Alla inlägg under november 2017

Av Karsten - 22 november 2017 19:14

Östling vid Svenskt Näringsliv sa i Uppdrag Granskning angående de höga skatterna: "Vad fan får jag för pengarna?" Ja den frågan bör fler svenskar ställa sig, vad får vi för våra skattepengar mer än fler ekonomiska migranter att försörja. Skolan och sjukvården är katastrofalt eftersatta, polisen kan inte ens fylla platserna vid Polishögskolan på grund av de låga lönerna och de ökade riskerna i polisyrket. En stor del av våra skattepengar går åt till att våra politiker ska leka politisk stormakt och ta emot flest asylsökande per capita i Europa. Dessa så kallade flyktingar skäms sedan bort speciellt om de ljuger och påstår att de är under arton år, då behandlas de som barn och utrustas med märkeskläder och dyra mobiler och TV-spel.


Den totala kostnaden för den svenska flyktingmottagningen torde uppgå till flera hundra miljarder kronor om året, pengar som om vi endast tagit emot vår kvot av FN-flyktingar kunnat användas till att rusta upp det svenska undervisningssystemet och äldrevården. De flesta beslut om asyl- och flyktingpolitik tas över huvudet på svenska folket, man har från politiskt håll aldrig gått ut och öppet ställt frågan om svenskarna vill ta emot dessa volymer av människor och sedan betala kalaset med skattemedel. Våra politiker slösar bort enorma summor av skattepengar på representation och "studieresor" vissa av dessa aktiviteter kan klassas som spritfester.


Hela vårt politiska system och dess skattepolitik kan ifrågasättas, vad får vi medborgare för våra inbetalda skatter? Det minsta man kan begära från en stat är att de garanterar medborgarna ett grundskydd mot våld och annan kriminalitet, inte ens detta klarar den svenska staten av att leverera. Likaså kan vi medborgare kräva en trygg och säker ålderdom anpassad efter var och ens behov, inte heller detta kan den svenska staten leva upp till. Vad ska vi då ha en stat och ett parlament med politiker till? Vi har under årens lopp kunnat konstatera att våra riksdagspolitiker blivit allt sämre och inkompetentare samtidigt som de höjt sina egna löner till oanständiga belopp. Felet är att svensken som medborgare är feg och konflikträdd, han vågar inte bråka med makthavare och auktoriteter. Han vågar inte gå man ur huse och ställa sina politiker mot en mur som man gjorde i Rumänien och ge dem det öde de förtjänar. Svensken gräver istället själv sin grav och tvingas skänka sitt hemland och dess tillgångar till främlingar och ockupanter.

Av Karsten - 22 november 2017 18:35

Vem fan är den här Jean-Claude Arnault som utpekas som den kände kulturpersonligheten med anknytning till Svenska Akademin som begått sexuella trakasserier. Han är tydligen gift med akademiledamoten Katarina Frostensson, stol nr 17? Har aldrig hört talas som fanskapet, men så har jag inte så mycket till övers för PK-kulturen i Sverige. Är det någon idrott jag utövar så är det att hoppa över kultursidorna i den svenska pressen. Han ser onekligen ganska vidrig ut på bild denne Jean-Claude och jag kan mycket väl tänka mig att han kommit med sexuella inviter till speciellt yngre kvinnor, själv är han född 1946. Ännu en av dessa kåta gubbar med stort ego och inflytande i kultur Sverige som tror att han kan få alla kvinnor på rygg.


Nu tror jag också att många av de kvinnor som gått ut i offentligheten med sina påstådda övergrepp själva varit med på noterna när det en gång begav sig, men som nu ser en poäng att hänga på i den feministiska kollektiva häxjakten. De män som utpekas har ju inte en chans mot detta drev av avdankade batikhäxor. Det är ganska kul att se Kultursverige äta upp sig själv som en Ouroboros orm, vad månde finnas kvar när kampanjen klingat av? En hop förskräckta bögar och fjolliga bisexuella? Samt den genompräktige Björn Ranelid som aldrig skulle komma på tanken att vara otrogen mot sin Margareta. 

Av Karsten - 22 november 2017 13:43

Vansinnet antar allt större proportioner, #Metoo börjar alltmer likna en religiös sekt där kvinnorna likt psykpatienter gräver i sina minnen och försöker komma ihåg om de inte blivit sexuellt antastade av någon man som gjort karriär och blivit officiell person som nu kan angripas och hängas ut i media. Hur långt bak ska man gräva? Ska 1960- och 70-talets frigjorda syn på sex nu fördömas och omvärderas till grova övergrepp? Ska kända män som hunnit avlida också anklagas och hängas ut i media? Det hela slutar med att män inte längre vågar ge en kvinna en vänskaplig kram av rädsla att detta ska misstolkas som tafsande och sexuellt kränkande. Hur sjukt ska vi tillåta vårt samhälle att bli?  Är det inte tillräckligt sjukt och degenererat redan med massinvandring, utanförskaps getton, kriminella invandrargäng, dödsskjutningar var och varannan dag, hedersmord, islamistisk terrorism, ökade sociala och ekonomiska klyftor. Problem som kostar skattebetalarna enorma summor varje dag. 


Som vanligt kommer #Metoo att ebba ut när media hittar något annat att blåsa upp, någon annan fjäder att göra en höna av. Vanliga hyggliga män kommer att tröttna på skiten och känna sig utpekade bara för att några få narcissistiska uppblåsta egon inte kan hålla sina fingrar och organ i styr. Vad det i realiteten handlar om är män i maktposition som missbrukar och utnyttjar sin ställning och nu hängs ut av ett gäng feministiskt förgiftade kvinnor. I dess kölvatten anklagas även vanliga män som kommit med någon obetänksam men oskyldig sexistisk kommentar. Detta har pågått sedan civilisationens gryning och lär inte sluta för att man drar igång en kampanj på Internet. Ju mer globaliserad vår värld blir desto snabbare sprider sig allt vansinne människan hittar på. Man säger att påståendet att det var bättre förr är en myt vilket skulle betyda att det bara blir bättre och bättre allteftersom tiden framskrider. Själv ser jag bara hur mänskligheten kollektivt närmar sig en apokalyps, en punkt där allt kommer att braka samman. Miljön, det ekologiska systemet, världsekonomin, de sociala systemen ja allt kommer att kollapsa och totalt kaos kommer att uppstå där djungelns lag kommer att råda.

Av Karsten - 21 november 2017 20:38

Passerade Gustav Adolfs torg i Malmö där man var igång med förberedelserna inför julmarknaden, man har bland annat placerat ut ett tjugo- trettiotal stora avlånga betongsuggor. Jag frågade en arbetare om det var för att förhindra terrorism vilket han bekräftade. Hur länge ska samhället upprätthålla illusionen av ett harmoniskt mångkulturellt samhälle när alla vet att det jäser av missnöje i hela Sverige? Betongsuggorna på infarterna till GA torg är en ständig påminnelse för julfirarna att bakom hörnet lurar terrorismen i form av radikaliserade islamister som bara vill döda så många otrogna som möjligt.


Varför tänkte man inte på denna utveckling när man öppnade gränserna för alla dessa horder av unga muslimska män, facit fanns ju i Paris förstäder som länge brottats med problemen med kriminella gäng och muslimska terrorister.

Var det den gamla vanliga övertron på den svenska modellen, att man med samtal och upplysning kunde få den mest radikaliserade att bli en fredlig svensk? När man ser dessa avlånga betongsuggor som belamrar torget så tror man inte att man befinner sig i Sverige längre, det påminner mer om gränsövergångarna i det gamla DDR. Sedan kan man alltid ställa sig frågan vad detta kostar kommuninnevånarna, är det verkligen värt det? Hade det inte varit bättre att ställa in handeln i bodarna på torget och använda de skattepengarana till skola och sjukvår?


När jag var tonåring så var det enda man satte upp på torget under julen en gran och en kringresande nöjespark med en vanlig karusell och en annan anordning med små rymdraketer som satt fast på en lång stång och åkte runt, sedan kunde man skjuta ner raketen framför en genom någon ljusanordning. Som tonåringar brukade vi röka på och åka runt i dessa raketer och försöka skjuta ner varandra. Det kallar jag julminne.

Av Karsten - 21 november 2017 01:08

Burma visar oss vägen till ett muslimfritt hemland. Där ser man till att de muslimska rohingyas ger sig av till sina trosfränder i Bangladesh eller Öst Pakistan som det hette tidigare. Såg förresten Skånepartiets Carl P. Herslow på Gustav Adolf torg, han kom med en skylt där det stod "För ett muslimfritt Skåne". Han borde åka på studieresa till Burma. Här hemma gnäller man bara och visar snyftreportage på TV om "de stackars rohingyas" för att fjäska för alla muslimer i Sverige. Det finns inget hopp för Sverige längre, dessa muslimer har infiltrerat samhället och väntar bara på rätt tillfälle att komma med sina krav på att svensk lag anpassas till islamsk.


Ni aningslösa svenskar vet inte vad som väntar er i framtiden, ni vet inte vilken fruktansvärd fiende ni släppt in i ert hemland. Framtida generationer svenskar kommer att förbanna dagens politiker och speciellt MP och C som fjäskat mest för "flyktingarna". Varför hör man inget i den där #Metoo kampanjen om alla gruppvåldtäkter begångna av unga muslimska män? Det är bara vita medelålders svenskar som anklagas. Dessa fega djävla fittor som fjäskar för muslimerna och inte skulle komma på tanken att dra in dem i sin förbannade häxjakt. 

Av Karsten - 20 november 2017 18:36

Det officiella Sverige och politikerna i all synnerhet berömmer sig ofta om att ha skapat ett av världens bästa samhällen. Vad man lyckats med är att skapa det mest sterila och omänskliga samhälle världen skådat. På 1960-talet skövlade man stadskärnornas pittoreska bebyggelse med motiveringen att det var slum ovärdigt den svenske arbetaren att bo i. Vad arbetaren själv tyckte brydde man sig aldrig om att fråga honom, istället tvångsförflyttades de till miljonprogrammets sterila fyrkantiga betonglådor ute i förorterna. Där satt de travade ovanpå varandra och tittade på samma statliga TV-program kväll efter kväll. Den enda trösten var spriten som staten tillhandahöll i speciella affärer vardagar mellan klockan nio till arton. Utskrivningen av psykofarmaka ökade lavinartat samtidigt som självmorden steg. Att detta skulle ha något samband med skapandet av det perfekta samhället var det ingen som ville höra talas om, den tredje vägens politik kunde bara inte ha några fel. Samhällsingenjörerna kunde bara inte ha fel.


Det var i denna veva narkotikan kom till Sverige i form av cannabis och amfetamin. Detta ansågs som något osvenskt, något som inte hörde hemma i den svenska kulturen och skulle därför bekämpas. Detta gjorde man i sedvanlig ordning genom lagstiftning, man förbjöd all användning, ja man till och med förbjöd folk att ha förbjudna droger i sitt blodomlopp. Straffen för narkotikabrott blev hårdare än för grovt rån och dråp, ändå försvann inte drogerna från Sverige istället ökade användningen och gick allt längre ner i åldrarna. Att detta kunde hänga samman med det sterila fyrkantiga samhälle man skapat fanns inte i makthavarnas föreställningsvärld. Så bra och välorganiserat som politikerna ordnat Sverige borde befolkningen blomstra av lycka och välgång, de behövde inte ens tänka själv längre det gjorde politiker och byråkrater åt folket. 


Medborgarna kringskars av en stelbent byråkrati och ett paragrafrytteri som saknade motstycke. När sedan de politiska partierna i sann konsensusanda bestämde sig för att Sverige skulle bli en moralisk stormakt och ta emot flest asylsökande per capita än något annat europeiskt land brast det för många medborgare. Beslutet att Sverige skulle bli mångkulturellt togs över huvudet på medborgarna, vilket fick ilskan att koka över hos många och först Ny Demokrati och sedan Sverigedemokraterna kom in i riksdagen till de andra partiernas förskräckelse. Först när landet kollapsar under anstormningen av 163 000 asylsökande unga muslimska män hösten 2015 tar de politiska partierna sitt förnuft till fånga, men då är det redan för sent. Sverige har förvandlats till ett korrupt småkriminellt samhälle där alla försöker roffa åt sig. Det som skulle bli ett föredöme i omvärlden blev till ett skräckexempel som hela världen refererade till, se på Sverige så vill ni väl inte att det ska gå?

Av Karsten - 20 november 2017 17:55

Världen sörjer och känner en oändlig saknad efter den karismatiske sektledaren Charles Manson som har avlidit i en ålder av 83 år. Charles Manson var en produkt av hippierörelsen och den drogkultur som uppstod kring denna. Han inspirerades till att övertyga sina sektmedlemmar att mörda Sharon Tate och sex andra efter att ha hört hemliga budskap i Beatles låt "Helter skelter" som han förmodligen spelade baklänges efter att ha tagit en kraftig dos LSD. 

I dagens värld har vi inte denna typ av pajasar som tatuerar in hakkors i pannan och kommer med en massa kryptiska påståenden och som trots sitt brott blir till en hyllad ikon. Istället har vi begåvats med sådana som Donald Trump som hotar att utplåna en hel nation efter att ha hört röster i sin hjärna - "Destroy The Little Rocket Man". Ja vad ska man säga, världen blir bara sjukare och sjukare.

Av Karsten - 20 november 2017 00:35

Det är nog många karlar som önskar att de vore en hanhund idag. Tänk att kunna jucka på både tikar, kastrerade hanar och okastrerade hanar som hanhundar brukar, utan att något djävla #Metoo lägger näsan (nosen?) i blöt. Vad de där korkade fruntimren inte fattat är att vi människor i grund och botten bara är vanliga däggdjur med de drifter som hör till djurlivet. Kolla bara hur en berusad kåt brud uppför sig, det enda hon vill är att få kuk i fittan. Men tydligen är det bara vi män som kan bära oss illa åt kvinnlig sexualitet står över all kritik. 

Man behöver ju inte vara en Einstein för att räkna ut vad detta kan leda till, nativiteten bland etniska svenskar sjunker till noll. Det kommer bara vara araber och afrikaner som ynglar av sig i framtidens Sverige. Jag har alltid hatat allt vad feminism heter, att kvinnor ska ha samma lön för lika arbete som männen har inget med feminism att göra. Det är de där kommunistfittorna som blandat ihop begreppen.

Eländet började 1968 när de där förbannade bolsjevikerna och Maoisterna fick för sig att det fanns något som hette könsroller. Om inte detta att det fanns två kön hade varit gynnsamt för arten så hade naturen gjort oss enkönade, så djävla enkelt är det. När vi blir kåta och sätter på varandra så är vi inget annat än djur. Åt helvete med alla hashtag hit och hashtag dit. Krossa #Metoo en gång för alla. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards