Alla inlägg under augusti 2017

Av Karsten - 18 augusti 2017 17:39

Åtta människor har förts till sjukhus efter att ha blivit knivhuggna på Trätorget i finska Åbo, två personer ska ha avlidit. En gärningsman är skjuten i benet och gripen, men polisen letar efter fler eventuella gärningsmän. Det hela luktar IS och terrorattack lång väg. Finska säkerhetspolisen är inkopplad på fallet. Vittnesmålen om vad som hänt går isär.

Själv vet jag inte vad jag ska tro, eftersom det hände i Finland och finnar är kända för att ta till kniven. Det kan ju vara några kolingar som varit på kanelen som dragit kniv och gått bärsärkagång.


Vi får se vad nyhetsrapporteringen ger för besked. Att finska skyddspolisen motsvarigheten till SÄPO är inkopplad talar ju för att det rör sig om en islamistisk attack. Man har höjt säkerhetsläget i hela Finland. Trätorget är avspärrat och polisen uppmanar folk att hålla sig borta från de centrala delarna av staden.

Nuförtiden förvånas man inte alls över den här typen av händelser, de är alla en följd av invasionen av främlingar.

ANNONS
Av Karsten - 18 augusti 2017 15:32

Jag brukar kolla rätt mycket på Kunskapskanalen, kollade ett program om demens och hjärnforskning. Där var en skitrolig norrländsk kirurg som berättade om en patient som led av något besvär. Patienten berättade att han hade 26 olika mediciner och undrade om kirurgen kunde ge honom något råd. Kirurgen tänkte efter, han kunde ju inte sätta ut mediciner som andra läkare ordinerat så han sa: "Det enda råd jag kan ge dig är,  pissa inte i din trädgård för då dör alla dina växter".


I programmet tog man upp begreppet neuroplasticitet, vilket innebär att ens tankar formar hjärnan. Tidigare trodde neurologerna att man vi födsel fick ett visst antal hjärnceller som sedan vid 20-års åldern började dö. Så är det inte det bildas nya hjärnceller och neurologiska kopplingar i hjärnan hela livet. Ju mer man belastar hjärnan med tankeproblem desto längre och bättre fungerar den. Jag själv har börjat lösa korsord sedan några år tillbaka och mycket snabbt upptäckte jag att det gick fortare och fortare att lösa dem. Skriva och läsa är nog nyttigt för hjärnan, all form av intellektuellt arbete främjar tillväxten av nya hjärnceller. 


Därför tror jag att människor som lever i konservativa samhällssystem som vilar på religiösa dogmer tidigt drabbas av neurologisk atrofi. Deras hjärnceller dör för deras föreställningsvärld är så begränsad och rigid, deras hjärnor är fängslade av religiösa lagar och dogmer. Detta kanske är förklaringen till att de löser alla konflikter med utbrott av ilska och vrede, då deras hjärnor ej kan finna på mer konstruktiva lösningar. Detta är min egen teori som kanske inte alls stämmer.

ANNONS
Av Karsten - 18 augusti 2017 12:30

Polisen har nu gripit en man en 19-åring misstänkt för att ha släpat folk efter sin bil. Med största sannolikhet rör det sig om invandrare som riktast in sig på homosexuella manliga personer. Man har stannat bilen och frågat efter vägen och därefter gripit tag i den som svarat när han lutar sig ner och eventuellt tar stöd mot bilen. Därefter har man kört iväg med personen släpande efter bilen. På mig låter det inte som ett "svenskt skämt". Identiteten lär väl dyka upp så småningom på Flashback det brukar det göra. Vill man veta detaljer idag så är Flashback det säkraste, systemmedia bara mörkar och ljuger.

Av Karsten - 18 augusti 2017 08:23

Som väntat är det mycket tjat om terrordådet i Barcelona som ju IS tagit på sig, men vad kan man förvänta sig när man med öppna armar bjuder in en gammal fiende till den Europeiska kulturen och religionen? Araber är långsinta och har säkert inte glömt korstågen på 1200-talet då kristna korsriddare skulle befria den heliga staden Jerusalem från de hedniska muhammedanerna. Media kommer framöver att få fler terrordåd att skriva om, detta kommer att pågå ända tills vi driver ut muslimerna ur Europa. 


Kort och gott - som man bäddar får man ligga, som man sår får man skörda - bjuder man in folk som under asylens täckmantel söker skydd i Europa och som man vet tillhör en annan kultur och religion så får man också räkna med konflikter. Dagens asylsystem skapades med andra världskrigets flyktingvågor i åtanke, man hade nog aldrig en tanke på att horder av afrikaner och araber skulle utnyttja detta system för att få en bättre ekonomisk tillvaro. Idag vågar inte politikerna ändra på synen på asylrätten då de målat in sig i ett hörn med sin retorik om humanism och empati. 


Vi hade behövt se över hela frågan om asylrätt och göra en mycket strängare bedömning, alla luddiga begrepp som humanitära skäl och barnkonventionen måste bort. Bara de som har exceptionella skyddsbehov ska kunna komma i åtnjutande av asyl. Sedan måste de som kommer kollas upp mycket bättre, det ska inte vara möjligt för IS-krigare och terrorister att gömma sig bland flyktingar och komma in i Europa. Hellre avvisa en för mycket än en för lite ska vara grundregeln. Skulle Europa och Sverige inför dessa hårda asylregler skulle bara de som verkligen var på flykt komma, vi skulle slippa människosmuggling för vem vill betala tiotusentals dollar bara för att höra att dörren är stängd till Europa.

Av Karsten - 18 augusti 2017 00:06

Islam är en sinnesjuk religion som "uppenbarades" för en mycket psykiskt störd man i en grotta av ängeln Gabriel. Man tror på en gud kallad Allah som skapat en massa djur som är orena. Verkar helt galet varför skulle en allvetande gud skapa djur som är orena? Alla semitiska religioner är galna och inkonsekventa, de har skapat hierarkiska patriarkala samhällen som styrs av rabbiner och imamer. Både judar och muslimer anser grisar och hundar vara orena ändå skapade deras gud dem, tror de.


Vi som vet bättre vet att grisen är ett resultat av evolutionen och att den inte är mer oren än en människa. Vad gäller föreställningen att grisar skulle vara orena så härstammar denna föreställning från det forntida Egypten där man trodde att den onde guden Set kunde ta formen av en gris som hotade solbåten. Således är föreställningarna om orena djur ren vidskepelse precis som all judendom och islam.


Vi svenskar bör bränna alla Biblar (och Koraner) på bål och återgå till våra forntida fäders religion som är precis lika relevant som den smörja Bibeln predikar. Jesus kan mycket väl vara en mytisk figur som aldrig funnits. Kristendom är en religion för gamla kärringar och feminiserade män. Det är definitivt inte en religion för nordmän och vikingar. Präster och kristna är det värsta pack som beträtt vår jord. Hade vi inte haft kristna värderingar hade vi slagit ihjäl varenda arab och somalier vid gränsen. Eller kastrerat dem och hållit dem som slavar.

Av Karsten - 17 augusti 2017 22:52

Storbråket på ett asylboende i Älmhult skyller polisen på etniska motsättningar. En man (kristen?) gick runt i kalsongerna vilket fick några (muslimer?) på boendet att reagera och ställa till bråk. Det slutade i vild kalabalik med tillhyggen. Fattar inte politikerna att detta bara är början, det mångkulturella samhället fungerar inte och kommer aldrig att fungera. Se på Balkan, se på USA ständiga konflikter till följd av etniska motsättningar. Svenska politiker närde en dröm, drömmen att skapa det konfliktfria mångkulturella samhället. Man trodde så blint på den svenska modellen att man tog hit en massa somalier, araber, afghaner, albaner bara för att nämna några nationaliteter, sedan inbillade man sig att bara man fick dem att förstå storheten i det svenska systemet så skulle de bli goda svenskar allihopa. Herre Gud hur dum och naiv får man vara?

Av Karsten - 17 augusti 2017 20:25

Ja vad säger man om det senaste terrordådet i Barselona? 13 döda och ett 50-tal skadade av en skåpbil som körde in i människomassorna på en gågata. Man drar ju en parallell till det som skedde på Drottninggatan. Är det inte basker som ligger bakom så är det islamister, jag sätter en peng på det sistnämnda. Sedan Europas politiker bestämde sig för att öppna gränserna för den muslimska invasionen så har det ena terrordådet efter det andra följt. Det finns ingen politisk ursäkt för det här, det är ett förräderi mot svenskar, danskar, spanjorer, fransmän osv. 


Folken i de enskilda nationerna har för länge sedan tröttnat på eländet och röstar fram det ena högerpopulistiska partiet efter det andra. Ungern och Polen för den tuffaste politiken och trotsar EU-byråkraterna i Bryssel. Sverige är som vanligt bäst i klassen och har tagit emot flest parasiter. Själv väntar jag bara på ett större terrordåd i Sverige med ett tiotal döda och massor med skadade. Detta kan vara den gnista som behövs för att rasismen som finns strukturell i det svenska samhället ska blomma ut för fullt. Då kan Löfven och lilla Annie Lööf dr åt helvete med sin flyktingkramarretorik.

Av Karsten - 17 augusti 2017 19:35

I Malmö har 12 personer gripits misstänkta för sexuella ofredanden i samband med den pågående Malmöfestivalen. Ytterligare sex övergrepp har anmälts och polisen fokuserar nu på att identifiera fler gärningsmän.

Totalt har 18 sexuella ofredanden anmälts under öppningshelgen. Många av de som utsatts är under 18 år och anmälningarna handlar nästan uteslutande om att männen ska ha tafsat på dom i publikhavet framför konserterna. Detta är knappast ett svensk beteende och var inget som skedde på de första Malmöfestivalerna. Det första fallet jag minns var en våldtäkt inne på Gamla Kyrkogården under Malmöfestivalen. Denna våldtäkt fick stort utrymme i media då det var ett nytt fenomen. Detta ledde till att kyrkogården stängdes redan klockan tre.


Alla vi som inte låter oss bedras av en massa medialt skitsnack vet att dessa sexuella övergrepp begås av afghaner, somalier  och araber. Det är ytterst sällan etniska svenskar begår denna typ av brott, men visst händer det. Man kan bara konstatera att frekvensen av sexuella ofredanden har ökat i samma takt som asylinvandringen. Det värsta är att domstolarna letar efter förmildrande omständigheter och lägger kulturella aspekter på brotten och tar hänsyn till detta i sina domar. Man skulle kastrera de djävlarna. Jag har sagt det förr och säger det igen, var enda utomeuropé som söker asyl borde steriliseras innan de släpps in i EU!


Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se