Alla inlägg under november 2017

Av Karsten - 28 november 2017 16:20

I intervjun i Agenda säger Jimmie Åkesson att det Martin Strid sa var det grövsta han någonsin hört. Att Åkesson ljuger så det står härliga till är helt uppenbart då jag råkar veta vem eller vilka som besökte Åkesson i Sölvesborg då han grundade en lokalavdelning där. De som besökte Åkesson kom i full mundering med bruna skjortor, svarta byxor, ridstövlar och koppel och har eller hade då klart nazistiska åsikter. De måste ha sagt saker som får Strids uttalande att framstå som ganska harmlösa. Jag var själv medlem i SD vid denna tid så jag vet hur tongångarna var. Jag har hört tal vid SD möten i Malmö som mest påminde om den retorik man hade under 1930-talet. Vill minnas att Björn Söder satt med vid ett av dessa möten på Ungdomens hus i Malmö, han var då en ung och ganska tyst liten gymnasist. Jag har även hört höga företrädare för SD som idag sitter i riksdagen säga saker om muslimer som får Martin Strids uttalande att blekna.


Själv skiter jag blank i om SD har nazistiska rötter eller inte, de är för närvarande det enda parti som vill stoppa massinvandringen och mångkulturen och det räcker för mig. Jag tror många tänker som jag, det har gått så långt med den misslyckandet integrationen och arabiseringen och islamiseringen av Sverige är på sina håll så uppenbar och påtaglig så många svenskar hade röstat på Hitler om han kommit tillbaka från det döda och lovat att rädda Sverige. Själv tycker jag det är synd att SD har en så färglös och feg partiledare som Jimmie Åkesson, partiet hade tjänat på att ha en betydligt mer karismatisk ledare som sagt det folk vill höra. Folk vill ha tillbaka det trygga Sverige vi hade innan massinvandringen tog fart och det kan vi bara få genom att etniskt rensa Sverige på de värsta fanatikerna och kriminella invandrarna. 

Av Karsten - 27 november 2017 23:23

Vill Europa få ett stopp på människosmugglingen och migrantströmmarna till EU måste vi göra en omvärdering i synen på dessa så kallade flyktingar, vi måste sluta se dem som offer och utan misskund återpassa dem till de land de kommit från. Människosmugglare måste dömas mycket hårdare, fängelse är meningslöst bäst är att hänga dem efter en summarisk rättegång. Det är den pissliberala synen på människor och människor värde som förgiftat tillvaron för stora delar av väst. Som det nu är hjälper EU människosmugglarna då de bara behöver smuggla sin last ut på internationellt vatten sedan kalla på italienska flottstyrkor som plockar upp lasten och sätter i land dem på italiensk jord. Sänk flyktingbåtarna med sin last ute till havs så skulle trafiken upphöra ganska snart.


Dessa horder av afrikaner från länderna söder om Sahara gör allt för att komma till Europa där de får allt serverat på ett silverfat. Hörde på ett danskt program en arabisk man som ringde till en yngre släkting i Tyskland och frågade hur han hade det, han berättade att han fått en Play Station, pengar, mjöl och glass varje dag. Med sådan politik kommer vi att locka hit mer än halva Afrika innan detta sekel är till ända. De som lyckas ta sig hit bör sättas i slavarbete med att bygga vägar och bryta kol i gamla tyska och polska kolgruvor. Själv har jag inga problem med att avhumanisera människor och se dem som människosmugglarna, som en handelsvara. De kvinnor som inte kan betala för sin resa tvingas av smugglarna till prostitution med våld, hot och slag. Är det inte rätt att hänga denna typ av varelser? Jag tycker det åtminstone, men så är jag inte heller förgiftad av PK-religionens floskler.

Av Karsten - 27 november 2017 21:09

Nu har S och MP regeringen bestämt att de ensamkommande företrädesvis unga afghanska män ska få stanna i Sverige. Visserligen heter det att de bara ska få tillfälliga uppehållstillstånd om de väljer att läsa gymnasiekompetens, men vi vet alla hur det kommer att sluta de får stanna för gott då de som det heter har rotat sig i den svenska kulturen. Man säger att alla som sökt asyl före hösten 2015 ska få sin asyl omprövad. Sedan ska ju deras anhöriga också få komma hit för vi har ju lärt oss hur batikhäxorna i Sverige jobbar för sina små skyddslingar. 


Det lönar sig att ljuga och bedra de svenska myndigheterna något som all världens ekonomiska lycksökare snabbt lär sig. Så vi kan förvänta oss nya "flyktingvågor" av horder av afrikaner och araber utan skyddsbehov som när de kommer hit påstår att de är homosexuella eller har konverterat till kristendomen.

Ett har svensken lärt sig av detta lita inte på varken sossar eller miljötalibaner. Rösta SD 2018 även om det är ett skitparti.

Av Karsten - 27 november 2017 19:52

Anklagelserna mot MP-riksdagsmannen går bland annat ut på att han ska ha hållit en fem månaders bebis upp och ner och tungkysst den. Detta liknar inget svensk beteende och det finns ju en hel del invandrare inom MP med egendomliga kulturella vanor, kanske en kurdisk eller arabisk sedvänja att tungkyssa små bebisar. Eller kanske någon form av vidskepelse där man tror sig kunna suga ut ungdomselixir ur bebissaliv, vad vet jag?

På Flashback pågår spekulationerna för fullt, Jabar Amin är ett namn som nämns ofta, ett annat som dykt upp är Stefan Nilsson. Förutom att förgripa sig på bebisar ska han ha antasta unga kvinnor inom partiet. Incidenten med bebisen ska ha varit känt sedan 2014 inom partiet och ändå har han fått sitta kvar. MP eller koldioxidjihadisterna som de också kallas har mycket skumt folk i sina led.


Stefan Nilsson var den skyldige och han har nu uteslutits ur MP och sitter kvar som politisk vilde mandatperioden ut.

Av Karsten - 27 november 2017 18:28

SD-ledamoten Martin Strid har ju rätt i det han sa om muslimer fast han sa det på ett dumt sätt och med fel ordval. Han använde termen mänsklig som kan tolkas på två sätt. Något kan vara mänskligt om det tillhör arten människa samtidigt som det kan betyda mänsklig i bemärkelsen human.

Hade han sagt att på en skala från noll till hundra så är en liberal humanistisk sekulariserad västerlänning med empati hundra medan en islamistisk IS-krigare som skär halsen av en medmänniska inför kameror är en nolla, så hade uttalandet knappast varit att betrakta som rasistiskt. Men att påstå att en muslim inte är mänsklig kan misstolkas till att muslimen inte tillhör arten människa, och detta är väldigt rasistiskt i PK-maffians ögon.


Problemet med många medlemmar och företrädare för SD är att de är väldigt dåliga på att uttrycka sig i ord och skrift, de är rent ut sagt obildade. När man framför något som kommer att sändas i rikstelevisionen så måste man väga varje ord på guldvåg för att inte ge den uppmärksamma vänstermaffian en chans att hugga ner på ordvalet. Tyvärr var väl herr Åkesson för snabb att kasta ut en massa dugliga debattörer och skribenter ur SD i sin iver att leva upp till nolltoleransen. Att sedan folk som själva sagt mycket värre saker mellan skål och fyra väggar idag har höga poster inom partiet gör inte saken bättre.

Av Karsten - 26 november 2017 23:44

Kollar på den eländiga "Pearl Harbor" som till större delen innehåller dataanimerade stridsscener. Hur svårt kan det vara att få det rätt när man gör allt i en dator? Inte ens det lyckas de med, de har grönmålade Zero-plan som flyger över Pearl Harbor. Japan hade aldrig något självständigt flygvapen under kriget, antingen tillhörde flygplanen flottan eller armén. Alla flottans plan var vid krigsutbrottet 1941 ljust gråmålade med svart motorkåpa, något arméflyg deltog inte vid anfallet mot Pearl Harbor då de inte var utrustade med krok för bromsvajrarna på hangarfartygen. Ändå ser man mörkt gröna Zero med grå undersida som bara armen hade. Djävla skitfilm!


Under anfallet deltog sex japanska hangarfartyg, i första gruppen Kaga och Akagi med 91 plan vardera. I andra gruppen Hiryu  och Soryu med 73 plan vardera. Samt femte gruppen med Shokaku och Zuikaku med 84 plan var.  Samanlagt 496 plan av tre olika typer. Mitsubishi A6M2 "Zero" jaktplan, Aichi D3A "Val" störtbombare och Nakajima B5N "Kate" torpedbombare.

Av Karsten - 26 november 2017 22:56

Kul med SD snubben som snackade om muslimer som icke humana på en skala mellan 0 och 100 på landsdagarna i Norrköping. Stackars Jimmie fick nästan hjärtstillestånd när han skulle sitta i Agenda och förklara sig. Vad han inte vill fatta är att partiet är fullt med folk med dessa åsikter. Jag har själv hört personer ur de fyras gäng säga ännu värre saker om muslimer, det var om att utrota dem som ohyra. Det Åkesson sysslar med är ett djävla hyckleri, snacka om nolltolerans. Verkar bara vara nolltolerans för vissa i partiet då. Som sagt den siste Sverigedemokraten utesluter sig själv.

Av Karsten - 26 november 2017 18:42

Saudiarabiens kronprins den 31 årige Mohammed bin Salman massarresteringar av politiska motståndare mellan den 5 och 7 november är en del i en politisk ommöblering i Saudiarabien samtidigt som landet knutit närmare kontakter med Israel som man ingått ett avtal om utbyte av underrättelseinformation. Som ett led i denna politik lät man på falska premisser lura Libanons premiärminister Saad Hariri till Saudiarabien. Det var den 81 årige kung Salman som lät kalla Hariri till sig med budskapet att han hade viktiga frågor att diskutera. När Hariris plan landade i Riyadhs flygplats omringades planet av saudisk polis som beslagtog Hariris och hans livvakters mobiltelefoner. Hariri tvingades därefter att framträda i saudisk TV och där meddela sin avgång, han sa också att "Irans hand i Mellanöstern måste huggas av" ett mycket skarpt uttalande från en libanesisk ledare, men helt i linje med den politik det wahabitiska Saudiarabien driver mot det shiitiska Iran.  


Efter starka påtryckningar från Ryssland och Frankrike där Hariri har medborgarskap släpptes han och kunde flyga till Paris, dock kvarhölls två av hans söner i Saudiarabien. Saudiarabien har ett intresse att skapa inre splittring i Libanon och minska Hizbollahs makt i området. De Iranstödda Hizbollah har varit en av de aktörer jämte Ryssland som räddat Assadregimen i Syrien vilket antagligen gör att saudierna och Israel nu fruktar att de kommer att frigöra Hizbollah trupper som kan dras tillbaka till Libanon. Läget är således att på ena sidan står de Iranstödda Hizbollah i Libanon, Syrien och Ryssland och på den andra det USA allierade Saudiarabien och Israel. Saudiarabien har tidigare försökt få Quatar där Al Jazeera har sitt säte att rätta sig efter Riyadhs styre vilket de vägrade. Samtidigt för Saudiarabien ett smutsigt krig i det fattiga Jemen. Den 4 november sköt saudiska Patriot robotar ner en ballistisk robot på väg mot Riyadhs flygplats som uppgavs ha skjutits upp från Jemen av de Iranstödda shiamuslimska houthierna. Läget i Mellanöstern är på kokpunkten och med en impulsiv oförutsägbar president som Trump i Vita Huset kan vad som helst hända.    

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards