Alla inlägg under november 2017

Av Karsten - 8 november 2017 20:40

Är det inte hög tid att svenska folket gör sig av med sin dyslektiska och djupt korrupta kungafamilj. De är goda för hundratals miljoner men låter sig ändå bjudas på lyxresor världen runt av en skattefifflade affärsman Bertil Hult. Hur ska man kunna begära av svenska folket att de pliktskyldigast ska betala sin skatt när vår statschef själv har en djupt tvivelaktig moral och utnyttjar och är vän med en av Sveriges värsta skattesmitare? 

När är kungafamiljen privat och när är de offentliga? I mina ögon är kungafamiljen offentlig 24 timmar om dygnet, det är det vi skattebetalare betalar deras apanage för. Är det kungen och hovet som väljer ut de affärsintressen de vill gynna genom sin vänskap? Att vara kompis med kungafamiljen kan ge en väldig prestige och gynna affärerna.


Att SD stödjer den svenska monarkin är problematiskt med tanke på kungafamiljens moral. Sverigedemokraternas påklistrade nationalromantiska vurm för monarkin är patetisk, speciellt som hovet knappast vill ta i SD med tång. Vad Panama- och Paradisdokumenten avslöjat är bara toppen på ett isberg, bakom en sprucken fasad av moralisk storhet är Sverige lika korrupt och ruttet som de flesta andra länder. Vi har en knappt läs och skrivkunnig kung som gift sig med dottern till en känd nazistisk affärsman som återvände till Tyskland från Brasilien 1933 vid Hitlers maktövertagande då han vädrade möjligheter att tjäna stora pengar. Han köpte arieserad beslagtagen egendom för en spottstyver av en stackars jude som tvingades emigera. Snacka om ett kungahus med hög moral.

Av Karsten - 8 november 2017 16:00

Vad fan ska vi med lagar och bestämmelser om de ändå inte efterlevs? Som detta oskick att cykla på trottoarer och gångbanor ett brott som är belagt med 500 kronor i böter. Ibland kommer de cyklandes med hörlurar för öronen helt inne i sin egen lilla värld, helt omedvetna om hundar och barn som också färdas på trottoarerna. Barn och hundar har en tendens att plötsligt ändra riktning och komma i vägen för en av dessa lagbrytare som använder gångbanorna som cykelbanor, ofta blir då reaktionen ett skrikande och gormande om att se efter sin unge eller hund som om det var deras fel att de kom i vägen för cyklisten.


Förr i världen då det fortfarande fanns fotpatrullerande polisen så beivrades denna typ av brott, folk visste att cyklade de på trottoarerna så riskerade de att bli gripna och bötfällda. Jag minns att jag själv fick 150 kronor i böter för att jag cyklat på Gustav Adolfs torg. När såg ni sist en polisbil bromsa in och stoppa någon som cyklar på trottoaren? Ett samhälle där inte lagar efterlevs eller där polisen ej beivrar mindre brott är ett samhällssystem i förfall. Vi har fått en lat ointresserad poliskår som knappt orkar stiga ur sina fordon än mindre patrullera till fots. Det är bristen på synliga poliser som skapar brottslighet och otrygghet i samhället. Skicka femhundra fotpatrullerade poliser med befogenhet att bruka sina tjänstevapen vid hot om våld till Rosengård och andra så kallade "utsatta problemområden" så kommer brottsligheten och den öppna narkotikahandeln att drastiskt sjunka. 

Av Karsten - 8 november 2017 12:53

Svenska försvaret ska nu köpa in amerikanska MIM-104 Patriot luftvärnsmissiler till ett värde av 1,2 miljarder dollar (ca. 10 miljarder SEK). Patriot togs fram av Raytheon Co 1975 som en ersättning för det gamla Nike Hercules systemet, så det är inget nytt luftvärnssystem, USA själv räknar med att skrota Patriot 2040. Det svenska försvaret räknar med att Patriotsystemet ska vara fullt operationsdugligt 2025. Patriot är ett lastbilsburet luftvärnssystem med en räckvidd på 70 kilometer, dess max höjd är 23 000 meter missilerna färdas med en hastighet av 2,0 Mach. Som alla moderna luftvärnsmissiler är det sammankopplat med ett mobilt radarsystem och är i första hand tänkt att skjuta ner inkommande strategiska missiler. 


Första gången Patriot användes i skarpt läge var vid första Gulfkriget 1991 då Israel använde det för att skjuta ner inkommande Scudmissiler, något som de ofta misslyckades med. Som jag ser är denna affären ett sätt av USA att binda Sverige närmare NATO samt att dumpa gammal utrustning till de korkade svenskarna. Fan vet om det inte blivit billigare och bättre om vi fått köpa de senaste ryska mobila luftvärnssystemen S-400 Triumf med en räckvidd på 400 kilometer som vida övertrumfar Patriot systemet. S-400 är en vidareutveckling av S-300 systemet och togs i bruk 2004.

Av Karsten - 7 november 2017 22:17

Hur fan kan en narcissistisk affärsman och fastighetsmagnat bli vald till USA:s president och en knappt rumsren svetsare bli statsminister i Sverige? Att något dylikt skulle ske för tjugo år sedan var otänkbart, då ställde man fortfarande lite krav på statsmannaskap. Idag låter sig folk regeras av vilka dårar som helst, bara det de säger låter bra i folks öron. Trump ska bygga en mur längst Mexikos gräns och öppna alla kolgruvor i USA samt helst internera varenda muslim i landet. Varenda hillbilly och redneck i hela USA jublar, Trump säger precis de dumheter de vill höra. Om sedan Trump är upp över öronen inblandad i ryska affärsintressen är helt ointressant, vem fan bryr sig? 


Svetsaren här hemma är inte riktigt lika smord i truten men vad kan man begära karln har väl bara grundskola och en AMU-kurs i svetsning. Det enda han är riktigt säker på är att SD är ett rasistiskt parti med nazistiska rötter, detta mantra har han upprepat i varenda politisk debatt utan att det fått avsett resultat. SD ligger stadigt på cirka 16 -17 procent. Visserligen har M nu kidnappat deras hjärtefråga asyl- och flyktingpolitiken, frågan är bara om de kan leverera efter en eventuell valseger eller om lilla Annie Lööf dikterar villkoren? Svensk politik är rena skiten, man kan inte lita på en enda av dessa inkompetenta klantskallar.


Hela världen är på väg mot sin egen undergång, de som planerar framtiden har inte en siffra rätt. Man hugger ner regnskog och planterar oljepalmer som man konstbevattnar, en process som kräver mer energi än vad oljan i palmerna sedan ger. Smarta affärsmän från väst lurar urbefolkningarna att sälja sina marker så man kan skövla regnskogen lagligt. Polarisar och glaciärer smälter ändå påstår en del forskare att det inte är människan som är skuld till den globala uppvärmningen. Vissa djurarter finns snart bara uppstoppade på museer att beskåda tacka vara människans utbredning. Ändå så är det ytterst få som ställer sig frågan vad fan vi människor sysslar med? Vi blir av media itutade att det vi gör är bra och rätt och att allt ska ordna sig i slutänden. Bara fortsätt konsumera och använd er dyrbara tid att titta på idiotiska TV-shower eller spela spel på mobilen. Varför bry sig om den verkliga verkligheten när den virtuella är så mycket bättre? Varför inte trycka på knappen och göra slut på skiten med en gång, varför vänta när vi ändå vet att förr eller senare kommer vi att använda de där förbannade kärnvapnen vi en gång uppfann?

Av Karsten - 7 november 2017 18:21

Rätt skrämmande, många man pratar med är rörande ense om att mänskligheten och vår civilisation sjunger på sista versen. Fler och fler inser att vi lever i en helgalen värld styrd av de värsta psykopater man kunnat uppbringa. En viktig faktor till galenskapen i världen är religionen och då speciellt de abramitiska bokreligionerna, judendom, kristendom och islam. Mycket av oroligheterna i Mellanöstern har sitt ursprung i religiösa motsättningar, trots att man erkänner att alla tre religionerna har sitt ursprung i patriarken Abraham och de tolv stammar han gav upphov till så hatar man varandra till döds. Av de tre är nog islam den värsta då dess extremaste medlemmar är beredda att spränga sig själv i luften och ta så många av sina fiende som möjligt med sig. 


Många människor har slutat tro på politikernas flamsiga framtidsvisioner där man ofta låter tekniken lösa alla problem. Ännu har ingen politiker presenterat en hållbar lösning på jordens överbefolkning och krympande råvarutillgångar, man har bara någon dimmig föreställning om att vårt jordklot med teknikens hjälp kan husera ännu några tiotals miljarder. Speciellt liberalerna har en utopisk föreställning om hur många vi kan vara på jorden. Felet är att ingen politiker vågar säga de obehagliga sanningar som hör samman med överbefolkningsproblemet, bakom fyra väggar och utom hörhåll för media vågar man erkänna att 85 procent av mänskligheten borde bort från jorden. En återgång till år 1800 befolkningsantal hade utan tvekan varit bra för både mänskligheten och miljön, vi var cirka en miljard år 1800. 


Jag ställer mig frågan har vi i väst inte ett ansvar att sätta stopp för befolkningstillväxten i Afrika och Asien? Om nu folk på dessa kontinenter är så primitiva och har grumliga vidskepliga föreställningar om att många barn är en gudarnas gåva har vi då inte en skyldighet att sluta förse dem med läkarvård och hjälpsändningar? Våra medicinska landvinningar hjälper massor med spädbarn att överleva i Afrika och skapar därmed ännu fler munnar att mätta. Jag tycker inte vi har några moraliska skyldigheter att bidra till befolkningstillväxten i dessa regioner.

Av Karsten - 7 november 2017 00:12

Brukar kolla på Kunskapskanalen, en av de få TV-kanaler som har ett vettigt innehåll. I ett program om hjärnan och intelligensen fastslog man att intelligensen var högre år 1800 än vad den är idag. Man sa också att hjärnvolymen var större hos de människor som levde för 15 000 år sedan. Inget av detta förvånar mig då jag vet att våra hjärnor påverkas av de pesticider som används i jordbruket och de gifter som finns i vår mat. 


Just som forskarna börjar förstå hur våra hjärnor fungerar så inser man att vi pajat dem med den eländiga föda vi intar. Redan på 1980-talet hade de svenska universiteten börjat fyllas med gymnasister med så dåliga förkunskaper att de inte kunde tillgodogöra sig undervisningen. Vissa C-uppsatser var skrivna på en så eländig svenska att de var oläsliga. Framtidens föreläsningar lär väl ske på en Rosengårds- eller Rinkebysvenska så alla elever hänger med.


De som inte inser att man på ett halvt sekel kört ett en gång välmående industriland i botten är antingen själva politiker eller efterblivna. Vi som hade förmånen att uppleva folkhemmet och välfärds-Sverige och upplevde en skola där eleverna lärde sig något ser med förskräckelse på utvecklingen. När man hör skolminister Fridolin komma med sina floskler blir man mörkrädd, hur fan kunde denne snorvalp  med absolut ingen yrkeserfarenhet bli minister?


Sverige har på alla områden tappat mark, de få entreprenörer som landet lyckas frambringa emigrerar till USA eller något annat land där möjligheten till framtid finns. Här i Sverige samlas all världens bidragstagare och bedragare, alla känner till de naiva svenska myndigheterna och landets inkompetenta polis. 

Låt mig som avslutning dra en gammal anekdot: Det var två kriminella som träffades på Plattan i Stockholms City. Jag har en bra nyhet och en dålig,  sa den ene. OK vad är den dåliga? Polisen är efter oss. Och den bra då? Det är den svenska polisen!

Av Karsten - 6 november 2017 21:59

Om 2,5 miljoner arbeten i Sverige kommer att ersättas av datorer med artificiell intelligens under de närmaste åren vad fan ska vi då med alla blattar som våra politiker importerar? Politikerna påstår att invandringen behövs för arbetsmarknaden. Att detta är en bluff begrep jag redan på 1970-talet, vi behövde inte ens alla juggar, turkar och greker som politikerna tog hit. När fan ska folk börja kunna lägga ihop två och två och dra egna slutsatser och sluta tro på all skit som står i DN och som sägs på Rapport och Aktuellt?

Av Karsten - 6 november 2017 21:26

Svenskt näringslivs chef Leif Östling sa i en intervju att han betalar massor i skatt i Sverige men att han tyckte att man inget fick för pengarna. Något som fick finansminister Magdalena Andersson att gå i taket och börja gapa om försvar, polis, skola  och sjukvård. Vad är det för skitsnack, Östling har ju rätt vi får inget för pengarna, vi har varken ett fungerande försvar eller en poliskår som kan skydda medborgarna och klara upp brotten. Det enda man hör när det varit någon dödsskjutning eller man sprängt en polisstation är, vi har ännu ingen gripen och saknar spår. Skolan är ett enda kaos där många går ut utan att kunna läsa och skriva. Sjukvården går på knäna och folk säger upp sig för de orkar inte mer.


Vi vanliga löneslavar och pensionärer betalar in en massa i skatt men får mycket lite i gengäld, vi får stå i sjukvårdskö och när vi blivit rånade och nerslagna får vi krypa till polisen för att bara få beskedet att förundersökningen är nerlagd. Kallar Magdalena Andersson det för att få valuta för pengarna? Nä alla borde göra som topparna smussla undan pengarna i brevlådeföretag i olika skatteparadis och låta det här ruttna landet gå åt helvete. Låt somalier och araber ta hand om landet de är ju så in i helvetes kompetenta om man ska tro politikerna själva. Fler och fler börjar genomskåda dessa flagranta lögner. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards