Alla inlägg under december 2017

Av Karsten - 26 december 2017 17:44

Nu funkar Microsoft ingen, det var det där förbannade Norton Security som ställde till allt skit, så fort det var avinstallerat fungerade datorn som den skulle. Det borde vara förbjudet att sälja datorer med förinstallerade program som är avsedda att funka en månad för att sedan börja uppmana en att köpa programvaran när provtiden är slut och de börjar skrämma en med att "din dator saknar skydd". Har man redan betalt för ett annat säkerhetsprogram vill man för helvete inte betala för ett till.


Donald Trump fortsätter med sin hatkampanj mot CNN läser jag på nätet, nåja vi får väl vara tacksamma så länge han inte startar ett kärnvapenkrig mot Nordkorea. Som om detta inte var nog så växer spänningarna mellan Indien, Pakistan och Kina, Indien är idag världens största vapenimportör. Indiens armé växer och det är bara Kina som har en större armé. Det är inte alls uteslutet att en global konflikt tar sin början i gränsregionen mellan Kina, Indien och Pakistan och alla tre länderna är kärnvapennationer. Inte ens julen kan man glädja sig åt sedan den förvandlats till ett kommersiellt jippo. Man får minnas sin barndoms jular då det till och med kunde vara lite snö här nere i Skåne. Då började försäljningen tidigast första adventssöndagen. 

Av Karsten - 25 december 2017 20:22

När fan ska mänskligheten vakna och inse att om vi fortsätter leva på det sätt vi gör nu kommer vår art att utplånas tillsammans med många andra arter. Vi står på toppen av näringskedjan och är den art som besitter störst intelligens och möjlighet att förändra i vår omgivning. Det vi hittills gjort har varit till gagn för oss själva men till men för alla andra arter på jorden. Vi skövlar regnskogarna som producerar det syre alla däggdjur behöver för att leva, vi fiskar ut världshaven för att mätta alla munnar trots att varningarna om utfiske kom redan på 1960-talet. Vi såg världshaven som gigantiska soptunnor där vi kunde göra oss av med alla giftiga substanser som vi framställde. Efter andra världskriget dumpade vi tyskarnas lager av saringas och ammunition i Östersjön och i Kattegatt och det handlade om tusentals ton som lastades på gamla båtar som sedan sänktes. Nu börjar dessa rosta sönder och läcker ut sitt giftiga innehåll.


Vi människor är galna, vi tänker oss inte för innan vi handlar. Vi uppfinner kärnvapen utan att reflektera över vad ett globalt kärnvapenkrig skulle innebära för vårt lilla klot. Vi fällde två atombomber över Japan bara för att skrämma Sovjetunionen och släppte därmed lös en ond ande ur flaskan som aldrig mer går att stänga in igen. Ända sedan augusti 1945 har mänskligheten levt under hotet om ett globalt kärnvapenkrig, ett krig alla vet att ingen kommer att vinna. Risken är att någon galen makthavare tror att han kan slå först, till innan "fienden" hinner avfyra sina kärnvapen men detta är bara en from dröm. I samma stund någon av världens kärnvapenmakter avfyrar sina vapen kommer alla andra kärnvapenmakter att göra detsamma och innan vi vet ordet av har vi atomvintern över oss. Sot och damm kommer att skymma solens strålar så inget kommer att växa på jorden under överskådlig tid och mänskligheten kommer att hungra till döds.     


Hur kan en art som lyckats lösa livets gåta och kartlägga det mänskliga genomet samtidigt hota med att utplåna nästan allt liv på jorden? Människan är en anomali, samtidigt som hon försöker lösa gåtan med universums uppkomst och skådar allt längre ut bland galaxerna ägnar hon sig åt banala politiskt ideologiska konflikter som ständigt hotar att eskalera till en global kärnvapenkonflikt. Mänskligheten låter sig styras av de värsta narcissistiska psykopaterna vår art lyckats framavla. Det är aldrig de eftertänksamma, de kloka och bildade som styr våra nationer. Nä det är människor vars psyken ligger på samma nivå som Stalins, Maos och Hitlers, de framför just de förenklingar och de populistiska budskap som de förvirrade massorna vill höra. Vi lever på en jord som håller på att överbefolkas samtidigt som resurserna blir allt mindre. 


Skulle de pollinerade insekterna dö ut på grund av jordbrukets överanvändning av växtgifter skulle tillgången på mat snabbt tryta och krig och konflikter skulle utbryta om det lilla som fanns kvar. Humanism, empati och solidaritet skulle snabbt vara meningslösa begrepp i en värld präglad av egoism och överlevnadsinstinkt. Människan är innerst inne inget annat än ett däggdjur som mentalt står kvar på samma stadium som stenåldersmänniskan, men som lyckats skaffa sig tekniska innovationer som är som att sätta en AK-47:a i händerna på en schimpans. Tyvärr är alldeles för få av mänskligheten kloka och visa människor, de flesta är som en förvirrad och fördummad fårskock som frenetiskt söker efter en herde  som kan leda dem på rätt väg. Därför kommer sådana som Trump till makten trots att allt förnuft talar mot det. Kanske är det meningen att vi ska gå under, kanske har vi nått så långt vi kan komma och nu faller offer för massans okunnighet och dumhet?  

Av Karsten - 24 december 2017 22:04

Hur fan kan folk leva sina liv och skaffa barn och tro på en framtid när allt talar för att det mesta av våra livsbetingelser håller på att kollapsa? Vi har en global ökning av medeltemperaturen som beror på antingen ökad solaktivitet eller på människans påverkan med utsläpp av koldioxider, oavsett vilket som är orsaken så är resultatet katastrofalt. Polarisar och glaciärer smälter, glaciärerna innehåller en inte allt för oansenlig reserv av rent vatten som människan är beroende av.


Samtidigt med detta så håller antalet insekter på att minska dramatiskt på grund av jordbrukets överanvändning av gifter vilket innebär att våra grödor inte längre kommer att pollineras. Detta i sin tur leder till en dramatisk ökning i priset på spannmål och i sin förlängning brist på föda och hungersnöd. Brist på rent vatten och föda kommer att leda till krig och konflikter, de nationer som har teknik och moderna vapen kommer att lägga beslag på de tillgångar som finns och anställa folkmord på de sämre lottade nationerna.


Demokrati, humanism, mänskliga rättigheter kommer bara att vara illusion i framtiden, vi kommer alla att tvingas leva i en totalitär polisstat där kontrollen av medborgarna kommer att vara minutiös. Tidigare diktaturer kommer att framstå som rena drömmen jämfört med det framtiden kommer att ha i sitt sköte. Lyckliga är de som slipper uppleva denna framtid, den generation som föddes efter andra världskriget är nog den sista generationen som fick uppleva sann frihet och välfärd.

Av Karsten - 24 december 2017 21:01

Vilken djävla jul, Microsoft Edge har kukat ut fullständigt, bara två svarta rutor. Var tvungen att använda Google Chrome. Börjar bli trött på nästan nya datorer som inte fungerar som de ska. Problemen började i går, kunde inte stänga av datorn som man ska, fick hålla inne startknappen för att släcka ner fanskapet.


Det är kanske någon djävla extremvänster ligist som hackat datorn, idag kan ju vad som helst hända och antivirusprogram och brandväggar är mest en illusion av säkerhet. Bäst hade varit att skrota all modern teknik och flytta ut i en liten vedeldad stuga långt inne i storskogen långt bort från alla djävla människor. Bättre att sitta där och invänta Harmageddon än i en barre inne i stan. 


Som sagt så önskar Elake Karsten sina läsare en riktigt God Jul.

Av Karsten - 23 december 2017 18:25

Denna förbannade jul blir bara mer och mer kommersialiserad för varje år som går. Vi är långt från julens primära budskap nämligen Jesus födelse. Idag är det kommersialismen och handelns gyllne högtid, det handlar om att sälja så mycket onödigt skit som möjligt. 

Själv njuter jag av varje nyhet och upptäckt av det som kommer att bli vårt Harmageddon, nu senast läste jag att 75 procent av insekterna försvunnit de senaste 27 åren vilket innebär en katastrof för pollineringen av växterna. Vi står inför ett scenario av massvält och hungersnöd den dag våra viktigaste grödor och spannmål slutar växa på grund av att de inte längre pollineras. Skulle det ovanpå detta komma en global atomvinter för att Trump eller någon annan galning sätter igång med ett kärnvapenkrig så är det kört för mänskligheten. 


Det roliga är att ingen vill prata om dessa problem, det är som om man vill låssas som att de inte finns. Ett av de allvarligaste problem vi står inför är överbefolkningen, något vi måste ta itu med på ett eller annat sätt. Afrika är den kontinent där befolkningen ökar som mest. De primitiva svarta ynglar av sig som kackerlackor något vi i väst måste sätta stopp för. Jag är inte främmande för att sprida virus eller något som påverkar deras fortplantningsförmåga. Då jag ser alla människor som däggdjur och inget annat så är mig inga metoder främmande. Humanism existerar inte i min föreställningsvärld. Jag ser allt ur ett strikt rationellt perspektiv. De flesta tekniska och andra innovationer kommer från den västerländska vita världen så låt oss prioritera den.  Kalla det rasism om ni vill, det är mig likgiltigt. Jag ser det som rationellt och realistiskt.

Av Karsten - 22 december 2017 12:50

Sakta och allt för långsamt börjar det gå upp för de svenska makthavarna hur sårbart vårt digitaliserade samhälle är. Trots att dataexperter varnat i årtionden för de katastrofala följder ett stort digitalt angrepp på Sverige skulle kunna få har ytterst få politiker lyssnat förmodligen för de varit för dåligt insatta i ämnet. Skulle el och vatten slås ut genom ett digitalt angrepp skulle en stad av Malmös storlek snabbt kastas in i ett kaosliknade tillstånd. För att inte tala om vad som skulle ske om bankernas system slås ut och inga betalningskort fungerar längre. Man varnade allmänheten i TV nyheterna och uppmanade dem att ha matransoner för en vecka hemma om något skulle ske. Man sa även att kontanterna inte kunde avskaffas med tanke på ett angrepp på banksystemen.


Det är lite sent att vakna fem i tolv och börja inse att det genomdigitaliserade samhället är ytterst sårbart och kan slås ut på någon minut i en samlad cyberattack. Förr var Sverige självförsörjande på jordbruksprodukter och vi hade stora beredskapslager av bensin, allt detta skrotades och försvann när kalla kriget slutade och alla småjordbruk försvann på 1960 och 70-talet. Sverige är helt importberoende på en rad livsmedel och skulle i ett krisläge med handelsblockader och brist på drivmedel snabbt hamna i ett katastrofläge. Hur många svenskar har vatten hemma för några dagas försörjning? Inte många skulle jag tro. Med en 35 litersdunk klarar man sig minst en vecka, men hur många tänker i de banorna mer än så kallade preppers


Aldrig förr har vårt moderna samhälle varit så sårbart som idag då alla vitala system styrs digitalt, elförsörjning, vattenförsörjning, kassorna i alla affärer allt är idag beroende av att datachipsen fungerar och att ingen hackar dem och försätter dem ur bruk. Ett modernt krig hade idag börjat med att fienden försökte slå ut alla vitala samhällssystem och försätta civilsamhället i kaos. Det är hög tid att börja tänka och inte ta allt för givet, staten kommer inte att kunna hjälpa medborgarna då de är de sämst förberedda. Så som Sverige ser ut demografiskt idag är jag rädd att storstäderna snabbt skulle hamna i inbördeskrigsliknade tillstånd där affärer och privatpersoner skulle plundras och rånas på allt av värde. Maten skulle ta slut på någon timme folk skulle slåss om de som fanns och polisen skulle snabbt tappa greppet och mest bry sig om att skydda sig själva. Det är hög tid för samhället att planera och börja tänka på vad som händer om det otänkbara inträffar.

Av Karsten - 21 december 2017 22:14

Idioterna på SVT "Opinion Live" snackar om svenska värderingar, som man kunde förvänta sig så utmynnade det hela i högst svävade omdömen om vad som var svenska värderingar. Jag ska tala om vad som är svenska värderingar, en svensk kastar inte ner sin dotter från balkongen på sjunde våningen för att hon vill gifta sig med svenske Erik istället för sin kusin Mohammed i Bagdad. En svensk skjuter inte ihjäl en kille för att han tycker att skytten ska gå hem och knulla sin håriga moders fitta. En svensk tror inte att man vinner en diskussion genom att ha en aggressiv och hotfull attityd. En svensk stänger inte in sin hustru i hemmet och hindrar henne från att studera och komma ut i yrkeslivet, en svensk betraktar inte sin hustru som en ägodel som man kan göra vad man vill med.


Väljer man att bosätta sig i Sverige så förpliktigar man sig att följa de svenska lagarna och normerna. Har man en avvikande åsikt i denna fråga så har man valt fel land att bo i så enkelt är det. Att komma dragandes med att utvisas jag till mitt hemland så blir jag dödad är något personen skulle ha tänkt på tidigare. Är man ortodox muslim så gör man bäst i att bosätta sig i Saudiarabien eller något annat land där man praktiserar extrem islamism. Sverige är inget land för religiösa extremister, då Sverige är ett av de mest sekulariserade länderna i världen, här finns ingen plats för religiösa galningar.  

Av Karsten - 21 december 2017 18:22

Årets facit hittills är 40 döda i dödsskjutningar och sammanlagt 306 skjutningar i år. Vad är det för Sverige makthavarna skapat över våra huvuden? Vad är det för dysfunktionella mördare man låtit få asyl och uppehållstillstånd i Sverige? Oavsett om det är andra eller tredjegenerationens invandrare som utfört dåden så vet vi alla att det inte rör sig om några etniska svenskar som utför dessa dödsskjutningar. Media gör sitt bästa för att dölja sanningen för folk, men de flesta är kloka nog att själv dra de rätta slutsatserna och inser att detta är en följd av den okontrollerade massinvandringen. 


I Stockholm finns en motsvarighet till 1930-talets Chicagos "Murder incorporated" - "De fyras gäng" eller Dödspatrullen som de också kallas, detta är ett gäng killar i 20 -30 årsåldern som gjort det till en affärsverksamhet att hyras in för uppdragsmord. Detta är något helt främmande för den svenska kulturen och har aldrig tidigare funnits i svenska kriminella kretsar. Polisen verkar så maktlös inför denna typ av brott då det råder en kompakt tystnadskultur bland de invandrade kriminella. Är detta något som vi medborgare ska tolerera? Ska vi i mångkulturens namn stillatigande se på hur vårt en gång så trygga fosterland i händerna på oansvariga galna politiker förvandlas till ett kriminellt och otryggt helvete? I Malmö vågar kvinnor inte gå ut efter mörkrets inbrott efter den senaste våldtäkten på Sofielunds lekplats.


Vad dessa liberaler och vänstersocialister gör genom sin generösa asyl- och flyktingpolitik är att asfaltera vägen för ett framtida fascistiskt parti som lovar lag och ordning. Hur fan kan man vara så blåögd och naiv att man inte insåg de problem som skulle följa i spåren på en okontrollerad massinvandring med folk från världens alla hörn? Vi måste ha världens dummaste politiker i Sverige (och världens dummaste väljare som röstar på dem). Alla kritiska röster har tystats av olika statligt subventionerade trollfabriker som #jagärhär. Vi lever i en åsiktsdiktatur där man gör sitt bästa för att dölja de problem man skapat genom sin vansinniga politik.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards