Alla inlägg under augusti 2017

Av Karsten - 20 augusti 2017 00:40

USA anklagar Putin för att via hackare ha manipulerat president valet genom att i olika dataregister gräva fram negativ information om Hillary Clinton. Är då inte problemet amerikanskt då informationen inte var påhittad utan sann? För övrig så försöke USA själv via ombud manipulera valet av president i Ryssland 2012, statssekreteraren för Europa och Eurasien, Victoria Nuland på Amerikanska UD gav öppet sitt stöd till sådana kandidater UD uppfattade som demokratiförespråkare. Via ombud gav USA ekonomiskt stöd till oberoende kandidater som utmanade Putin.

Vad gäller Krim så var det de 70 procent etniska ryssar som bor på halvön Krim som röstade för en anslutning till Ryssland. 90 procent röstade för en anslutning till Ryssland 7 procent röstade för att höra till Ukraina. 

USA är en aggressiv provocerande nation som sprider lögner och falsk propaganda om andra statsöverhuvuden och nationer. Man avlyssnar och hotar sina "allierade" både Merkel och andra europeiska statsöverhuvuden har avlyssnats av NSA. USA gör det enligt devisen den som skriker högst och mest blir trodd. Alla deras vasallstater hänger på i kören inklusive Sverige. Går Sverige med i NATO kommer Elake Karsten att göra som Edward Snowden söka asyl i Ryssland. För övrigt ser jag fram mot att Ryssland startar egen hårdvaru- och mjukvarutillverkning, då man inte litar på ormen Bill Gates och hans produkter.  

ANNONS
Av Karsten - 19 augusti 2017 23:38

Va fan tror politiker och journalister, om de bara de gjuter olja på vågorna så försvinner hatet och rasismen? Det ena terrordådet följer på det andra och den gemensamma nämnaren är att det är muslimska arabdjävlar som är gärningsmän, tycker de att vi ska älska dem och förlåta dem? Göra som Jesus vända den andra kinden till? Nä medan politikerna och media kokar ihop sin soppa så växer hatet mot muslimer i folkdjupet, man har tröttnat nu på allt djävla dösnack. Vadå komma med fördömanden, vad fan hjälper det? Tror de att dessa fanatiska islamister bryr sig om att EU:s alla statsöverhuvuden fördömer terrordåden?

Felet är att dessa verklighetsfrånvända drömmare inte har förstått vilken fiende de när vid sin barm. Det svenska politikerpatrasket är värst, då de tror att bara dessa araber får gå i skola och lära sig allt om det svenska systemet, demokrati, feminism, hur fint det är med homosexuella, genusvetenskap och annat trams så blir de lika svenska och toleranta som urbefolkningen. 


Felet är bara att toleransen har tagit slut nu, de flesta svenskar önskar alla muslimer dit pepparn växer. Till slut blev det för många våldtäkter, för många bilbränder, för mycket skjutande på allmän plats. Innan dessa förbannade arabdjävlar kom hit hade vi det förhållandevis lugnt. Var det någon som sköt så var det Lars-Inge Svartenbrant eller Clark Olofsson som stod för smällandet och dessa två satt för det mesta bakom lås och bom. Nuförtiden så får de aldrig tag i gärningsmännen då det finns för få poliser att tillgå. På våra fängelser är klientelet till 90 procent invandrare. Skattemedlen går väl till "flyktingarnas" lyxtillvaro, de måste ju ha märkesjeans, Adidas skor och en egen Iphone allihop det är viktigare än poliser och försvar. 


Nu kan inte politikerna att spela ut rasistkortet längre för den visan har svenska folket hört sedan 1980-talet, idag skiter folk blankt i om de blir beskyllda för att vara rasister. När folk hör den där patetiske svetsaren stå och beklaga sig över att alliansen tar stöd av ett rasistiskt parti med nazistiska rötter så är det bara de närmast sörjande som köper den retoriken. Idag är de flesta svenskar per definition rasister och ju fler terrordåd som sker desto mer rasistiska och islamofobiska blir de. Till och med organisationer som Nordiska motståndsrörelsen börjar få luft under vingarna och syns alltmer. Givetvis håller etablissenmanget på att få panik då de vet att allt kommer till en punkt då utvecklingen inte längre går att stoppa, det är som med keschupflaskan, först kommer inget sedan kommer inget och sedan kommer allt.


Vreden och hatet växer för varje dag, folk luftar bara sina åsikter med likasinnade. Så fort en mikrofon sticks under näsan på folk så ljuger de och säger att de inte har något emot muslimer. Politikerna själva lever i sin lilla bubbla där alla kliar allas ryggar, de har för länge sedan tappat kontakten med verkligheten. Vi har inte en sjuklöver längre det har blivit en åttaklöver nuförtiden. SD har svikit sina väljare och vill inte längre sätta stopp för all vidare invandring och skicka tillbaka dem som kommit, de bejakar multi kulti smörjan de med. Det farliga med situationen är att hatet mot allt svenskt är större bland muslimerna än svenskarnas hat mot muslimer, politikerna har skapat en krutdurk inte ett mångkulturellt samhälle.


ANNONS
Av Karsten - 19 augusti 2017 22:17

Vilken lycka, klaustrofobisk ubåtsfilm på trean. Jag älskar klaustrofobiska ubåtsfilmer, trångt, fuktigt och mörkt. Vet inte varför man gillar att titta på något man aldrig skulle utsätta sig för. För övrig är filmen lite väl förutsägbar ett gäng sociopater ombord på en gammal rysk ubåt av Foxtrot klass som ska bärga fyra ton guld ur en gammal naziubåt i Svarta  havet.

Den enda ubåt jag varit inne i är den som ligger på land vid Tekniska muséet i Malmö, det räcker den är bara trång och man har inte ett par hundra meter vatten ovanför sig.

Apropå ubåtar så undrar jag hur det kommer att gå för han ubåtsbyggaren Madsen. Tänk om de aldrig hittar den där Kim Wall. Utan något lik är det svårt att åtala om nu inte idioten erkänner att han mulat henne. 

Av Karsten - 19 augusti 2017 16:00

Tacka fan för att väst fruktar president Vladimir Putin, han är ju smartare, slugare och framför allt ärligare än alla EU:s statschefer tillsammans. Han är ju en statsman som trots sina 65 år är en allert, vig och ytterst vital man. Se bara på den där trötta härjade häxan Angela Merkel, hon ser mer ut som en skurkärring än en förbundskansler. Samma med kärringen May i England, fy fan för att vakna upp med henne vid sin sida. 

Löfven ska vi bara inte prata om, dummar och mer retoriskt inkompetent statsminister får man lete efter men han klamrar sig fast vid makten som en djävla kardborre och ljuga kan han inte, det fattar väl alla att han visste vad som försiggick på Transportstyrelsen.

President Donald Trump är ingeting mer än en maktgalen narcissit som råkade ha pengar nog att finasiera sin egen presidentkampanj och precis som Hitler förenklade och vädjade till människans lägre instinkter. Han lovade alla guld och gröna skogar och han skulle bygga en mur mot Mexiko gräns för att stänga ute allt latino slödder och allt knark. Han verkar styra USA från Twitter istället för från Vita Huset.


Putin har från en tillvaro som busfrö på Leningrads gator via disciplinen inom judosporten och en karriär inom KGB blivit vald till Rysslands president. Han är älskad av sitt folk då han minskade fattigdomen i Ryssland med två tredjedelar. I valet 2012 fick han 63 procent av rösterna och då ska man ha klart för sig att landet är en flerparti stat.

Det som uppskattades mest av ryska folket men minst av Väst var nog att han såg till att den statliga egendomen inte såldes ut för struntsummor. Han tog oligarkerna i örat och gav dem ett ultimatum, spela efter mina regler eller stick. Denna typ av resoluta och samtidigt sluga politiker gillas inte i Väst, här är man van vid korrupta mutkolvar eller menlösa fån som Stefan Löfven. Så tacka fan för att man gör allt för att svartmåla Putin och ser Ryssland som ett hot. Sverige skiter fullständigt i att vi ekonomiskt hade tjänat på att ha normala handelsförbindelser med Ryssland, det är viktigare att vara USA till lags. Sverige är en förbannad vasallstat till USA.

Av Karsten - 19 augusti 2017 11:54

Glad att så många gillade mitt sista inlägg "Va fan händer...", men så kom det också direkt från hjärtat efter en starköl spetsad med lite vodka. Det är sällan jag dricker numera, det hjälper inte. Det går inte att fly den förbannade verklighet våra samhällsbyggare skapat. Dessa drömmare och visionärer med sitt mångkulturella projekt. Det var väl 1987 de proklamerade att Sverige hädanefter var ett mångkulturellt samhälle. Blev vi, det svenska folket, någonsin tillfrågade om vi ville ha ett mångkulturellt Sverige? När spörsmålet om en folkomröstning om invandringen kom på tal sa den där sopan Westerberg: "Man folkomröstar inte om humanitet". 


Nä man kan lugnt konstatera att det största projekt och den största omställning som drabbat svenska folket skedde över huvudet på oss. Hur fan ska vi kunna ha förtroende för våra politiker? Det är skrämmande att se hur högt förtroende de ändå har i olika mätningar. De borde ju ha noll procent om det fanns något sunt förnuft hos det svenska folket. Jag har alltid tyckt att det är något fel, något onaturligt med svenskarna. När de blir tillfrågade är det precis som om de inte vågade kritisera makten. Jag minns en gammal pensionär som inte vågade skriva insändare och klaga på invandringspolitiken, han var rädd att staten skulle dra in hans pension!!


När man hör sådant så börjar man förstå vilket samhällsklimat som råder i Sverige, det är med hot och fruktan de regerar det här landet, inte med någon demokrati. Säg detta till en politiker och han eller hon kommer att svara: "Jag känner inte igen mig i din verklighetsbeskrivning". Nä tacka fan för det, de har ju en lön och traktamenten som tillåter dem att bo i etnisk svenska enklaver, lång, långt från det de kallar problemområden eller utsatta områden. Den enda gången de besöker ett sådant område så är det med ett koppel journalister i hälarna och en eller flera invandrarvasaller som insmickrande och falsk viskar i deras öra hur bra det är i Sverige.


Jag spyr när jag tänker på det. Helst skulle jag inte vilja tänka på det, men jag blir ju ständigt påmind. Så fort jag sätter på TV:n eller radion så är det bara nya terrordåd av islamister eller några kriminella invandrargäng som skjutit på varandra. Det senaste i Åbo Finland utreds nu som ett terrordåd, den skjutne gärningsmannen var en 18-årig marockan. Det finns för övrigt två svenskar bland de skadade. Sex personer är gripna vilket tyder på att det hela var planerat. När fan ska vi sätta stopp för den här utvecklingen? Ge muslimerna ett ultimatum, ska ni bo här så är det högst två barn per familj som gäller, sanera bland era egna och få stopp på radikaliseringen eller ge er av från Sverige och Europa. Bara de mest högerpopulistiska partierna vågar komma med sådana förslag, Sverigedemokraterna skulle utesluta en medlem som offentligt uttryckte sådana åsikter. Tror ni det finns något hopp för Sverige med dessa premisser som utgångsläge?

Av Karsten - 18 augusti 2017 22:09

Visst känns det som om allt är fucked up, det går knappt en vecka utan att någon skjuts till döds i Sverige. Unga kvinnor kastas ut från balkonger, andra unga tjejer våldtas av ett helt gäng killar. Va fan är det som har hänt med mitt Sverige? Varför kunde det inte få vara som det en gång var? Vem fan har bett om den här mullti kullti skiten? Politiker ska väl för helvete lyssna till folket och sedan föra den politik som är bäst för folket och landet? Vad är det för djävla sopsäckar till politiker vi har, varför protesterar ingen, är alla människor helt djävla dumma i huvudet?


Jag vet ju att de flesta idag är emot den förda politiken. Jag pratar med helt vanliga människor, inga djävla nazister och de säger alla samma sak - åt helvete med alla djävla muslimer. Alla utom våra politiker verkar ha tröttnat, arbetskraftsinvandrarna verkar vara de som är allra tröttast på arabdjävlarna. Visst finns det en strukturell rasism i det svenska samhället, fan vore det väl annars, den rasismen kan vi tacka politikerna för. Till och med SD har blivit flykting kramare sedan de kom in i riksdagen. Den verkar vara som ett virus den där makten, så fort man kommer in i riksdagen så skiter man i vanligt folk och vad de tycker. 


Hur långt ska det gå innan det händer något? Hur många ska hinna dö i terrordåd som IS tar på sig oavsett om de ligger bakom eller inte? Hur många djävla arabungar ska hinna födas innan vikingen i svensken vaknar? Egentligen är svensken inte värd sitt land, då han så motståndslöst låter muslimerna ta över. Danskarna bjuder motstånd, de vågar häckla den där djävla profeten Muhammed. Här hemma i Sverige kryper hela etablissemanget på knä för Allah och Islam. Jag hatar dem från djupet av mitt hjärta, jag är totalt likgiltig för att de djävlarna drunknar ute på Medelhavet, ju fler desto bättre. 

Av Karsten - 18 augusti 2017 20:21

TV6 visar nu den allra första säsongen av Simpsons, som var mycket bättre och roligare än dagens avsnitt. Det känns som manusförfattarna har tappat gnistan och den koreanska tecknarstudion har helt missat personligheten hos karaktärerna.

Att se de gamla Simpsonavsnitten är som att läsa en gammal Kalle Anka från sin barndom, man får en sådan där skön känsla av igenkännande. De visade just avsnittet med Bleeding Gum Murphy och där Bart och Homer spelar TV-spel i boxning. Att se gamla Simpsons är som att se Kalle Anka på julen.


Av Karsten - 18 augusti 2017 18:02

Europa och Sverige står inför en orimlig situation, samtidigt som terrordåden duggar tätt så väller det in nya så kallade "flyktingar" i Europa, gemensamt för dem är att de flesta är män och muslimer. Detta är orimlig, politikerna kan inte utsätta befolkningarna i Europas nationer för de risker det medför att ha en närmast okontrollerad inströmning av muslimer. Givetvis är inte alla radikaliserade islamister, men bara risken att det finns sådana bland de "flyktingar" som strömmar in gör att man bör skärpa asylrätten.


Det ska inte längre vara en självklarhet att kunna söka asyl i varken Sverige eller i resten av Europa. Rent ekonomisk är flyktinginvandringen en enorm förlustaffär samtidigt som den destabiliserar samhället. Vi har idag 25 problemgetton i Sverige, områden där svensk lag upphört att gälla. Samtidigt pågår en radikalisering i dessa områden då dess invånare är marginaliserade och känner ett utanförskap. Den svenska migrationspolitiken går ut på att ge folk det bättre materiellt men andligt fattigt, folk hade haft det bättre i närområdet om de pengar som nu öses över migranterna användes på ett förnuftigt sätt i Jordanien, Libanon och Turkiet.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se