Alla inlägg under mars 2018

Av Karsten - 22 mars 2018 19:00

Då Alternativ för Sverige förordar kärnkraft om än med vissa reservationer så fattar jag inte varför de inte propagerar för toriumdrivna smältsaltreaktorer. Dessa är mycket säkrare då en härdsmälta aldrig kan inträffa enär det klyvbara materialet (torium) är blandat med det värmeledande mediet (smält salt) som också tjänar som kylmedel. Skulle denna blandning ändå överhettas så smälter en säkerhetsplugg under reaktorkärlet och blandningen rinner ner i säkerhetskärl under denna. Torium finns till skillnad från uran överallt i världen, en av de största fyndigheterna finns i Norge där man för övrigt hittade detta nya grundämne för första gången och uppkallade det efter asaguden Tor.

Av Karsten - 22 mars 2018 13:07

Den extrema vänsterprofilen Stina Oscarson, uppmanar till "förståelse" och "försoning" efter Akilovs muslimska massmord i Stockholm. Hon tycker på fullaste allvar att Akilov ska jobba i kassan på Coop efter avtjänat straff och få respekt av kunderna (vem fan skulle handla i en affär där Akilov satt i kassan?). Hon påstår att vem som blir terrorist avgörs av vem som sitter vid makten i ett land. Vänsterpartiet tycks främja sig från verkligheten mer och mer och lever idag i en drömvärld, i en kommunistisk illusion. Hur fan folk kan rösta på detta parti är för mig obegripligt. 

I min världsbild är både Miljöpartiet, Feministiskt alternativ och Vänsterpartiet inget annat än förtäckta bolsjevik partier som alla vill avskaffa demokratin och inför någon form av proletariatets diktatur. MP är grönt utanpå och rött inuti, ungefär som en vattenmelon. De borde byta ut maskrosen mot en vattenmelon som partisymbol. Fi är ett sektliknade parti för manshatande radikala extrem feminister med en i grunden kommunistisk samhällssyn. Vänstern är och förblir ett kommunistparti.

Av Karsten - 22 mars 2018 12:12

Bara sjutton dagar efter att Alternativ för Sverige tillkännagav att de ställer upp i höstens val får de redan nästan två procent av väljarsympatierna i Yougovs senaste mätning som publicerades i dagens Metro. Detta är mer än Fi kunnat uppbåda under många år av propagandaarbete. Folk har börjat inse att systempartierna inte kan leverera längre, det är bara tomma löften och utfästelser. Samtidigt har SD svikit sina gamla ideal som ett renodlat nationalistiskt parti och kallar sig idag för "socialkonservativa" och gör allt för att närma sig Moderaterna och vara dem till lags. Man rensar ut kompetent folk och verkar mest intresserade av ett status quo där den sittande partieliten kan fortsätta håva in sina riksdagslöner och andra privilegier. Detta var en av anledningarna till att man kastade ut hela ungdomsförbundet SDU som nu bildat kärnan i AfS.


Med sådana opinionssiffror bara drygt två veckor efter tillkännagivandet att partiet ställer upp i valet kan en röst på AfS knappast vara bortkastad. Fortsätter de öka i väljarundersökningarna och kommer över två procent i tre undersökningar på rad kommer de att särredovisas precis som Fi. Jag håller inte alls för otroligt att AfS kommer in i riksdagen på 4,5 - 6 procent. När folk fattat att SD inte kommer att kunna sätta stopp för massinvandringen kommer folk att i desperation och protest rösta på AfS. Framför allt måste folk genomskåda den ruttna partikultur som råder inom SD, är du inte kompis med Åkesson och hans gäng så har du ingen chans att avancera inom partiet och göra en politisk karriär. 


Man kan nästan dra paralleller mellan SD och NSDAP (nazistpartiet) de som inte var obrottsligt lojala mot Hitler åkte ut. När SD rensade ut hela ungdomsförbundet var det nästan som under "de långa knivarnas natt" 1934 då Hitler lät rensa ut hela SA-toppen. Det råder nästan en Führer-kult inom SD där en liten klick kring Åkesson bestämmer allt, egna åsikter gör man bäst i att behålla för sig själv om man inte vill bli utesluten. Valberedningen i SD verkar helt gå i Jimmie Åkessons och Mattias Karlssons ledband, de som inte visat obrottslig lojalitet åker ur vallistan. Rikspartiet blandar sig även i vem som ska stå på vallistorna i kommunalvalet. Åkessons sambo står överst på listan i den kommun hon bor på trots att partistyrelsen där hade en annan kandidat.


Jag hoppas verkligen att AfS vinnlägger sig om den inre demokratin och har större transparens än SD. Lojalitet i all ära men kompetens är minst lika viktig och kompetenta människor brukar ha ofta egna åsikter. En viktig punkt för AfS borde vara att återinföra välfärdssamhället  för alla etniska svenskar och arbetskraftsinvandrare. Den välfärd som nu urholkas av ekonomiska lycksökare från Afghanistan, Somalia, Irak och länderna söder om Sahara. Detta att Sverige är ett rikt land som har råd att försörja en massa så kallade flyktingar är en myt skapad av liberaler och socialister. Sverige står på ruinens brant om vi inte sätter stopp för all vidare invandring av passiva bidragstagare. 


Vi måste göra som i Danmark, ta itu med gettoproblemet. Idag har vi enligt de officiella siffrorna 61 getton där svensk lag inte längre råder. Där härskar olika kriminella invandrargäng och ett gäng äldre patriarker ställer upp de normer och regler som ska gälla i gettot. Kvinnorna tvingas uppträda med slöja utomhus och rökning är förbjudet. Man har i stort sett inför sharialagar och Sveriges rikes lag är utbytt mot Koranen. Detta är vad höstens val handlar om. Är det detta Sverige vi vill ha och betalar skatt för att få? Trots att man skärpt asylreglerna kommer det fortfarande cirka 25 000 asylsökande om året till Sverige, denna siffra borde vara noll. Välj rätt i höst om ni inte vill att vansinnet och den ansvarslösa massinvandringen ska fortsätta. Rösta på Alternativ för Sverige!

Av Karsten - 21 mars 2018 23:13

Allt detta snack om att främmande makt kommer att blanda sig i det svenska riksdagsvalet är bara ett försök av systemmedia och systempartierna att gardera sig mot ett för dem felaktigt valresultat. Skulle fel partier få för många röster så kan de alltid skylla på Ryssland. Är det några som i förhand försöker rigga valet så är det systempartierna. Socialdemokraterna har länge känt att de tappat väljare i takt med att de lierat sig med storkapitalet och svikit sina gamla ideal. Detta har fått den att med en manisk inriktning skylla allt på Ryssland och Putin.


De korkade svenska politikerna inbillar sig att de svenska väljarna ska svälja betet om att främmande makter blandar sig i valet i en liten arktisk avkrok av Europa. Vi har fått oss itutat att Sovjetiska ubåtar lurat i den svenska skärgården när det lika väl har kunnat vara NATO-ubåtar. Tyvärr råkade en rysk ubåt gå på grund i Gåsefjärden 1982 och detta togs för inteckning att alla ubåtar var sovjetiska. Stämningen i Blekingen och speciellt Karlskrona var vid denna tid minst sagt hysterisk. Man jagade ryska grodmän på taken i staden. Själv brukade jag gå ner till stranden och kolla när helikoptrarna letade ubåtar timme efter timme till ofantliga kostnader utan något resultat.


Sverige är en pajas nation styrt av inkompetenta och enfaldiga fårskallar. I både Kreml och Vita Huset skrattar man åt oss och gör narr av oss, men detta rubbar inte svenskens självbild av moralisk stormakt. Man tror på fullaste allvar att någon bryr sig om vad vi tycker. Internationellt och ur EU perspektiv ses Sverige som en avstjälpningsplats för alla ekonomiska lycksökare och parasiter som tagit sig in i EU-området. Själv betraktar sig svenskarna som ett humanistiskt föregångsland som ger dessa bondfångare nya snitsiga modekläder och nya mobiler. Dummar folk än svenskarna får man leta efter.

Av Karsten - 21 mars 2018 21:56

Läget i Syrien blir alltmer spänt då USA avser att skicka in fler markstyrkor samtidigt som de hotar att bomba regeringsvänliga baser som även hyser ryska militära rådgivare. Den ryske generalstabschefen Valerij Gerasimov förklarar att Ryssland kommer att militärt bekämpa de amerikanska stridskrafterna so försöker bomba syriska regeringsstyrkor eller regeringsbyggnader i Damaskus. Ett öppet krig mellan två supermakter med kärnvapen kan stå inför dörren. 


Vi ska då komma ihåg att Ryssland är inbjudna av Assad-regeringen att hjälpa de Syriska regeringsstyrkorna medan USA har olagligen trängt sig in i Syrien uppbackade av det sionistiska Israel. Jag håller inte för uteslutet att jag och min generation får uppleva det tredje världskriget, det slutgiltiga kriget som utrotar människan och hennes civilisation. Kanske kommer en liten spillra av mänskligheten att överleva och återgå till att slåss med stenyxor och spjut. Är det någon stormakt vi kan skylla världens undergång på så är det de maktfullkomliga USA med sina galna ledare. USA och Israel är de största hoten mot världsfreden även om svenska media försöker inbilla oss något annat.


Den nation som lägger mest av sin brutto nationalinkomst på krigsindustrin är USA, de satsar på en offensiv politik där angrepp på andra nationer står högst på agendan. Ryssland och Kina satsar på försvar, de bygger ut sitt antimissilförsvar och kustförsvar. Kina håller på att bygga upp en hangarfartygsflotta för att kunna försvara sina intressen i övärlden runt Kina. Framtida historiker om det nu finns några sådana kommer att kunna konstatera att fel nationer vann andra världskriget. 

Av Karsten - 20 mars 2018 20:24

Varför skriver inga svenska tidningar om de pågående morden på vita farmare i Sydafrika? Den vita befolkningen i Sydafrika utsätts idag för ren omvänd apartheid politik. De vitas farmer beslagtas av staten och delas ut till svarta som inte kan sköta dem. Massor av vita farmare har mördats av svarta gangstergäng. Det har gått så långt att Australien överväger att införa snabbvisum för vita sydafrikaner av rent humanitära skäl. Givetvis avvisar den sydafrikanska regeringen alla anklagelser. 


Den svenska socialdemokratiska regeringen var en av de starkaste anhängarna av ANC och införandet av en svart regering i Sydafrika. Det som hänt sedan apartheid och den vita makten föll i Sydafrika är att industrier och gruvor förfallit och vattenfyllts då det saknats kompetens att driva dem bland den svarta befolkningen. Inget av detta skrivs det om i svenska medier. Den enda tidning som skrivit om ämnet är Nya Tider (men den är ju rasistisk enligt PK-maffian).

Av Karsten - 20 mars 2018 18:53

Nu inför valet i september översköljs vi av allehanda löften, utfästelser och ren politisk propaganda. Något de svenska politikerna har lite svårt att förstå är att politiska löften och propaganda måste följas av konkreta handlingar, löften måste uppfyllas. Lovar man full sysselsättning och arbete åt alla så kan man inte ersätta dessa med tidsbegränsade arbetspolitiska åtgärder som finansieras med skattemedel. Något socialdemokraterna varit duktiga på. 


För de nationalpopulistiska partierna som SD och AfS är det än viktigare att visa prov på handling genom att göra allt för att sätta stopp för all vidare asyl- och flyktinginvandring. De måste distansera sig från de borgerliga partierna som förespråkar mångkultur och återupprätta svenskens nationella stolthet. Länge nog har en liten men högljudd vänsterradikal kulturelit trumpetat ut budskapet att det inte finns någon specifik svensk kultur. Man har försökt dra allt svenskt i smutsen samtidigt som man höjt mångkulturen och invandrarnas kulturer till skyarna. 


Det parti som varit klarast i sitt budskap är Alternativ för Sverige som klart deklarerat att de kommer att sätta stopp för all vidare asyl-och flyktinginvandring, samtidigt som de kommer att lansera att program för återvändande av de som kommit till sina respektive hemländer. Med tanke på de orimliga volymer människor som Sverige tagit emot och i de flesta fall försörjer på bidrag är detta det enda rimliga alternativet. Den utveckling vi har med växande parallellsamhällen, de flesta muslimska, är den enda lösningen att tvinga dessa människor att lämna Sverige. Sverige ska förbli ett nordiskt land och inte en del av ett islamistiskt kalifat.


Känner jag systempartierna rätt så kommer de efter valet att bara fortsätta med sin nuvarande asyl- och flyktingpolitik, man kommer att ta emot mellan 25 till 35 tusen asylsökande om året och sedan låta dem ta hit sina anhöriga vilket innebär att man kan multiplicera siffrorna med minst fem. Den minst pålitliga bland alla partierna är Centern med Annie Lööf som uttryckt tankar om att öppna Sverige för 30 miljoner människor från tredje världen. Detta skulle på sikt innebära att Sverige måste bygga 30 miljonstäder som ska försörjas med el och vatten. Det blir många kärnkraftverk att bygga för ett parti som motsatte sig kärnkraftsutbyggnaden en gång i tiden. 

Av Karsten - 19 mars 2018 21:10

I kväll klockan 23.00 visar TV4 programmet "Putin och maffian", jag såg själv programmet igår då det gick på dansk TV. Naturligtvis får man ta en del av det som sägs med en nypa salt, men det verkar som Putin skott sig precis som alla i maktposition. Se bara på sådana som Carl Bildt och Göran Persson som ju knappats är några fattiglappar. Putin äger enligt programmet ett hus värt 4 miljoner euro på franska Rivieran via sin svärson som bulvan. En gammal barndomsvän från Sankt Petersburg Sergej Roldugin som spelar cello i en symfoniorkester står för ett Panamakonto med 280 miljoner dollar som ägs av Putin. Under sin tid som vice borgmästare i Sankt Petersburg hade Putin kontakter med den ledande maffiabossen i staden som regelbundet betalade procent av bland annat kasinoverksamhet till Putin. 


Det var under sin tid som vice borgmästare i Sankt Petersburg som Putin kallades till Moskva av Jeltsin och utsågs till chef för FSB (Federalnaja sluzjba bezopasnosti) KGB:s efterföljare. När Jeltsin bestämde sig för att dra sig tillbaka så utsåg han Putin till president. Som gammal KGB-agent så hade säkert Putin byggt upp ett brett kontaktnät som även omfattade den ryska maffian och folk i den undre världen. Under sovjettiden erkände man inte existensen av någon organiserad kriminalitet, i det perfekta samhället existerade något sådant inte. Var det någon som hade koll på läget och kunde utnyttja det så var det KGB och som den slipade figur Putin var så såg han nog till att få sin del av kakan. Själv kan jag inte se att Putin skulle vara värre än någon annan politiker, de finns de som skor sig i både totalitära och demokratiska stater. Så är ni intresserade så slå på Bonnierkanalen TV4:a klockan 23.00

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards