Alla inlägg under december 2017

Av Karsten - 17 december 2017 00:59

Sverige var en gång i tiden ett lugnt hörn av världen, vi levde ett lite småtråkigt men tryggt liv här. Vi hade bara två TV-kanaler och ingen reklam, varken i radio eller TV. Vi hade inte låtit de kommersiella krafterna ta över samhället, de viktigaste funktionerna som post och telefon, järnvägar, skola, sjukvård, äldrevård, apotek och så vidare sköttes av staten. Vi var ett fungerande samhälle med en polis som skötte sitt jobb och förhindrade och löste brott. Sverige var inte så brottsdrabbat vid denna tid, ett av de värsta brotten som skedde var när Clark Olofsson och Gunnar Norgren sköt ihjäl polismannen Ragnar Sandahl. Det ledde till förstasidesrubriker i veckor i pressen.


Idag har våra politiker skapat ett helt annat samhälle utan att i detalj tillfråga det svenska folket om det är så här de vill ha sitt land. Man tillät massinvandring av främlingar från dysfunktionella kulturer, man drog in Sverige i EU under falska premisser och löften. Man lätt de globala kapitalistiska krafterna få fritt spelrum i Sverige. Vi med förståndet i behåll ser vad detta lett till, en avfolkad jordbruksbygd som medfört att Sverige inte längre är självförsörjande vilket kan visa sig fatalt i en krissituation. Vi har fått en grov kriminalitet som landet aldrig tidigare skådat med dödskjutningar som slår alla rekord, samtidigt som polisen löser allt färre brott. Värst av allt är att politikerna tycker att vi medborgare ska vara tacksamma för det samhälle de skapat.


Jag ser det som ett förräderi mot folk och nation, vi skyddade landet mot kommunistisk invasion under årtionden bara för att sedan kapitulera för de judiska kapitalisterna på Wall Street. De som styr Sverige idag är horor i den globala kapitalismens tjänst. De har hjärntvättat ett helt folk med sin värdegrund och sin politiska korrekthet och tystat alla kritiska röster. Vi har åtta partier som är samma djävla skit, vi har att välja mellan pest eller kolera. Tyvärr är de flesta idag för dumma för att inse detta, speciellt den yngre generationen som passerat genom det svenska skolsystemet och där fördummats och hjärntvättats till lydiga idioter. De är lyckliga bara de får leka med sin smartphone och kolla sina likes på Facebook och Twitter. Jag hyser inga förhoppningar för framtiden vårt land är kört i botten av ett gäng politiska horor och hallikar. 

Av Karsten - 15 december 2017 16:48

I samband med rättegången mot Adolf Eichmann myntade den politiske teoretikern Hanna Arendt uttrycket "den banala ondskan" med det menade hon den ondska som uppstår i ett system där de enskilda tjänstemännen utför sina order utan att fundera över konsekvenserna av de order och uppdrag de utför. Samma banala ondska finns även i de moderna demokratierna, fast vi vill inte se den. Socialtjänstemannen som skiljer föräldrarna ifrån deras barn för att man uppfattar att barnen uppfostras i en elitistisk anda som inte passar in i den kollektiva samhällssynen som råder för tillfället, bara för att ta ett exempel från vårt eget land. Den banala ondskan finns överallt där man utövar sin makt utan att bry sig om de långsiktiga konsekvenserna och hur det drabbar enskilda individer, från myndighetshåll säger man sig handla i en anda för medborgaren och individens bästa.


Eichmann hävdade att han själv aldrig skadat någon jude eller ens att han själv skulle vara antisemit, han bara utförde de uppgifter han fick förelagt sig på bästa möjliga sätt. Hans uppgift var logistiken, att se till att tågen var på plats med rätt antal vagnar och att dessa fylldes med judar för vidare transport österut mot ett ovisst öde. 

Jag läste själv förhören med Eichmann på 1980-talet, boken kom ut på svenska 1983 och är utskrifter av Avner W Less förhör med Eichmann 1961. Trots att Eichmann visste att hans öde var beseglat så försökte han på alla sätt slingra sig och vältra över skulden på andra tjänstemän och instanser inom Tredje Rikets förvaltning. Samma beteende kan man uppleva när svenska tjänstemän ställs mot väggen för omänskliga beslut de tagit. De hänvisar till normer och gängse rutiner som högre chefer eller politiker bestämt.


Den moderna samhällsapparaten skiljer sig inte så mycket från nazisttidens samhällsapparat, man utför sina order och uppgifter i den samhällsanda som råder och tror sig handla för nationens och folkets bästa. Vi har samma problem idag där den enskilde medborgarens integritet kränks genom nya lagar om avlyssning och övervakning. Man säger att det är för allas bästa och för att skydda samhället från terrorism. Det är precis som om man medvetet öppnade gränserna för en okontrollerad invandring för att skapa ett problem med islamistisk terror för att sedan kunna skärpa samhällsövervakningen med hänvisning till terroristhotet som kommit med invandringen. Denna tendens ser vi över hela EU utom i de länder som vägrar ta emot muslimska invandrare.


När sedan en del medborgare börjar protestera mot inskränkningarna som massinvandringen medfört så inför man en värdegrund och en åsiktskorridor avsedda att tysta alla protester på ett försåtligt sätt genom att karaktärs mörda den som protesterar allt för högljutt. Nästa steg blir väl att införa omskolningsläger för de farligaste dissidenterna. Trots att folk ser att samhällsutvecklingen går åt ett fel håll med en polis som inte längre klarar av att skydda medborgarna så är det inte tillåtet att påpeka detta. Makthavarna vill gå så långt som att utnyttja spionerilagstiftningen för att förhindra att folk sprider den sanna bilden av ett Sverige och en välfärdsstat i förfall utomlands. Åtta års fängelse kan den riskera som sprider bilden av ett ghettoiserat Sverige där de kriminella invandrargängen styr och ställer. Ett Sverige där bilbränder och dödsskjutningar hör till vardagen. Det verkar som om man aldrig lär sig något av historien, man upprepar samma misstag gång på gång.

Av Karsten - 14 december 2017 21:44

Ni som passerat julmarknaden i Malmö eller sett SVT Rapport har säkert blivit varse att Gustav Adolfs torg numera liknar en belägrad zon. Torget är omgärdat av betongsuggor varav en del de sista dagarna blivit utbytta mot metallkonstruktioner som ska förhindra kapade lastbilar att plöja in i den julshopande allmänheten. På dessa orange färgade metallhinder står namnet Pitagone. Detta är ett israeliskt säkerhetsföretag som opererar i EU och har sitt europeiska huvudkvarter i Bryssel. Det har rests varningar för att Europa kommer att bli israeliserat i så motto att till följd av de islamistiska terrordåden så kommer vi att likt Israel få bygga murar för att skydda oss. Säkerhetsföretagen skär guld med täljkniv numera. Massinvandringen har skapat ett otryggt samhälle där de som har pengar köper sig säkerhet. Man skapar "gated comunity" där folk kan barrikadera sig bakom stängsel, murar och vakter. Vad det detta samhälle vi ville ha, om inte varför har då politikerna skapat det över våra huvuden?

Av Karsten - 14 december 2017 19:51

Visst är det tragiskt att en ung människa blir knivmördad på en skolgård i Sverige, men det är den verklighet vi lever med idag. Både offer och gärningsman var ensamkommande afghaner, unga män med kort stubin från dysfunktionella kulturer. Hur många fler frustrerade unga afghaner finns bland de 36 000 som kom hösten 2015? Hörde en intervju med den kvinnliga afghanska aktivisten som kände offret, hon sa att han hade känt sig ensam och ville ha hit sin familj.  Ja det vill nog de flesta av de över trettiotusen afghanska männen. Det är bara att räkna för att inse att det blir en tung försörjningsbörda för de svenska skattebetalarna. Jag har full förståelse för att Ungern, Tjeckien och Polen vägrar ta emot några av EU påtvingade flyktingkvoter. De tycker nog att de dumma snälla svenskarna kan ta hand om allihopa.


Stefan Löfven blir nog populär på EU-mötet om han håller på att envisas med att påtvinga andra EU länder de problem Sverige har fått tack vare massinvandringen. Övriga EU länder har säkert med skräckfyllt intresse följt utvecklingen i Sverige. Man behöver inte vara ett mattegeni för att inse att man höjer pensionsåldern för att spara pengar, pengar som gått åt till alla försörjningsbidrag åt arbetslösa invandrare. Sverige har tagit sig vatten över huvudet i sin iver att vara en moralisk stormakt. En röst på MP och V är en röst på höjda skatter och högre pensionsålder.

Av Karsten - 13 december 2017 21:54

Åt helvete men Me Too och alla andra idéer från fittstimmet. Vadå me too - jag med? I alla tider har kvinnan lagt snaror runt mannen med sin sexualitet. Inflytelserika män har förförts av kvinnor för att de skulle få materiella fördelar, detta har pågått sedan stenåldern. Att idag vända det mot mannen är bara hyckleri, något som kvinnor är bra på. Kvinnan har alltid saknat logik och vunnit sina segrar på empati och tårar. Det som sker idag är förödande för samhället man håller på att bryta sönder den minsta beståndsdelen i samhället, familjen. Det kvinnor eller deformerade individer som ligger bakom dessa anslag mot samhällets grundstenar är något vi med sunt förnuft kvar borde utrota. Bränna som häxor på bål. Me Too är som en häxcovern ett illasinnat anslag mot alla män, ett okristligt projekt som bör bannlysas och där de ledande bör brännas på bål. Man vill skuldbelägga alla män och få dem att känna sig mindervärdiga. Världen tillhör männen och kvinnorna ska vara männen underlägsna och tjäna dem utan protester. Krossa feminismen och slå ihjäl de moderna häxorna för att rädda världen och världsordningen.  


PS. Hade nog drukit en öl för mycket när jag skrev detta.

Av Karsten - 13 december 2017 19:06

Är det konstigt att psykisk ohälsa bland barn och unga har ökat i Sverige? Är det aldrig någon som ställer sig frågan vad det är för samhälle vi låtit makthavarna skapa och vilka krav som ställs på unga människor idag? Lösningen är inte att försöka reformera samhället till ett mjukare och mer mänskligt sådant, nej istället låter man sjukvården skriva ut Prozac eller något annat lyckopiller. 

Dagens unga går till en skola där de inte vet om de kommer att bli knivhuggna av något galet "ensamkommande barn" från Afghanistan eller råkar ut för mobbning bara för att de är svenskar. Våra makthavare har lyckats med konststycket att omvandla ett harmoniskt homogent välfärdssamhälle till ett mångkulturellt kaos på några årtionden.

Ett sjukt samhälle skapar sjuka medborgare.

Av Karsten - 13 december 2017 00:38

Läste att skådisen John Boyega klagade på att det inte var några negrer med i "Sagan om ringen" trilogin. Nä när Tolkien skrev sin romantrilogi så fanns det ytterst få färgade personer i Europa och det fanns ingen anledning till att ha någon negerkaraktär med i historien. John Boyegan kan ju alltid föreställa sig att orcherna är färgade, de är ju nästan svarta i filmen. Jag börjar bli så in i helvetets trött på allt gnällande från negrer, homosexuella och andra minoriteter som tycker att de inte får tillräckligt utrymme i samhället. 

Hela djävla världen är upp och nedvänd, ta den här galenskapen med Me too rörelsen, den kastar en skugga över alla manliga varelser bara för att ett gäng hysteriska feminister typ Ebba Witt Brattström och Gudrun Schyman ska få komma i strålkastarljuset. och gasta ut sina frustrationer. Felet är att de fått för lite kuk!

All heder åt åkeribranschen i Sverige som gjorde tummen ner åt Me Too. Åt helvete med vänsterliberalismen, Human Right, Amnesty och all annan skit. För min del får mänskligheten mer än gärna utrota sig själv, jag tror inga andra arter kommer att sakna dem, inte ens hundarna. Tänk er jorden tusen år efter den sista människan dött, all skit vi skapat är överväxt och statt i förfall. Järnvägar och broar har rostat bort, betonghusen har förvandlats till sand och cementdamm. Jorden är åter det paradis det var innan människan satte igång med sin djävla civilisation.

Av Karsten - 12 december 2017 18:07

Att de så kallade godemän fortsätter stjäla från sina klienter trots att regeringen aviserade att man skulle skärpa kontrollen av de godemännen är inte så märkligt. Det handlar om vänskapskorruption. De som blir godemän är för det mesta gamla kommunpolitiker och de som ska kolla dem är deras gamla kommunpolitiska kompisar. Det handlar om att upprätthålla skenet av de oförvitliga tjänstemännen som sköter sitt jobb exemplariskt och motparten, offren är de svagaste i samhället de med olika ofta psykiska handikapp. Detta roffande av tillgångar från de omyndigförklarade kommer att fortsätta så länge vi har det samhällssystem vi har. Sverige är ett genomruttet litet land där korruptionen bara breder ut sig. Politiker och statstjänstemän skapar själva ett system som de sedan kan utnyttja och roffa åt sig skattemedel. Det är hög tid för svensken att vakna och inse vad för land han bor i. 

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards