Alla inlägg under mars 2018

Av Karsten - 28 mars 2018 14:32

Efter att ha läst igenom Alernativ för Sveriges politiska program kan jag inte finna något som bättre uppfyller mina önskningar. I mångt och mycket påminner det om det gamla Sverigedemokraternas program, innan detta parti kapades av ett gäng stekare från Lund som i en partipolitisk karriär såg en guldkantad försörjningsmöjlighet. SD gör nu allt för att närma sig alliansen och speciellt Moderaterna vilket fått dem att överge många av sina gamla ideal. De vill till exempel inte längre helt stoppa flyktinginvandringen samt har tummat på den ekonomiska politiken. Partiet har övergett sin negativa hållning till vinster i välfärden, medan AfS vill förstatliga skolan och återinföra katederundervisning. 


Av Karsten - 28 mars 2018 13:00

15 procent av Sveriges arbetsföra befolkning lever idag på socialbidrag, med en extrem överrepresentation av invandrare och utrikes födda som utgör över hälften av mottagarna. Socialbidraget infördes en gång i tiden för att folk som blivit av med sin försörjning inte skulle behöva svälta. Socialbidrag ansågs länge som det yttersta delen av halmstrået när inget annat återstod. På den tiden socialbidrag infördes ansågs det skamligt att utnyttja det om man kunde arbeta. Politikerna införde socialbidrag väl medvetna om den svenska synen att en bra man reder sig själv och ber inte om allmosor utom i yttersta nödfall.  Med tiden urholkades denna syn och folk ur samhällets bottenskikt började utnyttja socialbidraget som en form av garantiinkomst samtidigt som de vid sidan om försörjde sig på småkriminalitet som gatulangning och snatterier. Så småningom spred sig denna syn på socialbidragen till stora delar av arbetarklassen och delar av medelklassen.

 

När sedan massinvandringen tog fart i slutet av 1980-talet sköt kostnaderna för socialbidragen i höjden. För att dölja detta införde man försörjningsstöd och andra omskrivningar för skattefinansierad försörjning. Sverige har nu nått smärtpunkten då landet inte har råd att försörja fler ekonomiska migranter som enbart sökt sig till Sverige för att öka sin materiella standard. Hela systemet med asyl- och flyktingpolitik måste omprövas och avskaffas. Afrika är den kontinent som ökar mest befolkningsmässigt, de kommer snart att gå om både Kina och Indien. Detta kommer att sätta ytterligare press på Europas gränser i form av horder av ekonomiska "flyktingar" som försöker komma in i EU-zonen för att sedan söka sig till de länder som har de generösaste asylreglerna och bidragssystemen. Sätt därför stopp för de oansvariga partierna i höstens val, rösta på de som vill stänga Sveriges gränser.

Av Karsten - 27 mars 2018 20:24

De flesta länders underrättelsetjänster är idag inget annat än statligt sanktionerade gangsterorganisationer, en del mer kriminella än andra. Värst torde USA:s CIA och israeliska Mossad vara, men Rysslands GRU och FSB ligger inte långt efter. Redan CIA:s föregångare OSS (Office of Strategic Service) inledde samarbete med den italienska maffian inför invasionen av Sicilien i juli 1943. Man gav amnesti åt amerikanska gangsters för att de skulle övertala den sicilianska maffian att samarbeta med de allierade mot tyskarna. Under Vietnamkriget hade CIA ett intimt samarbete med heroin-distributörer i den gyllne triangeln. CIA misstänks även för att ha smugglat heroin till USA för att finansiera s.k "black ops" icke sanktionerade operationer ofta avsedda att destabilisera främmande nationer. I Iran-Contras affären spelade CIA en avgörande roll.

 

Brittiska MI5 och MI6 det förstnämnda är den inre säkerhetstjänsten som opererar i England ägnade sig åt inbrott och avlyssning av brittiska medborgare något som den före detta MI5-agenten Peter Wright avslöjade i sin bok "Spy Catcher". Israeliska Mossad och Shin Bet (Sherut ha-Bitachon ha-Klali) den Allmänna säkerhetstjänsten anses som världens skickligaste säkerhetstjänster. Mossad har väldigt få agenter men judar världen över hjälper och bistår dem i deras aktioner. Den före detta Mossad-agenten Victor Ostrovsky ger i boken "Med sveket som vapen" en bra insikt i den cynism och totala normlöshet som präglar organisationen. Den som tror att världen styrs av goda krafter är en naiv idiot. Även de svenska säkerhetstjänsterna samarbetar med de amerikanska organisationerna. Svenska FRA har samarbetat med NSA ända sedan kalla krigets början på 1950-talet. 

Av Karsten - 27 mars 2018 19:16

Sossarna går till val på att återföra ordning och disciplin i skolan. Man ska införa ett "ordningskontrakt" mellan skola, elever och föräldrar. För mig låter detta som en typisk svensk byråkratisk produkt, ett papper med lite text som parterna skriver under men som ingen följer. Stökiga elever kommer att fortsätta vara stökiga hur många kontrakt de än tvingas skriva under. Visst man talar om att kunna skilja de stökigaste eleverna från undervisningen, men vem ska dra gränsen? När jag gick i plugget så fanns det något som hette OBS-klasser (observationsklasser) där satte man alla dumskallar som inte kunde lära sig läsa och skriva samt alla bråkstakar som störde ordningen. På den tiden fanns det betyg i uppförande och ordning, ett nedsatt betyg i dessa "ämnen" betydde att ingen arbetsgivare ville anställa en, man var hänvisad till jobb som hamnsjåare eller springpojke. 


Nuförtiden verkar det som lärarna är livrädda att underkänna elever och därmed hänvisa dem till ett osäkert liv, man är alldeles för snäll mot eleverna och speciellt invandrarelever. Att en elev inte gjort sig besväret att lära sig prata en begriplig svenska är ingen förmildrande omständighet, tvärtom. Är man född och uppvuxen i Sverige och gått i svensk skola är det minsta man kan begära att personen tala en begriplig svenska och ingen djävla rotvälska från Rinkeby eller Rosengård. Den kulturrelativism som vänstern odlat har gjort att man accepterar att folk talar en bruten staccato svenska. Ja ni vet själva - "Hej du mannen, häftigt broder kolla svennehoran o.s.v." Gangsterrap och graffiti har upphöjts kultur när det i själva verket rör sig om en demoraliserande musikgenre och rent kladdande och nedsmutsning. Ett bra tyskt begrepp är "entartete kunst und musik".

Av Karsten - 27 mars 2018 17:44

Tacka vet jag det gamla Sverige där saker och ting fungerade. Nuförtiden när allt är digitaliserat är det inget som fungerar. Försökte ringa till Trygg Hansa och fastnade i en telefonkö. Jag hade nummer tjugo när jag när jag började lystna till den enfaldiga telefoninspelningen, efter ett tag sade rösten: "Din placering i kön är nummer ett", va bra tänkte jag då svarar någon snart. Efter detta kom rösten tillbaka med sitt enfaldiga: "Alla handläggare är upptagna vi besvara ditt samtal så fort vi kan" och efter en stund: "Du har placering nummer ett i kön" detta lyssnade jag till i femton minuter därefter smällde jag luren i telefonen så den sprack. Helt uppenbar har systemet pajat och man sitter fast i en evig loop där samtalet aldrig kommer ut till någon handläggare. Jag har själv jobbat på en telefon support i Danmark så jag vet hur det fungerar.


Förr blev man sittande med en tut-ton i luren men till slut var det en mänsklig varelse i andra änden som svarade även om det kunde ta en stund. Man snackar om sitt informationssamhälle och om tjänstesektorn som växer, men fungerar gör den uppenbart inte. Allt håller på att gå åt pipsvängen med dessa satans stolpskott till politiker. Vem fan kan tro på demokrati och annan skit, det är ju mest kaos och anarki. Landet fylls med en massa dysfunktionella analfabeter från gud vet var. Galningar i långt svart skägg och särk som ylar om någon som heter Allah. Hur fan kan man vara så dum att man släpper in dylika individer i ett civiliserat samhälle och tror de ska fungera?

Av Karsten - 26 mars 2018 20:58

Det var ju tråkigt att Erik Fernström gick bort, men jag kan inte påstå att jag saknar Jerry Williams. Mot slutet av sin "rock" karriär var ju karln en parodi på sig själv. Har alltid gillat Rock and Roll men förstod aldrig Jerry Williams storhet som artist. Minns att han gick hem hos raggarna på sextiotalet när han lirade med The Violents. 

Av Karsten - 26 mars 2018 19:38

Dra ett djupt andetag och ställ er frågan vad skulle Ryssland tjäna på att försöka mörda en före detta dubbelspion och hans dotter under deras exil i England? Sergei Skripal var en underrättelseagent vid det ryska militära GRU samtidigt som han sålde sina tjänster till brittiska MI6. Han greps av FSB i Ryssland men utväxlades mot västagenter. 

Den ryska ledningen består inte av politiska idioter, de begriper mycket väl att ett mordförsök för att visa omvärlden att Moskvas armar når långt skulle kosta mer än det smakade. De redan ansträngda förbindelserna mellan Ryssland och väst efter annekteringen av Krim är mer än nog för Moskva. 


Däremot skulle USA och England tjäna både en och två politiska poäng på att genomföra ett mordförsök som kastar en skugga över Ryssland och lägger skulden på Putin. För brittiska MI5 är mord inget ovanligt om det är sanktionerat från högsta ort, "licens to kill" så att säga. Med mordförsöket som förevändning har Theresa May fått med sig nästan hela EU mot Ryssland plus att Trump nu kan tona ner sina vänskapliga förbindelser med Putin vilket ger honom inrikespolitiska poäng. Från officiellt brittiskt håll ylar man om den första giftgasattacken i Europa sedan första världskriget. Att nervgiftet Novichok är av ryskt ursprung är inget bevis för att Ryssland ligger bakom, det är som att säga Österrike ligger bakom alla mord som begås med en Glock pistol. 

 

Nervgiftet Novichok finns nog att tillgå i de flesta av västländernas militära laboratorier, inte minst i Sverige som försåg sig rikligt med Sovjetisk militärteknologi vid Sovjetunionens fall. Det var med Estonia mycket av detta material smugglades över Östersjön från Estland. De flesta medborgare är så dumma och obildade att de sväljer maktens och medias version om vem som är den skyldige till mordförsöket på Sergei Skripal och hanns dotter Yulia. De flesta vet ingenting om underrättelsearbete och desinformation. Hur många kommer ihåg hur Bushs utrikesminister Collin Powell satt och ljög inför hela FN om Saddam Husseins påstådda massförstörelsevapen trots att vapeninspektören

Hans Blix sagt att några sådana inte existerade?

 

Sanningen lär nog krypa fram förr eller senare, även om det kanske tar 100 år. Det finns säkert dokument vem som stod bakom mordförsöket och i vilket syfte det utfördes även om dessa är hemligstämplade för lång tid framöver. Man brukar hemligstämpla dem tills alla inblandade hunnit avlida. Vad som föranledde Hitlers andreman Rudolf Hess att 1941 flyga till England är hemligstämplat fram till 2045. Våras makthavare har mycket att dölja, allt ser inte ut för vad det är vid första anblick. Är man historiskt intresserad och kan läsa mellan raderna lär man sig mycket, samma sak med studier av olika länders underrättelsetjänster.

Av Karsten - 26 mars 2018 15:20

I dagens Metro kan man läsa en notis med rubriken: "MP: Generösare flyktingpolitik". MP vill ha en mer generös anhöriginvandring och att alla med skyddsbehov ska få permanent uppehållstillstånd. Med andra ord vill MP bygga på de problem Sverige redan har med 61 parallellsamhällen och spä på gängkriminaliteten. Vill man har ett samhälle i kaos och anarki så ska man lägga sin röst på Miljöpartiet. Dessa djävla miljömuppar lever inte i verkligheten, de vägrar se invandringen som det samhällsproblem det är. De vill avskaffa de strängare regler som gäller fram till 2019 och återinföra svängdörrspolitiken. 


Gör Sverige och svenskarna en tjänst genom att inte lägga er röst på MP, låt detta parti bli en parentes i Sveriges politiska historia. Ända sedan partiet kom in i riksdagen 1982 (tror jag det var) så har de inte gjort annat än ställt till med oreda. Visst är miljön en viktig fråga, men det vet alla partier idag det behövs inte ett Miljöparti för att föra fram denna fråga. Både SD och AfS är medvetna om miljöfrågorna och har dessa med i sina partiprogram liksom de andra partierna. Det största hotet mot den svenska miljön är Centerpartiet med Annie Lööf som vill öppna dörrarna för 30 miljoner invandrare. Detta skulle betyda 30 nya miljonstäder i Sverige och en helvetes massa utsläpp och annat elände. För att värma bostäderna till dessa 30 miljonerna skulle vi få bygga minst tio kärnkraftverk till samt bygga ut vattenkraften på miljöns bekostnad.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards