidig den bara kan bli. Man bortser helt från de vänsterextremas våldsanvändning i vissa fall ser man det som berättigat.

Det är i stort sett på samma sätt som i Sverige, media spelar öppet med extrema organisationer som Expo och köper deras uppgifter utan någon som helst källkritik. Sedan reagerar media med förvåning när undersökningar visar att deras förtroende sjunker i allmänhetens ögon. De flesta förstår idag att journalister till övervägande del sympatiserar med vänstern eller miljöpartiet, detta gör att vi inte har någon objektiv press i Sverige längre. Det är tre stora aktörer, Bonniers, Schibsteds och Stampen som kontrollerar de flesta tidningar i Sverige. 


I samma takt som förtroendet för tidningar, TV- och radionyheter sjunker så söker sig allt fler till de alternativa nyhetsförmedlarna på Nätet, mig veterligt finns det bara en alternativ papperstidning - Nya Tider. Denna betecknas av politiker och media som nazistisk och främlingsfientlig, detta trots att de har ett flertal ickesvenska skribenter. Media försöker piska upp en närmast hatisk inställning till alla som tar parti för vita människor och traditionell svensk och europeisk kultur. Istället vältar man sig i feminism, HBTQ-kultur, genusfloskler och invandrarnas kultur. Ytterst sällan ser man prov på genuin traditionell svensk kultur och svenska värderingar. Svenska journalister är som horor, de prostituerar sig i främmande intressens sak.


Det ska bli intressant att se skriverierna kring nästa års valrörelse. Det kommer säkert att dugga anklagelser om rysk inblandning i valrörelsen, detta är något man satt i system i hela västvärlden. Så fort något går emot de vänsterliberala krafterna så kommer man med anklagelser att Ryssland skulle gynna de nationalistiska krafterna. Detta är bara ett led i globaliseringens propaganda, det internationella kapitalet vill kontrollera folks åsikter, de vill lösa upp nationalstaterna, de vill krossa genuin nationell kultur och ersätta den med en utslätad likriktad konsumtionskultur. De försöker inbilla folk att de genom att köpa eller konsumera vissa produkter kan man förändra sin personlighet till något mer positivt. Att personligheten skulle sitta i bildning, kunskap och kultur förnekar man.


Ända sedan 1950-talet har man i Sverige strävat efter att efterlikna amerikanarna, sakta men säkert byggde man det mångkulturella samhället och blundade helt för de negativa effekterna av ett sådant samhälle. Facit fanns på andra sidan Atlanten men man såg bara det man ville se och blundade för sociala och ekonomiska klyftor och den misär som fanns. Man trodde att man med den svenska modellen kunde skapa det perfekta multietniska samhället. Idag ser vi resultatet, ett enda stort misslyckande. Man lät allt för många från en viss religionsgrupp bosätta sig här vilket givetvis kom att skapa konflikter och i sin förlängning religiös fanatism och terrordåd. 


Allt detta förteg media och målade upp en blomstrande bild där man ständig poängterade nödvändigheten med invandring för att tillgodose arbetsmarknadens krav. Till slut blev de negativa effekterna så uppenbara att de inte längre gick att bortse från. När det skedde ett par dödsskjutningar i månaden när tiggare satt utanför varje större affärsinrättning, när invandrargäng tog över städernas centrum vid mörkrets inbrott kunde inte media tiga längre man var tvungen att förhålla sig till dessa problem. Tidigare var det tabu att tala om invandringen som ett problem och man invaggade svensken i en falsk trygghet. Idag är det uppenbar för alla utom de mest fanatiska att den stora invandringen av unga muslimska män skapat stora problem i samhället samtidigt som det medfört stora kostnader.  Frågan är hur politikerna kommer att lösa dessa problem. Regeringen Löfven har klart visat att de är inkompetenta att lösa problemen, det är bara stora ord och ingen handling.

Av Karsten - 26 augusti 2017 22:05

Det finns bara ett skäl för regeringen att höja skatterna och det är inte för att utjämna klyftorna som finansminister Magdalena Andersson (s) säger utan det är för att försörja fler "flyktingar" (läs parasiter). Nu fick regeringen backa i denna fråga då opositionen och SD hotade att fälla ytterligare ministrar i regeringen om de drev igenom skattehöjningarna. Man ville bland annat att fler medborgare skulle betala statlig inkomstskatt. 


Jag har inget emot skatter om de kommer de etniska svenskarna till del, men att höja skatten för att betala för den ansvarslösa invandringspolitiken är rent kriminellt. Skatter är till för att bekosta sjukvård, skola, äldrevård, försvar och polis för de medborgare som är etniska svenskar eller arbetskraftsinvandrare. Skatter ska inte användas att bekosta de bidrag staten delar ut till dessa hundratusentals somalier, araber, mongoler och annat slödder man släppt in under asylens täckmantel. 


Det vore läge med ett skatteuppror för att sätta den där svetsare Löfven och hans odugliga regering på plats. Ett folkligt uppror för att en gång för alla visa överheten att vi är trötta på deras politik och slöseri med skattemedel på hitresta parasiter och ekonomiska lycksökare. Vi är trötta på att betala Migrationsverkets inköp av märkeskläder och skor till dessa satans afghaner som driver runt på gator och torg. Det svenska folket tillfrågades aldrig om vi var villiga att försörja 163 000 arabdjävlar som kom hösten 2015. 

Av Karsten - 26 augusti 2017 16:08

Det var ju trevligt att Jimmie Åkesson tycker ungefär som Elake Karsten, i sitt sommartal i Sölvsborg sa han att Sverige inte är något allemansland. Man kan nästa tro att Åkesson i hemlighet läser Elake Karstens blogg ;-)

Nä du har helt rätt Jimmie - Det välstånd som skapats här över generationer, genom slit, genom uppoffringar, pliktkänsla — det är vårt välstånd.

Själv uttryckte jag det hela lite mer dramatiskt, men andemeningen är densamma. Vi ska inte ge bort det våra förfäder skapade till främlingar från dysfunktionella kulturer. Tänk er själva om den där galna fittan Annie Lööw (c) får som hon vill och importerar 30 miljoner analfabeter från Somalia, Afghanistan och Irak. Det skulle behövas bygga 30 miljonstäder i Sverige, nya kärnkraftverk hade behövts för att värma upp alla dessa bostäder. För att inte tala om den miljöpåverkan dessa 30 miljoner nya invånare i Sverige hade inneburit. 


Nä du bästa Annie Lööw vi betackar oss dina globala visioner, dina Bilderbergidéer, vi vill behålla våra skogar och vår någorlunda orörda natur i Sverige. Vi vill inte ha hit en massa negrer och araber med sin primitiva kultur och sin sjuka muslimska religion. Vi vill behålla Sverige som det är, vi vill ha kvar våra rödmålade stugor med vita knutar, vi vill inte ha några nya miljonstäder i stål och betong. Vi vill inte skapa fler getton än de som redan finns. Vi vill ha en svensk polis med vita polismän, ingen djävla mångkulturell poliskår som mördar vita för att de tycker illa om dem.


Finns det några partier vi svenskar absolut bör avstå att rösta på så är det Centern, Miljöpartiet och Vänstern. En röst på SD innebär förhoppningsvis en skärpt invandrings- och flyktingpolitik med stängda gränser. Låt oss göra som Ungern och Polen, obstruera mot byråkraterna i Bryssel. Passar inte galoscherna så får vi väl göra som engelsmännen lämna EU. Vi svenskar bör sköta oss själva och ge fan i om folk svälter ihjäl i Afrika eller om arabdjävlarna slår ihjäl varandra, det är inget som har med oss att göra. De där förbannade liberalerna kan ta sin humanism, medmänsklighet och empati och köra upp i rövsvängen.


Vi är trötta på att ett litet gäng tårögda kärringar tycker synd om hela världen å hela svenska folkets bekostnad. Vi kan inte vara någon djävla socialbyrå åt all världens nödlidande. Vakna upp och inse att USA och de internationella kapitalisterna är orsaken till mycket av detta lidande. USA ställer till med djävelskap och sedan förväntas Europa ta hand om alla flyktingar som den amerikanska aggressionen skapar. Vi i Skandinavien har mer gemensamt med Ryssland än med USA. Den del av Ryssland som tillhör Europa har samma gamla kulturella värderingar som vi, medan USA saknar allt vad kultur heter. Graffitti, rapmusik, gangstergäng, svart kultur är alla avarter, en form av "entartete kultur" eller som man skulle uttrycka det på svenska degenererad kultur.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se