Alla inlägg under december 2017

Av Karsten - 20 december 2017 19:40

Årets julkalender måste vara något av ett bottennapp, det är ju inget annat än en dålig kopia på filmen och TV-serien "Stargate". Samma typ av portal med samma ramp, lysande paneler runt portalen och en mystisk hinna som man passerar för att komma till en annan dimension eller planet. Det är så djävla fantasilöst det kan bli och har inget med julen att göra. Kalendern är full av en massa konstiga typer som den odrägliga Eva Rydberg  som man bara spyr när man ser.

Nä tacka vet jag danska DR:s julkalender som är full med tomtenissar och annat som hör julen till, men så fjäskar inte danskarna för invandrar ungarna heller. Hur fan kan man bara komma på idén att göra en TV-kalender som harslående uppenbara likheter med "Stargate" det finns ju inget originellt i serien. Hoppas SVT blir stämda av amerikanarna för intrång och kopiering.

Av Karsten - 20 december 2017 17:28

Det gläder mig att den friande domen i våldtäktsmålet i Fittja väckt sådan anstöt hos rättsmedvetandet hos allmänheten. Detta kanske blir en ögonöppnare för allmänheten och medborgarna att det svenska rättssystemet är statt i förfall och att vi har en polis som är minst sagt inkompetent och oduglig. Det är ingen slump att tingsrätten valde att hellre fria än fälla, offret var en narkotikaberoende 30-årig prostituerad medan gärningsmännen var invandrare från Afrika och Mellanöstern. Det finns politiska undertoner i den friande domen, man vill skyla över de kulturella skillnader som finns i synen på kvinnor och då speciellt prostituerade sådana. Hade offret varit en skötsam skattebetalande 30-årig psykolog hade domen knappast blivit friande.


Här har den där #Metoo rörelsen något att bita i, en syster från samhällets absoluta botten råkar illa ut på grund av regering och riksdags gemensamma koncensus när det gäller asyl- och flyktingpolitik. Ett gäng unga män från dysfunktionella kulturer bestämmer sig för att i grupp våldta och förnedra en kvinna från samhällets botten. När hon ändå har modet att anmäla övergreppet så väljer samhället att ta förövarnas parti med hänvisning till juridiska teknikaliteter och rent juridiska spetsfundigheter. Detta är det hycklande falska svenska samhället i sin prydo. Ska vi verkligen fortsätta ha  politiskt tillsatta nämndemän i våra tingsrätter? Är det inte hög tid att reformera hela det svenska rättssystemet?

Av Karsten - 19 december 2017 23:27

Idag finns det bara en stat, en stormakt som på allvar hotar världsfreden och det är Amerikas förenta stater, USA. Alla de som inbillar sig att USA står för frihet och världsfred är bortkollrade obildade bondlurkar som inte förstår bättre. Tyvärr har vi en hel del av dessa här i Sverige och inte minst inom det svenska försvaret. En sak ska man ha väldigt klart för sig och det är att USA har inga vänner eller allierade, de betraktar alla som är knutna till USA som vasallstater möjligtvis undantaget Israel som har ett mycket speciellt förhållande till USA. Sionisterna har en särställning i USA tack vare sitt starka ekonomiska inflytande, New York och Wall Street styrs i stort sett av judiska finansfurstar som därigenom utövar ett starkt politiskt inflytande över den amerikanska administrationen. 


Bara för att man är kritisk till sådana som George Soros, Warburg och huset Rothschild betyder inte detta att man per automatik är antisemit. Sett per capita och befolkningsmängd har världens judar ett mycket stort inflytande inom världsekonomin. Det är en liten men exklusiv grupp med ett ekonomiskt inflytande och en finansiell makt som få vanliga människor egentligen förstår. Så fort de angrips så skyddar de sig med anklagelser om antisemitism, något som inte har ett dugg med saken att göra. När man på 1970-talet beträdde vägen att skydda judarnas och staten Israels intressen med att angripa all kritik med anklagelser om antisemitism beträdde man en mycket farlig väg. Den antisemitism vi ser i Europa idag har sina rötter i konflikten med Palestina och den rabiata hållning staten Israel och sionisterna antagit gentemot sina arabiska grannar.


Att sedan Israel är en av världens kärnvapenstater gör inte saken bättre, tvärtom det förvandlar Mellanöstern till en krutdurk och ett framtida Harmagedon. Den stad som gett namn till Harmagedon, Meggido ligger på gränsen mellan Israel och Libanon. Jag håller inte för uteslutet att ett framtida globalt krig startar just mellan Israel och Libanon då Hizbollah har sitt starkaste fäste i Libanon. Israel är en stat som inte skulle tveka ett ögonblick att använda sin kärnvapenarsenal mot sina arabiska grannar. Den av CIA arrangerade "arabiska våren" var ett samarbete med israelsisa Mossad i syfte att destabilisera de arabiska staterna i Nordafrika. Det var först när man gav sig på Israels gamla ärkefiende Syrien som Ryssland ingrep. Israel och USA är i dagsläget de största hoten mot världsfreden och de som iscensatt de flyktingvågor som försöker ta sig till Europa allt i ett syfte att destabilisera och undergräva EU och den europeiska ekonomin.


Men sådant lyssnar inte svensken på, han tror mer på Annie Lööf och andra nyliberaler som vill atomisera, segregera och privatisera samhället för att på så sätt ge ännu mer makt åt de ekonomiska aktörerna på den globala marknaden. Slå sönder alla tendenser hos medborgarna att slå sig samman och kräva sin politiska rätt i samhället, bejaka individualismen och den enskildes rätt att roffa åt sig det är nyliberalernas motto. Idag är Sverige inget annat än en vasallstat till USA och en arktisk utpost i EU. Vi är ingenting, vad än den där dumme svetsaren påstår. Vi lånar pengar för att försörja alla de parasiter som kommit hit under asylens täckmantel något som gynnar IMF och andra globala finansinstitut. Som motprestation måste Sverige öppna upp prospekteringen av våra råvarutillgångar i form av mineraler för globala företag som suger ut landet. Stackars dumme svensk som inte inser vad som händer.    


Av Karsten - 19 december 2017 20:33

I en essä om medierna och propagandan ställer Noam Chomsky frågan om mediernas manipulation på sin spets. I en enkätundersökning angående attityden hos amerikanska TV-tittare frågade man: Hur många vietnameser dog under Vietnamkriget? Medelamerikanen idag svarar: omkring 100 000. Den officiella siffran är cirka två miljoner. Den faktiska siffran är antagligen tre eller fyra miljoner. De som gjorde undersökningen ställde en motiverad fråga: Vad skulle vi tycka om den tyska politiska kulturen om man, i en opinionsundersökning där idag, frågade hur många judar som dog i Förintelsen och fick svaret cirka 300 000? Vad skulle detta säga oss om Tysklands politiska kultur? De lämnar frågan öppen men man kan ju tänka sig vad svaret skulle bli. Vad säger det oss om vår egen (den amerikanska) politiska kultur? En hel del.


Noam Chomsky är den amerikanske debattör som med handfasta bevis avslöjat den långtgående manipulation som pågår i USA samt den utarmning av demokratin som den politiska och finansiella koncentrationen av makten betytt för medborgarna. Idag måste man verkligen ställa sig frågan vad som menas med begreppet demokrati? Är det fortfarande det folkstyre som de gamla grekerna lade in i ordet demokrati, eller som det står i den svenska regeringsförordningen: All makt utgår från folket. Nä sanningen är att all makt utgår från den som har möjligheten och kapital att manipulera attityderna hos väljarna. Se bara på presidentvalet i USA där en affärsman och fastighetsmagnat som plöjde in miljarder dollar i sin valkampanj lyckades med konststycket att bli president. Han skydde inga medel att låna pengar till sin valkampanj mot olika vallöften till lobbygrupper. Han lånade pengar av en rik ortodox judisk kasinoägare i Las Vegas mot löfte om att erkänna Jerusalem som huvudstad i Israel.


Folket på gatan går runt och inbillar sig att de har en uppfattning om hur världen fungerar, de tror på medias uppdelning i svart och vitt, i gott och ont. De begriper inte att de är exploaterade i samma stund de skriver under lånet på det nya huset de köpt och tror sig äga. En vanlig lönearbetare idag är lika maktlös och har samma status som en en svart slav på bomullsfälten i den amerikanska södern. Därför är det tur att det finns människor som Chomsky som har modet att avslöja sambanden mellan makten och kapitalet och de konflikter som ständigt pågår på vår jord. Den dag makten och kapitalet lyckats tysta den siste dissidenten och regimkritikern är den globala diktaturen ett faktum.

Av Karsten - 19 december 2017 18:58

#Metoo dög inte mycket till när det kom till kritan, den trettioåriga  kvinnan som våldtogs av 20 stycken dysfunktionella individer från Afrika och Mellanöstern i en trappa i Fittja fick stå där med skammen medans gärningsmännen frigavs av en tingsrätt som fastnade i juridiskt hårklyveri och rent paragrafrytteri. Helt riktigt gav tingsrätten polisens utredningsmän bakläxa för att ha gjort en arbete under all kritik då man från början undersökt fel trappuppgång. Först två månader senare hittade dessa inkompetenta idioter rätt trappa men då var de mesta av DNA spåren utplånade. 


Ska rättssverige acceptera att gärningsmännen till ett så grovt brott går fria på grund av en teknikalitet? Frikännande domar som denna får det att jäsa i folkdjupet, hatet mot araber och afrikaner växer för varje dag. Tjugo kriminella invandrar män utnyttjar en narkotikaberoende kvinna, väl medvetna om att hon står längst ner på samhällskalan och har väldigt lite förtroendekapital i en domstol. Domar som den här lägger grunden för framtida medborgargarden och rena dödspatruller. Det finns en gräns för vad det svenska folket tolererar av förnedring och nonchalans från rättssystemet.

Av Karsten - 19 december 2017 00:24

Vi lever alla i en manipulerad demokrati där makten inte utgår från folket så som vi är lurade att tro, utan från de maktstrukturer som lyckas manipulera folket att välja det alternativ som gynnar kapitalet och den verkliga makten bäst. Den stora massan är för dåligt insatt i hur maktstrukturerna i världen fungerar för att kunna göra välavvägda politiska val. De låter sig istället svepas med i de vågor av olika attityder och trender som skapas av press och media. De flesta partier är idag mer eller mindre populistiska och pragmatiska, speciellt de socialistiska partierna har tappat bort sig totalt på grund av att de inte längre klarar av att styra och reglera kapitalflödena och finansinstituten samt att facken har försvagats. Det är företagens tyrani som styr utvecklingen idag, ett fåtal mäktiga finansinstitut styr den politiska utvecklingen och politikerna har bara att hänga på om de vill överleva. Dessa sanningar undanhåller man den stora massan som istället tror att de utövar sin makt genom valsedeln. Närmare skendemokrati än så kan man inte komma. Koncentrationen av makt och rikedom har försvagat demokratin och ersatt den med en ytlig konsumtion av onödiga produkter som styrs genom att kontrollera folks attityder och skapa trender. Det är medborgarnas egen dumhet och likgiltighet som skapat detta demokratiunderskott. 

Av Karsten - 18 december 2017 00:08

Det finns en bakomliggande ide med massinvandringen och det är att marginalisera medborgarna genom att ställa dem mot varandra. Låt fler slåss om de arbetstillfällen som bjuds så att arbetsmarknaden blir på arbetsgivarnas villkor. I Sverige har vi sedan länge haft en stark och livaktig fackföreningsrörelse denna håller nu på att upplösas i och med att allt fler anställs genom rekryteringsföretag som hyr ut arbetarna för kortare eller längre perioder. De nyanlända migranterna kommer från kulturer där fackföreningar ofta inte existerar och man betraktar dem med skepsis. 


Staten går in och subventionerar nyanlända då de anställs vilket gör att alla inte arbetar och är anställda på samma grunder. Det är därför facket är motståndare till denna form av statlig lönesubventionering. Massinvandringen har slagit sönder ett välfungerande samhälle och fått medborgarna att känna sig överkörda. Detta har man från maktens håll motarbetat med en mördande propaganda om vikten av solidaritet och medmänsklighet, man har vädjat till de djupare emotionerna hos befolkningen. Man har utnyttjat metoden att få de som inte varit odelat positiva till att känna dåligt samvete och skuldkänslor. 


Välfärdsstaten är sakta men säkert på väg att monteras ned och ersättas av privatiseringar inom snart sagt alla områden. Invandrarna stimulerar ekonomin till så motto att de lånar pengar i bankerna så fort de fått ett jobb och anses som solida låntagare. Detta är kortsiktiga effekter de mer långsiktiga kan vara mer förödande. Den folkgemenskap som uppstår i homogena befolkningar håller på att upplösas i Sverige, denna ersätts med att man fabricerar konsumenter av alla medborgare, något som gynnar den globala handeln. Hela EU har ju drabbats av massinvandring från främst Afrika och Mellanöstern men även från Asien. Bakom massinvandringen står globala ekonomiska intressen som vill upplösa nationalstaterna och ersätta dem med ett federalt Europa med en blandad befolkning av otrygga arbetare. I sluttampen är det demokratin som kommer att ersättas av plutokrati där ett fåtal ekonomiskt starka intressenter sätter den politiska agendan. 



Av Karsten - 17 december 2017 18:43

En synnerligen grov gruppvåldtäkt skedde på en lekplats på Sofielund i Malmö, där en ung kvinna blev våldtagen och därefter försökte gärningsmännen sätta eld på hennes underliv för att utplåna alla DNA spår. Att det inte rör sig om några etniska svenskar torde stå klart för de flesta, det rör sig snarare om afrikaner, araber eller hazarer från Afghanistan. Primitiva individer från dysfunktionella kulturer med en medeltida kvinnosyn. Det är hög tid att stoppa dessa våldtäkter, klarar polisen och det svenska rättsapparaten inte av det så får vi bilda medborgargarden som tar lagen i egna händer. Kan #Metoo döma män ohörda och karaktärs mörda dem på sociala forum på nätet så var det väl fan om vi inte skulle kunna ge dessa främmande intränglingar det straff de förtjänar för att i grupp våldfört sig på en ung kvinna.


Jag ställer mig inte främmande till att kastrera dem och sedan hänga ut dem med namn och bild på Nätet. Faran är att då kommer dessa vänsterliberala batikhäxor som tjänstgör som gode män åt dessa unga ensamkommande män som uppger sig vara barn att gå i taket och gapa och skrika om rasism och att folk tar lagen i egna händer. Polisen kommer säkert att själva skita i vilket tills deras politiskt tillsatta befäl beordrar dem att gripa gärningsmännen som genomfört kastreringen. Våldtäkten skiter dessa PK-befäl i, den kommer i andra hand i det politiskt korrekta Sverige. Fy fan för detta djävla land som våra politiker förstört så i grunden med sin massinvandring av unga muslimska män.

I valet 2018 finns det bara ett alternativ och det är det parti som på fullt allvar vill rensa Sverige på alla islamister och andra dysfunktionella individer som förstör vårt land. Vad som händer den vid återkomsten till hemlandet är fullständigt ointressant. Själv skiter jag fullständigt i om de skjuts med ett nackskott så fort de gått ner för flygplanstrappan.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards