Alla inlägg under mars 2018

Av Karsten - 2 mars 2018 00:35

Vad skulle ni gilla om Lidl sålde chokladpraliner innehållande 14 mg metamfetamin eller crystal meth som det också kallas? Detta skedde i 1930-talets Tyskland där firma Hildebrand - Pralinen såldes till allmänheten med sloganen "Hildebrand - Pralinen piggar alltid upp". Metamfetamin kom att bli en drog som spreds i vida kretsar i Tyskland under handelsnamnet Pervitin, det var Pervitin som höll de tyska soldaterna pigga och alerta utan hungers känslor. Utan metamfetamin inget blixtkrig, fältåget i väst och erövringen av Frankrike var ett drogkrig.


Samtidigt föraktade nazisterna det dekadenta droganvändandet som hade spritt sig i nöjeslivet i 20-talets Berlin där i huvudsak kokain och morfin var de droger man använde för att fly verkligheten för några timmar. Man tillskrev judarna spridandet av dessa droger samtidigt som den tyska krigsmakten delade ut stora mängder Pervitin till sina trupper. Adolf själv föll också med tiden offer för droganvändande då hans livläkare Teo Morell sprutade i honom både det ena och det andra. Ofta vitaminer och testosteron spetsat med Pervitin.


Metamfetamin uppfanns av en grupp japanska kemister och forskare redan 1887 de hade då syntetiserat en molekyl vid namn N-metylamfetamin och hade kristalliserat den i koncentrerad form 1919 från efedrin ett naturmedel som finns i plantan Efedra vulgaris. Läkemedelsindustrin är idag en av de största och mest lukrativa marknaderna och sprider sitt gift utan att bli ifrågasatt förrän biverkningarna börjar visa sig. Staten prackar på oss vacciner via sjukvården som innehåller kvicksilver, formaldehyd och aluminium. Jag förstår de föräldrar som vägrar låta vaccinera sina barn. Vi borde lära oss av historien och inte vara så djävla godtrogna. 

Av Karsten - 1 mars 2018 00:30

Kommer ni ihåg Tricky Dick även känd som Richard Milhouse Nixon USA:s 37:e president, ett djävla kräk som ljög och bedrog folket som ingen amerikan trodde vara möjligt. Värst av allt han spelade in allt på bandspelare i största hemlighet i Vita Huset. Idag är alla västpolitiker som Tricky Dick, samma djävla lögnare och despoter. Se bara på den galning som huserar i Vita Huset nu, en fastighetsskojare som inte har en aning om politik och diplomati. Han tror han kan regera USA via Twitter. Tricky Dicks fall blev Watergateaffären där han beordrat underhuggare att bryta sig in i demokraternas valhögkvarter något som sedan avslöjades och kunde ledas ända upp i toppen. 

Dårskap präglar våra politiska ledare, man frågar sig nästan finns det några kloka och förnuftiga människor kvar?  Om så så söker de sig definitivt inte till politiken, den drar bara till sig psykopater och makthungriga profitörer.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards