Alla inlägg under oktober 2017

Av Karsten - 15 oktober 2017 18:58

Jag börjar bli trött på Leif G W Perssons raljernade kring ubåtsmordet på journalisten Kim Wall. De teorier han presenterar behöver man inte vara någon djävla professor i kriminologi för att räkna ut. Redan från första början siade Elake Karsten att det rörde sig om sexuella motiv, Madsen har gjort sexuella inviter och blivit avvisad av Wall vilket hans uppblåsta ego inte tålde. Det hela har eskalerat och Madsen har tagit stryptag på Wall eller dammat till henne i solarplexus med sådan kraft att hon tuppat av. Han har insett att hans enda chans är att avliva Wall och göra sig av med kroppen. Då han haft kunskap om att en kropp i vatten snabbt ruttnar och sväller upp av likgaser så har han perforerat bålen med knivhugg så gaserna kunnat tränga ut och ej bidragit till att bålen flöt upp till ytan. Han har sedan dumpat delarna i Kögebukten. Antagligen har Madsen saknat tillräckligt med material för att sänka likdelarna på ett säkert sätt vilket resulterat i att bålen flöt iland på Amager. Hade Madsen gett sig av till de djupaste delarna av Öresund och sänkt delarna där med tillräckligt tunga sänken hade man förmodligen inte hittat några rester efter kvinnan.


Tycker Leif G W Persson ska ägna sin tid åt att skriva böcker istället för att spekulera kring ett tragiskt mord vars motiv är så uppenbara. Madsen har ett ego som får Ranelids att blekna bort som en skugga, han är en sociopat och narcissist med en grandios syn på sig själv. Bara denna fixa idé att han skulle bli Danmarks förste private astronaut som med en egenbyggd raket nådde upp i stratosfären och sedan återvände till jorden, säger en del om hans personlighet. Han måste ha en enorm övertalningsförmåga för att få sponsorer att ställa upp med pengar till alla dessa mer eller mindre vansinniga projekt. Det hela är mycket tragiskt och frågan är om inte Madsen hör hemma i en madrasserad cell på ett dårhus?

Av Karsten - 15 oktober 2017 18:11

Som förväntat gick det högerpopulistiska FPÖ kraftigt framåt och fick 29 procent av rösterna i det Österrikiska valet. Det konservativa ÖVP får 31 procent och socialdemokratiska SPÖ går tillbaka och får bara 25 procent. Österrike får därmed Europas yngste ledare i form av kanslern Sebastian Kruz 31 år gammal. SPÖ:s kraftiga tillbakagång beror på att partiet anlitat en ökänd expert på svart propaganda och smutskastning, den israeliske juden Tal Silberstein. Denne skapade falska Facebookkonton vars syfte var att misskreditera det konservativa ÖVP och dess unge ledare Sebastian Kurz. Det hela uppdagades av den Österrikiska pressen som också avslöjade att Tal Silberstein ertappats med försök till internationell pengatvätt i Israel. I den härvan greps även chefen för ett israeliskt telekombolag och en känd miljardär.


Tal Silberstein har ett ökänt förflutet som spinndoktor i Israel, han har varit politisk konsult och rådgivare till ledare över hela det politiska spektrumet från Ehud Barak till Ariel Sharon och alldeles nyligen åt Benjamin Netanyahu och Ukrainas Julia Tymosjenko. SPÖ:s kraftiga tillbakagång beror säkert på att väljarna dragit öronen åt sig efter att denna politiska skandal valsat runt i kvällspressen. Befolkningen i Österrike är trötta på den smutsiga valrörelsen och den store förloraren är som alltid demokratin själv.

Vad gäller FPÖ så betecknas partiet här i Sverige och i svenska medier som ett högerpopulistiskt parti med rötter i nazismen. Den visan låter bekant, den har vi hört förr och vem fan bryr sig. Vi är många som gladeligen skulle röstat på en ny Hitler bara han lovat oss att kasta ut alla utomeuropeiska parasiter.

Av Karsten - 14 oktober 2017 21:59

Va fan spelar det för roll om kurder och irakiska araber ryker ihop om kontrollen av oljan i Kirkuk? Låt de djävlarna ha ihjäl varandra så slipper vi få hit dom till Europa. Jag är så djävla trött på alla dessa primitiva människor med sina dysfunktionella kulturer som inte kan hålla sams. Området har tillhört Irak sedan britterna gav dem självständighet, något Kurdistan har aldrig funnits. Oljan i området är av vital betydelse för Iraks framtid och knappast något som separatistiska kurdiska stammar kan göra anspråk på. Ska bli intressant att se vems sida USA ställer sig på, det var ju oljan de var ute efter när de attackerade Irak och det var USA som tillsatte en marionettregering i Bagdad.


Upptrappningen mot ett storkrig blir all uppenbararare, hela Mellanöstern är satt i brand och mitt i smeten finns ett ultranationalistiskt Israel med minst 150 kärnstridsspetsar.  Skulle inte förvåna mig om jag får uppleva det tredje världskriget under min livstid. Med sådana galningar som Donald Trump vid makten kan vad som helst inträffa. Jag är mer rädd för honom än för Kim Jong-Un, Nordkoreas ledare. Vi är fler människor än någonsin på jorden och alla verkar vara i luven på varandra. Folk vet innerst inne att jorden inte kan föda alla dessa människor och att råvarorna håller på att ta slut, alla börjar se om sitt eget hus utom de dumma svenskarna.

Av Karsten - 14 oktober 2017 18:05

Ibland undrar jag om inte den förda asyl- och flyktingpolitiken är en medvetet och noga genomtänkt plan för att få väljarna att själva rösta fram partier med en mer totalitär politisk agenda. Låt folket själva rösta fram polisstaten så kan de inte klaga sedan när de inser konsekvenserna. Fram till massinvandringens tidevarv var Sverige ett ganska tryggt och laglydigt land, dödsskjutningar hände kanske en gång om året. De första kriminella som kom till Sverige med arbetskraftsinvandringen på 1950- och 60-talet var serbiska gangsters och turkiska knarkhandlare. Serberna sysslade företrädesvis med sprit- och cigarettsmuggling och höll sig mest för sig själva, de opererade i krogmiljöerna i Stockholm och Malmö. Turkarna smugglade hit morfinbas.


Den riktiga invasionen av kriminella kom i samband med kriget på Balkan i början av 1990-talet, bland de 45 000 kosovoalbaner som över en natt fick amnesti och uppehållstillstånd dolde sig många kriminella. Sedan hade vi en strid ström av löskefolk från Mellanöstern och Afrika som kom hit, lågutbildade som många gånger varken kunde skriva eller läsa. Det var dessa som Mona Sahlin påstod var hjärnkirurger som tvingades jobba som spärrvakter på T-banan eller köra taxi. Sanningen var att de flesta kommit hit som ekonomiska lycksökare, de ville leva gott på bidrag som de sedan kunde dryga ut med lite småkriminalitet. I denna veva skapade man lagen om hets mot folkgrupp vilket omöjliggjorde för polis och andra myndigheter samt media att peka ut de grupper som utmärkte sig och var överrepresenterade på våra fängelser. Media styrdes av marxist-leninister som gick maktens ärenden i denna fråga, de påstod att invandringen berikade Sverige. Sanningen ville få höra på den tiden.


Den totala kollapsen inträffar i början av 2000-talet, det är då de första yrkeskriminella invandrargängen bildas i våra förorter. De har de latinamerikanska gängen i USA:s storstäder som förebilder samt de kriminella Mc-gängen. Man börjar i denna veva beväpna sig och bära skottsäker väst. Man har tagit intryck från kriget mellan Bandidos och Hells Angels i mitten av 90-talet. De kriminella invandrargängen är löst sammansatta konstellationer som ägnar sig åt handel med cannabis, heroin, kokain och andra droger. Efterhand tillkommer beskydd och utpressning, folk i gängens utkanter kan tilldömas böter för påstådda oförrätter mot gängen, böter som kan ligga på 10 000 - 50 000 kronor. Helt uppenbart tjänar den hårda kärnan i dessa gäng så stora belopp att ett vanligt lönearbete förefaller löjeväckande.


Det verkar som om myndigheterna låtit denne utveckling ske utan att ingripa, ytters få har gripits och straffats för någon av alla dödsskjutningarna. Man har låtit parallellsamhällen uppstå och etablera sig i våra förorter, samhällen där kriminella styr och ställer. Då deras verksamhet sällan drabbar några andra än deras egna landsmän så har myndigheterna struntat i dem. Jag skulle tro att de flesta affärsidkare i Rosengård och andra förorter betalar regelbunden beskyddaravgift till olika kriminella gäng. Det är om vem som ska styra över vilka territorier en del av striderna handlar om, liksom kontrollen över narkotikahandeln. Jag har hört om smålangare som tvingats köpa av en enda distributör under hot om våld om de skulle köpa av någon annan. 


Varför har samhället inte ingripit mot denna verksamhet på ett mer resolut sätt? Man har i stort sett suttit med armarna i kors och sett på medan de kriminella invandrarna etablerat sig. Idag är situationen totalt ohållbar och har glidit ur händerna på polis och rättssamhället. Det har fått sådana proportioner att samhällets resurser inte räcker till längre. Man kan med fog påstå att brott lönar sig i Sverige. I förhållande till likartad brottslighet i USA är straffen i Sverige löjligt låga. Från politiskt håll inbillar man sig att en höjning till det dubbla, från ett år till två års fängelse för att bära ett olagligt vapen skulle avskräcka dessa härdade brottslingar att bära pistol. Gängen har skapat en sådan aura av skräck omkring sig att ingen vågar vittna mot dem. Jag tror inte ens att anonymt vittnesmål kommer att ändra på detta då folk inte längre lita på polis och rättsväsende.


Sammanfattningsvis så kommer denna utveckling att leda till krav på ett mer totalitärt samhälle, folk kommer att acceptera övervakning och en form av polisstat. Både Moderater och Sverigedemokrater vädrar morgonluft till följd av denna utveckling, men är det något vi vill ha här i Sverige? Vore det inte bättre att kasta ut skiten, kasta ut alla dessa invandrade individer som undergräver samhället och demokratin? Folket har inte bett att få hit dem, de har kommit hit tack vare ett naivt och godtroget asylsystem där principen om mänskliga rättigheter gått före säkerheten för det svenska folket. Man har gett folk utan ID-handlingar uppehållstillstånd och medborgarskap, ingen har vetat om de varit seriemördare.

Av Karsten - 13 oktober 2017 19:04

Hur länge ska vårt samhälle stå ut med att dessa blattar, dessa babbar skjuter antingen varandra eller oskyldiga etniska svenskar som vaktmästaren som röjde snö och vägrade lämna ifrån sig sina bilnycklar till en 16-årig blatte unge? Vi vet alla att det inte är etniska svenskar som står bakom dessa ständiga skjutningar, det är blattar som ingår i kriminella invandrargäng som springer runt med automatvapen. Visst Peter Mangs sköt blattar men han och John Ausonius hör till undantagen. Idag begås 99 procent av alla skjutningar av folk som har sina rötter i andra främmande kulturer. Att skärpa lagarna kring olaga vapenbrott är bara juridisk kosmetika, inte fan slutar dessa kriminella blattar att beväpna sig för att straffen skärps. Min gissning är att de låter minderåriga bära runt på vapnen tills de behöver dem, småkillar vars dröm är att bli riktiga förortsgangster.


Vårt samhälle styrs av naiva blådårar som lever i en föreställning att alla blir mesiga svenskar så fort de satt sin fot i vårt land. Så är det definitivt inte, de fortsätter att odla sin aggressiva dysfunktionella kultur som de bär med sig från Mellanöstern, Somalia eller Afghanistan. De bär med sig föreställningen att problem kan lösas med aggressivitet och våld. Endas lösningen är en etnisk rensning av vårt land och övriga Europa, släng ut alla utomeuropéer som lever på bidrag eller brott. Även européer som albaner och kosovoalbaner kan vi vara utan här i Norden, liksom rumänska och bulgariska zigenare. De europeiska ländernas befolkningar kommer att drivas till den punkt för eller senare där etnisk rensning är ett alternativ, folk kommer att tröttna på de parlamentariska demokraterna som inte klarar av att lösa problemen och sinom tid rösta fram mer totalitära högerpopulistiska partier. Ett samhälle vars politiker inte längre kan garantera sina medborgares skydd av liv och lem samt egendom kommer för eller senare att gå under och svepas bort. Statens primära uppgift är just att garantera laglydiga medborgare skydd från våldsverkare och organiserad kriminalitet.


Ju längre tid man försöker sopa problemen under mattan och tror att arbete och sysselsättning skulle vara lösningen på gängkriminaliteten, desto mer göder andra mörkare politiska krafter som växer sig starkare. Vilken kriminell blatte skulle vilja ta ett 9 till 5 jobb och tjäna 20 000 i månaden när han kan tjäna lika mycket på en kväll genom att distribuera narkotika? Det är hög tid för både borgare och socialist politiker att vakna och inse vilken värld vi lever i. Vanligt lönearbete och sysselsättning är inget alternativ för de yrkeskriminella invandrarna. Först fick vi hit de kriminella från Balkan, sedan kom det kriminella från Chile när Pinochet tömde sina fängelser och skickade skiten till Sverige. Naivare och dummare folk än svenskar får man leta efter, de har med öppna armar tagit emot terrorister, kriminella och mentalsjuka i tron att de alla är politiska flyktingar. Alla som säger det magiska ordet "asyl" är välkomna. Sedan gäller det bara att servera de blåögda idioterna på Migrationsverket en trovärdig lögn om hur förföljd man är. Passerar du nålsögat väntar dig en tillvaro på bidrag utan krav på motprestationer, du blir svensk medborgare per automatik efter en viss tid.  Vårt stackars arma land, vad har dessa idioter till politiker ställt till med?

Av Karsten - 12 oktober 2017 20:44

Exodus: Gods and Kings som just nu går på TV6 är den värsta smörja jag någonsin sett. Tre timmars meningslös judisk fantasi omsatt i datoranimationer med blixtrande himlar. En egendomlighet är att det inte står ett ord om dessa händelser i de egyptiska uppteckningarna från Ramses period cirka 1300 f.v.t Egyptierna var rätt noggranna med att nedteckna händelser på papyrus, speciellt om farao och hela hans armé drunknade. Därför får man nog se hela Bibelns gamla testamente som en enda självförhärligande berättelse, en fantasi sprungen ur sinnena hos ett litet nomadiserande ökenfolk.

Ett nytt grepp av Ridley Scott är att framställa Gud eller JHVH som en liten pojke som talar med Moses. Fan vet om jag inte föredrar Simpsons guds fötter eller Family Guys skäggiga gubbe. Den judiskt-kristna religionen är den värsta olycka som drabbat mänskligheten, precis som islam som också har sina rötter i samma grumliga vatten. Jag hatar all semitisk religion, Hell Odin!  

Av Karsten - 12 oktober 2017 17:48

Det är bara att konstatera vi lever i ett skitland, åtminstone vad gäller politisk ledning, rättsväsende och administration. Efter den friande domen mot kirurgen Paolo Macchiarini så är det fritt fram för kvacksalvare att experimentera med sina patienter. Vi har ett inkompetent rättssystem som inte klarar av att döma i komplicerade mål där expertkunskap fordras. Politiskt börjar den svenska riksdagen mest likna en Polsk riksdag  där det handlar lite om politik och mer om personangrepp och smutskastning. Det går inte längre att upprätthålla skenet av Sverige som ett föregångsland, vi är ett skräckexempel på hur det går när man tappar kontrollen över sina gränser och i en patologisk anda av altruism låter kreti och pleti komma in i Sverige för att sedan leva på bidrag. Våra förortsgetton är laglöst område där kriminella invandrargäng styr och ställer. Blåljuspersonal utsätts för stenkastning och hot. 


Vårt land styrs av en enkel svetsare som påstår att han kan räkna, huruvida han kan räkna eller inte det låter jag vara osagt men hans historiska minne är mycket kort. Han kan stå och kasta skit på Sveriges andra största parti och kalla dem rasister när hans eget parti var med och grundade Europas första rasbiologiska institut. Att hans föregångare också höll fast vid lagen om tvångssterilisering ända fram till 1976 har han också glömt. Bäste Löfven kasta inte sten i glashus och sluta slå dig för bröstet och försöka framhålla Sverige som ett föredöme. Den tiden är för länge sedan förbi då Sverige var ett tryggt men lite grått folkhem och välfärdsnation. Idag är vi på väg att bli en bananrepublik där gangsters och ekonomiska bedragare styr och ställer.


En starkt bidragande orsak till att det blivit på det här viset är den okontrollerade massinvandringen. Vi har fått hit en massa oönskade individer under asylens täckmantel som nu skyddas av den marxistiska kultureliten. Det som på 1970-talet kallades för vänstervågen har idag blivit PK-vågen, samma dynga fast i en ny förpackning. Man påstår att vi inte har någon statlig censur av medborgarnas åsikter och att det råder yttrandefrihet i Sverige. Detta är en sanning med modifikationer, vi har en åsiktskorridor och en så kallad värdegrund som fungerar på samma sätt som censurlagar. När en affilierad docent vid Data- och systemvetenskap på Stockholms universitet avskedas enbart på grund av ett Twitterinlägg om #jagärhär, en statligt understödd trollfabrik då sitter demokratin och åsiktsfriheten löst, mycket löst. 


Det är dags för de svenska medborgarna att börja ifrågasätta sina myndigheter och politiska ledning, ska vi ha en stat som ägnar sig åt likriktning av medborgarna? En public service med radio och TV som ägnar sig åt propaganda och politisk omskolning.  Har vi inte rätt att tycka och tänka fritt i Sverige utan att utsättas för repressalier och andra obehag från en självutnämnd marxist-leninistisk kulturelit? Det politiska debattläget har blivit vidrigt, PK-andan ligger som en blöt unken filt över Sverige. Det är hög tid att en gång för alla göra upp med den marxist-leninistiska anda som rått sedan 1970-talet i Sverige. Vår land har varit kidnappat av 68-vänstern fram tills nu. När till och med gamla kommunister som Jan Myrdal har insett att det gått för långt och att friheten är i fara då är det dags att vakna.  



Av Karsten - 11 oktober 2017 21:23

Efter att ha sett Uppdrag granskning om byggprojektet i Haparanda som fortfarande är en vattenfylld grop, inser man hur korrumperat Sverige är och hur socialdemokratin har lierat sig med storkapitalet. Den arbetare som lägger sin röst på sossarna vet inte vad han gör. Bakom kulisserna håller Sverige på att ruttna sönder med korrupta politiker som spelar under mattan med en rad skumma företag. Att kommunpolitiker sitter på dubbla stolar och samtidigt som de sköter kommunens upphandlingar sitter med i de bolag som kommunen gör affärer med låter i mina öron som sådant som förekommer i Vitryssland eller Ukraina.


Sverige har allt för länge upprätthållit skenet av en oförvitlig  offentlig förvaltning, samtidigt som det bakom kulisserna förekommit allehanda skumraskaffärer. Dumma godtrogna naiva kommunpolitiker har låtit sig luras in i allehanda ljusskygga entreprenad projekt utan att ens ana att de varit förda bakom ljuset. Jag är övertygad om att den där sossen Ilmar Reepalu i Malmö har fått sin beskärda del av Dan Olofsson och Percy Nilsson i de byggföretag som dessa varit inblandade i. Felet är att det är för få journalister som vågar granska socialistpacktes skumma affärer då de själva är kommunistsympatisörer. All heder åt Uppdrag granskning som vågar rota i skiten och avslöja det korrupta Sverige.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards