Alla inlägg under augusti 2017

Av Karsten - 17 augusti 2017 19:05

På Twitter skriver Trump: ”Sorgligt att se vårt fantastiska lands historia och kultur slits i sönder i samband med borttagandet av våra vackra statyer och monument” och lägger till: ”Robert E Lee, Stonewall Jackson – vem står på tur, Washington, Jefferson?”

Både George Washington och Thomas Jefferson var själva slavägare och är därmed symboler för rasförtrycket enligt vänsterpöbelns sätt att se på historien.

Jag bara väntar på att muslimdjävlarna här hemma i Sverige ska kräva att alla statyer på offentlig plats tas bort då det strider mot islam att visa avbildningar av en människa. Vänsterpacket kommer åtminstone att kräva att alla våra kungastatyer tas bort då de är en symbol för det feodala förtrycket. Vi är på väg in i en politisk och religiös polarisering som hotar att slita sönder samhället. 

Vill vi inte att Sverige ska gå under som kulturnation så är det hög tid att bilda milisförband och skaffa vapen och ammunition, jag är övertygad om att Ryssland gärna hjälper till med det sistnämnda. Det borde räcka med hundratusen svenska män och kvinnor som tröttnat på denna helvetes invandringspolitik och är beredda att offra sitt liv för att befria sitt fosterland.

ANNONS
Av Karsten - 17 augusti 2017 17:30

Vad i helvete är det för okunniga historielösa idioter som skriver kolumnerna på Metro? I dagens nummer är det en Lisa Magnusson som kallar sig journalist som skriver att Trump lever i en dokusåpa, det kan det väl för all del ligga något i, men hennes historiekunskaper verkar vara lika med noll.

Hon skriver: "Men Donald Trump ger fingret åt den och hela den mäktiga historien om USA som ett land där åtminstone den lagstadgade rasismen numera bekämpas och vars soldater ute i världen dessutom en gång för alla krossade nazismen".

 

Var det någon som krossade nazismen så var det Sovjetunionen, som offrade miljoner soldater i det ena massanfallet efter det andra. Juni 1944 när amerikanare, engelsmän och kanadensare landsteg i Normandie satt  engelsmännen och amerikanarna fast i Italien där tyskarna stoppat dem. Den tyska armen var utarmad och bestod av unga orutinerade soldater och gamla män som mötte dem på stränderna i Normandie.  Allt för sent fick tyskarna fram sina pansarstyrkor för att stoppa invasionen. Att påstå att USA en gång för alla krossade nazismen är ren och skär historierevisionism. Visst deras industri bidrog med vapen och drivmedel, men det var Moder Ryssland som offrade sina söners blod för att stoppa Hitler. Amerikanarna var fega soldater precis som idag, så fort de stötte på motstånd så retirerade de och kallade in flyg och artilleri. Röda Armen nötte ner det tyska motståndet genom upprepade massanfall med infanteri och pansar. 

ANNONS
Av Karsten - 17 augusti 2017 10:28

Vad månde man blogga om idag? Vad som helst kan i princip hända. Ett misstag, ett missförstånd och någon trycker på knappen i patriotisk iver. Världen får åter uppleva ljusskenet lika starkt som solen följt av en ofantlig tryckvåg som jämnar allt med marken. Området under epicentrum av explosionen smälter av hettan, människor förångas då vi består av 70 procent vatten. Efter tryckvågen följer en likadan våg i motsatt riktning för att fylla det vacuum som uppstod av explosionen, det är denna andra våg som ger upphov till det välbekanta svampmolnet som består av sot, damm, rök, vattenånga och annat, allt starkt radioaktivt som stiger upp i atmosfären.   


Kärnvapen är inget man använder, man skaffar sig det som en försäkring, en mycket farlig försäkring. Men tyvärr lever vi i en värld där en supermakt gör anspråk på att vara hela världens sheriff som på ett ganska självsvåldigt sätt ingriper när det passa denna nations egenintressen. Därför är det av stort intresse att Ryssland och Kina bygger upp sina försvarssystem till den grad att USA:s makt balanseras. Skulle Ryssland ha kollapsat fullständigt och fallit offer för den västliga kapitalismens rofferi hade en mycket otäck situation kunnat uppstå. Ett USA som står ohotat skulle snabbt förvandlas till en hänsynslös global aktör som lagt världen under sig. Redan nu är många nationer och hela EU inget annat än USA:s vasallstater.  


Världen hade mått bättre av ett USA som förde en mer isolationistisk politik och som slutade lägga näsan i varje konflikt som uppstår. Sveriges eftergivenhet gentemot USA är patetisk, det är ett nickande och bockande utan dess like och så har det varit sedan slutet av 1940-talet. Palmes retorik under Vietnamkriget var bara spel för gallerierna här hemma, man körde ett ful spel avsett att vilseleda den svenska allmänheten.

Läser just nu på Text-TV att Vita Husets chefsstrateg Steve Bannon kommit med ett frispråkigt uttalande där han säger att USA ligger i ett ekonomiskt krig med Kina, konflikten med Nordkorea är bara en bisak i jämförelse. - För mig är det ekonomiska kriget med Kina allt. Och vi har varit så maniskt fixerade på det, säger Bannon. 


Detta stämmer nog bra, USA har ett enormt handelsunderskott gentemot Kina, detta har reglerats med amerikanska stats obligationer. Skulle Kina kräva att den amerikanska staten löser in dessa obligationer skulle USA vara nära en konkurs, dollarn skulle störtdyka. Kina har länge varit medvetna om detta då USA gång på gång krävt att den kinesiska valutan yuanen skulle skrivas ner. Istället har Kina handlat upp allt guld de kunnat lägga händerna på i avsikt att knyta yuanen till en guldmyntfot. Kina har idag seglat upp som den stora industrinationen, man kan knappt köpa en enda pryl idag utan att det står "Made in China" på den. Samtidigt har Kina moderniserat sin arme, flotta och flyg som idag håller samma höga standard som västs. Det är länge sedan Kinas flygvapen bestod av dåliga kopior på ryska stridsflygplan, idag utvecklar Kina sina egna flygplan. Kina håller också på att bygga upp en modern flotta med flera stora hangarfartyg planerade. Kina köpte 1998 ett ej färdigställt ryskt  hangarfartyg av Ukraina, detta byggdes i största hemlighet klart av kineserna som samtidigt studerade dess konstruktion för att sedan själva kunna bygga fler hangarfartyg. Dessa är offensiva och ska skydda de öar som Kina gjort anspråk på.


Slutsatsen blir att ett ekonomiskt krig mellan Kina och USA som övergår i ett konventionellt krig exempelvis med konflikten med Nordkorea som förevändning skulle vara förödande främst för USA men också för övriga världen. Kina har idag över en miljard invånare medan USA bara har 325 miljoner, så chansen att några kineser överlever är långt större än att några amerikanare överlever. USA bör nog komma till insikt att de är omsprungna, deras storhetstid är över och Asien är den kontinent som kommer att diktera framtiden. Man talade i min barndom om den gula faran detta är idag en realitet, men inte på det sätt man såg den förr i tiden. 

Av Karsten - 16 augusti 2017 19:49

Dessa djävla pisshumanist organisationer som agerar taxibåt mellan Libyen och Italien och hjälper ekonomiska lycksökare in i EU. Men nu är det slut, den libyska kustbevakningen har fått hjälp av Italien att stoppa denna altruist verksamhet. Man återför afrikanerna till Afrikas kust och sänker deras flytetyg ute till havs.  Medelhavet patrulleras nu av beväpnade soldater i gummibåtar eskorterade av italienska krigsfartyg. I Ungern patrulleras gränsen av frivilliga milisförband, så bit för bit har man lyckats stänga Europas gränser för dessa horder av parasiter.


De hjälporganisationer som ändå försöker transportera människor kommer att åtalas för människosmuggling i Italien. Åklagaren i Trapani på Sicilien säger att han har 150 sidor bevismaterial för att dessa NGO hjälporganisationer samarbetar med människosmugglare. 

Själv anser jag att Amnesty International, Läkare utan gränser och alla andra altruistiska organisationer borde förbjudas verka och olagligförklaras.

Av Karsten - 16 augusti 2017 17:18

Nu finns det svart på vitt, nordiskt kynne går inte ihop med muslimskt kynne. I boken "Helig vrede" beskriver den danske psykologen Nicolai Sennels skillnaderna som omöjliggör ett harmoniskt mångkulturellt samhälle. Han jobbade under tre år på Köpenhamns enda hårdbevakade ungdomsfängelse, där han kunde studera både danska och muslimska klienter. Han beskriver hur det var lättare att arbeta med de danska klienternas vrede då dessa var mer benägna att ta ansvar och se orsakerna till sin vrede. 

De muslimska såg sin vrede orsakad endast av yttre betingelser, de såg sig själva som offer. Ilska är enligt muslimer en styrka och vreden klart mer accepterad i muslimska kretsar. Vrede är för en muslim ett socialt redskap ägnat att skapa respekt, fruktan och status.

Vem som helst förstår att detta ej går ihop med svenskens närmast sjukliga konflikträdsla, svensken viker sig direkt för en muslims vredesutbrott och det är inte meningen att en grupp i samhället ska utnyttja sin kulturs acceptans för vredesutbrott som vapen. Muslimen ser hämnden som en rättfärdigad handling för sin kränkning, för sin förtryckta offerroll. Denna primitiva syn på konflikter och ilska passar inte in i det svenska samhället, vi har haft nog med våra egna psykopater utan att vi som grädde på moset ska importera hundratusentals dysfunktionella muslimska psykopater.


Sennels berättar i boken om ett rollspel. "I ett av rollspelen skulle den unge visa hur han skulle reagera om en lärare skällde ut honom. Den typiska reaktionen från unga med muslimsk bakgrund var att omedelbart bli aggressiva och hotfulla". Detta är säkert en situation som många svenska lärare upplevt.

Muslimer är inte villiga att konstruktivt lösa en konfliktsituation, de svarade oftast: "Jag vill inte ha fred eller vara god vän med honom. När någon trampar på min heder ska de märka att de gjort fel och kommer att få ångra det".


Frågan är när de styrande i Sverige ska komma till dessa klarheter och förstå att det är förödande och kontraproduktivt för samhället som helhet att låta folk bo här med så diametralt skild kultur och skilda normer. En sådan sak som den hierarkiska patriarkala familjestrukturen i det muslimska samhället går på kollisionskurs med feminismen och kvinnans frigörelse. En muslimsk man slår hellre ihjäl sin hustru än låter henne leva som en svensk kvinna, han skulle tappa sin heder och respekt i sin muslimska omgivning om han lät sin hustru bli feminist.

Hur länge ska svenska folket behöva leva i den förljugna bild av islam och muslimer som den självutnämnda kultureliten av halalhippies ger? Politikerna tenderar att lyssna till den beskrivning som bäst passar deras syften.


Boken Helig vrede av Nicolai Sennels på 162 sidor är utgiven av Logik Förlag.

Av Karsten - 16 augusti 2017 11:22

Såg ett nyhetsinslag om datorer och läsplattor i skolan, dessa har ersatt gårdagens griffeltavla och kostar också betydligt mer. Det var just kostnaderna för förstörda läsplattor och datorer nyhetsinslaget handlade om, man menade på att föräldrarna eller barnen inte är ersättningsskyldiga för förstörda dito då skolan ska vara avgiftsfri. I samband med detta nyhetsinslag intervjuades ett litet frö som sa: "Man kan få kramp i handen av att skriva med penna", var fan är världen på väg? Snart kan ungdjävlarna inte skriva analogt längre, de behärskar bara tangentbordet och touchplattan för mus kan de ju inte använda för då kan man få musarm. 

Man får ju anpassa skollagarna till den verklighet man lever i, datorer och läsplattor är ömtåliga och kan gå sönder och är eleven oaktsam så ska han själv betala. Risken är att man sätter det i system, jag har blivit av med min laptop någon snodde den ge mig en ny och sedan säljer ungdjäveln den också för att få pengar till brass.

Av Karsten - 16 augusti 2017 10:08

Jag har aldrig gillat skådespelaren Stefan Sauk, jag tyckte det var en katastrof när han spelade agent Hamilton. I morse var han i SVT:s morgonprogram och vräkte ur sig sina floskler, bland annat sa han: "Vi är alla från Afrika från Turkana det är vi alla överens om". Va fan har han blivit antropolog och arkeolog nu också? Forskarna är inte alls överens om att människans vagga stod i Östafrika, man börjar mer och mer tro att människan uppstod på flera platser på vår jord. Det där med att människan skulle ha uppstått på en enda plats ligger mer i linje med Bibelns texter och därför passar den bättre.

Man har gjort fynd i Asien som indikerar att människoliknande varelser hade uppstått där också. Egentligen vet vi ohyggligt lite om människans ursprung och när de första tecknen på civilisation uppstod. Jag har själv jobbat med arkeologer och de flesta hittar bara på en massa tokiga teorier baserade på små, små fragment och fynd av människans tidiga existens. Den som gapar högst och skriver flest forskningsrapporter och artiklar är ofta den som blir trodd mest av allmänheten. 

Det där med människans vagga i Afrika baseras på fyndet av skelett fragment av en hona man kallar "Lucy" som tros vara 3,3 miljoner år gammalt. Om människoliknande varelser uppstått i en annan miljö än en torr öken för 3,3 miljoner år sedan så är de idag utplånade av tidens tand. Det är bättre att säga vi har en teori att människan kanske, kanske uppstod först i Afrika och utvandrade därifrån till Europa och Asien, men det där att vi alla är från Afrika är rena flosklerna.

Av Karsten - 16 augusti 2017 09:33

Jag håller med Donald Trump i hans uttalande om kravallerna i Charlottesville i delstaten Virginia, båda sidor är att klandra. Varför ska man ensidigt ta ställning för de svarta och de vänsterliberala? Konflikten gäller en staty av sydstatsgeneralen Robert E. Lee som står i Robert E. Lee parken, denna vill de svarta och vänsterpacket ha bort. Robert E. Lee är en del av den amerikanska historien precis som våra kungar. 

Naturligtvis vill Trump inte stöta sig för mycket med högerextremisterna då dessa utgör hans väljarbas. Läget rent medialt är i USA likadant som i Sverige man ser mellan fingrarna med vänsterextremisternas våld medan man blåser upp högerextremisternas. De vita i den amerikanska södern är konservativa och kommer att så förbli under överskådlig tid.

 

Jag tycker det är bättre att Trump ägnar sig åt att reta upp de vänsterliberala i USA än att han retar upp Nordkoreas ledare Kim Jong-Un med en massa obetänksamma hot och uttalanden. De vänsterliberala behöver sättas på plats precis som de militanta svarta.

Det är djupt beklagligt att den vite mannen var så in i helvetes lat att han valde att kidnappa afrikaner och forsla dem till den amerikanska södern för att där arbeta som slavar för honom. Slavhandel var förövrigt något svenska skeppsredare tjänade grova pengar på. Efter inbördeskriget 1861-1865 då slavarna blev fria amerikanskan män och kvinnor fortsatte dock segregering och rasförföljelse i sydstaterna ända fram till 1960-talet då man stiftade lagar mot det. De svarta har vunnit enorma framgångar politisk att då kräva att en staty av vit sydstatsgeneral avlägsnas är att gå för långt.

I kölvattnet på kravallerna i Charlottesville rev en pöbel en annan staty i sydstaterna något som bara piskar upp hatet och motsättningarna. Man kan inte ta ifrån de vita i Södern deras historia och kultur utan att det får konsekvenser. Jag tycker Trump för en gångs skull är diplomatisk då han inte tar parti för någon sida.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Elake-Karsten med Blogkeen
Följ Elake-Karsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se