Alla inlägg under mars 2018

Av Karsten - 11 mars 2018 17:46

Om jag grundade en kyrka som dyrkade nationalsocialismen som en religion och såg Hitler som en profet och boken "Mein Kampf" som en skift som var vägledande för religionen så skulle jag knappas få skattebefrielse och åtnjuta de rättigheter andra religiösa samfund har. Snarare skulle samhället göra allt för att stoppa denna kyrka och få den stämplad som kriminell organisation som kränker den mänskliga värdegrunden.

Men detta är precis vad Scientologerna lyckats med, de dyrkar en författare av kiosklitteratur som en profet och har bildat en kyrka där scientologin ses som en praktiserande religion. Boken "Dianetik" av L. Ron Hubbard är den vägledande skriften med profetens bud i. Man har lyckats få skattebefrielse trots att man håvar in miljontals dollar om året på att sälja böcker och kurser i vad man kallar en religion. Deras prästerskap som tillhör något som kallas "Sea Org" uppträder i fantasiuniformer som påminner om flottans uniformer. Man lurar svagsinta individer att de har ett evigt liv och att de kan uppnå klarhet endast genom scientologins kurser och litteratur. Man har delat upp religionen i steg där varje steg mot absolut klarhet kostar mer och mer pengar. När man nått de högsta graderna kallas man O.T - Opererande Thetan, vad fan nu det kan betyda, det vet de nog knappt själva. 

Man påstår att scientologikyrkan är det enda som kan rädda vår jord undan undergång, ja man går så långt som att påstå att man kan rädda hela universum. Något som slagit mig är att trots att scientologerna predikar renlevnad och är emot alla mediciner och kemikalier så är det väldigt vanligt att de röker cigaretter. Jag bevistade ett scientologi möte för många år sedan då några O.T skulle hålla föredrag de gick runt på scenen och kedjerökte allihopa!

Av Karsten - 10 mars 2018 23:41

När man hör Stefan Löfven och andra socialdemokrater snacka om att man måste sätta folk i arbete så undrar man vilken verklighet de lever i? Löfven påstår att bara de gängkriminella invandrarkillarna får ett riktigt jobb så slutar de med kriminaliteten och blir dugliga samhällsmedborgare. Värre svammel får man leta efter. För det första behövs inga invandrare för de framtida jobben då alltfler arbeten försvinner på grund av automation och industrirobotar. Artificiell intelligens AI kommer att dramatiskt förändra hela arbetsmarknaden. I framtiden kommer man att få införa medborgarlön då det kommer att saknas arbetstillfällen för alla. Vissa yrken kommer att finnas kvar, de innovativa jobben. Folk som kan tänka ut nya lösningar och nya konstruktioner samt yrken som kräver mänsklig kontakt såsom äldreomsorg, barnomsorg och utbildning. Visserligen kan man digitalisera utbildningen men det har visat sig att mänskliga föreläsare är bättre för inlärningen precis som böcker istället för läsplattor.


Socialdemokrater och alla andra socialister lever i det förgångna precis som nyliberaler och andra borgare. Kan vi i framtiden bryta upp de nuvarande ekonomiska strukturerna och fördela vinsterna från produktionen så kan alla människor få en dräglig tillvaro på en medborgarlön. Vi kommer inte i framtiden att behöva några snikna riskkapitalister eller banker som lånar ut pengar till ockerräntor. Låt staten ta över allt som har med pengar att göra, pengar i sig själv är bara ett medel och är inget som ska ackumuleras. Den digitala utvecklingen ökar exponentiellt precis som robottekniken. Gigantiska tillverkningsindustrier kommer att kunna betjänas av en handfull tekniker resten kommer AI att sköta. Maskinerna sköter och lagar sig själv. Sett i ljuset av detta inser man att de gängse politiska ideologierna alla är förlegade. 


Vad vi människor bör inrikta oss på är att finna lösningar på överbefolkningsproblemet då jordens resurser inte kommer att räcka. Vidare bör vi bygga ett nytt finansiellt system som fördelar vinsterna på ett mera rättvist sätt. Man kan bara köra i en bil åt gången och sova i ett hus om natten. Vill vi överleva som art måste vi tänka om på alla områden och inse att det mesta av det ideologiska tankegodset vi bär med oss är förlegat. Att medborgarlöner skulle göra folk lata är en borgerlig myt, med en regelmässig lön skulle folk kunna ägna sig åt tankeverksamhet och innovativa sysslor, för att inte tala om konst och musik. Folk som tidigare stått vid ett löpande band som en djävla zombie kan plötsligt ägna sig åt annat. Ju fortare vi lägger om ekonomierna till medborgarlöner och beskattar alla finansiella transaktioner som inte genererar några produkter desto bättre för mänskligheten. 

Av Karsten - 10 mars 2018 22:42

Ni som är unga nu, bör förbereda er på det kommande inbördeskriget, skaffa er vapen och gärna ett boende så långt norrut det går. En avsides liggande gård är bra att ha då städerna kommer att bli krigshärdar. Regering och riksdag kommer att kollapsa precis som hela den civila samhällsapparaten. De muslimska ledare som uttalat önskemål om att hela Sverige ska bli muslimskt menar allvar, det kommer att ske med våld om så behövs. Låt dem möta detta försök till religiöst våld i form av beslutsamma svenskar som bestämt sig för att inte kapitulera inför någon dysfunktionell patriarkal islamistisk kultur. Skjut ihjäl dessa otacksamma inkräktare som de kulturella skadedjur de är. Europa kommer att stå i lågor om ett halvsekel. Den nation som kan erbjuda Sverige hjälp är Moder Ryssland som alltid insett faran av islam. Invasionen av Afghanistan var för att förhindra att radikalismen spred sig till de sovjetiska muslimska delrepublikerna. Själv slipper jag nog uppleva denna dystra tidsperiod men tro mig den kommer att inträffa. Någon harmonisk mångkultur där kristna och muslimer lever sida vid sida finns inte i all synnerhet inte med muslimska arabfolk som våra politiker bjudit in i hundratusental.

Av Karsten - 10 mars 2018 18:00

För mig är det obegripligt att en majoritet av svenska folket har svalt den positiva propagandistiska bild av invandringen som politikerna målat upp. Fram till hösten 2015 fick den stå oemotsagd därefter blev verkligheten för påtaglig och problemen så uppenbara att politikerna var tvungna att göra en tvärvändning. Detta borde fått folk att vakna upp och inse att politikern ljugit i årtionden om invandringen. Invandringen till Sverige har aldrig varit en lönsam affär, den har alltid varit en förlustaffär och i all synnerhet flyktinginvandringen de senaste årtiondena som dragit till sig en massa ekonomiska lycksökare. 


Kardinalfelet är att de flesta politiker inte kan medge att de haft fel i en fråga, de har hela tiden hävdat att "flyktingarna" skulle komma i arbete och därmed generera skatteintäkter. Vad de inte räknade med var att de flyktinginvandrare som kom i arbete gjorde det i egna företag som kvartersbutiker, städfirmor, restauranger och liknade där de kunde fuska med skatten och ha släktingar anställda svart. Våra korkade politiker tänkte aldrig på kulturskillnaderna och synen på det allmänna. De som kom hit kände inte samma solidaritet med samhället som svensken och nordbon gör. De som kom kände större solidaritet med familjen, klanen och den egna gruppen, svenska staten var något man bara utnyttjade så mycket man bara kunde i form av etableringsstöd och liknade.


Den situation som skapats idag i form av ett stort antal invandrargetton där invånarna lever på bidrag är i längden ohållbar. Svenska staten kan inte låna pengar för att försörja denna växande parasiterande skara, antingen måste de sättas i riktigt lönearbete eller måste Sverige kasta ut dem ur landet. Folk måste sluta lyssna på kulturelitens empatiska snyftvalser om hur synd det är om alla asylsökande flyktingar, Sverige kan inte vara hela världens socialbyrå. När vi en gång i tiden skapade våra sociala skyddsnät var de avsedda för den egna befolkningen, inte för en massa hitresta ekonomiska migranter. Framför allt var de inte avsedda att försörja Rumänien och Bulgariens zigenarbefolkning.


Detta är enkla rättframma sanningar som det bara är att ta till sig, att försöka ljuga bort dem med en massa empatiskt svammel är ett svek mot skattebetalarna. Fortsätter denna utveckling kommer man att undergräva incitamentet för att betala skatt, folk kommer att göra allt för att smita från skatten när de inser att de inte får något i gengäld då lejonparten av intäkterna går åt till att försörja invandrargettona och betala deras sjukvård, rättsärenden och allt annat som kostar. Fortsätter Sverige med att ta emot mellan 20 och 30 tusen asylsökande om året kommer det att gå åt helvete med Sverige. Vi har idag inte pengar att betala polis och försvar och ändå fortsätter vi att ta emot asylsökande och deras anhöriga. På varje 10 tusental som kommer kan man plussa på ytterligare 40 tusen anhöriga som får komma hit, förmodligen långt fler. Det är dags att vakna svensk!  

Av Karsten - 10 mars 2018 13:36

Satt precis och tittade på TV-komedin "Halvvägs till himlen" med Johan Glans och  Anders Jansson och tänkte att hur skulle det vara om man gjorde samma parodi på islam som man gör på kristendomen. Byta ut den kristna församlingens lilla kyrka  mot en moské med ett par klantiga imamer som gör samma lustigheter som Johan Glans och  Anders Jansson. Man kan driva med muslimernas syn på kvinnan och göra lustiga inslag med tvångsgiften och hemgift i form av getter och höns. Det finns ju minst lika mycket att driva med inom islam som inom kristendomen. Exempelvis radikala imamer som har en bombfabrik i moskéns källare som klantar till det och spränger hela moskén i luften. Det kan bli hur roligt som helst. Tror säkert Sveriges muslimer kommer att uppskatta att vi i jämlikhetens namn gör komedier som driver med deras religion också. 

Varför är det bara den svenska kyrkan som ska förlöjligas och drivas med?  Inte för att jag är kristen och troende men kyrkan är en del av vårt kulturarv och i mångkulturens namn måste det vara tillåtet att förlöjliga även andra religioner och kulturer.

Av Karsten - 10 mars 2018 00:51

Med klar blick och alla fakta i beaktande så torde det stå klart för var och en att Sverige är förlorat som det land vi en gång var så stolta över. Våra ansvarslösa politiker har i sin iver att vara diffusa makter med en dold agenda till lags fördärvat vår nation med massinvandringen. Vi har tagit emot långt fler främlingar än vad landet och dess befolkning kan svälja och ta emot. Att tala om integration idag är ett smaklöst skämt, främlingarna (läs muslimerna) är för många. Vi har att se fram emot att dessa främmande gökungar förökar sig som kackerlackor eller andra skadedjur och med tiden blir i majoritet. De kommer då att utnyttja demokratins svagheter och ta makten i Sverige via vår parlamentarism. Därefter kommer de att avskaffa både demokratin och parlamentarismen och införa en form av teokratisk diktatur. 


Precis som i Iran kommer mullor och imamer att ersätta våra folkvalda politiker. Detta är inga paranoida fantasier det är den bittra sanningen. Fortsätter Sverige att ta emot nya asylsökande och deras anhöriga i samma takt som idag kommer muslimerna att vara i majoritet cirka år 2080. Sverige kommer då att vara Europas första nation där muslimerna är i majoritet. Att tro att detta kommer att vara gynnsamt och till gagn för nationen Sverige är en lögn och ett politiskt bedrägeri mot urbefolkningen. Det finns bara ett sätt att sätta stopp för denna utveckling och det är med våld och hot. Att genom ond bråd död hota och driva ut muslimerna ur Sverige, att alla svenskar går samman och startar en etnisk rensning likt den serberna genomförde i Bosnien. 


Detta låter hemskt men vi har dagens och gårdagens politiker att tacka för denna utveckling.  De har genom sin sinnessjuka och ansvarslösa asylpolitik drivit utvecklingen till den punkt där våld och hot om död är det enda som kan få muslimerna att lämna vårt land. Skulle det komma till denna drastiska punkt är jag övertygad om att Ryssland kommer att bistå de etniska svenskarna med vapen och annan utrustning för att bekämpa fosterlandsförrädare och muslimer. Via Finland kommer vi att få den hjälp i form av vapen och annan utrustning som behövs för att från norr till söder rensa Sverige på muslimer. Detta är en av anledningarna till att våra nuvarande politiker driver sin antiryska politik, de vet att Putin är den enda som kommer att bistå de nationalistiska krafterna i Sverige och Europa. Vad dagens politiker tror att de kan vinna på att byta ut dagens kulturellt kristna befolkning mot muslimer är för mig en gåta.

Av Karsten - 9 mars 2018 18:51

I de lokala Skåne nyheterna Rapport klockan 18.30 så hade man två mycket stötande inslag. Ett om en gruppvåldtäkt där en del förövarna var under 15 år, givetvis rörde det sig om slödder från Mellanöstern eller Afghanistan. Man påstod i inslaget att även förövarna var offer!? Hur fan kan dessa invandrade små yngel som våldtar och lever rövare vara offer? De har fan inte i vårt land att göra. Döm de djävlarna till spöstraff och tvångsarbete i ett stenbrott tills de stupar.


Det andra inslaget var ett snyftreportage om de hemlösa som inte hade någonstans att ta vägen nu när det inte var så kallt längre. Några svenska kommunist bruttor med tovigt hår drev en källarlokal som inom kort skulle slå igen. Majoriteten av de "hemlösa" var tiggande zigenare från Rumänien och Bulgarien som överhuvudtaget inte har i Sverige att skaffa. Dessa ville TV att vi skulle tycka synd om. OK jag tycker synd om hemlösa etniska svenskar som kommit i kläm då myndigheterna prioriterar s.k "nyanlända", även dom folk som bör avvisas från Sverige.

Av Karsten - 8 mars 2018 20:57

Scientologerna tar priset med sina fräcka affärsmetoder. De erbjuder en bok som kan betalas med kort eller kontant. Problemet är bara att något pris inte står uppgivet. Däremot står det att man godkänner att ovanstående belopp dras från betal- alt. kreditkortet. Så de vill att man fyller i namn adress och allt annat, viker kortet och postar det till scientologerna som sedan kan fylla i vilket belopp som helst som dras från ditt konto. 

För det kan väl inte vara så att man kan skriva EN krona på raden och sedan förvänta sig att de drar en krona??

Presentation


En akademiker som delger sin omgivning sina ocensurerade tankar och funderingar i en sann nihilistisk och misantropisk anda.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards