Alla inlägg under december 2017

Av Karsten - 12 december 2017 17:51

Svetsare Löfven påstår att antisemitismen har blivit ett problem, inte bara i Sverige utan i flera europeiska länder. Ja det var ju han och hans polare i MP som importerade alla dessa antisemiter till Sverige, eller han trodde att muslimerna skulle lägga allt sitt agg till Israel och judarna på hyllan när de fick asyl och uppehållstillstånd i Sverige? Länge försökte man slå i folk att det bara var svenska skinnskallar och nynazister som var antisemiter, men till slut fick man ge sig och erkänna att de riktiga antisemiterna fanns bland Sveriges muslimska befolkning. 


Egentligen är det fel att använda begreppet antisemitism i detta sammanhang då araberna också tillhör den semitiska folkgruppen. Arabiskan är ett semitiskt språk precis som hebreiskan och saknar vokaler. Ett bättre ord hade varit judehatare eller antisionister. I takt med att spänningen mellan Israel och Palestina skärps så kommer fler våldsdåd mot judarna i Sverige att begås av arabiska muslimer. Vill Löfven bli av med problemet så är det lättaste sättet att kasta ut alla araber och muslimer ur Sverige. Jag tror de flesta svenska judar innerst inne helst såg att alla muslimer försvann ur landet.

Av Karsten - 12 december 2017 17:31

Trump vill skicka astronauter till Månen igen, senast USA var där var i december 1972 med Apollo 17. Enligt Trump ska de inte bara placera en flagga där, förmodligen ska de bygga en amerikansk ambassad på Månen också nu när de är på gång med en i Jerusalem. Enligt Trump ska månfärden vara en förberedelse för framtida Marsfärder. Frågan är om man hinner ta fram en ny månlandare innan Trumps mandatperiod går ut, eller man kanske ska rusta upp någon gammal som står på ett museum och samlar damm? Intressant projekt då NASA mest verkar legat i malpåse sedan man lade ner programmet med rymdfärjor. 


Man kan ju bygga en större rymdfärja som kan medföra mer bränsle och accelerera till Månen, där kan man öppna lastrumsluckorna och släppa ut en månlandare som kan ta sig ner till Månen med ett gäng astronaututbildade byggjobbare som kan bygga en ambassad där. Det räcker i och för sig med ett uppblåsbart tält med ett bord en stol en amerikansk flagga och ett stort porträtt på Trump själv. Bäst hade varit att skicka dit Trump själv med enkel biljett, så kan han sitta där och regera Månen.

Av Karsten - 12 december 2017 13:12

Den socialdemokratiske landsbygdsministern Sven-Erik Bucht har fått språkhjälp för 400 000 kronor under det senaste året. Hans engelska är så bedrövlig att han måste ha privatlektioner av en språkexpert för att klara av sina uppgifter. Frågan är om det inte blivit billigare att anlita en tolk när så behövdes? Allra bäst hade det varit att regeringen bestod av utbildat folk och inte av okunniga medelmåttor som Sven-Erik Bucht och liknade pajasar. Det minsta man kan begära av ett statsråd är att han förutom svenska åtminstone talar och förstår engelska helst även franska och tyska. Jag vill minnas att vi en gång i tiden hade en socialdemokratisk utrikesminister som bara kunde svenska. 


Bildningsnivån på våra statsråd och riksdagsmän börjar bli bedrövligt låg. Det är inte konstigt att Sverige befinner sig i det kaos det gör när vi har statsråd som Gustav Fridolin (MP) som i stort sett gått direkt från gymnasiet till riksdagsbänken. Denne lille pajas ska sköta skola och utbildning och vi ser vad han presterat, en skola i totalt förfall där elever går ut nian utan att kunna läsa och skriva ordentligt. Jag misstänker att Sven-Erik Bucht inte är den ende ministern som inte talar och skriver engelska felfritt. Sverige styrs av en samling obildade bondlurkar.

Av Karsten - 11 december 2017 23:17

Nu vill regeringen sätta munkavle på alla journalister som rapporterar om läget i Sverige och döma dem enligt spionerilagen. Orkar inte skriva om det så läs själv här.

Av Karsten - 11 december 2017 12:36

Nu kan varken media eller politiker blunda och peka finger åt högerpopulistiska krafter, attacken mot synagogan i Göteborg genomfördes av muslimer, av de gripna lär två vara palestinier och den tredje syrier. NMR är inget hot mot de svenska judarna det största hotet är alla muslimer som riksdag och regering låtit importera hit under asylens täckmantel. Trots att 95 procent av de 163 000 som kom hösten 2015 var unga män så insåg ändå inte politikerna och media att det rörde sig om en invasionsstyrka.

Läste i Metro att den judiska församlingen i Malmö bara har 550 medlemmar mot 4 300 i Stockholm. Inte konstigt ingen jude vågar bo i Malmö med alla de galna muslimer som bor här. Hela Rosengård är arabiserat, nu ska de bygga en "Culture Casbah" där. I Sverige finns sex synagogor, jag undrar hur många moskéer det finns och planeras att byggas?


Näst efter Koranen så är Hitlers "Mein Kampf" den mest sålda boken i de muslimska länderna. Tror även "Sion vises protokoll" har en strykande åtgång i dessa länder. De riktiga antisemiterna i Sverige är inte några Hollywood-nazister utan många av muslimerna. Det är en stor majoritet av muslimerna som hyser en avog inställning mot judar, de flesta palestinier är rabiata judehatare. Vi kommer säkert att få se fler prov på antisemitiska attacker utförda av svenska muslimer. Den där djävla mångkulturen var kanske inte så bra trots allt, segregation, problemområden, gängkriminalitet och nu antisemitism. Det är bara att tacka våra politiker.

Av Karsten - 10 december 2017 22:41

Såg ett inslag på Rapport om antalet självmord i Sverige och Skåne. Varannan dag försöker någon att ta livet av sig. Staten ser detta som ett problem och vill ha en nolltolerans för självmord. I nyhetsinslaget framträdde en expert på självmord som uppmanade folk att erkänna för sjukvården om de någon gång övervägt att ta sitt eget liv. Ärligt talat så som världen ser ut idag vem har inte tänkt på att ta sitt liv? 

Det sämsta du som svensk medborgare kan göra är att till en läkare erkänna att du någon gång tänkt på att begå självmord, detta kommer obönhörligt att hamna i dina journaler och ligga dig till last i framtiden. Skulle du drabbas av psykiska besvär kan du tvångsvårdas med motiveringen att du övervägt självmord. I Sverige är det förbjudet att tänka tanken på att ta ditt eget liv. Vi här i Sverige lever i den bästa av världar och därför anses självmord som något avvikande och oönskat beteende av svenska medborgare. 

Det där att våra politiker och socialingenjörer skapat ett sterilt och omänskligt samhälle som mer eller mindre driver en del människor att ta sitt eget liv finns inte i makthavarnas sinnevärld. Sverige är hyckleriets högborg. Så även om du varje dag tänker på att ta ditt eget liv så säg för helvete aldrig detta till någon sjukvårdsanställd, de kan ändå inte hjälpa dig den enda hjälp du får är mediciner i form av lyckopiller.

Av Karsten - 10 december 2017 22:07

Då dig inte luras av politikernas svammel om att det är vi svenska folket som är staten. Staten är din fiende, staten gör bara det som är bra för staten. Den politiska makten och staten är medborgarnas fiende och betraktar oss som löneslavar som ska generera skatteinkomster till staten. Staten förväntas ge oss medborgare skydd i form av polis och ett försvar mot yttre fiender, vi vet alla att det är något den svenska staten inte längre klara av att leverera. Det bästa vi svenskar kan göra är att skita i politikerna och staten och ordna vårt skydd själv, skaffa oss ett "illegalt" vapen så vi kan skydda vårt hem och vår familj mot de onda krafter som tagit sig in i vårt land. Varför ska staten ha monopol på våld när de inte längre klarar av att upprätthålla lag och ordning i hela Sverige? Vi har idag ett 60-tal områden där kriminella invandrargäng styr och ställer, tungt beväpnade som fullständigt skiter i våra svenska lagar. Varför ska vi bli offer bara för att våra lagstiftare förhindrar oss att ta till självförsvar? Jag hoppas Ryssland kommer de sanna svenskarna till hjälp och beväpnar oss så vi kan kasta dessa förrädare ut ur maktens boning. Svensken är för dum för att inse sitt eget bästa. Vänta inte tills det är för sent skaffa er vapen och ammunition idag.

Av Karsten - 10 december 2017 19:49

Snacka om luft som stigit i värde, 2010 var en Bitcoin värd cirka 2 kronor idag har den stigit till 140 000 kronor. Bitcoin är en kryptovaluta som bara existerar i cyberrymden och med en sådan värdestegring undrar man bara när luften går ur projektet. Att det är något lurt med det hela bevisas med att ett flertal länder har förbjudit handel med Bitcoin. För att skaffa sig Bitcoin måste man investera i någon gångbar valuta som Euro, dollar eller svenska kronor eller sälja något värdefullt. Eller om man skaffade sig Bitcoin 2010 sålde något begagnat klädesplagg eller en gammal cykel som man då fick 2 Bitcoin för, då hade man haft 280 000 kronor idag.


Värdestegringen på Bitcoin kan endast tillskrivas ett ökat intresse för denna kryptovaluta och ren spekulation. Då det inte existerar någon statlig bankgaranti för Bitcoin så skulle man snabbt bli blåst om den cyberbank där man har sina Bitcoin tillgångar skulle begära sig i konkurs. Det är med Bitcoin som med papperspengar så länge alla är överens om värdet på papperslappen eller på den krypterade logaritmen som utgör dina Bitcoin så fungerar det. Men skulle massor av folk plötsligt vilja omsätta sina Bitcoins i dollar så skulle nog värdet snabbt rasa. Så osäker som världen är på alla sätt och vis och inom alla områden så är nog guld den säkraste investeringen. Även i krig brukar man kunna köpa mat för guld. Att guldpriset stigit från 90 kr/g för 24 karat 1995 till nära 400 kr/g idag är ett tecken på oron i världen. Det skulle inte förvåna mig om man globalt införde samma regler som Roosevelt införde i USA på 1930-talet, nämligen att det var förbjudet för privatpersoner att inneha guld, allt guld skulle inlösas av staten till det pris staten betämde.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards