Alla inlägg under mars 2018

Av Karsten - 26 mars 2018 00:33

Att det begrepp vi valt att kalla demokrati eller folkstyre står under hot på mer än ett sätt torde vara uppenbart för alla. Det är inte bara toppstyrningen inom partierna som utgör ett hot mot tilltron till demokratin det är också själva sättet demokratin utövas på. Fyra av tio riksdagsledamöter anser att demokratin är hotad enligt en gjord undersökning. Inom partierna förekommer toppstyrning och ren mobbning av dem som har avvikande åsikter. Detta skapar lojala ja-sägare inom partierna något som verkligen är ett hot mot demokratin. Kan man inte garantera den inre demokrati inom partierna och frispråkigheten hur ska man då kunna garantera folket demokrati i riksdagen? 


Råder det inte transparens och demokrati inom partierna vill folk inte ta sig an politiska uppdrag och demokratin urholkas. Vi kan i förlängningen få samma situation som rådde under Weimarrepubliken i Tyskland på 1920 och 30-talet folk söker sig till totalitära alternativ då de upplever demokratin som kaosartad och obegriplig. Människan är ett flockdjur som söker ordning i tillvaron, den normupplösning som präglar vår tid kan visa sig ödesdiger. Massan är lättpåverkad av totalitära krafter om den råkar i kaos och anarki. 

Tyvärr är det parti som gått längst i toppstyrning och brist på demokrati SD, något som är helt beroende på en liten maktkåt klick som är livrädda att bli petade från sina maktpositioner. Detta har gjort att det bildats ett kotteri inom partiet där man utbyter tjänster och gentjänster. Lojalitet mot ledningen premieras, fritänkare göre sig inte besvär inom SD.


Toppstyrningen inom partierna har också inneburit ett kraftigt medlemsras för i stort sett alla partier utom just SD som verkar dra till sig opportunister och rena rättshaverister. Alla andra partier tappar medlemmar, till en del beroende på det hårdnade samhällsklimatet där hot mot politiskt aktiva inte är ovanligt. Försvinner  tilltron till demokratin är den mycket svår att återuppbygga, något som politikerna borde vara mer medvetna om. Det har i Sverige skapats ett nytt frälse av våra politiker. Politiken är inte längre ett kall utan ett välbetalt yrke med många privilegier. Detta är en mycket farlig utveckling.

Av Karsten - 25 mars 2018 21:19

Snart finns det ultimata rasistiska vapnet som man kan mörda specifika folkgrupper med. Israelerna lär ha forskat på ett biologiskt vapen som skulle döda bara araber men misslyckades då araber och israeler är alldeles för lika rent genetiskt. Nu har man dock kommit så långt i forskningen kring människans genom att man snart kan konstruera genetiskt målinriktade biologiska vapen som bara dödar en viss folkgrupp. 


Jag är övertygad om att biokemister och genetiker i både Ryssland, Kina och USA är fullt sysselsatta med att utveckla denna typ av biologiska vapen. Själva idén är enkel man binder ett virus eller gift till en genetisk markör som bara kan binda till vissa av de så kallade skräpgenerna.  Man har upptäckt de genetiska skillnaderna hos olika folkgrupper så man kan konstruera ett virus som bara angriper asiater, ja man kan nog finslipa metoden så att det bara angriper hankineser den största befolkningsgruppen i Kina. 


Tur inte Hitlers vetenskapsmän kände till den genetiska dubbelspiralen, kanske var Mengele på väg med sina tvillingexperiment i Auschwitz. Idag är emellertid denna typ av folkmord i jätteskala möjliga tack vare den genetiska forskningen. Precis som med atombomben så kommer detta biologiska vapen att bli verklighet om inte världssamfundet stoppar forskningen kring detta vapen.

Av Karsten - 24 mars 2018 21:58

Läste på Text-TV att man gjort en undersökning av vilka frågor svensken tycker är viktigast. På första plats kommer sjukvården med 80 procent, på andra plats skolan och utbildningen med 71 procent, på tredje plats landets ekonomi med 64 procent och på fjärde plats lag och ordning med 61 procent, först på sjunde plats kommer invandringen med 50 procent. Fattar inte folk att det är tack vare massinvandringen som det inte finns pengar till sjukvården, skolan och att landet ekonomi är så usel som den är? 


Den generösa asyl- och flyktingpolitik som alla partier utom SD förordat är det som slukat skatteintäkterna. Fram till år 2015 var alla partier utom SD rörande överens om att man skulle släppa in alla som sökte asyl. Jämför man de nordiska länderna så har Sverige fört en huvudlös politik, så vansinnig att de andra nordiska länderna hänvisat till den svenska invandringspolitiken när man velat påvisa de negativa effekterna av en allt för generös flyktingpolitik. Det handlar om hundratals miljarder som staten slängt ut på att ta emot kreti och pleti från hela världen. 


Vem som helst som kan räkna, inser att ta emot en massa folk från Mellanöstern och Afrika och sedan sätta dem i getton försörjda på bidrag är inget som gynnar nationalekonomin. Dessa människor utgör en tärande faktor på statskroppen. Socialdemokraterna svamlar om att bara de nyanlända kommer i sysselsättning så kommer de att generera skatteinkomster. Felet är bara att de jobb som ordnas fram är skattefinansierade arbetsmarknadsåtgärder. Man leker helt enkelt med statistik och lurar väljarna.


Det enda som skulle ge en ekonomisk vinst hade varit att helt stänga gränserna för alla asylsökande och börja kasta ut alla flyktingar som lever på bidrag. Då hade det funnits pengar till sjukvården och skolan, framför allt hade skolan sluppit ta emot en massa invandrarungar som knappt kan lära sig läsa och skriva. Länge nog har väljarna låtit de folkvalda leka altruister och slösa bort våra skattemedel på att vara snälla mot alla som knackat på vår dörr för att komma i åtnjutande av vårt välstånd. Välstånd är något folket arbetat för att få, det är inget man ger bort till en massa arbetsskygga parasiter som tagit sig genom hela Europa för att komma till lilla Sverige.

Av Karsten - 24 mars 2018 00:19

Sverige är idag så sjukt och polariserat att det är föga troligt att det finns en demokratisk och politisk lösning. Hur det har kunnat gå så illa för vår en gång så välmående nation är en gåta. Hur kunde folket välja så inkompetenta politiker att styra landet? Man måste vara lätt efterbliven för att falla för den svada och det dösnack som de flesta politiker ligger inne med. Det verkar som större delen av svenskarna inte torkat kodyngan av sina trätofflor, de är fortfarande samma lättlurade bondknoddar som deras farföräldrar var. De tror blint på auktoriteter och inbillar sig att alla i maktposition är bildade och kunniga människor. 


Svensken är i grund och botten en feg stackare som inte vågar stå upp och säga vad han tycker, det är den närmast fobiska konflikträdslan som hindrar honom. Han går hellre hem och sätter sig vid köksbordet och knyter nävarna alltmedan han hinkar i sig en helpava randiga segel (Explorer) och svär över tingens ordning. Andra nationers medborgare gör revolution eller går man ur huse och visar makthavarna att nu är det nog. Att ta till våld mot överheten har aldrig legat för svensken, därför har han alltid blivit nertryckt i skorna. Det finns inget hopp för Sverige och svenskarna, det är och förblir ett förslavat folk. Ett offer för kulturelitens nycker och vänsteridéer. Den svenske mannen är krossad under radikal feminismens diktatur och finner sig snällt i det. Få svenska män vågar stå upp idag och deklarera att de INTE är feminister.

Av Karsten - 23 mars 2018 19:55

Många hörde nog nyheten om de 120 grindvalarna som strandat i en vik på Nya Zeeland. Många frågar sig säkert vad det är som får valar och delfiner att simma in på grunt vatten. Man har gjort undersökningar som visat att de valar eller delfiner som strandar lider av ett Alzheimerliknade syndrom som orsakas av föroreningar som kan tillskrivas människorna. Delfinerna får i sig giftet BMAA som produceras vid algblomning något som orsakas av jordbrukens utsläpp av gödningsmedel. Själva giftet BMAA produceras av cyanobakterier som uppträder vid algblomning, BMAA kan ge upphov till både Alzheimers och ALS. 

Man har gjort undersökningar på delfiner som fastnat i fiskenät och dött samt delfiner som dött genom att de strandat på grunt vatten, alla delfiner som strandat visade sig ha höga halter av giftet BMAA medan de delfiner som fastnat i nät helt saknade detta gift i sina hjärnor. Med största säkerhet har även grindvalarna fått i sig detta gift via cyanobakterier då valarna står högst upp i näringskedjan.

Av Karsten - 23 mars 2018 18:22

Läste i dagens Metro att man nu ska sänka betygskraven ytterligare. Den ansvariga socialdemokratiska ministern säger: "Snällare betyg ska hålla uppe studiesuget". Är det inte lika bra att man godkänner alla analfabeter och andra dumskallar så de kan gå vidare och uppehålla en plats i gymnasieskolan. Den svenska skolan har i händerna på våra politiker förvandlats till ett dåligt skämt. En av anledningarna till att skolan spårat ur är det stora antalet invandrarelever som saknar studiekultur. 

Jag har en god vän som jobbar på ett HVB-hem för ensamkommande unga män. Han har berättat att de flesta av dem är totalt blåsta och går inte att lära några teoretiska ämnen. De enda de vill är att bli rapartister eller fortsätta sin gangsterkarriär. Slöjd och musik är de enda ämnen de bryr sig om, läsa, skriva och räkna bryr de sig inte om vilket ju bådar gott för framtiden. 

Jag undrar om våra politiker har funderat på vad de ska göra av dessa dysfunktionella personer i framtiden? Ska de befolka de nya fängelser som man kommer att få bygga? Det största felet var att släppa in dem i Sverige från första början och sedan skämma bort dem med märkeskläder och prylar och dalta med dem. Samhället har gett dessa ensamkommande helt fel signaler, inga motkrav utan bara ett djävla daltande. 

Av Karsten - 23 mars 2018 17:44

 Hittade denna rasistiska poster klistrad på baksidan av ett elskåp i Malmö. Baksidan på skåpet vetter mot en liten gräsplan vilket kan vara anledningen till att den fått sitta kvar och ej blivit övermålad av AFA eller någon annan antirasistgrupp. Hade den suttit på framsidan av skåpet hade den inte fått sitta kvar länge. I mitt tycke är den ganska naiv i sin utformning, den påminner om en T-shirt som såldes för många år sedan med fem neger-huvud och ett Kukluxklan-huvud med texten "Finn fem fel". Förstår inte riktigt idén med Twitter fåglarna med rasistiska tillmälen som Klukluxklan mannen tydligen ska skjuta ner.

Som jag ser det är sådana här barnsliga utslag av ren rasism ett resultat av den ansvarslösa invandringspolitik som både socialdemokrater och borgare bedrivit. Fortsätter man med denna generösa asyl- och flyktingpolitik kommer rasismen i samhället att äta sig djupare ner i samhällskroppen och vi kommer att få en helt ohållbar situation.

Av Karsten - 22 mars 2018 22:35

Såg tidigare idag ett program från STV om Adolf Hitler och de moment i hans liv som kom att bli avgörande i hans politiska karriär. Detta program var fyllt av historiska fel som exempel att de  påstods att 14 nazister miste livet den 8 november 1923 vid Feldherrenhalle i München, det var 16 vilket man kan läsa i vilket exemplar av "Mein Kampf" som helst som inte är manipulerat. 

Om man inte kan hålla sig till fakta i historiska program, hur kan man då förvänta sig att folk ska tro på den version av historien som segrarmakterna presenterar. Demonisering och lögn är den slutsats man kan dra av alla dessa s. k., "dokumentärer" om tredje riket.

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards