Alla inlägg under november 2017

Av Karsten - 14 november 2017 12:40

Givetvis sågar justitieminister Morgan Johansson (s) Moderaternas förslag att kartlägga etniciteten på våldtäktsmännen med ett slentrianmässigt: "Moderaterna skyller på invandrarna". Men om det nu är invandrare som är överrepresenterade inom denna typ av brottslighet så är det ju bara ett konstaterande som inte går att sopa under mattan.

Politikerna har länge nog skyggat och varit patologiskt rädda för att sanningen om de negativa konsekvenserna av massinvandringen till Sverige ska komma allmänheten till del. Har man tagit emot så många utomeuropéer per capita som Sverige gjort så vore det högst märkligt om inte en allt för stor procent men anpassningssvårigheter passerat asylprocessens nålsöga, speciellt som man inte ställt några större krav på att den sökande ska styrka sin identitet. Med största sannolikhet har efterlysta brottslingar kunnat finna en ny fristad i Sverige under falsk identitet. 


Sverige har tagit emot hundratusentals, främst manliga individer, från svårt dysfunktionella kulturer med en närmast medeltida kvinnosyn. Att dessa individer tar för sig från det dukade smörgåsbordet när de upptäcker den fria synen på sexualitet som besjälar den svenska kvinnan är inte så märkligt. Det märkliga är att samhället inte reagerat tidigare och satt ner foten och straffat dessa företrädesvis muslimska män som ägnat sig åt gruppvåldtäkt. Problematiken bottnar i att dessa män betraktar de frigjorda svenska kvinnorna som horor, skökor och slampor som inte har samma mänskliga och kulturella värde som deras egna hårt hållna kvinnor. Dessa kulturkrockar vill politikerna inte kännas vid då de saknar relevanta lösningar på dem, de tror att de går att lösa med samtal och upplysning. Hur fan tror de att man kan förändra en tusenårig kvinnosyn med några lektioner i svenska lagar och normer?


Det är nog bara för Morgan Johansson och hans gelikar att bita i det sura äpplet och inse att korken dragits ur flaskan och anden har släppts fri. Det går inte längre att dölja att invandrare är mer representerade i brottsstatistiken. Det är bara att besöka en svensk anstalt och räkna hur många etniska svenskar som avtjänar straff där. Moderaternas tvärvändning i frågor kring invandringen och kriminaliteten är ett smart drag då de tar väljare från SD, vad de övriga allianspartierna tycker är ointressant. Vill de fortsätta att leverera lögner och myter kring invandringen så kommer det bara att straffa dem själva i det långa loppet. De senaste årens dödsskjutningar och gängkriminalitet har säkert öppnat ögonen på en majoritet av svenskar som inser att killarna i gängen knappas heter Pelle, Kurt, Hans eller Erik. Majoriteten av medlemmarna i de kriminella gängen är andra generationens invandrare från länder som Afrika och Mellanöstern. 


Detta är ett resultat av bristen på integration och den slentrianmässiga politiken att fösa ihop alla invandrare i miljonprogrammets tröstlösa betonggetton. Där får de leva på bidrag efter sina egna kulturella lagar och normer. De kriminella gängen styr med järnhand och har genom hot om våld skapat en tystnadskultur som gör att inga vittnen träder fram när något hänt. Parallellsamhällen har uppstått med en stark misstro mot det svenska samhället som gör att barn och ungdomar kastar sten mot blåljuspersonal som ibland är tvungna att göra utryckningar till dessa getton. Hade man i Sverige gjort som man gjorde i Danmark i mitten av 1990-talet, öppet börjat diskutera problemen kring invandringen  så hade säkert problemen varit mindre, samtidigt som man från politiskt håll insett att man inte borde ha ta emot så många asylsökande som man gjort. Man hade långt tidigare insett att det finns en gräns för hur många individer från främmande kulturer som man problemfritt kan ta emot och integrera.

Av Karsten - 13 november 2017 16:41

Det verkar äntligen vara en omvärdering på gång i synen på brottslingars etnicitet. Moderaterna lägger fram ett förslag om att BRÅ ska göra en omfattade kartläggning om vilka som begår våldtäkter och vilka offren är. Detta har ju tidigare varit ett tabubelagt område där man hävdat att etniska svenskar begår våldtäkter i lika stor omfattning som invandrare. De senaste årens grova gruppvåldtäkter har effektivt slagit hål på denna myt och visat på att araber och afrikaner är överrepresenterade när det gäller grova gruppvåldtäkter.


Efter år av lögner och mörkande kanske allmänheten äntligen får svart på vitt att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken. Äntligen kanske folk börjar få klart för sig att det inte är hjärnkirurger och raketingenjörer som söker sig till Sverige utan rent löskefolk som är lika lite välkomna i sina hemländer som i Sverige. Sverige har tack vare sitt generösa bidragssystem dragit till sig asociala typer från dysfunktionella kulturer som betraktar Sverige som ett bra land att begå brott i. Många våldtäkter bottnar nog i svenska flickors godtrogna syn på utländska män, de får lära sig att alla är lika i skolan.

Av Karsten - 12 november 2017 23:24

När det gäller konflikten mellan Nordkorea och USA och det upptrappade ordkriget är nog den intressantaste frågan hur bra kontroll Donald Trump har på sina generaler i Pentagon. Under missilkrisen på Kuba 1962 höll både Kennedy och Chrusjtjov på att tappa kontrollen över sina militära befälhavare. Med tanke på det uppskruvade läge Trump har skapat genom sina löften om att Nordkorea ska få se på en total förstörelse världen aldrig tidigare skådat så är risken stor att någon av galningarna i Pentagon tolkar detta som att det är fritt fram för att planera för en kärnvapenattack mot Nordkorea.


Ett amerikanskt kärnvapenangrepp på Nordkorea hade resulterat i en kontraattack från Nordkorea där de avfyrat de kärnvapen de har klara mot Söul och andra städer i Sydkorea samt mot japanska städer. Detta hade fått Kina att sätta sina styrkor i högsta beredskap, då det sista Kina vill ha är en amerikansk invasion av Nordkoreanskt territorium. För att Trump ska kunna beordra en kärnvapenattack mot Nordkorea fordras att hans utrikesminister Rex Tillerson även han auktoriserar en attack. Man beräknar att det idag finns 14 900 kärnvapen utplacerade runt om i världen, tillräckligt för att förstöra livsbetingelserna på jorden om så bara en fjärdedel av dem användes.


Vid ett globalt kärnvapenkrig kommer inte bara enorma mängder radioaktivitet att spridas, röken och dammet från sprängda storstäder kommer att förmörka solen för flera år framåt,  vilket ger upphov till vad man kallar "atomvinter" som förhindrar alla grödor att gro. Inom något år skulle stora delar av jordens växtlighet vara borta. Vansinnet i att lagra dessa mängder av kärnvapen och ha åtminstone 4 000 av dem redo att avfyras inom någras minuter säger lite om människans brist på verklighetsuppfattning. Ända sedan 1945 har mänskligheten levt under hotet av ett globalt kärnvapenkrig något som avfärgat sig på unga människors framtidssyn.  

Av Karsten - 12 november 2017 18:11

Nu har man fått för sig att de ensamkommande "barnen" som genomgått åldersbestämning utan att upplysas att detta är en frivillig åtgärd är berättigade till skadestånd från Migrationsverket, något som kommer att hamna på skattebetalarnas nota. Med de volymer på mottagande vi har i Sverige kan man lugnt tala om en asylindustri där folk gör enorma inkomster på denna verksamhet. Det kan vara att tillhandahålla bostäder åt nyankomna som man hyr ut via lukrativa kontrakt med Migrationsverket eller det kan vara att agera gode män åt så kallade "ensamkommande barn" då man ser till att deras materiella behov i form av märkeskläder och skor, TV-spel, mobiltelefoner och annat tillgodoses.


Alla dessa människor som tjänar pengar på massinvandringen agerar flyktingkramare i media och vidmakthåller myten om invandringens ekonomiska fördelar. Dessa här medelålders kärringar som agerar god man åt unga afghanska killar kör med sitt dravel om att Migrationsverket skickar tillbaka dem i döden om de får avslag på sin asylansökan. Det enda skälet att dessa unga hazarer söker sig till Sverige är för att de här får en högre social status än om de stannar kvar i Afghanistan. I Afghanistan är det pashtunerna som har de ledande posterna i samhället, hazarerna utför för det mesta enklare sysslor. Ska Sverige ta ansvar för deras sociala kastsystem? Tänk om alla hundratals miljoner kastlösa indier får för sig att söka sig en bättre tillvaro i Sverige, då skulle välfärd, skolla och sjukvård kollapsa på mindre än en vecka.    

Av Karsten - 12 november 2017 14:24

Det var ju tråkigt att höra att Ian Wachmeister avlidit i en ålder av 84 år. Wachmeister kom att öppna upp för en ny typ av svensk politik med bildandet av Ny Demokrati, en motpol mot systempolitikernas koncensuspolitik i invandringsfrågan. Tyvärr nådde inte Ny Demokrati ända fram mest på grund av inkompetenta partimedlemmar som ibland inte hade vett att hålla tand för tunga utan lät grodorna hoppa ur munnen. 


Man kan nog säga att Ny Demokrati bredde vägen för Sverigedemokraternas väg in i riksdagen då väljarna såg att det fanns möjligheter att rösta in invandrarkritiska partier i riksdagen. Vi kan tacka Ian och Bert för att de agerade murbräcka mot en kompakt invandringspositiv politik som drevs av de andra partierna. De fick folk att börja ifrågasätta de lögner om invandringen som övriga partier saluförde.

Av Karsten - 11 november 2017 21:54

Det största hotet mot Sverige, svensk kultur och det svenska folket är våra politiker och deras djävla skendemokrati. Att det blivit på det vistet beror på att allt för många svenskar är korkade, naiva och otroligt lättlurade. De lyssnar och tror på politikernas osannolika dravel. Vem fan önskade sig mångkultur? Ja inte jag i alla fall, jag insåg vilket problem det skulle bli med ökad kriminalitet och mer våld och hot i samhället. Tar man hit folk från dysfunktionella kulturer som tror att aggressivitet och våld är bra problemlösare då har man sannerligen fått problem på halsen. Araber passar bäst där de hör hemma, i Nordafrika och Mellanöstern, men definitivt inte i Sverige och Norden.


Att folk inte vågar protestera mot vansinnet beror på den där förbannade politiska korrektheten och värdegrunden, folk är ju livrädda att sticka ut och tycka något annat än det de tror alla andra tycker. Det finns inga som är så konflikträdda som svenskarna, de lägger sig så fort någon höjer rösten och ser arg ut. Snacka om att de där djävla araberna har ett övertag. De kan sälja en begagnad bil utan motor till en svensk utan att han protesterar. Själv har jag blivit fullblodsrasist på kuppen, jag hatar i stort sett alla idag. Ser ner på i stort sett alla människor utom mig själv idag. De flesta svenskar är så fega så de vågar inte ens erkänna för sig själva att de blivit rasister av massinvandringen. Själv ser jag rasismen som ett uttryck för vanligt sunt revirtänkande, man är alltid sig själv närmast. Klart jag i första hand hjälper en svensk som håller på att drunkna än en afrikan.

Av Karsten - 11 november 2017 19:18

Idén att människan utvecklades i Afrika grundar sig på teser av Charles Darwin som bygger på att schimpanser och gorillor som genetiskt är våra närmaste släkting finns i Afrika samt några fragment av fossila lämningar som hittats i Norra Afrika. Detta är i mina ögon mycket torftiga bevis, man har nyligen gjort fynd som tyder på att människan utvecklades i Europa. 

En mer naturlig förklaring vore att människor utvecklades parallellt på flera ställen på vår jord. Asien vore ett ganska naturligt ställe då där också finns primater i form av orangutanger. Då det är 200 000 år sedan homo sapiens uppstod och ännu längre sedan schimpansen och människans genetiska vägar skildes, cirka 4 till 7 miljoner år sedan, är det mycket svårt att säkert leda något i bevis. De bevis som forskarna bygger sina teser på är i princip små, små fragment av fossiler. Att man funnit så mycket fossil i Afrika kan mycket väl bero på det varma och torra klimatet. 


Har liknade Hominider uppstått i regnskogarna i Asien så har det fuktiga klimatet utplånat dem innan de hunnit bli fossiler. Det ligger säkert mycket prestige och PK i tesen att människlighetens vagga stod i Afrika. Vad som egentligen hände för så länge sedan vet vi väldigt lite om, liksom alla arkeologers egendomliga fantasier om stenåldersmänniskornas trosföreställningar. Många av dessa fantasier är grundade på mönster och streckfigurer på lerfragment. Stenmonoliter utplacerade i vissa mönster och en god portion fantasi. De första folk vi verkligen vet något om är de första civilisationerna som hade ett skriftsystem, sumerer, egyptier och babylonier och då handlar det om cirka 5 000 år sedan. 





Av Karsten - 11 november 2017 13:15

Det finns en rad punkter som vi människor måste tänka om och ändra ståndpunkt på. En rad heliga kor som måste slaktas. Vi kan inte längre betrakta oss som skapelsens krona uteifrån religiösa föreställningar och  premisser, vi måste inse att vi människor är ett däggdjur bland andra däggdjur som ska dela på den här planetens resurser och att vi inte har större rättigheter till livet än andra varelser. Hela idén om humanism och människovärde måste slaktas, vi har inte större värde än en häst, snöleopard eller elefant. Därför måste vi se till att minska antalet människor på jorden drastiskt, vi måste sluta se alla barn som föds som en gåva av Gud. Hela iden om den Gud eller gudar vi skapat genom årtusendena måste slaktas, revideras och moderniseras. 


Vi måste börja se begreppet Gud som en universell opersonlig kraft som genomsyrar allt, inte som en israelitisk skapande gud som utsåg judarna till sitt egendomsfolk och skickade sin son att dö på ett kors för våra synder. Vilka synder förresten, vad är synd och vad är inte synd? Hela skapelseberättelsen (Bereshit) med utdrivandet ur paradiset och arvsynden är ju rena dravlet påhittat av ett litet nomadiserande ökenfolk som ville glorifiera sig själva. Vi kan inte fortsätta att bygga vår kultur, rättsväsende och civilisation på dessa sagor och myter längre. När man betänker hur mycket elände som skett i de abrahamitiska religionernas namn så inser man att det måste bli ett slut på detta vansinne en gång för alla. Vi kan inte låta människor yngla av sig som kackerlackor eller råttor bara för att deras Gud uppmanat dem att fylla jorden med sin säd.


Vi måste med tvångsmedel få ett stopp i befolkningsökningen, kemisk kastrering, tvångssterilisering. Ett förbud mot vissa religioner som är destruktiva för miljön och andra arter då den förespråkar ett ohämmat barn alstrande. Jag kan mycket väl tänka mig folkmord i gigantisk skala för att i ett längre perspektiv rädda arten människa. Vi kan inte tillåta att det sunda förnuftet och vetenskapliga rön ifrågasätts av religiösa galningar med en egen grumlig agenda. Det finns inte ett enda handfast bevis för att de teser som framförs i Bibeln eller för den delen Koranen är sanna, det handlar bara om att tro på smörjan utan att ifrågasätta. Den vettigaste religion eller filosofi mänskligheten hittills kommit på är Buddhismen som till sin karaktär är ateistisk då den inte erkänner någon gudom som står över människorna och att människorna själva är ansvariga för sina gärningar. Där finns ingen uppspikad figur som ska frälsa oss från alla synder vi begått, dem får vi snällt bära med oss och själva ta ansvar för.  


När folk börjar mörda för att någon ritat en skämtteckning på deras profet har det gått för långt. De som hyser denna fanatiska syn på sin religion förtjänar inte att vistas på denna jord. Vi måste fysiskt göra oss av med de värsta galningarna. Läget för mänskligheten och vårt jordklot är så alarmerande att det inte längre finns utrymme för religiösa galningar och deras tro. Religionsfrihet, mänskliga rättigheter i form av fritt barnalstrande och annat trams måste bort. Oftast är det de dummaste, mest ointelligenta som är de mest fanatiskt religiöst troende, de har ersatt bristen på intelligens med tro på sagor och myter. Slå ihjäl de dummaste så är vi en bit på väg mot ett bättre samhälle.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards