Alla inlägg under augusti 2017

Av Karsten - 24 augusti 2017 09:32

Det är inte Ryssland som kan manipulera valet 2018 det är socialdemokraterna och vänstern som ägnar sig åt att plocka bort valsedlar från partier de inte gillar (läs SD). SSU-medlemmen Sandra Ackefjord i Karlskrona Twittrade att hon och hennes mamma tagit bort och gömt undan SD:s valsedlar vid kyrkovalet 2013 för som hon skrev "Det var ju ingen direkt som höll koll på valsedlarna". Det är nog inte Putin vi ska vara rädda för, det är snarare personer som Sandra Ackefjord och hennes mamma vi ska vara rädda för. 


Att skylla på Ryssland och att misstänkliggöra Ryssland för att manipulera och sprida falsk information och gynna SD är bara ett sätt för socialdemokratin att skyla över sina egna manipulationer av demokratiska val. Gång på gång blir det socialistiska blocket påkomna med att kasta valsedlar, få dementa patienter att rösta på socialdemokraterna och manipulera med sammanräkningen. Fienden till demokrati finns inom landet i form av ett maktfullkomligt parti som tror de kan ta sig vilka friheter som helst. 


Systemet med valsedlar som läggs i ett kuvert är föråldrat. Vi borde införa listor där man kryssar för det alternativ man vill rösta på. Varje parti har sin partisymbol så även analfabeter och mindre begåvade kan rösta. De flesta länder har detta system vilket undanröjer risken med borttagna valsedlar. Vid de senaste valen har detta varit ett stort problem lika så att folk kan se vilken eller vilka valsedlar folk väljer.

ANNONS
Av Karsten - 23 augusti 2017 22:19

Några som kallar sig forskare vid Göteborgs universitet säger i en rapport att media mellan 2010 och 2015 rapporterat allt negativare om invandringen. De påstår att man bortser från de positiva effekterna av invandringenn i form av kompetens. Visst på varje raketingenjör som anländer till Sverige går det tusen analfabeter från Somalia och Afghanistan. Den övervägande delen människor som kommer till Sverige gör det som asylsökande flyktingar (i realiteten ekonomiska migranter) som enbart utgör en belastning på det svenska samhället.


Sedan kan man ju fråga sig vad forskarna ser för positiva fördelar med kriminella invandrargäng som bekämpar varandra med automatvapen. Skulle tidningarna skriva om allt negativt som händer i massinvandringens spår så skulle de måla upp en nattsvart bild. Men som vi alla vet så döljer tidningarna så mycket som möjligt av de negativa effekterna av massinvandringen. Skulle Bonnierpressen vara lika öppenhjärtiga som Nya Tider med allt vad massinvandringen burit med sig skulle självmorden bland etniska svenskar öka dramatiskt, då folk skulle inse att loppet är kört.


PS. SVT har nu kommit med en rättelse, det var inte Göteborgs Universitet som genomförde studien.

ANNONS
Av Karsten - 23 augusti 2017 19:22

Onsdag är en högtidsdag för då kommer Nya Tider i brevlådan och man får läsa en sannare version av verkligheten än den systemmedia ger. Som nu det här som hände i Charlottesville, där systemmedia påstår att en man med berått mod körde in i motdemonstranterna och dödade en kvinna. Sanningen är att han kommer lugnt körande och blir plötsligt omringad av AFA-aktivister som börjar slå sönder bilen. Föraren får panik och trycker gasen i botten han krockar då med en stillastående bil då flera rödingar rusar fram beväpnade med tillhyggen och angriper bilen bakifrån de slår sönder bakrutan. Föraren backar då i full fart så angriparna kastas åt sidorna. En sak är säker det är inte överlagt mord som tidningarna sedan påstod.


De verkligt skyldiga är myndigheterna som beordrade polisen att driva högerpopulisterna vilka hade demonstrationstillstånd och som protesterade mot flytten av general Robert E. Lees staty rätt i armarna på motdemonstranterna i avsikt att framkalla en massaker. Polisen hade sedan order att inte ingripa i de våldsamheter som uppstod. Etablissemanget ville se så mycket blod och våld som möjligt så att de retroaktivt kunde motivera det undantagstillstånd som de införde. Det hela var iscensatt av den vänsterliberala falangen som styr i Charlottesville, folk som är emot de som vill tillvarata de vitas rättigheter i USA. 


Sedan 1960-talet har de vitas andel av den amerikanska befolkningen minskat från 89 procent till 70 procent. Hälften av de nyfödda är ickevita. Under 2040-talet kommer "icke-latinamerikanska vita" att vara i minoritet om inte utvecklingen vänds. Vi ser samma utveckling i Sverige, vi har en mycket snabb arabisering där dessa invandrade muslimer ynglar av sig värre än staden Malmös råttor. Vi kan antingen stillatigande åse hur det som våra fäder byggde upp raseras och tas över av araber, somalier, hazarer och andra färgade folkgrupper, eller ta upp kampen och börja kräva den vita rasens rätt till sitt eget land.

Av Karsten - 23 augusti 2017 09:13

Den här historien med Raket-Madsen och den nu funna svenska journalisten Kim Wall börjar bli riktigt intressant och material till en spelfim. På något sätt har Wall dött på ubåten och därefter har Madsen styckat hennes kropp, separerat armar, ben och huvud från själva torson. Styckningen av Wall har med största säkerhet skett nere i ubåten för jag tror knappast att ett dylikt företag låter sig göras uppe på däcket till ubåten, då en ubåt i övervattensläge är mycket rank. Detta betyder att stora mängder blod har bildats och det var nog anledningen till att Madsen sänkte ubåten och hoppades att det bräckta vattnet i Öresund skulle sopa undan alla spår. 


I samband med fyndet av torson fann polisen också metallstycken som tydligen skulle tjäna som tyng och sänken. Lite makabert av Madsen att kalla det hela begravning till sjöss. Den här Peter Madsen mer känd som Raket-Madsen är en riktig kuf. Han har länge sysslat med att bygga raketer för att bli Danmarks förste astronaut, dessa har han avfyrat från flytande avfyrningsplattformar ute på sundet. Helt klart är mannen manisk och det finns väl även inslag av narcissism och kanske är mannen sociopatisk också. Kanske gjorde Madsen närmanden mot Wall och det hela urartade i en brutal våldtäkt som för alltid ruinerat Madsens karriär som uppfinnare och kändis, Madsen insåg att enda chansen var att dumpa kroppen till havs och sänka ubåten. Hans iskalla uppträdande när han "räddades" tyder på att Madsen år en psykopat.


Tänk er scenen nere i ubåten när Madsen skär och sågar isär Walls slappa kropp, blodet droppar ymnigt från de avskurna bitarna. Det kan inte vara en lätt uppgift nere i en trång ubåt. Jag kan se Madsen framför mig lika likgiltig som om han styckat en gris går han beslutsamt loss på Walls kropp. Kanske gjorde han misstaget att inte perforera torson med ett tillräckligt antal knivhugg för att släppa ut de gaser som bildas då förruttnelsen börjar. Detta var anledningen till att torson flöt upp och drev iland. Sänker man ett lik i vatten måste man se till att likgaserna bubblar ut så inte liket flyter upp. Nå det ska bli mycket intressant att höra Madsens version vid den kommande rättegången. Jag är ganska säker på att någon dansk kommer att dramatisera händelserna i en kommande spelfilm, danskar är kända för makabra filmen som inbegriper styckning av lik och att göra korv på detsamma. 

Av Karsten - 22 augusti 2017 21:44

Vi svenskar har alltid trott att vansinnigheter och våld sker någon annanstans ända till nu då fler och fler inser att även vi drabbats tack vare våra politikers godtrogenhet och välvilja mot främlingar. I sin altruistiska iver att hjälpa alla som ber om hjälp har vi fått hit en massa kriminella element som definitivt inte vill oss något gott. De vill bara plundra och ta över, förnedra och krossa allt västerländskt. 

Jag är mycket tveksam till om Sverige finns kvar om 25 år, islamiseringen och arabiseringen går mycket snabbt. Se bara på Frankrike som är några år före oss i denna negativa utveckling. Händelser som vore otänkbara för de flesta svenskar för bara något årtionde sker nu dagligen. Vem fan trodde att folk skulle skjuta ihjäl varandra på öppen gata?


Det finns bara två grupper som kan pekas ut som skyldiga och det är politikerna och journalistkåren, till de sistnämnda räknar jag in kulturradikalerna. Dessa två grupper har ljugit, mörkat fakta och bedragit svenska folket. De har mer eller mindre sålt ut vårt land till främlingar med en helt annan kultur och helt andra normer och värderingar. Detta finner sig svensken snällt i, på sin höjd gnäller han lite. Men han skulle aldrig våga tänka tanken att förändra situationen med våld, det hindrar hans konflikträdsla honom från. De främlingar som kommit tror däremot på våld och hot som verksamma medel att få sin vilja igenom. Många av dem har märkt att det räcker att skrika på en svensk för att han ska böja sig direkt. 


Många svenska män har blivit till veka feminiserade varelser bara värda förakt. De tror de gör rätt när de motståndslöst låter sitt land falla i främlingars händer, de tror blint på sina politiska ledare och de lögner de häver ur sig. De är alla offer för "värdegrunden" och den "politiska korrektheten" de följer minsta motståndets väg. Demokrati är ett tveeggat svärd som lika gärna kan hugga huvudet av oss svenskar, det är med demokratins hjälp muslimerna kommer att ta över för att sedan avskaffa demokratin. Idag hjälper bara väpnad kamp om vi vill förändra samhället, vi måste med våld driva ut den fiende som våra folkvalda bjudit in. Detta är något man insett i Ryssland, vid minsta misstanke om islamistisk verksamhet slår man till med all kraft och allt våld den ryska staten kan uppbringa. I mina ögon är Putin en hjälte och räddare av europeiska värden och normer.

Av Karsten - 22 augusti 2017 18:46

Man har efter 72 år hittat USS Indianapolis, som var den kryssare som fraktade atombomben till den atoll som B-29:an "Enola Gay" startade från. Kryssaren sänktes av en japansk ubåt den 30 juli 1945 och sjönk på 12 sekunder. Många i besättningen överlevde sänkningen men dog av törst och hajattacker endast 316 överlevde. Man kan se det som en gudomlig rättvisa att det fartyg som transporterade den uranbomb som fälldes över Hiroshima sänktes och en stor del av 1 196 man starka besättningen omkom. Minst 20 000 dödades i Hiroshima då USA för första gången i historien använder kärnvapen mot en storstad med civila.


Jag ber till den gode guden varje dag att USA en dag ska få smaka på sin egen medicin. Måtte Kim Jong-Un skicka sina missiler mot USA:s storstäder och låta dem lida så som folket i Hiroshima och Nagasaki led.  

Jag tror på gudomlig rättvisa, som man sår får man skörda. Karma. 

Av Karsten - 22 augusti 2017 18:30

Ett förbud mot tiggeri kan leda till att "utsatta människor" blir kriminella, påstår det socialliberala PK-packet. Ett rent hot från dessa zigenska tiggare, får vi inte tigga så blir vi kriminella. Vad fan har de här att göra överhuvudtaget? De påstår att de kommer hit för att söka jobb, i själva verket hade de siktet inställt på tiggeri och småkriminalitet redan från början. Utvisa dessa rumänska och bulgariska zigenare till sina respektive hemländer med ett förbud att återvända till Sverige.

Sluta dalta med zigenarna, försök fatta vad det är för sorts kultur de representerar. Etablissemanget kan ta sin djävla värdegrund och sin politiska korrekthet och dra åt helvete. 

För var dag som går växer min önskan att Ryssland ska ockuperar Sverige och räddar landet undan muslimerna och en säker undergång.

Av Karsten - 22 augusti 2017 17:47

Det som är direkt avgörande för individens kön är emellerid inte själva kromosomuppsättningen utan huruvida individen fått genkomponenten TDF (Testes Determining Factor'), som leder till utvecklingen av manliga genitalier m.m., eller ej. Denna följer normalt med Y-kromosomen, men kan i sällsynta fall saknas hos denna, varför det förekommer att också honor har kromosomuppsättningen XY. I andra sällsynta fall har en TDF hamnat på en X-kromosom och lett till en XX-hanne. Det finns även andra avvikande könskromosomuppsättningar, som till exempel vid Turners syndrom.


Det är således inte enbart X eller Y kromosomerna som är allenarådande när det gäller könstillhörighet. Det jag tänkte på när jag skrev inlägget "Feminism existerar inte" var en undersökning man gjort på kvinnor som fött barn under kriget och under graviditeten upplevt bombanfall och suttit i skyddsrum med den skräck och stress detta för med sig. Det visade sig att dessa barn som vuxna utvecklade homosexualitet i högre grad än andra barn. Detta tillskrev man hormonrubbningar hos modern under graviditeten förorsakade av stressen. Bland annat ett överskott på östrogen gjorde pojkar mer feminina och dragna till det egna könet. 

Ett annat exempel är en undersökning gjord i Danmark där foster utsatts för ftalater, mjukgöraren i plast vilket orsakade att fostret utvecklades till hermafrodit. Ftalater har en molekylstruktur som påminner om östrogen. 


Men visst, generellt är det genuppsättningen XX för honkön och XY för hankön som gäller. Det är spermien som bär på antingen en X eller en Y kromosom.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se