Alla inlägg under november 2017

Av Karsten - 10 november 2017 20:57

Med den häxjakt på främst män som #Metoo gav upphov till är det hög tid att bilda en motkraft mot dagens radikal feminism. Kort och gott vi karlar måste ta kommandot och sätta fruntimren på plats och återställa ordningen. Jämlikhet i all ära, men det har gått för långt nu. Jag vet att angripa feminismen är som att svära i kyrkan, men det skiter jag i. Jag har fått nog av de här tokiga hysteriska kärringdjävlarna som breder ut sig i media. Här i Sverige försöker de decimera männen till amöbor, harmlösa blötdjur som likt gelé ska formas sig efter feministernas ritningar och idéer om hur män ska vara. 


Hela uppbyggnaden av genusvetenskap och andra pseudovetenskaper som uppstått i feminismens spår och vågar inte ifrågasättas av etablissemanget hur galna teser de än lägger fram, detta måste få ett slut. Feminismen har blivit ett samhällshot ett hot mot hela civilisationen. På samma sätt som kvinnorna gaddade ihop sig mot männen och patriarkatet så måste vi gadda ihop oss mot kvinnorna och feminismen. Feminismen har lika lite berättigande idag som kommunismen har, Sovjet och kommunismen föll som idé 1991 och på samma sätt måste feminismen falla samman som rörelse och idé.


Vi män måste sluta falla till föga för kvinnornas ologiska argument och empatiska bevekelsegrunder. Nu har de fått för sig att männens mer handfasta sexualitet är ett övergrepp på deras svaga sköra feminina väsen. Deras floskler är ett övergrepp på naturlagarna, mäns sexualitet manifesterar sig på ett annat mer handgripligt sätt än kvinnornas mer fragila romantiska sexualitet. Vi styr av hormoner och är annorlunda, naturen har skapat oss som hanar och honor något vi måste acceptera och sluta bortförklara med en massa socionomiskt och sociologiskt mischmasch.


Svenska karlar är en skam för sitt kön, inga har som de svenska männen fallit till föga för feminismen och lagt sig platt för en hop galna fruntimmers argumentation. Låt oss sätta kärringdjävlarna på plats och få ett avslut på feminismen som fenomen. Låt oss rensa de svenska universiteten och högskolorna på dessa genustokar och feminister, låt oss kasta ut alla kvinnliga präster ur kyrkan och återställa den till vad den en gång var. En gång i månaden får alla kvinnor kortslutning i sin hjärna på grund av hormonerna, detta var något som forntidens visa män insåg och därför höll kvinnorna borta från styrande poster i samhället.

Av Karsten - 10 november 2017 13:44

Är människor så inneslutna i sin egen lilla bubbla att de inte märker vansinnet som breder ut sig i världen omkring dem? Fattar inte folk att om vi låter utvecklingen fortsätta som den gör så är det kört för oss, vi förstör livsbetingelserna för både oss själva och alla andra arter på jorden. En hel del av denna omedvetna destruktivitet har sitt ursprung i religionen och den vantolkning vi har gjort av tankar skapade för flera tusen år sedan. Vi har tagit Guds ord att uppfylla jorden med vår säd bokstavligt utan en tanke på att vår hänsynslösa utbredning drabbat alla andra livsformer. 


Vår syn på religionen har blivit mer och mer materialistisk, många föreställer sig Gud som en antropomorf varelse som man kan be till och prata med. En vis gammal man som har svaren på allt. För muslimerna har världen bortom denna blivit till ett paradis likt jorden fast mycket bättre, med prunkande trädgårdar och porlande bäckar med oskulder som står till männens förfogande, en patriarkalt formad föreställning om dödsriket, något i stil med fornegypternas föreställning om de dödas värld. Dagens människa är så fångad i materialismen att inte ens i döden vill de överge tanken på det materiella.


Den materiella världen är en illusion skapad av oss själva, vi skapar uppfattningen att saker och ting har ett värde. Som guld och andra sällsynta metaller och stenar. Vi har själva skapat ett materiellt fängelse åt oss, ett fängelse som ger oss illusionen att äger vi bara fler prylar så blir vi lyckligare. Det enda du kan ta med dig i döden är den andliga mognad du uppnått under ditt liv, den andliga insikt du kommit fram till. De flesta människor i väst skänker aldrig denna aspekt av livet en tanke, de är som själlösa köttklumpar som dör lika okunniga som de föddes.


Det är denna brist på andlig insikt som gör att jorden ser ut som den gör, vi känner inte det kollektiva ansvar vi borde känna inför jorden och alla andra livsformer som lever här. Vi är oförmögna att leva i harmoni med alla andra livsformer då vi sätter vår egen framför alla andra. Vi är fångna i vår egen egoism och hybris, vi tror på Bibelns ord om att människan är skapad till guds avbild. Vi har vantolkat de religiösa tankarna genom vår brist på att kunna frigöra oss från det materiella. Vi tror att meningen med livet är att slita i sitt anletes svett och försöka skrapa ihop så stora materiella skatter som möjligt. 


Aldrig har människan varit så själsligt vilse som idag, vi söker svaren i New Age och religiösa sekter styrda av karismatiska narcissister. Vissa offrar sin egna liv i självmordsattacker i tron att de tjänar sin gud genom sådana gärningar. För varje dag blir vi fler och fler vilsna själar på denna jord, munnar som ska mättas med de krympande resurser jorden ger. Vårt sätt att leva och tänka leder oss mot den undergång, den apokalyps alla religioner spår ska avsluta mänsklighetens saga här på jorden.

Av Karsten - 10 november 2017 13:09

När jag på Text-TV läste rubriken "Låta barn se våld kan bli straffbart" var min första tanke, ska de nu övervaka att föräldrarna inte låter barnen titta på TV-våld. Men det handlade om att regeringen vill göra det straffbart att utsätta barn för situationer där de ser våld och övergrepp i hemmet. I vanlig ordning ska regeringen tillsätta en utredning i frågan.


Det hela är så befängt det kan bli, det är redan förbjudet att puckla på sin partner oavsett om barnen tittar på eller ej. Som Löfven så riktigt påpekar i Text-TV inslaget, - Det kan handla om resurser till polisen, så några konkreta förslag att förbättra situationen har han inte. 


När polisen inte har resurser att stävja dödsskjutningarna och gripa gärningsmännen hur ska de då få tid att förhindra att barnen blir vittne till våld i hemmet och framför allt hur ska det gå till rent praktiskt? I och för sig är vi på väg mot ett övervaknings- och kontrollsamhälle där kameror i hemmen snart kan vara en realitet. Storebror ser dig precis som i George Orwells roman "1984". 

Av Karsten - 9 november 2017 22:11

Den svenske SD-riksdagsmannen Pavel Gamovs resa som valobservatör till Moskva som skildras av journalisten Chang Frick på Nyheter Idag går inte av för hackor. Snacka om att göra bort sig och bära sig åt som ett svin. Det verkar som Jimmie Åkesson samlat alla Sveriges dårar i SD samtidigt som han rensade ut alla kompetenta politiker eller såg till att de självmant lämnade partiet. Låt medelmåttorna stanna kvar, de som inte utgör någotr hot mot den sittande partistyrelsen.

Pavel Gamov uppmanades igår att avsäga sig alla uppdrag i SD och lämna partiet, efter att hans "diplomatiska resa" till Moskva blivit publicerad i Nyheter Idag och allmänt känd. Undras om det finns några vettiga personer kvar på valbar plats i september 2018?

Av Karsten - 9 november 2017 19:02

Det är ett djävla väsen på media just nu om hoten mot våra folkvalda. Vad man däremot talar väldigt tyst om är vilken fråga som är skuld till denna polarisering och dessa hot mot politikerna. Alla vet att det är asyl- och flyktingfrågan som är orsaken till hoten. Att SD är det parti som utsätts för flest hot är inget att förvåna sig över då extremvänstern gjort sig känd för att försöka tysta alla motståndare med hot och våld. Innan massinvandringen tog fart var det ytterst sällsynt att politiker hotade i Sverige, det var väl i stort sett bara Palme som var måltavla för direkta hot. 


Det var när den verkliga invasionen av främmande kulturer började till Sverige i slutet av 1980-talet och en mängd politiker på vänsterkanten men även liberaler började propagera för ett ökat mottagande av asylsökande som många svenskar fick nog och började skriva hatiska brev till politikerna. Det största felet man gjorde var att inte föra upp frågan om invandringen till en öppen debatt där alla fick lov att säga sin åsikt. Istället var det en liten självutnämnd,nd kulturelit som tog monopol på frågan och ensidigt propagerade för ökad mångkultur. Man blundade helt för de negativa konsekvenserna av massinvandringen.


Det var först med den okontrollerade flyktingvågen hösten 2015 som man från politiskt håll insåg att situationen höll på att bli ohållbar och helt spåra ur. Först då lät man de mer moderata kritiska rösterna få komma till tals. Tyvärr var det då redan för sent, hatet och misstron mot politikerna var då så grundmurad så hatbreven hade blivit en del av de flyktingvänliga politikernas vardag. Idag har vi ett hårt polariserat samhälle där flyktingfrågan skär som en kniv genom samhällskroppen, den delar familjer och sår split på arbetsplatser. Skulden kan vi lägga på media i samarbete med politikerna.


Av Karsten - 9 november 2017 13:02

Läser på Text-TV "Regeringen har fattat ett beslut om att polismyndigheten och Säpos arbete med att förhindra och försvåra för så kallad politiskt motiverad brottslighet måste stärkas. Därför förser man mera pengar till myndigheterna". Detta med anledning av det kommande valet 2018.


Detta är ju en högst luddig formulering som kan innefatta allt från en regimkritiska insändare till rena terrordåd. I mina öron låter det som man nu ska skruva till locket för yttrandefriheten ytterligare. Man vill inför valet att all kritik mot flykting- och invandringspolitik tystas. Bara systemdebattörerna ska få komma till tals. Alla kritiska röster på Facebook och Twitter ska tystas, minsta misstanke att någon främmande nation (Ryssland) skulle lägga sig i den inrikespolitiska debatten så ska de inblandade svenskarna fängslas.


Vågar man fortsätta blogga här på bloggplatsen.se? Med det statligt organiserade drev som #jagärhär innebär så är risken stor att stängas av från debatten. Sverige börjar mer och mer likna DDR med sin angivarkultur. De med PK-åsikter ser sig som de goda apostlarna i samhället med rätten att agera åsiktspoliser. Jag känner mig skrämd av det politiska klimatet i Sverige. Se bara på den häxjakt som #Metoo gav upphov till, nu har det första självmordet skett i spåren på detta drev. 

Av Karsten - 8 november 2017 22:56

Invandare generellt visar sig begå 4,5 gånger så många våldtäkter som en svensk per capita. Bryter man ner statistiken ytterligare visar det sig att en Nordafrikan har 18 gånger högre sannolikhet att pekas ut som gärningsman till en våldtäkt än en svensk. Män från Mellanöstern är mellan fem och tretton gånger så benägna att begå våldtäkter som svenska män. Dessa siffor publicerar Nya Tider i sitt senaste nummer och det finns ingen anledning att tvivla på dem då de säkert gått igenom statistiken åtskilliga gånger för att ej anklagas för fel. Till och med Jerzy Sarnecki från BRÅ säger: "Alla undersökningar visar att invandrare är överrepresenterade i brottsligheten".


Ändå fortsätter media att ge svensken den felaktiga uppfattningen att invandrare inte är mer brottsbenägna än svenskar. Över hälften av svenskarna tror på dessa grova fördomar om att invandrare är lika laglydiga som svenskar. Det är hög tid att dra fram sanningen i ljuset lagom till valet 2018 så svenska folket får avgöra om vi ska fortsätta med denna destruktiva invandringspolitik som undergräver hela samhällssystemet. För att inte tala om de kostnader det medför både ekonomiskt och i förstörda människoliv för samhället.

Av Karsten - 8 november 2017 21:29

Vad är det för djävla poliskår vi har? En polisman kör in i en lastbil under utryckning och dödas, vid obduktionen upptäcker man att han har både amfetamin och Tramadol i kroppen. Andra poliser avslöjas med att ha snokat i datorer och läckt hemlig information till kriminella gäng. Uppenbart går det att köpa poliser i dagens Sverige, de kriminella gängen har så stora ekonomiska tillgångar så de kan muta poliser. Detta i sin tur beror på att den svenska polisen har löjligt låga löner i förhållande till de risker det för med sig att vara polis i dagens Sverige. Ingångslönen ligger på 25 000 kronor i månaden. De högst betalda är skrivbordspoliserna, intendenter o.dyl som slipper riskera liv och lem.


Man har sänkt intagningskraven på polishögskolan till en nivå så låg att idag kan rent underbegåvade bli poliser. Politikernas intention att göra polisen mångkulturell gör inte saken bättre, vi får poliser var lojalitet starkt kan ifrågasättas. Allt detta vet man inom polisen och därför är det så många som säger upp sig, man vill inte riskera att få en kollega som kanske skjuter på dig istället för på sina landsmän. Rättsstaten är i en ständigt nedåtgående spiral och vi är långt från bottnen. Det är när statsmakten inte längre kan leverera trygghet och säkerhet för medborgarna som samhället börjar falla samman, när bara de rikaste har råd att skaffa sig privata vaktstyrkor som i Sydamerikanska bananrepubliker. Det är då folk inte längre vill vara med och betala sin skatt, det är då oron börjar sprida sig i samhället och högerpopulistiska alternativ börjar vädra morgonluft. Det är den utvecklingen Sverige är på väg mot, vad än de köpta statsvetarna sitter och försäkrar i TV.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards