Alla inlägg under november 2017

Av Karsten - 2 november 2017 21:12

Vi ska väl inte önska oss någon ny Hitler, men en man med hans ambitioner att bevara den europeiska kulturen mot den arabiska anstormningen hade behövts. Det måste bli ett slut med allt vänsterflum inom migrationspolitiken, Europa har nått gränsen för hur många främlingar som får rum. Vi kan inte ha parallellsamhällen som uppstår i våra förorter där kriminella gäng gömmer sig bakom en mur av tystnadskultur. Vi vill inte ha deras kultur och deras normlösa samhälle, vi vill ha tillbaka det trygga Sverige vi levde i fram till dessa galna kosmopoliter och globalister tog beslutet att Sverige skulle vara mångkulturellt.


Sätt stopp för dessa ekonomiska migranter som kommer hit för att få tillgång till vårt välfärdssystem och vårt generösa bidragssystem. Har man inte bidragit med att bygga upp Sverige så har man inte här att göra. Släng all humanism överbord, folk får klara sig bäst de vill. Det är inte vårt problem om länder drabbas av religiösa krig och olika stammar ej kan hålla sams. Låt dem slå ihjäl varandra, det är inget svenskt problem. Vi behöver en politisk kraft som sopar rent bland alla dessa hycklare i riksdag och Rosenbad. Vi behöver en regering som sätter svenskarna först, på samma sätt som Trump sätter USA först.


Väck med både borgare och socialister, de har visat att de inte klara av att tillvarata svenskarnas intressen. De är mer intresserade av att leka "goda altruister" som vill vara hela världens socialbyrå. Riv upp alla uppehållstillstånd och medborgarskap och släng ut dessa främmande kulturbärare. Låt oss sätta ett streck för all hycklande humanism och allt krypande för dessa främlingars krav på eftergifter. Skicka in polis och militär i gettona och återta makten i dessa ockuperade förorter. Ge polis och militär mandat att öppna verkanseld mot alla som sätter sig i motvärn. Röj upp i det träsk våra parlamentariska politiker skapat. Samt det viktigaste av allt fängsla alla vänsterjournalister och sätt dem i interneringsläger.   

Av Karsten - 2 november 2017 18:18

Vad hjälper det att press och media försöker dölja massinvandringens negativa konsekvenser samtidigt som man försöker förhindra och blockera alla Facebook och Twitterkonton som ägnar sig åt invandringskritik när utvecklingen ändå gått så långt så det är uppenbart före alla och envar att Sverige är en nation i förfall. Gängkriminaliteten och skjutningarna har nått sådana proportioner att de inte längre går att dölja bakom friserad statistik presenterad av BRÅ. Polisens enda kommentar på skjutningarna brukar vara att vi har inga spår och ingen misstänkt för dådet. 


Folk läser på sociala forum på nätet, folk pratar i fikarummen på jobbet. När sedan folk ser uppgivna och handfallna politiker som på journalisternas frågor vad de ska göra åt problemen kommer med några krystade uttalanden om social utslagning och att det ska satsas mer på de utsatta områdena. Både polisen, rättsväsendet och försvaret är i förfall. Under den största försvarsövningen på de senaste 20 åren "Aurora 17" kom endast hälften av de tusentals inkallade värnpliktiga till övningen. Man kan fråga sig hur många som kommer om det vore skarp läge och Sverige var hotat av krig?


Det går inte att dölja eländet längre hur mycket makten och media än anstränger sig. Massinvandringen var ingen bra affär för Sverige, varken ekonomiskt eller kulturellt. Vi har en maktelit som uppvisar feghet, inkompetens och en total handlingsförlamning. De gömmer sig bakom en massa floskler om humanitet, demokrati och globalt ansvar. Man skärper vapenlagarna, något som ofta drabbar de lagliga skyttarna, i tron att detta skulle minska antalet AK 47:or bland invandrargängen. Vårt land styrs av det största skock idioter man lyckats samla på en plats. 


Jag bara väntar på när det stora skrällen ska komma då de fega marxist-leninisterna på våra tidningsredaktioner gör helt om under trycket av en befolkning som inte längre låter sig luras. När man blir tvungen att erkänna att de senaste halvseklets invandringspolitik har varit ett totalt misslyckande som ruinerat skattebetalarna. När partier så radikala och hänsynslösa att de får SD att framstå som liberala vänsterpolitiker vinner gehör hos väljarna, när socialdemokraterna reduceras till ett tio procents parti. När folk är beredda att överge demokratin och parlamentarismen för att få lag och ordning i landet och få till stånd en repatriering av en majoritet av muslimerna i landet.

Av Karsten - 2 november 2017 12:23

Jag tror inte Moderaternas ökning i opinionsmätningarna beror så mycket på byte av partiledare som på deras skärpta syn på asylpolitiken. Jag tror många väljare har återgått till Moderaterna efter att de på sin kongress aviserade en betydligt skärptare syn på asyl- och flyktingpolitiken. M ville sätta stopp för möjligheten att söka asyl vid den svenska gränsen och menade att man skulle söka asyl till EU som sedan skulle fördela de asylsökande mellan medlemsländerna. Vidare ville man skärpa kraven för att komma i åtnjutande av den svenska välfärden, det skulle inte längre vara en självklarhet att man kom i åtnjutande av alla rättigheter bara för att man fick uppehållstillstånd i Sverige. M ville också att man skulle förtjäna sitt svenska medborgarskap, det skulle inte som nu fås per automatik. För att bli svensk medborgare skulle man kunna språket och känna till grundläggande svenska normer och lagar.


Moderaterna gjorde ett smart politiskt drag när de övertog Sverigedemokraternas hjärtefråga och gjorde den till sin. Många moderatväljare gick till SD när Fredrik Reinfeldt stod och yrade om att vi skulle öppna våra hjärtan för alla dessa flyktingar som vällde in i vårt land. Frågan är om man kan hålla ihop alliansen när frågan om asyl- och flyktingpolitiken skiljer partierna åt så mycket? Centern är ett av de partier som tappat väljare till Moderaterna, Annie Lööf sa vid ett tillfälle att hon tyckte Sverige på sikt skulle ta emot 30 miljoner fattiga från tredje världen, detta uttalande kan knappast ha fallit i god jord då det saknar all realitet. Man skulle behöva bygga 30 miljonstäder samt en massa nya kärnkraftverk för att värma upp alla dessa bostäder.


I Novus mätning får Moderaterna 20,6 procent vilket är en ökning med 4,4 procentenheter medan SD får 16,2 procent, Liberalerna får bara 4,8 procent. Centern tappar från 12,5 procent till 10,8. Både MP med 4,0 och KD med 3,8 procent ligger farligt nära fyraprocentspärren och riskerar därmed att åka ut ur riksdagen.

Av Karsten - 1 november 2017 20:09

Det visar sig nu att det är en rysktalande litauer med bostadsadress i London som står bakom den skadliga kod som används för att ta kontroll och kryptera filerna på privatpersoners datorer men även på stora företags servrar. Man har använt sig av ett server-hotell med säte i Sankt Petersburg för att sprida denna kod, man har även kapat privatdatorer och använt dessa för att sprida koden utan att datorinnehavaren varit medveten om detta. Miljontals människor har drabbats och de som står bakom har tjänat i runda tal trehundra miljoner. Att påstå att Ryssland ligger bakom bara för att servern har sin geografiska placering där är fel, likaså för att den som kodat är rysktalande och gjort kommentarer i koden på ryska. 


När man skriver kod så sker det på en form av engelska, men de flesta programmerare lägger till kommentarer i koden för att själv komma ihåg vad algoritmen har för uppgift, en form av latmask. Detta var gjort på ryska i den kod som kapade miljontals datorer världen över. Detta är en sorts fingeravtryck då programmerare ofta har sin egen signatur på kommentarerna. Kodspråk är en form av enkla kommandon och en form av utsagologik och algoritmer som sedan kompileras till maskinkod, binär kod dvs ettor och nollor.


Problemet är att det inte är brottsligt att skriva en kod eller algoritmer som har som syfte att ta kommando över andras datorer och i detta program bygga in ett krypteringsprogram som krypterar alla filer i exempelvis "Mina dokument" och "Bilder". Likaså kan man använda algoritmerna i legala ofarliga program och skriva om dessa så att de blir "Malware Program". Brottsligt är det först när man skickar ett försåtligt mejl där användaren uppmanas att klicka på en länk som ska öppna en till synes legal fil men som i själva verket innehåller en trojan som installerar sig på datorn och sprider sig till alla datorer uppkopplade till nätverket och krypterar alla filer samt uppmanar användaren att sätta in en rimlig summa i bitcoins på ett visst konto på nätet för att få tillgång till den nyckel som låser upp filerna.  


Att polisen ligger hopplöst efter beror på att de inte tagit databrottslighet på allvar förrän nu när det drabbat samhällsfunktioner. Internet började användas av allmänheten redan i mitten av 1990-talet och hade används av universiteten ända sedan 1980-talet. Redan i mitten av 1990-talet fanns det enklare trojaner med vilka man kunde ta kommando över andras datorer och exempelvis få CD-luckan åka ut och in och pilen att röra sig över deras skärm utan att de själva rört musen. Detta var ju ganska oskyldigt och ett roligt spratt tyckte vi som höll på med datorer då. På den tiden visste den vanlige polisen knappt vad en dator var, han skrev fortfarande sina rapporter på en skrivmaskin. 

Av Karsten - 1 november 2017 19:46

En 82-åring svensk kvinna som drabbats av stroke isoleras i ett fyravåningshus utan hiss och vägras särskilt boende av Skellefteå kommun. Hon sitter fängslad i sin egen lägenhet då hon inte har möjlighet att ta sig ner för trapporna då hon sitter i rullstol. Samtidigt göder staten lögnaktiga "ensamkommaande" afghaner som påstår de är under 18 år, de får familjeboende, Tv-spel, märkeskläder och mobiltelefon. Är det så här de som byggt upp vår välfärd ska behandlas?  Är det konstigt att populistiska partier spelar ut grupper mot varandra när orättvisan är så uppenbar. Folk som kommer hit under asylens täckmantel och som inte betalt ett öre i skatt kommer i åtnjutande av vår välfärd och vår sjukvård samtidigt som vi behandlar våra egna åldringar på ett upprörande hänsynslöst sätt och förvägrar dem det mest elementära. 


Det jäser i Sverige och snart kommer locket på tryckkokaren att flyga av. Staten gör allt för att hålla kvar locket och skapar trollfabriker som #jagärhär vars uppgift är att stoppa alla invandringskritiska konton på Facebook och Twitter genom massanmälningar av angivare. Man har i PK-Sverige skapat en angivarkultur där det anses vara ett gott syfte att stoppa alla invandringskritiska röster. En form av dold censur och åsiktsförtryck. Vi har ett maktetablissemang som fjäskar för ekonomiska migranter samtidigt som de drar åt svångremmen för de svagaste i samhället, de gamla som har svårt att göra sin röst hörd. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards